Jump to content

App Review @ myphone.gr: Inbox by Gmail

charlie_pace4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να έχεις push (ώθηση) σε hotmail μέσα στην εφαρμογή του gmail ;

Μπορείς να έχεις push (ώθηση) στον default client του android για τo gmail ταχυδρομείο ;

Δεν μιλάω για fetch (ανάκτηση). Και εάν δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η διαφορά για κάποιον είναι άσκοπη η συνέχεια της συζήτησης.

Γιατί είμαι υπερβολικός ;

Το κάθε "ταχυδρομείο" δουλεύει σωστά μόνο με την δική του εφαρμογή η με εφαρμογή "τρίτου" από το play store.

Για έναν μέτριο χρήστη αυτό μπορεί να είναι εφιάλτης.

Εάν κάνω κάτι λάθος σε παρακαλώ να με διορθώσεις.

Καταλαβαίνω τι εννοείς.

...και που έχω ώθηση στο ipad πάλι δεν μου έρχονται ακαριαία τα μέιλ μου. (Έχω τσεκάρει τις ρυθμίσεις μήπως κάτι δεν πάει καλά.)

Έχεις χρησιμοποιήσει wph συσκευή;

Έχεις εμπειρία από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Microsoft; Αν αποκαλείς του android εφιάλτη, τότε θα πρέπει να τον δοκιμάσεις και μετά πιστεύω ότι θα έχεις αλλάξει γνώμη. Γι αυτό και σε αποκάλεσα υπερβολικό, όχι επειδή έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.

Μπορείς να έχεις push (ώθηση) σε hotmail μέσα στην εφαρμογή του gmail ;

Μπορείς να έχεις push (ώθηση) στον default client του android για τo gmail ταχυδρομείο ;

Δεν μιλάω για fetch (ανάκτηση). Και εάν δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η διαφορά για κάποιον είναι άσκοπη η συνέχεια της συζήτησης.

Γιατί είμαι υπερβολικός ;

Το κάθε "ταχυδρομείο" δουλεύει σωστά μόνο με την δική του εφαρμογή η με εφαρμογή "τρίτου" από το play store.

Για έναν μέτριο χρήστη αυτό μπορεί να είναι εφιάλτης.

Εάν κάνω κάτι λάθος σε παρακαλώ να με διορθώσεις.

Το νέο Gmail έχει push για Hotmail

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Το νέο Gmail έχει push για Hotmail

Σίγουρα;Εγώ 2 φορές που δοκίμασα και με τον outlook αλλά και με τον hotmail μόλις βάλω το password με ρωτάει αν θέλω να κάνει συγχρονισμό ανά 15min κ.ο.κ Δεν είδα κάτι για push notifications....

Με βλέπω να μένω με τον stock email client της google μέχρι να δω τι παίζει και με το inbox....

Σίγουρα;Εγώ 2 φορές που δοκίμασα και με τον outlook αλλά και με τον hotmail μόλις βάλω το password με ρωτάει αν θέλω να κάνει συγχρονισμό ανά 15min κ.ο.κ Δεν είδα κάτι για push notifications....

Με βλέπω να μένω με τον stock email client της google μέχρι να δω τι παίζει και με το inbox....

Μόλις το δοκίμασα. Έβαλα το Hotmail μου και έχει κανονικά push και μάλιστα default ρύθμιση

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Χρησιμοποιώ εδώ και αρκετές ημέρες το Inbox. Πιστεύω ότι είναι κάτι διαφορετικό, με βασικό του πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να ανοίξεις κάποιο email, καθώς τα βασικά του στοιχεία εμφανίζονται. Ένα μεγάλο μειονέκτημα, που ακόμα δεν έχω βρει λύση, είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να αδειάσεις το Trash Bin. Ενώ μεταφέρεις τα email που δεν θες στο Trash, μετά δεν υπάρχει δυνατότητα να αδειάσεις το Trash (ή δεν το έχω βρει εγώ). Έχει βρει κάποιος κάποιο τρόπο να αδειάσει το Trash?

Μόλις το δοκίμασα. Έβαλα το Hotmail μου και έχει κανονικά push και μάλιστα default ρύθμιση

Bahamut εννοείς το inbox ή το stock gmail app;;; Στο gmail app μόλις διαλέξω το "επόμενο" μου αναφέρει το πόσο συχνά θέλω να κάνει συγχρονισμό.

Bahamut εννοείς το inbox ή το stock gmail app;;; Στο gmail app μόλις διαλέξω το "επόμενο" μου αναφέρει το πόσο συχνά θέλω να κάνει συγχρονισμό.

για το gmail λεω οχι για inbox. Οταν παταω επομενο στο συγχρονισμο μου γραφει αυτοματο (push) . Το mail μου εχει καταληξη @live.com της microsoft.. δεν ξερω αν εχει καποια σημασια

Τα email με κατάληξη outlook και hotmail δεν έχουν επιλογή push (ώθηση) μέσα στην εφαρμογή gmail.

Θα δημιουργήσω ένα email με κατάληξη live εάν είναι πλέον εφικτό για να το δοκιμάσω.

ΥΓ. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό πλέον να δημιουργήσει κάποιος live email λογαριασμό ή δεν βρήκα εγώ πως γίνεται.

Edited by dedalos
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να έχει η stock εφαρμογή για mail την δυνατότητα για push και οι άλλες που βγάζουν τώρα να μην έχουν αυτό το χαρακτηριστικό ήδη.

Έχει προοπτικές το inbox και είναι προφανές ότι η Google θέλει να το αναπτύξει με διαφορετικούς ρυθμούς σε σχέση με το core app του gmail. Κάποια στιγμή θα υπάρξει σύγκλιση σε μια εφαρμογή.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

μια πολυ χαζη ερωτηση που δεν εχω βρει λυση...πως επιλεγουμε μαζικα μαιλ προς διαγραφη ή μαζικο τσεκαρισμα προς αναγνωση??:ninja:

Το δοκίμασα μία εβδομάδα σε desktop και σε HTC One M8 και μπορώ να πω ότι ενώ έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά (εξαιρετικό το pinning και η δυνατότητα για εύκολες υπενθυμίσεις), στο σύνολο με έχασε και γύρισα πίσω στο "απλό" Gmail. Με εκνεύρισε αφάνταστα η απουσία του trash can για απευθείας διαγραφή όσων έχω επιλέξει, καθώς και η απουσία "select all" κουτακίου. Το γενικότερο "απλό να είναι και ό,τι να'ναι" design επίσης με διέλυσε, θέλω σαφείς διαχωριστικές γραμμές και οι ετικέτες δε μου αρκούν για να καταλάβω με μισή ματιά τι έχω μπροστά μου.

Μένει εγκατεστημένο για να παρακολουθώ την ανάπτυξή του, αλλά προς το παρόν κάθεται πάγκο.

:cool:

Κορυφαίο app android.

Χρησιμοποιώ αυτό πλέον αντί του gmail.

Μηδέν χρόνος adapt, το μαθαίνεις με την μία και τέλεια οργάνωση Mail out-of-the box.

Ευγε google!!

MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer)

για το gmail λεω οχι για inbox. Οταν παταω επομενο στο συγχρονισμο μου γραφει αυτοματο (push) . Το mail μου εχει καταληξη @live.com της microsoft.. δεν ξερω αν εχει καποια σημασια

Μπορείς να μας πεις σε ποια συσκευή και τι λειτουργικό ;

Δοκίμασα σε nexus 7 με "φρέσκο" lollipop και σε outlook λογαριασμό εμφάνισε επιλογή αυτόματο (push) όπως επίσεις και επιλογή για exchange server.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Το inbox εμένα δε μου άρεσε οπότε το απεγκατέστησα αμέσως.

Για email στο Galaxy Tab S 10.5 που έχω χρησιμοποιώ το Gmail client και το Blue Mail.

Το καλύτερο client πάντως που έχω δει είναι το Airmail 2 που έχω στον Mac.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif