Lerris Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αγγλικούς υπότιτλους για την 4η σεζόν; (Εκτός απ' το forom.com) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Νομίζω η σειρά με το 4ο επεισόδιο προσπαθεί να βρεί τα πόδια της. Ξεκίνησε χάλια η 4η σεζόν, αλλά εξελίσσεται αρκετά καλά. Ο Θάνατος της Marissa παραμένει θέμα, όμως στο background κι απο τι φαίνεται επεισόδιο με επεισόδιο γίνεται περισσότερο fade away. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bacos Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 re seis borei kapoios na m dosei link gia na katevaso to 4x04...gt dn to vrisko sto torrentspy...efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 ...Μέσω PM πάντα. ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Νομίζω η σειρά με το 4ο επεισόδιο προσπαθεί να βρεί τα πόδια της. Ξεκίνησε χάλια η 4η σεζόν, αλλά εξελίσσεται αρκετά καλά. Ο Θάνατος της Marissa παραμένει θέμα, όμως στο background κι απο τι φαίνεται επεισόδιο με επεισόδιο γίνεται περισσότερο fade away. Εμένα πάντως μου άρεσαν και τα δύο πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν. Σήμερα είδα και τα 403 κ 404! Όντως, ακόμη καλύτερα απ' τα δύο πρώτα της σεζόν. Το 403 έκλεισε όσα ήταν ανοιχτά απ' την προηγούμενη σεζόν, ενώ το 404 χάραξε καινούργιες πορείες για όλους. Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θα ακολουθήσει. Πραγματικά θα ήθελα να δω πως θα εξελiχθεί το ρομάντζο μεταξύ Ράιαν και Τέιλορ. Θα έχουν πολύ πλάκα πάντως σαν ζευγάρι: Αυτός σοβαρός, αυτήν τρελή! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Πάντως παρατήρησα ότι έχουμε φτάσει στο 4ο επεισόδιο και ακόμα δεν έχω σχολιάσει καθόλου τη 4η σεζόν... σα δε ντρέπομαι... λοιπόν... ως τώρα η σεζόν πάει καλά, ακόμα είναι νωρίς να κρίνουμε, εμένα μου άρεσαν ως τώρα τα επεισόδια και βασικά απορώ πως δεν την έχουν ξεγράψει κιόλας την Μαρίσα... δεν είναι αυτό το πνεύμα του OC :p Πάντως φαίνεται πολύ έντονα ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν καθώς όλα πλησιάζουν κιολας στο Happy End ;) Ελπίζω να κάνω λάθος αλλα... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverickanos Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Εμένα πάντως μου άρεσαν και τα δύο πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν. Σήμερα είδα και τα 403 κ 404! Όντως, ακόμη καλύτερα απ' τα δύο πρώτα της σεζόν. Το 403 έκλεισε όσα ήταν ανοιχτά απ' την προηγούμενη σεζόν, ενώ το 404 χάραξε καινούργιες πορείες για όλους. Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θα ακολουθήσει. Πραγματικά θα ήθελα να δω πως θα εξελiχθεί το ρομάντζο μεταξύ Ράιαν και Τέιλορ. Θα έχουν πολύ πλάκα πάντως σαν ζευγάρι: Αυτός σοβαρός, αυτήν τρελή! :lol: Εμενα παλι γιατι δεν μου αρεσε καθολου το οτι κατι παει να γινει αναμεσα στο Ryan κ την Taylor?? Δεν ξερω γιατι αλλα δν μου ερχεται καλα!! Τεσπα ομως Life Goes On .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winger84 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Το 4ο επεισοδιο ηταν απο τα πιο βαρετα και των 4 seasons. Οχι πως θα σταματησω να βλεπω βεβαια τη σειρα γιατι ειμαι περιεργος να δω που θα καταληξουν τα πραγματα και ποσο πιο χαμηλα θα ξεπεσουν. :( Που πηγαν οι τσακωμοι και η αγωνια στο τελος του επεισοδιου για το τι θα συμβει στο επομενο επεισοδιο; Ετσι οπως πανε οχι μονο δεν θα υπαρξει αλλη season αλλα ουτε τα 16 επεισοδια δε θα φτασουν:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Kata tin tapeini apopsi mou xameni ipothesi itan o 4os kiklos.. Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Kαλά ρε παιδιά, σταμάτησαν τα παράπονα οι Αμερικάνοι (που έλεγαν ότι δε τους αρέσει η 3η σεζόν) και τ' αρχίσαμε οι Έλληνες (για την 4η); Δεν ξέρω, στους Αμερικάνους η 4η αρέσει πάρα πολύ. Και μένα προσωπικά μου αρέσει. Δεν ξέρω γιατί σε πολλούς δεν κάνει αίσθηση η 4η σεζόν. Ίσως να μην τους έκατσε καλά η αποχώριση της Μαρίσα. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Δεν έκατσε φίλε Lerris γιατί υπάρχει αυτό το feeling [είτε μέσω της πλοκής και των scripts, είτε μέσω του καναλιού] πως είναι η τελευταία σεζόν, και άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά. Δηλαδή αυτό το αίσθημα του "δείξτε-σκουπίστε-τελειώσατε" είναι λίγο κάπως.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neronas Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 btw καλως ήρθες στο φόρουμ btw den hr8a twra sto forum alla se eyxaristw anyway :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 akousa oti o kiklos mporei na teleiwsei kai nwritera apta 16 episodia... y.g. upirxan fimes oti i marissa tha emfanistei san fantasma?xaxxaxx...se poio episodio? :P Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bacos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 kalo kai to telefteo episodio dn bro na po...ti ****** p einai aftos o activistis...apo tjn erxei tn eixa kopsei...dld eleos me tn taylor kai tn ryan...kala eki p eipe oti o ryan einai asteios eliosa...efaga flashia kati apo tn proto kiklo...merikoi katalavane poio enoo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 kalo kai to telefteo episodio dn bro na po...ti ****** p einai aftos o activistis...apo tjn erxei tn eixa kopsei...dld eleos me tn taylor kai tn ryan...kala eki p eipe oti o ryan einai asteios eliosa...efaga flashia kati apo tn proto kiklo...merikoi katalavane poio enoo. Όχι, δεν καταλάβαμε ποιο εννοείς. Για πες... P.S. Κι εμένα μ' άρεσε το 5ο επεισόδιο! Πολύ καλό, με εξελίξεις κ γέλιο. (Κάτι που είχε σταματήσει για λίγο, αλλά ευτυχώς επανήλθε.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Είδα και εγώ το χθεσινό επεισόδιο (4x06) μόλις τώρα και ενα εχω να πω! ΚΟ.ΡΥ.ΦΑΙ.Ο ! Μου άρεσε πάρα πολύ, είχε χιούμορ, αστείες σκηνές, ωραίες στιγμές, ωραία μουσική (όπως όλα τα επισόδια του OC:D) και επιτέλους ενα επεισόδιο που έφτιαχνε τη διάθεση, δεν είχε "δράμα" και περνούσε ευχάριστα η ώρα... και επίσης μου έφτιαξε τη διάθεση :p Παρεπιπτόντως, την Kaitlin την συμπαθούσα απο την αρχή αλλα σήμερα τη συμπάθησα πολύ περισσότερο ως χαρακτήρα :D EDIT Ξέχασα να πω πόσο μου άρεσε η τελευταία σκηνή της Kaitlin (με το σφουγγάρι) και πως τα "οράματα" του Ryan είναι ολα τα λεφτά! :lol: Επίσης, πολύ τραγικά γελοία τελειώσε η ιστορία του Che αλλα και με τον Spencer-giggolo ! :lol: Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manifavas Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 den exo dei ta epeisodia alla vlepo trailers. exete mathei ti akoygete gia to 4x07??? Παράθεση clubs.pathfinder.gr/charmed_site Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 den exo dei ta epeisodia alla vlepo trailers. exete mathei ti akoygete gia to 4x07??? Έχουμε μάθει, έχουμε μάθει! :respect: Μαντέψτε ποιοί δύο επιστρέφουν στο Chrismukkah επεισόδιο: http://www.youtube.com/watch?v=I2WJRMBw3Hw&mode=related&search= Θα είναι φοβερό επεισόδιο! Can't wait! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Έχουμε μάθει, έχουμε μάθει! :respect: Μαντέψτε ποιοί δύο επιστρέφουν στο Chrismukkah επεισόδιο: http://www.youtube.com/watch?v=I2WJRMBw3Hw&mode=related&search= Θα είναι φοβερό επεισόδιο! Can't wait! Προφανώς είναι η γνωστή πλάτη που όλο ακουγόταν; Δεν είναι δυνατόν να επιστρέψει άλλωστε...Ότι τι δηλαδή όλα ήταν ένα όνειρο μέχρι τώρα; Ελπίζω να μην ξεφύγουμε πολύ... K μια ερώτηση: Η Άννα θα εμφανιστεί καθόλου φέτος;Μέχρι τώρα τίποτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manifavas Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 to epeisodio chrimmukkah tha einai se ena paralilo kosmo. pos tha mporoyse na ekselixthei me kapoies allages.. kati tetoio kai ego den exo katalavei. deite ayto http://www.tvguide.com/detail/celebrity.aspx?tvobjectid=166956 Παράθεση clubs.pathfinder.gr/charmed_site Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 to epeisodio chrimmukkah tha einai se ena paralilo kosmo. pos tha mporoyse na ekselixthei me kapoies allages.. kati tetoio kai ego den exo katalavei. deite ayto http://www.tvguide.com/detail/celebrity.aspx?tvobjectid=166956 :rolleyes: That's right! Το επεισόδιο αυτό θα δείχνει πως θα ήταν ο κόσμος στο Νιούπορτ, αν ο Ράιαν δεν είχε εμφανιστεί ποτέ. Τώρα, οι φαν του εξωτερικού είναι σχεδόν σίγουροι ότι η Μαρίσα επιστρέφει ως γκεστ. Και λογικό ακούγεται, αφού το επεισόδιο θα δείχνει πως θα ήταν όλοι τους χωρίς τον Ράιαν. Άρα κ η Μαρίσα θα είναι ζωντανή... Θα δείξει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Deite auto to link gia osous vlepoun trailers apo epomena episodia... http://www.youtube.com/watch?v=j54AzMz6C84 i agwnia korifwnetai..:P kala poso tha 3eftilisoun ti seira akoma? Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manifavas Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 poso tha tin kseftilisoyn??? giati to les ayto? ta trailer toy 4x07 deinoyn megaliteri agonia sto OC Παράθεση clubs.pathfinder.gr/charmed_site Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 fisika kai dinoun megaliteri agwnia..Den amfivalw.Alla me exei xalasei i olh auti fasi.Afou aptin arxi eidan oti disarestise to koino to telos tou 325 tha mporousan na to exoun tropopoihsei aptin arxi tou 4ou kiklou.Exw 3enerwsei polu me ton 4o:S pou einai oi kales epoxes tou 1ou? :( den exw kamia agwnia mexri twra ektos to 407 :S Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 μάπα το καρπούζι.. Με Μαρίσσα, με ξι-Μαρίσσα..:( και εγώ είχα μια ελπίδα πως θα εμφανιζόταν. Είναι σαν να την σκότωσαν για δεύτερη φορά. Εννοώ είχα συγκινηθεί τόσο που την ανάφεραν. Όπως και να έχει, φαίνεται ότι ήταν γραφτό της να πεθάνει, με τον Ryan ή μη. Αυτό που σίγουρα έκανε τη διαφορά είναι ότι της έδωσε 3 χρόνια ζωής. Αν δεν ήταν ο Ράιαν, η Μαρίσσα θα είχε πεθάνει τη 1η σεζόν... Κρίμα πάντως.. ένιωσα και πάλι λύπη :( Τέλοσπάντων.. πραγματικά τέλειο επεισόδιο.. :) Άρχισα να ξαναπορώνομαι με το OC. Είναι σίγουρα μια απο τις αγαπημένες μου, αν όχι η αγαπημένη μου σειρά.. Είδωμεν .. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts