Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μιλαμε για τουλαχιστον 7 κινητα ,διαφορετικα μοντελα , απο διαφορετικα εργοςταςια καταςκευης , σε διαφορετικες χρονολογιες , με εντελως διαφορετικα SoC , και με το το ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....πηγαινε φιλε να παιξεις επειγοντως Joker:D

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ξέρω ότι θα γελάσετε .Όταν πήγαινα σε ένα γραφείο κοντά στην Θήβα και παρέμενα περισσότερο από 1 ώρα ότι κινητό και να είχα ζεστενοταν πάρα πολύ . Αυτό γίνεται εδώ και 5 χρόνια.

Η μπαταρία άδειαζε σε 2 ώρες από 100%.

Ξεκίνησε με cosmote και τώρα Vodafone τα ίδια. Όπου έβαλαν αναμεταδότη και κάπως έφτιαξε το θέμα.

Το σήμα πριν δεν ήταν και πολύ ασθενές. 2-3στα 4.

Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει ;

Το έργο "οι καταραμενοι" ,το εχετε δει?? :p :lol: Edited by truckman

Το έργο "οι καταραμενοι" ,το εχετε δει??

Να μη το ρίξουμε στο υπερφυσικό.:worry:

Αυτό που λέει ο Θέμης συμβαίνει αντίθετα όταν πηγαίνω Γερμανία ή Αγγλία κλπ. Η μπαταρία κρατάει τον διπλό χρόνο, λόγω πολύ ισχυρών σημάτων κινητής.

Φιλικά Γιώργος

Δηλαδή εσύ φίλε μου θεωρείς φυσιολογικό το κινητό να ρίχνει την φωτεινότητα με 2-3 λεπτά gaming!! Δεν ειπα και οτι ετρεξα 10 ωρες παιχνίδια και το είχα και ταυτόχρονα στον φορτιστή. Είπα πολύ συγκεκριμένα τι έκανα και θεωρώ την συμπεριφορά του κινητού μη αποδεκτή. Γιαυτό άλλωστε έγραψα κι εδώ μέσα για να δω και οι αλλοι που εχουν την ίδια συσκευη εάν παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά. Δεν πιστευω σε καμια περίπτωση οτι έκανα υπερβολικά πραγματα για τις δυνατότητες του κινητου,όπως τα παρουσιάζεις. Ότι εχω γράψει υπαρχει εδω μεσα στη διάθεση όλων για να κρίνουν από μόνοι τους. :)

να κάνω και εγώ μια ερώτηση? όλα αυτά με τις υπερθερμάνσεις στα κάνει με memory μέσα ?? γιατί κάτι τέτοια μου έκανε και έμενα το note 3 όταν το πρώτο αγόρασα με μια 64αρα sandisk που του είχα και είχα τρελαθεί. κάπου καταλαθος διάβασα για προβλήματα με κάποιες κάρτες , έτσι την έβγαλα τελείως και λύθηκε δια μαγείας το πρόβλημα μου. μετά δειλά δειλά επειδή ήθελα χώρο πήρα μια 16αρα samsung έκανα ακριβώς πάλι τα ίδια τεστ και πάλι χωρίς προβλήματα. με τον καιρό αγόρασα μια 64αρα samsung και ως τώρα που την έχω και στο note 4 ούτε κολλήματα ούτε ζεστάματα το κινητό.

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

να κάνω και εγώ μια ερώτηση? όλα αυτά με τις υπερθερμάνσεις στα κάνει με memory μέσα ?? γιατί κάτι τέτοια μου έκανε και έμενα το note 3 όταν το πρώτο αγόρασα με μια 64αρα sandisk που του είχα και είχα τρελαθεί. κάπου καταλαθος διάβασα για προβλήματα με κάποιες κάρτες , έτσι την έβγαλα τελείως και λύθηκε δια μαγείας το πρόβλημα μου. μετά δειλά δειλά επειδή ήθελα χώρο πήρα μια 16αρα samsung έκανα ακριβώς πάλι τα ίδια τεστ και πάλι χωρίς προβλήματα. με τον καιρό αγόρασα μια 64αρα samsung και ως τώρα που την έχω και στο note 4 ούτε κολλήματα ούτε ζεστάματα το κινητό.

Μονο Samsung,no problem.:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Και ξαναρωτάω . Nova or pro ;

Εμενα,ειναι μαυρη με μπλε γραμματα 32GB,άρα,πρεπει να ειναι standard series,συμφωνα με το συμβολισμο της Samsung.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

εγω εχω μια Samsung 32GB Evo

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sp32d-eu-evo-32gb-sdhc-class-10-p-PER.576930

Edited by kostashark

την εχει βαλει σε προσφορα το e-shop 2 φορες μεχρι τωρα στα 16 ευρω με τα μεταφορικα απο εκει την τσιμπισα! τεσπα βγαινουμε οφ τοπικ !

παιδια εχουμε κανενα νεο για λολιποπ; βγηκε και για σ4 για το νοτελι εχουμε τπτ;

Με 17,65 παίρνεις την 64gb.

http://www.ebay.com/itm/Samsung-EVO-Plus-Class-10-memory-card-64GB-/151511185850?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item2346c539ba

ΥΓ. Στράτο αν ποστάρουμε σε λάθος σημείο, δώσε μας ένα link για το σωστό.

Φιλικά Γιώργος

Εδω βρισκετε οτι εχει σχεση με το note 4

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=215

Εκει υπαρχει thread που λεει για αξεσουαρ του note 4 , θηκες ,μπαταριες καρτες μνημης κτλ..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129. :)

Με 17,65 παίρνεις την 64gb.

http://www.ebay.com/itm/Samsung-EVO-Plus-Class-10-memory-card-64GB-/151511185850?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item2346c539ba

ΥΓ. Στράτο αν ποστάρουμε σε λάθος σημείο, δώσε μας ένα link για το σωστό.

ειναι ληγμενο ..και γυρω στα 25!

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Το τσίμπησα και εγω εχθες, πολυ όμορφο και smooth..Εχετε παρατηρήσει χαμηλό σημα της συσκευής;; Με το m8 ειχα καλυτερο σήμα στο σπιτι μου.. Edited by andrewk

Το τσίμπησα και εγω εχθες, πολυ όμορφο και smooth..Εχετε παρατηρήσει χαμηλό σημα της συσκευής;; Με το m8 ειχα καλυτερο σήμα στο σπιτι μου..

Σε σχέση με το s3 του αδερφού μου, το note 4 μου έχει λίγο χειρότερο σήμα..τώρα σε δύσκολες συνθήκες μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα. Όσο για την αλλαγή, πως και το επιχείρησες ; Όσο να 'ναι, το m8 είναι πιο σπιρτόζικο απο το note 4 (μη πέσετε να με φάτε :lol::p ).

Σε σχέση με το s3 του αδερφού μου, το note 4 μου έχει λίγο χειρότερο σήμα..τώρα σε δύσκολες συνθήκες μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα. Όσο για την αλλαγή, πως και το επιχείρησες ; Όσο να 'ναι, το m8 είναι πιο σπιρτόζικο απο το note 4 (μη πέσετε να με φάτε :lol::p ).

Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση μεταξύ των συσκευών αυτών. Άλλη οθόνη, κάμερα, μπαταρία το ένα με το άλλο.. Εξαιρετικό το Μ8 αλλά πιο ολοκληρωμένο το N4

Το μικρόβιο της αλλαγής..

Το s3 δεν είναι 4g οπότε το έχεις σε 3g, ενώ το note 4 προφανώς το έχεις σε auto/4g.

Παιδιά, έχω το 910Κ (Κορεάτικο branded στην Alleh ή κάπως έτσι). Μπορώ να βάλω (με Odin) ROM του 910C; Έχω κατεβάσει τη τελευταία και το σκέφτομαι (οι μπάντες που καλύπτουν και τα δύο είναι όμοιες, αν δεν κάνω λάθος). Θα με αφησει το Odin και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να brickάρω τη συσκευή;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)