Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως λες αυτό ?

Δυστυχώς όχι! Εννοώ να ενσωματώσω ένα snote σε ένα task. Αυτό απλά παίρνει την γραφή και την κάνει τίτλο στο task.

Δηλαδή πχ έχω ένα σημείωμα σε χαρτί και το έχω μετατρέψει σε snote και θέλω αύριο το πρωί να μου θυμίσει το καλενταρι να ανοίξω το σημείωμα αυτό (snote) που έχω όλες τις δουλειές και οδηγίες.

Ε, αυτό στο N7100 ήταν 2 κλικ. Τώρα πουθενά ... τελοσσπαντων λάθος τους.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά οι συσκευές είναι μια χαρά. Είναι θέμα των παρόχων που δεν υποστηρίζουν σωστά τις καινούργιες συσκευές. Πάρτε σε μια σταθερή γραμμή ή σε αυτό που παίρνετε για να ακούτε πόσες μονάδες έχετε πχ (αν είστε με κάρτα) και τεστάρετε. Το να τεστάρετε συνέχεια με το τηλέφωνο (και ειδικά στην ίδια περιοχή) που βγάζει το πρόβλημα δεν έχει νόημα. Και πάλι ξαναλέω ότι δεν νομίζω ότι φταίει το τηλεφωνο του συνομιλητή (εκτός αν και αυτός το παθαίνει και με άλλους), αλλά το σήμα στην περιοχή και ο πάροχος.

Η αλήθεια είναι ότι με 1314/1330/13838 και σε σταθερά νούμερα δεν μου το έκανε ποτε... Όπως επίσης όταν μίλησα skype και viber... Και δεν το έκανε ποτε σε πάροχο vodafone αλλα μονοχα σε κοσμοτέ... Άρα λες ότι στην περιοχή μου έχει πρόβλημα το σήμα και το αποδίδεις εκεί? Ο αδερφός μου έχει το sony z1 δεν έχει κάποιο θέμα

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

συν ότι όσες φορες ήμουν με gsm και όχι wcdma/lte δη το έκανε ποτε

Δυστυχώς όχι! Εννοώ να ενσωματώσω ένα snote σε ένα task. Αυτό απλά παίρνει την γραφή και την κάνει τίτλο στο task.

Δηλαδή πχ έχω ένα σημείωμα σε χαρτί και το έχω μετατρέψει σε snote και θέλω αύριο το πρωί να μου θυμίσει το καλενταρι να ανοίξω το σημείωμα αυτό (snote) που έχω όλες τις δουλειές και οδηγίες.

Χαζομάρα. Πως γίνεται να υπήρχε στο 3 και όχι στο 4? Αν βρεις τίποτα πες μου. Δεν ήξερα ότι γινόταν κάτι τέτοιο

Θοδωρής

Δηλαδή θέλεις μία σημείωση η ένα σκίτσο στο s note να το κάνεις πχ υπενθύμιση μεθαύριο???αν λοιπόν το κατάλαβα σωστά γίνεται με αυτό τον τρόπο στις φωτογραφίες...[ATTACH]58786[/ATTACH]μετά το νούμερο 5 το 6 είναι η συλλογή όπου έχει σωθεί η σημείωση!ελπίζω να σε βοήθησα!

Οχι αυτό είναι απλή εισαγωγή εικόνας και μάλιστα όχι στο calendar.

Στο Note2 (δεν ξέρω στο 3 τι γίνεται) υπάρχει αυτό που λέω. Κάτι σαν αυτό λέω, αλλά όπου smemo φανταστείτε snote.

Samsung Galaxy S4: How to Attach S Memo Note to Calendar Event:

Αύριο μεθαύριο που θα έχω το Note2 στα χέρια μου θα ανεβάσω φώτο.

Για να δούμε θα ταν πολυ θετικό να πάρουμε το νέο tw απο το s6 http://www.sammobile.com/2015/03/30/no-android-5-1-builds-are-under-development-for-the-galaxy-note-4-or-any-other-samsung-device/ Edited by msdxgr

Δεν ξέρω αν διαβάσατε τα άρθρα, ωστόσο και τα 2 λένε ότι υπήρξαν κάποιες φήμες οι οποίες τελικά δεν ισχύουν

According to the report, Samsung is also not working on moving the new version of TouchWiz over to the Samsung Galaxy Note 4.

Οχι αυτό είναι απλή εισαγωγή εικόνας και μάλιστα όχι στο calendar.

Στο Note2 (δεν ξέρω στο 3 τι γίνεται) υπάρχει αυτό που λέω. Κάτι σαν αυτό λέω, αλλά όπου smemo φανταστείτε snote.

Samsung Galaxy S4: How to Attach S Memo Note to Calendar Event:

Αύριο μεθαύριο που θα έχω το Note2 στα χέρια μου θα ανεβάσω φώτο.

Στο Note 8 γίνεται με ένα κλικ στο δημιουργία συμβάντος.

Όμως δεν μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιαζεται στο S-Plan. Προτιμώ την εισαγωγή του στο Evernote που διαθέτει reminder σε ξεχωριστό Notebook που ονομάζω Tasks.

Για να δούμε θα ταν πολυ θετικό να πάρουμε το νέο tw απο το s6 http://www.sammobile.com/2015/03/30/no-android-5-1-builds-are-under-development-for-the-galaxy-note-4-or-any-other-samsung-device/

Δύσκολο το βλέπω εκτός αν αλλάξει συνήθειες η samsung. Ως τώρα δεν έδινε ποτέ το νεότερο TW σε παλαιότερες συσκευές.

Μεγάλο λάθος για να εξαναγκάζει σε αλλαγή συσκευής όσους θέλουν ότι τελευταίο.

Το ίδιο και με τις δικές της εφαρμογές. Ενω θα μπορούσε να δίνει μέσω του δικού της app store τις νεότερες εκδόσεις στα προηγούμενα μοντέλα, δεν το κάνει. Αν θέλει να γίνει apple θα πρέπει να αντιγράφει ολα τα θετικά οχι μονο τις σχεδιαστικές γραμμές.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στο Note 8.....

Επειδή το έχω δει και άλλες φορές και τελικά δεν είναι ορθογραφικό λάθος, ποιο είναι το ΝΟΤΕ 8;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Επειδή το έχω δει και άλλες φορές και τελικά δεν είναι ορθογραφικό λάθος, ποιο είναι το ΝΟΤΕ 8;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362809

Θοδωρής

Είναι tablet 8 ιντσών που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 13.

Έχει το hardware του Note 2 άλλα για κάποιο ανεξήγητο λόγο ήταν πιο γρήγορο σε όλους τους τομείς.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά η αναβάθμιση lollipop 5.0.1 μέσο οτα έφτασε 26/03/2015 στο κινητό μου samsung galaxy note 4 sm-n910c από Ουγγαρία δηλαδή magyar εδώ στην Ελλάδα και δυστυχώς παραμένει κλειδωμένο στα 32 bit,αλλά με την καινούργια αυτή αναβάθμιση το κινητό λειτουργεί πολύ καλύτερα,με διαφορά έχτρα καλούδια,στο antu tu benchmark χτυπάει κοντά τα 54000 points.

παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά η αναβάθμιση lollipop 5.0.1 μέσο οτα έφτασε 26/03/2015 στο κινητό μου samsung galaxy note 4 sm-n910c από Ουγγαρία δηλαδή magyar εδώ στην Ελλάδα και δυστυχώς παραμένει κλειδωμένο στα 32 bit,αλλά με την καινούργια αυτή αναβάθμιση το κινητό λειτουργεί πολύ καλύτερα,με διαφορά έχτρα καλούδια,στο antu tu benchmark χτυπάει κοντά τα 54000 points.

Και εγώ Ουγγαρίας έχω αλλά δεν μου έχει βγάλει μήνυμα για αναβάθμιση... :wacko:

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Εχετε κάνει αναζήτηση δηλαδή και λέει ότι η πιο πρόσφατη έκδοση έχει εγκατασταθεί?εμένα είναι Ουγγαρίας και μου έχει έρθει από την περασμένη τετάρτη!

Και εγώ Ουγγαρίας έχω αλλά δεν μου έχει βγάλει μήνυμα για αναβάθμιση... :wacko:
Εμενα μου εβγαλε ειδοποιηση απο τη πρωτη μερα (νομιζω τη προηγουμενη τεταρτη). Για δοκιμασε μεσω kies μηπως στη βγαλει.

Θα το κοιτάξω να δω... Αν μου βγάλει τελικά το μήνυμα για αναβάθμιση...αξίζει να την κάνω ε ;;

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Θα το κοιτάξω να δω... Αν μου βγάλει τελικά το μήνυμα για αναβάθμιση...αξίζει να την κάνω ε ;;

ναι αξιζει ! :D

εννοειτε... ειναι πολυ καλη η υλοποιηση της samsung

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)