ndros13 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Γεια χαρά παιδιά μια ερώτηση στο μενού της κάμερας υπάρχει πλέον η επιλογή recording mode ( εκεί δηλαδή που επιλέγαμε τι video θα τραβήξουμε με 30 f / sec ή 60 f / sec ) γιατί σε μένα δεν την βλέπω άλλο Ναι εμένα υπάρχει κανονικά: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/75aef87f8e1bd58d0b6e6f655a7b919e.jpg Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Φρέσκο good lock με quick connect και bug fixes: http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/good-lock/good-lock-24-0-11-release/good-lock-24-0-11-android-apk-download/ Sent from my SM-N910C using Tapatalk Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 @topet, είναι εναλλακτικό UI για τη lock screen και τα notifications: https://news.samsung.com/global/good-lock-customize-the-way-you-use-your-galaxy-smartphone Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Ναι εμένα υπάρχει κανονικά: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/75aef87f8e1bd58d0b6e6f655a7b919e.jpg Sent from my SM-N910C using Tapatalk Φίλε δεν εννοούσα αυτό το video size δηλαδή παλιά δίπλα σε αυτό υπήρχε ένα άλλο κουμπάκι που έλεγε Recordig mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Φίλε δεν εννοούσα αυτό το video size δηλαδή παλιά δίπλα σε αυτό υπήρχε ένα άλλο κουμπάκι που έλεγε Recordig mode Ειναι πλεον στο κουμπακι mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Από την ώρα που δοκίμασα το κινητό σε ασφαλή λειτουργία για να δω την συμπεριφορά της μπαταρίας πρόσεξα ότι έχω 2 θέματα. Το 1ο είναι στο παιχνίδι REAL RACING 3 όπου δεν παίζει κάποια βίντεο που έχει για να πάρεις κάποια ''χρυσά'' νομίσματα κάνοντας επανεκκίνηση το παιχνίδι και το κυριότερο είναι ότι όταν συνδέω εξωτερικό στικάκι μνήμης ενώ το διαβάσει κανονικά δεν μπορώ να αντιγράψω-μετακινήσω αρχεία και βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε!!! Έκανα clear cache, επανεκκινήσεις 2-3 αλλά πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Με ασφαλή λειτουργία προσπαθείς να αντιγράψεις στο στικάκι;Κλείσε το κινητό και άστο να ανοίξει κανονικά και δοκίμασε πάλι. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Με ασφαλή λειτουργία προσπαθείς να αντιγράψεις στο στικάκι;Κλείσε το κινητό και άστο να ανοίξει κανονικά και δοκίμασε πάλι. Όχι με ασφαλή λειτουργία. Το επανέφερα σε κανονική λειτουργία. Παρόλα αυτά το δοκίμασα και σε ασφαλή λειτουργία εκ των υστέρων για δοκιμή αλλά πάλι τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω! Τώρα βλέπω ότι γενικά δεν μου αντιγράφει-μετακινεί αρχεία ακόμη και από ένα φάκελο της μνήμης του κινητού σε έναν άλλο! Edited July 11, 2016 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Όχι με ασφαλή λειτουργία. Το επανέφερα σε κανονική λειτουργία. Παρόλα αυτά το δοκίμασα και σε ασφαλή λειτουργία εκ των υστέρων για δοκιμή αλλά πάλι τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω! Τώρα βλέπω ότι γενικά δεν μου αντιγράφει-μετακινεί αρχεία ακόμη και από ένα φάκελο της μνήμης του κινητού σε έναν άλλο! Πως δοκίμασες να το αντιγράψεις? Αν δεν χρησιμοποίησες τον μαμά file manager, δοκίμασε μ' αυτόν και πες μας Πάντως αν σου το κάνει με τον μαμά fm δεν είναι καλό σημάδι αυτό.:worry: EDIT: Δοκίμασε τις παρακάτω περιπτώσεις: internal memory folder > internal memory folder internal memory folder > external memory folder (SD) external memory folder (SD) > external memory folder(SD) extrernal memory folder (SD) > internal memory folder Και πες μας στην κάθε μία τι σου κάνει. Edited July 11, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Samsung EB-BN916 (Galaxy Note 4) Samsung EB-BN910 (Galaxy Note 4) Από σκρουτζ μπαταρία για note 4 τι διαφορές έχουν? Έχουν διαφορετικους κώδικους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Samsung EB-BN916 (Galaxy Note 4) Samsung EB-BN910 (Galaxy Note 4) Από σκρουτζ μπαταρία για note 4 τι διαφορές έχουν? Έχουν διαφορετικους κώδικους Μάλλον καμία. Απ όσο ξέρω, είναι η ίδια μπαταρία σε όλα τα μοντέλα. Απλά τυπικά αναφέρουν τον κωδικό του μοντέλου που προορίζονται. Για σιγουριά όμως ας μιλήσει και κάποιος άλλος. Επίσης αν σε ενδιαφέρει για γνήσια, μόνο στα επίσημα service της Samsung πιο ακριβή φυσικά (γύρω στα 28€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Πως δοκίμασες να το αντιγράψεις? Αν δεν χρησιμοποίησες τον μαμά file manager, δοκίμασε μ' αυτόν και πες μας Πάντως αν σου το κάνει με τον μαμά fm δεν είναι καλό σημάδι αυτό.:worry: EDIT: Δοκίμασε τις παρακάτω περιπτώσεις: internal memory folder > internal memory folder internal memory folder > external memory folder (SD) external memory folder (SD) > external memory folder(SD) extrernal memory folder (SD) > internal memory folder Και πες μας στην κάθε μία τι σου κάνει. Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια. Με τον μαμά μου το κάνει σε όλες τις περιπτώσεις. Κατέβασα το astro file manager και είναι οκ. Έκανα clear cache στον μαμά αλλά πάλι τα ίδια. Γιατί λες είναι κακό σημάδι; Μάλλον δεν θα γλιτώσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάνω που το είχα ρυθμίσει ακριβώς όπως το ήθελα! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ειναι κακό σημάδι γιατί δείχνει οτι εxουν χαλάσει permitions από τα default προγράμματα. Είναι ένδειξη ίσως ακόμη και για πρόβλημα στο file system, αλλά αφού σου δουλεύει εξωτερική εφαρμογή την γλυτώνεις προς στιγμήν. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να το προγραμματίσεις το reset, ίσως αφού έχεις κάνει μια σούμα τι προβλήματα σου παρουσιάζονται. Κάνεις το reset και πρώτα απ' όλα βλέπεις αν τα προβλήματα αυτά θα έχουν λυθεί. Αν όχι θα πρέπει να ξανά ρίξεις από πάνω την ρομ με clean install. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ειναι κακό σημάδι γιατί δείχνει οτι εxουν χαλάσει permitions από τα default προγράμματα. Είναι ένδειξη ίσως ακόμη και για πρόβλημα στο file system, αλλά αφού σου δουλεύει εξωτερική εφαρμογή την γλυτώνεις προς στιγμήν. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να το προγραμματίσεις το reset, ίσως αφού έχεις κάνει μια σούμα τι προβλήματα σου παρουσιάζονται. Κάνεις το reset και πρώτα απ' όλα βλέπεις αν τα προβλήματα αυτά θα έχουν λυθεί. Αν όχι θα πρέπει να ξανά ρίξεις από πάνω την ρομ με clean install. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Λέω να το κάνω να τελειώνω και είναι από τα πράγματα που σιχαίνομαι περισσότερο!! Μήνας δεν πέρασε που το έκανα! Μπορεί να με διευκολύνει κάποιος για το πως κάνω clean install, από που να κατεβάσω την ρομ (βουλγάρικο είναι το κινητό), κτλ κτλ; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έλεος ρε παιδιά. Πάλι το βρήκα με το logo Samsung στην οθόνη της sview κολλημένο. Και εκανα factory wipe cache etc πρόσφατα.με κούρασε πολύ αυτή η συσκευή. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Να φταίει ας πούμε η sview? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Να φταίει ας πούμε η sview? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να έκανες και εσύ ένα clean install την ρομ μήπως κάτι δεν έχει "κάτσει" καλά? Η sview σαν θήκη πώς να φταίει και να το κολλάει? Δύσκολο μου φαίνεται. Λέω να το κάνω να τελειώνω και είναι από τα πράγματα που σιχαίνομαι περισσότερο!! Μήνας δεν πέρασε που το έκανα! Μπορεί να με διευκολύνει κάποιος για το πως κάνω clean install, από που να κατεβάσω την ρομ (βουλγάρικο είναι το κινητό), κτλ κτλ; Κατέβασε το ODIN 3.10.7 από εδώ: http://odindownloadxda.com/ Και βρες την ρομ της Βουλγαρίας από εδώ: http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N910C clean install: factory reset/cache clear install rom with odin factory reset/cache clear install as new (οχι restore από google). Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 12, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 del please. duplicate post. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) εκανα!αυτο ειναι το θεμα!με wipe cache και ολα.ετοιμο φρεσκοστημενο ουτε βδομαδα σχεδον. πολυ εχω κουραστει. Σημερα,αλλαζω θεμα, ειδα ότι και με κλειστο το wifi στην καταναλωση μπαταριας ειναι ευθεια γραμμη always on.το εχω κλεισει και μεσα και αποτο gps. το εχετε δει αυτό; edit δεν χρησιμοποιησα το odin.Αξίζει ο κόπος; Edited July 12, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Ειλικρινά μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο να φταίει η θήκη. Μια απλή θήκη είναι, μ' ενα μαγνητακι στο κατάλληλο σημείο! Αλλά βεβαια ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί! Τι εννοείς δεν χρησιμοποιησες το odin? Πως φλασαρες δηλαδή? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 12, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Δεν φλασαρα. Επαναφορά από μέσα και wipe από recovery. Λες να αξιζει τον κόπο να φλασαρω; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης έχω μια απορία. Έχω πολωνικό. Μπορώ να φλασαρω πχ γερμανική μαμά ρομ; Edited July 12, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Χτες βράδυ με flight Mode 3%drain σε ώρες. Επίσης στα στατιστικά της μπαταρίας το WiFi always on . είμαι νορμάλ; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Να έκανες και εσύ ένα clean install την ρομ μήπως κάτι δεν έχει "κάτσει" καλά? Η sview σαν θήκη πώς να φταίει και να το κολλάει? Δύσκολο μου φαίνεται. Κατέβασε το ODIN 3.10.7 από εδώ: http://odindownloadxda.com/ Και βρες την ρομ της Βουλγαρίας από εδώ: http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N910C clean install: factory reset/cache clear install rom with odin factory reset/cache clear install as new (οχι restore από google). Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να είσαι καλά για την βοήθεια! Με την 1η ευκαιρία αυτές τις μέρες λέω να το προσπαθήσω, αλλά για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα ας κάνω κάποιες ερωτήσεις. Ακολουθώ τα βήματα που έγραψες. Βάζω το αρχείο της ρομ κάπου στον υπολογιστή, ανοίγω το odin αφού έχω κάνει wipe cache. Ανοίγω το κινητό με power button, home & volume down (όπου εκεί βλέπω το ''οdin mode''), σωστά μέχρι εδώ; Χτες βράδυ με flight Mode 3%drain σε ώρες. Επίσης στα στατιστικά της μπαταρίας το WiFi always on . είμαι νορμάλ; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κατανάλωση όντως είναι αυξημένη. Τα ίδια θέματα είχα και εγώ μέχρι που έβγαλα όπως είπα facebook & messenger. Θεαματική βελτίωση. Edited July 13, 2016 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Χτες βράδυ με flight Mode 3%drain σε ώρες. Επίσης στα στατιστικά της μπαταρίας το WiFi always on . είμαι νορμάλ; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, δεν είναι Νορμάλ. Εγώ που σήμερα δεν το έχω ανοίξει καθόλου δεν εμφανίζεται καθόλου η γραμμή του. Για δες μήπως έχεις τσεκαρισμενη την έξυπνη εναλλαγή δικτύου (κάπως έτσι το λέει), την ρύθμιση για ειδοποίηση ανοικτού δικτύου. Ακομη καπου στις ρυθμισεις του google εχει την δυνατότητα να σκαναρει παντα το wifi ακόμη και όταν το έχεις κλειστό. Να σου πω όμως εγώ τι θα έκανα? Θα ξαναπερνουσα την Ρομ με την διαδικασία που περιγραφω και με το package disabler pro θα εκανα disable όλη την σαβουρα της samsung. Φίλε μου αυτό έχω κανει και βγάζω ΑΝΕΤΑ 2 μέρες λειτουργία (με την δική μου χρήση παντα.). Να είσαι καλά για την βοήθεια! Με την 1η ευκαιρία αυτές τις μέρες λέω να το προσπαθήσω, αλλά για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα ας κάνω κάποιες ερωτήσεις. Ακολουθώ τα βήματα που έγραψες. Βάζω το αρχείο της ρομ κάπου στον υπολογιστή, ανοίγω το odin αφού έχω κάνει wipe cache. Ανοίγω το κινητό με power button, home & volume down (όπου εκεί βλέπω το ''οdin mode''), σωστά μέχρι εδώ; Η κατανάλωση όντως είναι αυξημένη. Τα ίδια θέματα είχα και εγώ μέχρι που έβγαλα όπως είπα facebook & messenger. Θεαματική βελτίωση. Παιδιά, η κατανάλωση σε σχέση με την 5 ειναι αυξημένη, όχι όμως τίποτα φοβερό. Ψιλολόγια! Φτιαχνεις φάκελο σε εναν δίσκο στο πισι. Βάζεις μέσα το odin και την Ρομ. Συνδεεις κανονικά το τηλέφωνο στο πισι για να το δει και να κατεβάσει drivers. Αποσυνδεεις και βάζεις το τηλέφωνο σε odin mode. Το ξανασυνδεεις και ξανακατεβαζει κάποιους drivers. Μόλις τελειώσει, τρέχεις το odin (καλο θα ειναι να το τρεξεις σαν administrator) και επάνω αριστερά το παραθυράκι θα πρέπει να γίνει μπλε και να σου γράψει την πόρτα που βλέπει το note. Αν δεν το κάνει, τοτε δεν το βλέπει σωστά και θα πρέπει να περάσεις μόνος σου drivers. (Εγώ με τα 10αρια δεν είχα κανένα πρόβλημα, πέρασαν μόνα τους οτι χρειάζονταν να το δω). Η συνέχεια είναι απλουστατη. Κλικ στο κουμπί ΑΡ επιλεγεις την Ρομ και Σταρτ. Όταν τελειώσει θα κάνει restart μόνο του το τηλέφωνο. Το αποσυνδεεις, μπαινεις σε recovery και του τραβας άλλο ενα factory reset. Επανεκκίνηση και είσαι κομπλε. ΔΕΝ κάνεις restore από το google γιατί θα επαναφερεις οτι προβληματικό είχες πριν το καθαρίσεις. Θα κάνεις δηλαδή μια τρύπα στο νερό! Τζάμπα θα πάνε όλα. Κατεβάζεις το package disabler pro απο το μαρκετ και φριζαρεις όλο το σαβουρο-software της Σαμμυ. Προχωρας κάνοντας install τις εφαρμογές που χρειαζεσαι και τέρμα. Μπορείς να κάνεις search και στο youtube. Υπάρχουν άπειρα βίντεο σχετικά. Η διαδικασία ειναι ακριβως η ίδια ειτε note ειναι, ειτε s4, είτε s5 ειτε οτιδήποτε. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited July 13, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και τον χρόνο σου. Στο προηγούμενο κινητό μου xperia z φλασαρα αρκετες customies, εδω είμαι άσχετος. Έχω 2 απορίες σε παρακαλώ. Πρώτον έχω πολωνικό. Πρέπει να βάλω πολωνική ρόμ; Ο νοξ ξέρω ότι δεν γράφει λογικά. Δευτερον πρέπει να κατεβάσω την ρομ που έχω ή μπορω να βάλω πχ κιτκατ; Μιλαω πάντα για στοκ και αρουταριστος λογω εγγυησης. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts