R_Bachman Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Απλά δεν υποστηρίζουν την συσκευή μετά τα 2 χρόνια. Μεγάλο fail οταν ακόμα την αγοράζει κάποιος αρκετά ακριβά μέχρι και σήμερα. Άνετα αντέχει το hardware και μακάρι να μας βγάλει ψεύτες η samsung. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Αν σκεφτει κανεις οτι δεν εδωσε καθολου Νοτε 5 Ευρωπη και το Νοτε 4 ειναι το τελευταιο νοτε που ειχε και ακομα σπερνει θα ελεγα αν οχι σπερνει κρατιεται παρα πολυ δυνατα ειναι ενας λογος να δωσει 7 στο Νοτελι!(τουλαχιστον για μενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Μια χαρά το σηκώνει το hardware. Ούτως ή άλλως σε θέματα καθημερινής χρήσης (πλην παιχνιδιών) δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με τις σημερινές ναυαρχίδες. Για να μπορέσουν να (απο)δείξουν τις διάφορες που έχουν, πλακωνονται στα antutu ή ανοίγουν 50 εφαρμογές στην σειρά σε χρόνο dt, την μια πίσω απο την άλλην, λες και θα έκανε κανείς κάτι τέτοιο σε καθημερινή χρήση, ακόμη και σκληρή. Απλά δεν μου έχει τύχει τηλέφωνο να φορέσει απο την μαμά του 4 λειτουργικά. Το Ν4 έχει ήδη φορέσει 3. Και πάλι όμως λέω μακάρι αν και χλωμό. Μιλάμε για συσκευή του 14. Το nougat θα δωθεί μέσα 17, οπότε .... Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 24, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 άρα, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε μιλάμε για "αδυναμία" της συκευής. Είναι λοιπόν η πολιτική της sammy να μην αναβαθμίζει τις συσκευές ώστε να αγοράζουμε διαρκώς.... Αμ δε.... δε θα της κάνουμε το χατίρι.... Αν δεν πάρει 7 το note 4, θα πάει κάτι άλλο η sammy.......... την άγνοιά μας.... (πιπέρι στο στόμα...) Μόλις λοιπόν κλείσει τη διετία το νοτέλι (910C) που πλέον το έχει η "ανωτέρα αρχή", θα του κάνω ένα ωραίο root να του φορτώσω καμμιά ROM της προκοπής... Hail, hail, hail and kill που ακούω τώρα...... Hail, hail, hail and kill.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 άρα, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε μιλάμε για "αδυναμία" της συσκευής. ....... E, ναι. Μόνον αδύναμη δεν μπορούμε να την πούμε. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλημέρα, μια ερώτηση σας παρακαλώ: Το predictive keyboard, αυτό που ενώ πληκτρολογείς ... στο πάνω μέρος του σου προτείνει λέξεις.. είναι built-in ή πρέπει να πληρώσει κάποιος για να το κατεβάσει? Πως το λένε...? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Είναι λοιπόν η πολιτική της sammy να μην αναβαθμίζει τις συσκευές ώστε να αγοράζουμε διαρκώς.... Αμ δε.... δε θα της κάνουμε το χατίρι.... Αν δεν πάρει 7 το note 4, θα πάει κάτι άλλο η sammy.......... την άγνοιά μας.... (πιπέρι στο στόμα...) Μόλις λοιπόν κλείσει τη διετία το νοτέλι (910C) που πλέον το έχει η "ανωτέρα αρχή", θα του κάνω ένα ωραίο root να του φορτώσω καμμιά ROM της προκοπής... Δεν ειναι πολιτικη της sammy, όλοι το ιδιο κανουν. Και μην μου πεις οτι επειδή το κάνουν ολοι, δικαιολογείται και η Samsung. Προφανώς και δεν δικαιολογείται. Αλλα μην λεμε ανακρίβειες οτι μονο αυτη το κάνει, είναι γενικό το κακό στο android & πλεον επειδή οι συσκευές είναι καλες & αντέχουν παραπάνω, το προβλημα θα γίνει πιο έντονο & η αναγκη να υποστηρίζονται περισσότερο, γίνεται πιο επιτακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δεν ειναι πολιτικη της sammy, όλοι το ιδιο κανουν. Και μην μου πεις οτι επειδή το κάνουν ολοι, δικαιολογείται και η Samsung. Προφανώς και δεν δικαιολογείται. Αλλα μην λεμε ανακρίβειες οτι μονο αυτη το κάνει, είναι γενικό το κακό στο android & πλεον επειδή οι συσκευές είναι καλες & αντέχουν παραπάνω, το προβλημα θα γίνει πιο έντονο & η αναγκη να υποστηρίζονται περισσότερο, γίνεται πιο επιτακτική. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440359 Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440359 Τι σχέση έχει αυτό το άρθρο? Το Ν4 φοράει805 & Exynos. Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Τι σχέση έχει αυτό το άρθρο? Το Ν4 φοράει805 & Exynos. Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβως. Οπότε το κόβω να παρει το νοτε την N.:) Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ακριβως. Οπότε το κόβω να παρει το νοτε την N.:) Το μόνο που καταλαβαίνουμε από την παραπάνω είδηση είναι ότι η samsung δεν μπορεί για το note 4/note edge να χρησιμοποιήσει την εν λόγω δικαιολογία. Μακάρι να δώσει και την Ν στο note 4, αλλά αν κάτι τέτοιο γίνει θα μιλάμε για τρομερή έκπληξη. Με τις εως τώρα τακτικές των εταιριών μόνο το nexus από τις συσκευές του 14', θα πάρει τη φετινή αναβάθμιση. (όπως αντίστοιχα Μ, πέρσι από τις συσκευές του 13' πήρε μόνο το nexus 5.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Για 2 μήνες θα ήταν συσκευή του 2015 :) . Δεν το έχω πετύχει σε καμιά λίστα για Ν πάντως και δεν το βλέπω να μας δώσουν. To note 3 μέχρι την 5 δεν πήρε; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ναι, βρε παιδιά! Πολύ - πολύ δύσκολο το βλέπω για νουγκατ. Δεν! Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkeeper1 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μετά απο 1,5 χρόνο με το Note 4 (F) παρουσίασε πρόβλημα με την πλακέτα και δεδομένου οτι ηταν στην εγγυηση και δεν είχε πλακέτες η αντιπροσωπεία μου το αντικατέστησαν με S7 EDGE το οποίο αρχικα το είδα σαν upgrade και ήμουν ικανοποιημένος. Μετά απο 2 εβδομάδες χρήσης όμως μου λείπει το Note και πιο συγκεκριμένα μου λείπουν με σειρα προτεραιότητας: 1. η αποσπώμενη μπαταρία (εχω τον εξωτερικό φορτιστή που βολεύει αφάνταστα) 2. το S-Pen 3. η 5.7 οθόνη 4. IR Σκέφτομαι να πουλήσω το S7 και να πάρω πισω το Note 4 ©. (Το Note 7 ειναι πάρα πολυ ακριβό για τώρα και επίσης δεν εχει τα #1 και #4 απο πιο πάνω) Τι νομίζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Προσωπικά σε θεωρώ πολύ κωλοφαρδο. Φιλικά πάντα. Αν έχεις τόσο ανάγκη το πενάκι εσύ ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μετά απο 1,5 χρόνο με το Note 4 (F) παρουσίασε πρόβλημα με την πλακέτα και δεδομένου οτι ηταν στην εγγυηση και δεν είχε πλακέτες η αντιπροσωπεία μου το αντικατέστησαν με S7 EDGE το οποίο αρχικα το είδα σαν upgrade και ήμουν ικανοποιημένος. Μετά απο 2 εβδομάδες χρήσης όμως μου λείπει το Note και πιο συγκεκριμένα μου λείπουν με σειρα προτεραιότητας: 1. η αποσπώμενη μπαταρία (εχω τον εξωτερικό φορτιστή που βολεύει αφάνταστα) 2. το S-Pen 3. η 5.7 οθόνη 4. IR Σκέφτομαι να πουλήσω το S7 και να πάρω πισω το Note 4 ©. (Το Note 7 ειναι πάρα πολυ ακριβό για τώρα και επίσης δεν εχει τα #1 και #4 απο πιο πάνω) Τι νομίζετε? Αν εχεις μαθει με το πενακι φυσικό είναι να μην σ αρεσει το s7 edge. Δεν εχει καμια σχέση το note με τ αλλα κινητα. Εγω στη θεση σου θα το άλλαζα με το note 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Αν δεν μπορείς χωρίς το πενάκι είναι όντως προβληματάκι. Αν το αποφασησεις πάντως, προσφέρομαι να βοηθήσω. Σου δίνω το C μου! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 30, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Στο ανταλλαζω εγω αμα θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Κι εγώ! !!! Pick me pick me!!!έχω και sview! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλά θα αλλαξοπιστήσεται όλοι σας και θα με αφήσετε μόνο μου σε αυτό το thread?Note 4 ever!!! :cool: :p Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλά θα αλλαξοπιστήσεται όλοι σας και θα με αφήσετε μόνο μου σε αυτό το thread?Note 4 ever!!! :cool: :p Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι και εγώ εδώ μην αγχώνεσαι για ακόμα έναν χρόνο σίγουρα ακόμα! Δεν μπορώ να δώσω το 4αρι ! Θέλω πολύ να πάρω το καινούριο αλλά δεν με φτάνουν τα λεφτά να το πάρω χωρίς να δώσω αυτό οπότε μένω με αυτό και πάμε για του χρόνου για άλλο! :lol::lol::p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Είμαι και εγώ εδώ μην αγχώνεσαι για ακόμα έναν χρόνο σίγουρα ακόμα! Δεν μπορώ να δώσω το 4αρι ! Θέλω πολύ να πάρω το καινούριο αλλά δεν με φτάνουν τα λεφτά να το πάρω χωρίς να δώσω αυτό οπότε μένω με αυτό και πάμε για του χρόνου για άλλο! :lol::lol::p:D Άντε ρε Κώστα και είχα αρχίσει να ανησυχώ! Σε λίγο κλείνω 2 χρόνια και θα ετοιμάσω ένα special anniversary post! :p Με βλέπω και μένα για παραπάνω χρόνια με την συσκευή… ;) Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkeeper1 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, με πείσατε, θα "αντέξω" με το edge μέχρι το νοτε 7 :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μας τρολλαρει ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ παιδιά, με πείσατε, θα "αντέξω" με το edge μέχρι το νοτε 7 :) :p :cry: :sorry: Edited August 30, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts