Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,

Εχω ενα προβλημα με το κινητο μου εδω και 1 εβδομαδα.

Το προβλημα ξεκινησε οταν λαμβανα καποια μηνυματα οτι δεν ημουν διαθεσιμος και με καλεσαν καποια αριθμοι.Δεν εδωσα σημασια και το θεωρησα τυχαιο. Ομως μολις αυτα αρχισαν να εμφανιζονται πιο συχνα τα μηνυματα και παρατηρωντας προσεκτικα την συσκευη παρατηρησα οτι το σημα 4g απο 4 επιπεδα ισχυος επεφτε ξαφνικα (εκανε βουτια) στο 1 . Οταν εμπαινα στο ιντερνετ καποιες φορες αργουσε να μπει στην σελιδα και καποιες αλλες εδινε μηνυμα (κατι πηγε στραβα) σαν να μην ειχα καθολου ιντερνετ (παντα για 4g κινητης εννοω).

Επικοινωνησα αρχικος με τον παροχο (WIND) και κατοπιν με την εταιρεια οπου μου συνεστησαν να αλλαξω αρχικως καρτα sim οπως και εκανα. Κατοπιν μου συνεστησαν να κανω καποιιες ενεργειες οπως να μπω σε safe mode και να δω αν συνεχιζει αυτες τις βουτιες το σημα οπως και να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπως επισης εκανα.Επειδη δεν υπηρξε βελτιωση μου συνεστησαν να το παω στην αντοπορσωπεια (TS SOLUTION) στον Κηφισο. Αφου το κρατησαν 1 μερα μου το επεστρεψαν αναγραφοντας μου οτι μου αντικατεστησαν κεντρικη πλακετα , υποδοχη φορτισης και περιμετρικο οθονης. Με το που το πηρα και το ανοιξα παρατηρησα οτι συνεχιζε να κανει τα ιδια δηλαδη το σημα να κανει βουτια απο 4 γραμμες σε 1 και καποιες φορες να μην μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ της τηλεφωνιας παρολο που εδειχνει 4 γραμμες. Οταν επιλεγω δικτυο 3g δειχνει να λειτουργει καλυτερα.με full σημα και αμεσο ιντερνετ αλλα με 4g κανει τα παραπανω. Επικοινωνησα εκ νεου με την samsung οπου μπηκαν με απομακρυσμενη διαχειριση και μετα απο ελεγχο σε 2g , 3g , 4g εναλλαγες κλπ ειπαν και ειδα και εγω οτι οταν επιλεγει το 4g και παει να κανει χειροκινητη επιλογη παροχου τοτε αργει να εμφανισει τους 3 παροχους (περιπου 2 λεπτα) ενω οταν το ιδιο το κανει με επιλογη 3g η λιστα με τους παροχους εμφανιζεται μετα απο μισο περιπου λεπτο. Μου ειπαν λοιπον οτι αν ειναι ενοχλητικο να το ξαναπαω στην αντιπροσωπεια να το ελενξουν εκ νεου (δεν βλεπω τι αλλο μενει να αλλαξουν εφοσον αλλαξαν τα παντα πλην της οθονης την πρωτη φορα).

Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? Στο 4g να κανει βυθισματα η ισχυς του σηματος και πολλες φορες να δειχνει εικονικο σημα δηλαδη full σημα αλλα οταν πας να ανοιξεις μια σελιδα να μην ανοιγει , ενω στο 3g να εχει full σημα παντα και να ανοιγει τις σελιδες οποτε και αν το χρησιμοποιησω. Ειναι θεμα συσκευης λετε? Μου ειπαν οτι επειδη η συσκευη ειναι μολις 8 μηνων αγορασμενη τον Φεβρουαριο 2016 μπορει να εγκριθει ακομα και αντικατασταση ισως με καποια αλλη αντιστοιχη αλλα εμενα με βολευει αυτη με την μεγαλη οθονη και την καρτα μνημης που παιρνει παρα καποια καινουργια που κυκλοφορει αλλα χωρις υποδοχη για καρτα μνημης. Απλα θελω να ρωτησω αν στο 4g εχει αντιμετωπισει κανεις καποιο παρομοιο προβλημα. Να σημειωσω οτι δοκιμασα και καρτα της cosmote Που εχω και παρατηρησα οτι δεν κανει μεν τα βυθισματα που κανει με την καρτα της wind αλλα δεν δειχνει full σημα αλλα 3 γραμμες παρολο που εργαζομαι στο κεντρο της Αθηνας και ολα τα κινητα εδω σε ολους τους παροχους εχουν full σημα. Επισης την καρτα της wind την τοποθετησα στην αλλη συσκευη που εχω (Huawei) και λειτουργει μια χαρα με full σημα και αψογο 4g. Καμια ιδεα??

Δυστυχώς απ' όσο καταλαβαίνω είναι γενικό το πρόβλημα. Το μοντέλο C έχεις κι εσύ έτσι; Με 4G δίκτυο της Cosmote σέρνεται σε πολλά σημεία και μού κάνει βουτιές όπως αναφέρεις κι εσύ. Μέσα στο σπίτι μου αν δεν το γυρίσω σε 2G, όχι μόνο δεν έχω δεδομένα, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ και κλήσεις πολλές φορές και ακόμη δεν μού έρχονται και ποτέ τα μηνύματα ότι κάποιος με κάλεσε τη στιγμή που προσπαθούσε να αλλάξει σήμα και δεν ήταν προσβάσιμο! Που για ένα τέτοιο τηλέφωνο είναι απαράδεκτα πράγματα.. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τις ρυθμίσεις του δικτύου, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι είναι σίγουρα προβληματικές από κατασκευής. Έχει γίνει κάποιο λάθος και καθυστερεί πάρα πολύ η αλλαγή αναμεταξύ 4G/3G/2G (όπου δεν υπάρχει ισχυρό σήμα δηλ. 0-1 γραμμές στις 4, οπότε μεταβαίνει κανονικά απ' το ισχυρότερο στο λιγότερο ισχυρό δίκτυο), πράγμα που όχι μόνο σε κάνει να χάνεις κλήσεις, αλλά και να έχεις τρομακτική κατανάλωση τη στιγμή που δεν ακουμπάς το τηλέφωνό σου!! Θα ήθελα πολύ να ξέρω την απάντηση της Samsung σε αυτήν την κατηγορία και αν πραγματικά μπορεί να κάνει κάτι για να το εξαλείψει τελείως αυτό το φαινόμενο. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού. Θέμα λογισμικού είναι ίσως αυτό που ανέφερα παραπάνω (που δεν ξέρω αν το διάβασε κανείς ή αν το έχει πάθει γενικότερα) που κάποιες φορές όταν ανοίγει το κινητό (όχι πάντα) παθαίνει μια μ@λ/νση και όταν δέχομαι/πραγματοποιώ κλήσεις, δεν χτυπάει το "του-του" αλλά η κλήση πηγαίνει στον παραλήπτη (ή τη δέχομαι εγώ) και όταν ανοίγει και αρχίζει να χρονομετρά, δεν ακούγεται τίποτα σε καμμία απ' τις 2 πλευρές. Αυτά εν ολίγοις.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όπως τα λέει ο φίλος/η παραπάνω. Το μοντέλο C έχει θέμα με το μόντεμ στις εναλλαγές δικτύων και ειδικά στο 4G. Οπότε η λύση είναι 3G. Το δεύτερο θέμα που επίσης είναι κι αυτό διαπιστωμένο και αφορά το ότι κανένας απ' τους δυο συνομιλητές δεν ακούει κανέναν, ενώ η κλήση (εισερχόμενη η εξερχόμενη) γίνεται κανονικά, είναι ενεργή και η γραμμή ανοιχτή, και εγώ νομίζω ότι είναι θέμα software, γιατί έχω την αίσθηση πως εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση σε 6.01.

Το πρώτο θέμα με το 4G, έμενα δεν με απασχολεί και τόσο πολύ, γιατί και με 3G μια χαρά αξιοπρεπείς ταχύτητες έχω (με Wind). Το δεύτερο με εκνευρίζει αφάνταστα όποτε συμβαίνει (ευτυχώς όχι συχνά) και το θεωρώ πιο σοβαρό, γιατί ενώ όλα είναι υπέρ μιας ποιοτικής σύνδεσης και συνομιλίας μεταξύ των δυο συσκευών και γίνεται σύνδεση, κανένας δεν ακούει τίποτα. Και εγώ αναρωτιέμαι αν τα έχει υπόψιν της όλα αυτά η Samsung και αν πρόκειται ποτέ να διορθωθούν. Χλωμό το βλέπω......

Δυστυχώς απ' όσο καταλαβαίνω είναι γενικό το πρόβλημα. Το μοντέλο C έχεις κι εσύ έτσι; Με 4G δίκτυο της Cosmote σέρνεται σε πολλά σημεία και μού κάνει βουτιές όπως αναφέρεις κι εσύ. Μέσα στο σπίτι μου αν δεν το γυρίσω σε 2G, όχι μόνο δεν έχω δεδομένα, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ και κλήσεις πολλές φορές και ακόμη δεν μού έρχονται και ποτέ τα μηνύματα ότι κάποιος με κάλεσε τη στιγμή που προσπαθούσε να αλλάξει σήμα και δεν ήταν προσβάσιμο! Που για ένα τέτοιο τηλέφωνο είναι απαράδεκτα πράγματα.. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τις ρυθμίσεις του δικτύου, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι είναι σίγουρα προβληματικές από κατασκευής. Έχει γίνει κάποιο λάθος και καθυστερεί πάρα πολύ η αλλαγή αναμεταξύ 4G/3G/2G (όπου δεν υπάρχει ισχυρό σήμα δηλ. 0-1 γραμμές στις 4, οπότε μεταβαίνει κανονικά απ' το ισχυρότερο στο λιγότερο ισχυρό δίκτυο), πράγμα που όχι μόνο σε κάνει να χάνεις κλήσεις, αλλά και να έχεις τρομακτική κατανάλωση τη στιγμή που δεν ακουμπάς το τηλέφωνό σου!! Θα ήθελα πολύ να ξέρω την απάντηση της Samsung σε αυτήν την κατηγορία και αν πραγματικά μπορεί να κάνει κάτι για να το εξαλείψει τελείως αυτό το φαινόμενο. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού. Θέμα λογισμικού είναι ίσως αυτό που ανέφερα παραπάνω (που δεν ξέρω αν το διάβασε κανείς ή αν το έχει πάθει γενικότερα) που κάποιες φορές όταν ανοίγει το κινητό (όχι πάντα) παθαίνει μια μ@λ/νση και όταν δέχομαι/πραγματοποιώ κλήσεις, δεν χτυπάει το "του-του" αλλά η κλήση πηγαίνει στον παραλήπτη (ή τη δέχομαι εγώ) και όταν ανοίγει και αρχίζει να χρονομετρά, δεν ακούγεται τίποτα σε καμμία απ' τις 2 πλευρές. Αυτά εν ολίγοις.

Ναι το C εχω και ειναι απογοητευτικο ενα τοσο ακριβο κινητο να δημιουργει τετοιο προβλημα να μην μπορουμε να απολαυσουμε την 4g τεχνολογια και να προσπαθουμε να ωραιοποιησουμε μια απαραδεκτη για τετοια εταιρεια κατασταση. Εγω προσωπικα αν δεν δω να διορθωνεται θα το ξαναπαω στην αντιπροσωπεια και θα απαιτησω να γινει αντικατασταση με καποια αλλη συσκευη ισως την S7 που απ'οτι λενε την αντικαθιστουν. Δεν προκειται να δεχθω οταν δινω 500 € να εχω εκπτωσεις σε καποιες καινουργιες τεχνολογιες λογο κατασκευαστικου σφαλματος. Απλα μου κινησε την περιεργια επειδη τωρα παρουσιαστηκε μετα απο 8 μηνες και οχι απο την αρχη. Δεν ξερω αν εσεις το δεχεστε να μεινετε σε 3g συνδεση οταν αλλες συσκευες με τα μισα λεφτα λειτουργουν μια χαρα στο 4g. Παντως με 3g δειχνει full σημα ενω αν το γυρισω στο 4g θα κανει βουτια.

Nikos

Όπως τα λέει ο φίλος/η παραπάνω. Το μοντέλο C έχει θέμα με το μόντεμ στις εναλλαγές δικτύων και ειδικά στο 4G. Οπότε η λύση είναι 3G. Το δεύτερο θέμα που επίσης είναι κι αυτό διαπιστωμένο και αφορά το ότι κανένας απ' τους δυο συνομιλητές δεν ακούει κανέναν, ενώ η κλήση (εισερχόμενη η εξερχόμενη) γίνεται κανονικά, είναι ενεργή και η γραμμή ανοιχτή, και εγώ νομίζω ότι είναι θέμα software, γιατί έχω την αίσθηση πως εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση σε 6.01.

Το πρώτο θέμα με το 4G, έμενα δεν με απασχολεί και τόσο πολύ, γιατί και με 3G μια χαρά αξιοπρεπείς ταχύτητες έχω (με Wind). Το δεύτερο με εκνευρίζει αφάνταστα όποτε συμβαίνει (ευτυχώς όχι συχνά) και το θεωρώ πιο σοβαρό, γιατί ενώ όλα είναι υπέρ μιας ποιοτικής σύνδεσης και συνομιλίας μεταξύ των δυο συσκευών και γίνεται σύνδεση, κανένας δεν ακούει τίποτα. Και εγώ αναρωτιέμαι αν τα έχει υπόψιν της όλα αυτά η Samsung και αν πρόκειται ποτέ να διορθωθούν. Χλωμό το βλέπω......

Ναι μετά την αναβάθμιση σε Marshmallow παρουσιάστηκε αυτό με τις κλήσεις. Όσο το δούλεψα με Lollipop 5.1.1 δεν μού παρουσίασε τέτοιο πρόβλημα. Ώρες ώρες εύχομαι να το είχα αφήσει στο 5.1.1. Το μόνο καλύτερο που πήρα ήταν RAM Management (και νταξ δε μιλάμε για τεράστιες διαφορές αλλά σίγουρα παρατηρείς μια παραπάνω γρηγοράδα στο load των εφαρμογών όταν τις έχεις μέχρι και ώρα ανοιχτές), ενώ έχασα σε battery life (αποδεδειγμένα με τις ίδιες εφαρμογές έχω περισσότερο drain) και ποιότητα κλήσεων/δικτύου. Αν περνούσα ξανά με Odin την Πολωνική 5.1.1 λέτε να δημιουργούσα θέμα στο κινητό; Αξίζει μια τέτοια προσπάθεια; Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο κι όλας.. Ενεργοποιείται ο KNOX/χάνω εγγύηση ή τίποτα τέτοιο;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι το C εχω και ειναι απογοητευτικο ενα τοσο ακριβο κινητο να δημιουργει τετοιο προβλημα να μην μπορουμε να απολαυσουμε την 4g τεχνολογια και να προσπαθουμε να ωραιοποιησουμε μια απαραδεκτη για τετοια εταιρεια κατασταση. Εγω προσωπικα αν δεν δω να διορθωνεται θα το ξαναπαω στην αντιπροσωπεια και θα απαιτησω να γινει αντικατασταση με καποια αλλη συσκευη ισως την S7 που απ'οτι λενε την αντικαθιστουν. Δεν προκειται να δεχθω οταν δινω 500 € να εχω εκπτωσεις σε καποιες καινουργιες τεχνολογιες λογο κατασκευαστικου σφαλματος. Απλα μου κινησε την περιεργια επειδη τωρα παρουσιαστηκε μετα απο 8 μηνες και οχι απο την αρχη. Δεν ξερω αν εσεις το δεχεστε να μεινετε σε 3g συνδεση οταν αλλες συσκευες με τα μισα λεφτα λειτουργουν μια χαρα στο 4g. Παντως με 3g δειχνει full σημα ενω αν το γυρισω στο 4g θα κανει βουτια.

Δυστυχώς είναι εντελώς απαράδεκτο, αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να μπω σε τέτοια διαδικασία διότι έχω χαλάσει πολλά λεφτά τα τελευταία χρόνια σε κινητά και αν κάθομαι να το ψιρίζω κι αυτό τόσο πολύ δε με βλέπω να το κρατάω όσο θέλω και είναι κρίμα γιατί έσκασα 444€ για να το πάρω κουτάτο (και Πολωνικό μάλιστα) μόλις πριν 6 μήνες (16/04/16).

Ακριβως το ιδιο θεμα εχω κι εγω. Οταν κανω την κληση ακουω δυνατα (απο το ηχειο!!) τον ηχο πραγματοποιησης κλησης και μετα κενο... Με μια επανεκκινηση ερχετε στα ισια του. Καθε φορα λοιπον που ανοιγω τη συσκευη δοκιμαζω μια κληση για να ειμαι σιγουρος οτι λειτουργει σωστα. Ολα αυτα με την 6.0.1

Κατα τα αλλα μονο 3G κι εγω

Όπως τα λέει ο φίλος/η παραπάνω. Το μοντέλο C έχει θέμα με το μόντεμ στις εναλλαγές δικτύων και ειδικά στο 4G.

Δηλαδή στο F δεν υπάρχει;

Αν μου το έκανε στο F θα είχε φάει σουτ ήδη :p

To c μοντελο εχει διαφορετικο μοντεμ απο το f.Υποστηριζει μεχρι lte cat4 και οχι lte cat 6 που υποστηριζει το f.Λογικα θα ειναι καποιο θεμα με τις συχνοτητες και δεν αναγνωριζει σωστα το 4g των ελληνικων παροχων.Το c δεν εισαγεται επισημα στην Ελλαδα και ισως δεν ειναι σχεδιασμενο να δουλευει σωστα στις ελληνικες συχνοτητες.

To c μοντελο εχει διαφορετικο μοντεμ απο το f.Υποστηριζει μεχρι lte cat4 και οχι lte cat 6 που υποστηριζει το f.Λογικα θα ειναι καποιο θεμα με τις συχνοτητες και δεν αναγνωριζει σωστα το 4g των ελληνικων παροχων.Το c δεν εισαγεται επισημα στην Ελλαδα και ισως δεν ειναι σχεδιασμενο να δουλευει σωστα στις ελληνικες συχνοτητες.

Μεγάλη κουβέντα που ίσως τελικά να ισχύει.. Δεν το έλαβα καθόλου υπ'όψιν μου αυτό πριν αγοράσω το κινητό, ούτε το είδα πουθενά γραμμένο τότε.. Πού ήσουν να μού το πεις πριν 6 μήνες... θα έπαιρνα το F!

Edit: Ωστόσο στο willmyphone work δείχνει ότι με καμμία απ'τις εταιρείες κινητής στην Ελλάδα δεν παρουσιάζει πρόβλημα το μοντέλο N910C (εκτός από μια taza-mobile). Σε όλες έχει πράσινο τικ ότι λειτουργεί κανονικά και λέει Band-3(1800MHz) & Band-7(2600MHz) κάτω απ'την στήλη 4G/LTE Network.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακριβως το ιδιο θεμα εχω κι εγω. Οταν κανω την κληση ακουω δυνατα (απο το ηχειο!!) τον ηχο πραγματοποιησης κλησης και μετα κενο... Με μια επανεκκινηση ερχετε στα ισια του. Καθε φορα λοιπον που ανοιγω τη συσκευη δοκιμαζω μια κληση για να ειμαι σιγουρος οτι λειτουργει σωστα.!!! Ολα αυτα με την 6.0.1

Κατα τα αλλα μονο 3G κι εγω

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάθε πρωί!! :lol::lol:

Edited by tsili20

Γεια χαρα σε ολους.. ειμαι και εγω νεος κατοχος του Note4 εδω και 10 ημερες περιπου και γενικα το κινητο τα σπαει.. απο τοτε που το πηρα μου λεει για μια ενημερωση λογισμικου που ειναι στα 552mb.. οπου λεει για ενημερωσεις για βελτιστοποιση χρησης μπαταριας, βελτιωμενες επιδοσεις με αποτελεσματικη διαχειριση της μνημης κτλ κτλ τι λετε να προχωρησω? Εφοσον δεν βλεπω καποιο θεμα.. δεν θα ηταν καλο να μην το κατεβασω? Ποια η γνωμη σας? Ευχαριστω πολυ!!

Γεια χαρα σε ολους.. ειμαι και εγω νεος κατοχος του Note4 εδω και 10 ημερες περιπου και γενικα το κινητο τα σπαει.. απο τοτε που το πηρα μου λεει για μια ενημερωση λογισμικου που ειναι στα 552mb.. οπου λεει για ενημερωσεις για βελτιστοποιση χρησης μπαταριας, βελτιωμενες επιδοσεις με αποτελεσματικη διαχειριση της μνημης κτλ κτλ τι λετε να προχωρησω? Εφοσον δεν βλεπω καποιο θεμα.. δεν θα ηταν καλο να μην το κατεβασω? Ποια η γνωμη σας? Ευχαριστω πολυ!!

Αν σού λεει για τέτοια πράγματα καλό θα ήταν να το κάνεις. Απ' την άλλη μπορεί να είναι και το update που πολλοί από μας πήραμε αρχές Ιούνη και τελικά μάς ψιλο-κατέστρεψε. Είναι καθαρά δική σου απόφαση, αλλά συνήθως συνίσταται να το κάνεις (τώρα αν δεν καθίσει καλά βέβαια είναι άλλο θέμα, ίσως και να χρειαστεί hard reset για να στρώσει καλύτερα).

Στο F δεν υπάρχει φίλε μου. Το απαράδεκτο modem της Ericsson που έχει το C ( Για τα ελληνικά δεδομένα μιλάμε πάντα ) ήταν και ο λόγος που το πούλησα και πήρα το F. Και το έκανα πολύ πριν πάρουμε την marshmallow απλά και μόνο επειδή είχα προβλήματα με το 4G.

Αυτό με τις κλίσεις το κάνει και το δικό μου κατά καιρούς (όχι συχνά) και με έχει κάνει να μην έχω εμπιστοσύνη στο τηλέφωνο, οπότε και κάνω καμιά δοκιμαστική κλήση για να διαπιστώσω αν δουλεύει. Δεν το έκανε από την αρχή όμως (20+ μήνες το έχω), αλλά μάλλον από την αναβάθμιση της 6 και μετά. Δεν είχε αναφέρει όμως κανείς ότι συμβαίνει μόνο στο c οπότε έχουμε νέα δεδομένα.

Επίσης και με το 4g στον ίδιο χώρο άλλες φορές το πιάνει και άλλες όχι. Κλείνω τα δεδομένα τα ανοίγω πάλι και συνήθως αν δεν έπιανε πριν μετά πιάνει. Είναι θέμα κινητού δηλαδή και όχι δικτύου; Δηλαδή σε συγκεκριμένο σημείο δεν παίζει να αδυνατίζει το σήμα για κάποιο λόγο; Πάλι θέμα κινητού είναι;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά αυτό με τις κλήσεις που κανείς δεν ακούει κανέναν το κάνει κι εμένα και το έχω αναφέρει ξανά. Έγινε μετά την αναβάθμιση σε marshmallow και διαπίστωσα γίνεται κυρίως όταν φορτίσω κλειστό το κινητό και το φτάσω στο 100%. Όσες φορές το έβγαλα νωρίτερα από τη φόρτιση δε μου το έκανε ποτέ. Μεγάλο σφάλμα από μέρους Samsung και το θέμα είναι ότι αν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να το πουλήσουμε ο αγοραστής θα νομίζει ότι το δώσαμε ελαττωματικό. Ελπίζω να το διορθώσουν κάποια στιγμή

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Μεγάλη κουβέντα που ίσως τελικά να ισχύει.. Δεν το έλαβα καθόλου υπ'όψιν μου αυτό πριν αγοράσω το κινητό, ούτε το είδα πουθενά γραμμένο τότε.. Πού ήσουν να μού το πεις πριν 6 μήνες... θα έπαιρνα το F!

Edit: Ωστόσο στο willmyphone work δείχνει ότι με καμμία απ'τις εταιρείες κινητής στην Ελλάδα δεν παρουσιάζει πρόβλημα το μοντέλο N910C (εκτός από μια taza-mobile). Σε όλες έχει πράσινο τικ ότι λειτουργεί κανονικά και λέει Band-3(1800MHz) & Band-7(2600MHz) κάτω απ'την στήλη 4G/LTE Network.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάθε πρωί!! :lol::lol:

Οποτε μπορω να παιρνω εσενα για να μην ξυπναω τον πατερα μου;;:lol:

Παιδιά αυτό με τις κλήσεις που κανείς δεν ακούει κανέναν το κάνει κι εμένα και το έχω αναφέρει ξανά. Έγινε μετά την αναβάθμιση σε marshmallow και διαπίστωσα γίνεται κυρίως όταν φορτίσω κλειστό το κινητό και το φτάσω στο 100%. Όσες φορές το έβγαλα νωρίτερα από τη φόρτιση δε μου το έκανε ποτέ. Μεγάλο σφάλμα από μέρους Samsung και το θέμα είναι ότι αν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να το πουλήσουμε ο αγοραστής θα νομίζει ότι το δώσαμε ελαττωματικό. Ελπίζω να το διορθώσουν κάποια στιγμή

Ναι όντως κάτι τέτοιο έχω παρατηρήσει κι εγώ όταν ακουμπάει το 100% και το ανοίγεις αμέσως χωρίς να περιμένεις λίγο! Αλλά μου 'το χει κάνει και σε μερικές άκυρες στιγμές.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οποτε μπορω να παιρνω εσενα για να μην ξυπναω τον πατερα μου;;:lol:

Τι δίκτυο έχεις; Εγώ παίρνω το 1314 της Cosmote :p αν ακούσω να μού λέει Καλήμερα/Καλησπέρα είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί φυσιολογικά :lol: παίρνε αντίστοιχα 1252 αν είσαι Vodafone ή ό,τι άλλο νούμερο είναι για Wind ξέρω γω :p

Καλησπέρα

Είδα ότι λέτε για το 4g σήμα .Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και σας το ειχα ξαναγραψει,έχω το c και από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα και το έχω σχεδόν από αρχές χρόνου.

Απαράδεκτο ενώ το s5 που είχα είχε φουλ σημα εδώ ειμαι αναγκασμένη να το έχω γυρισμένο στο 3g γιατί αλλιώς δεν με εβρεισκε κανείς. Μέχρι και ο άντρας που έχει ένα samsung με 150 ευρώ (κόλλησα δεν θυμάμαι ποιο

Έχει φουλ 4g και χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχουμε vodafone και οι 2 μας.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω ένα άλλο θέμα πριν 2 μέρες μου ήρθε μια μικρή διορθωτική .Είναι η δεύτερη που πέρνω μετά την αναβάθμιση σε σε 6.01 είπα να την βάλω. Ε λοιπόν δεν ξέρω αν φταίει αυτή αλλά στο σπίτι ενώ συνδέεται με το wifi και φουλ σημα δείχνει ίντερνετ δεν έχω και αναγκάζομαι και χαλάω mb.

Λέτε να φταίει η αναβάθμιση ? Μπορώ να κάνω κάτι?

Edited by bilibina

Τελευταία μου βγάζει μια ηλίθια ειδοποίηση όταν πάω να χρησιμοποιήσω για 1η φορά κάποια εφαρμογή που λέει ''Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης. Για να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση άδειας θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης από τις Ρυθμίσεις > εφαρμογές. Το απενεργοποιώ και ησυχάζω ή θέλει να προσέξω κάτι. Καινούριο φρούτο είναι αυτό;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Τελευταία μου βγάζει μια ηλίθια ειδοποίηση όταν πάω να χρησιμοποιήσω για 1η φορά κάποια εφαρμογή που λέει ''Εντοπίστηκε επικάλυψη οθόνης. Για να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση άδειας θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη οθόνης από τις Ρυθμίσεις > εφαρμογές. Το απενεργοποιώ και ησυχάζω ή θέλει να προσέξω κάτι. Καινούριο φρούτο είναι αυτό;

Προσπαθώ να θυμηθώ τι είχα κάνει όταν μου το βγαζε κι έμενα...... και δεν μπορώ. Γεροντάματα :p

Προφανώς έχεις να τρέχει από πίσω κάποια εφαρμογή για την απόχρωση της οθόνης όταν νυχτώνει τύπου Blue Light (twilight, flux κλπ), έτσι δεν είναι; Εμένα μια τέτοια μου την έκανε. Και όλα συνέβησαν απ την αναβάθμιση σε 6.01 και μετά.

Προσπαθώ να θυμηθώ τι είχα κάνει όταν μου το βγαζε κι έμενα...... και δεν μπορώ. Γεροντάματα :p

Προφανώς έχεις να τρέχει από πίσω κάποια εφαρμογή για την απόχρωση της οθόνης όταν νυχτώνει τύπου Blue Light (twilight, flux κλπ), έτσι δεν είναι; Εμένα μια τέτοια μου την έκανε. Και όλα συνέβησαν απ την αναβάθμιση σε 6.01 και μετά.

Όχι δεν έχω καμιά εφαρμογή τέτοιου είδους. Ναι μετά την τελευταία αναβάθμιση μου το κάνει.

Όχι δεν έχω καμιά εφαρμογή τέτοιου είδους. Ναι μετά την τελευταία αναβάθμιση μου το κάνει.

Έχεις ενεργό το Side key panel; Σε μένα εμφανίζει αυτό το μήνυμα όταν το έχω ενεργό

Έχεις ενεργό το Side key panel; Σε μένα εμφανίζει αυτό το μήνυμα όταν το έχω ενεργό

Όχι ούτε αυτό έχω, αλλά τι σχέση μπορεί να έχει; Έκανα βέβαια ότι έλεγε το μήνυμα και το απενεργοποίησα τελικά χωρίς να ξέρω αν έχει τίποτε περίεργες συνέπειες από θέμα ασφάλειας κτλ.:confused:

Όχι ούτε αυτό έχω, αλλά τι σχέση μπορεί να έχει; Έκανα βέβαια ότι έλεγε το μήνυμα και το απενεργοποίησα τελικά χωρίς να ξέρω αν έχει τίποτε περίεργες συνέπειες από θέμα ασφάλειας κτλ.:confused:

Σχέση δεν έχει αλλά είναι ένα από τα bugs

Καλησπέρα

Είδα ότι λέτε για το 4g σήμα .Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και σας το ειχα ξαναγραψει,έχω το c και από την πρώτη στιγμή που το αγόρασα και το έχω σχεδόν από αρχές χρόνου.

Απαράδεκτο ενώ το s5 που είχα είχε φουλ σημα εδώ ειμαι αναγκασμένη να το έχω γυρισμένο στο 3g γιατί αλλιώς δεν με εβρεισκε κανείς. Μέχρι και ο άντρας που έχει ένα samsung με 150 ευρώ (κόλλησα δεν θυμάμαι ποιο

Έχει φουλ 4g και χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχουμε vodafone και οι 2 μας.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω ένα άλλο θέμα πριν 2 μέρες μου ήρθε μια μικρή διορθωτική .Είναι η δεύτερη που πέρνω μετά την αναβάθμιση σε σε 6.01 είπα να την βάλω. Ε λοιπόν δεν ξέρω αν φταίει αυτή αλλά στο σπίτι ενώ συνδέεται με το wifi και φουλ σημα δείχνει ίντερνετ δεν έχω και αναγκάζομαι και χαλάω mb.

Λέτε να φταίει η αναβάθμιση ? Μπορώ να κάνω κάτι?

Factory Reset μόνο.. Αν δεν διορθώνεται με τίποτα άλλο.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)