anergos13 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αν μιλαμε για τουλαχιστον 7 κινητα ,διαφορετικα μοντελα , απο διαφορετικα εργοςταςια καταςκευης , σε διαφορετικες χρονολογιες , με εντελως διαφορετικα SoC , και με το το ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....πηγαινε φιλε να παιξεις επειγοντως Joker:D Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Το ξέρω ότι θα γελάσετε .Όταν πήγαινα σε ένα γραφείο κοντά στην Θήβα και παρέμενα περισσότερο από 1 ώρα ότι κινητό και να είχα ζεστενοταν πάρα πολύ . Αυτό γίνεται εδώ και 5 χρόνια. Η μπαταρία άδειαζε σε 2 ώρες από 100%. Ξεκίνησε με cosmote και τώρα Vodafone τα ίδια. Όπου έβαλαν αναμεταδότη και κάπως έφτιαξε το θέμα. Το σήμα πριν δεν ήταν και πολύ ασθενές. 2-3στα 4. Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Το έργο "οι καταραμενοι" ,το εχετε δει?? :p :lol: Edited December 13, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Το έργο "οι καταραμενοι" ,το εχετε δει?? Να μη το ρίξουμε στο υπερφυσικό.:worry: Αυτό που λέει ο Θέμης συμβαίνει αντίθετα όταν πηγαίνω Γερμανία ή Αγγλία κλπ. Η μπαταρία κρατάει τον διπλό χρόνο, λόγω πολύ ισχυρών σημάτων κινητής. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δηλαδή εσύ φίλε μου θεωρείς φυσιολογικό το κινητό να ρίχνει την φωτεινότητα με 2-3 λεπτά gaming!! Δεν ειπα και οτι ετρεξα 10 ωρες παιχνίδια και το είχα και ταυτόχρονα στον φορτιστή. Είπα πολύ συγκεκριμένα τι έκανα και θεωρώ την συμπεριφορά του κινητού μη αποδεκτή. Γιαυτό άλλωστε έγραψα κι εδώ μέσα για να δω και οι αλλοι που εχουν την ίδια συσκευη εάν παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά. Δεν πιστευω σε καμια περίπτωση οτι έκανα υπερβολικά πραγματα για τις δυνατότητες του κινητου,όπως τα παρουσιάζεις. Ότι εχω γράψει υπαρχει εδω μεσα στη διάθεση όλων για να κρίνουν από μόνοι τους. :) να κάνω και εγώ μια ερώτηση? όλα αυτά με τις υπερθερμάνσεις στα κάνει με memory μέσα ?? γιατί κάτι τέτοια μου έκανε και έμενα το note 3 όταν το πρώτο αγόρασα με μια 64αρα sandisk που του είχα και είχα τρελαθεί. κάπου καταλαθος διάβασα για προβλήματα με κάποιες κάρτες , έτσι την έβγαλα τελείως και λύθηκε δια μαγείας το πρόβλημα μου. μετά δειλά δειλά επειδή ήθελα χώρο πήρα μια 16αρα samsung έκανα ακριβώς πάλι τα ίδια τεστ και πάλι χωρίς προβλήματα. με τον καιρό αγόρασα μια 64αρα samsung και ως τώρα που την έχω και στο note 4 ούτε κολλήματα ούτε ζεστάματα το κινητό. Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 να κάνω και εγώ μια ερώτηση? όλα αυτά με τις υπερθερμάνσεις στα κάνει με memory μέσα ?? γιατί κάτι τέτοια μου έκανε και έμενα το note 3 όταν το πρώτο αγόρασα με μια 64αρα sandisk που του είχα και είχα τρελαθεί. κάπου καταλαθος διάβασα για προβλήματα με κάποιες κάρτες , έτσι την έβγαλα τελείως και λύθηκε δια μαγείας το πρόβλημα μου. μετά δειλά δειλά επειδή ήθελα χώρο πήρα μια 16αρα samsung έκανα ακριβώς πάλι τα ίδια τεστ και πάλι χωρίς προβλήματα. με τον καιρό αγόρασα μια 64αρα samsung και ως τώρα που την έχω και στο note 4 ούτε κολλήματα ούτε ζεστάματα το κινητό. Μονο Samsung,no problem.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μονο Samsung,no problem.:p Και ξαναρωτάω . Nova or pro ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Και ξαναρωτάω . Nova or pro ; Εμενα,ειναι μαυρη με μπλε γραμματα 32GB,άρα,πρεπει να ειναι standard series,συμφωνα με το συμβολισμο της Samsung. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) εγω εχω μια Samsung 32GB Evo http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sp32d-eu-evo-32gb-sdhc-class-10-p-PER.576930 Edited December 13, 2014 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 γυρω στα 18. http://m.ebay.com/itm/191192465156?txnId=1072958954009 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 γυρω στα 18. http://m.ebay.com/itm/191192465156?txnId=1072958954009 την εχει βαλει σε προσφορα το e-shop 2 φορες μεχρι τωρα στα 16 ευρω με τα μεταφορικα απο εκει την τσιμπισα! τεσπα βγαινουμε οφ τοπικ ! παιδια εχουμε κανενα νεο για λολιποπ; βγηκε και για σ4 για το νοτελι εχουμε τπτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Για κάρτες παρακαλώ στο αντίστοιχο θέμα με τα αξεσουάρ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 γυρω στα 18. http://m.ebay.com/itm/191192465156?txnId=1072958954009 Με 17,65 παίρνεις την 64gb. http://www.ebay.com/itm/Samsung-EVO-Plus-Class-10-memory-card-64GB-/151511185850?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item2346c539ba ΥΓ. Στράτο αν ποστάρουμε σε λάθος σημείο, δώσε μας ένα link για το σωστό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Εδω βρισκετε οτι εχει σχεση με το note 4 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=215 Εκει υπαρχει thread που λεει για αξεσουαρ του note 4 , θηκες ,μπαταριες καρτες μνημης κτλ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Με 17,65 παίρνεις την 64gb. http://www.ebay.com/itm/Samsung-EVO-Plus-Class-10-memory-card-64GB-/151511185850?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item2346c539ba ΥΓ. Στράτο αν ποστάρουμε σε λάθος σημείο, δώσε μας ένα link για το σωστό. ειναι ληγμενο ..και γυρω στα 25! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Αξεσουάρ Note 4 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπέρα. Πως προσθέτουμε δαχτυλικο αποτύπωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Settings/Finger Scanner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Settings/Finger Scanner Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Το τσίμπησα και εγω εχθες, πολυ όμορφο και smooth..Εχετε παρατηρήσει χαμηλό σημα της συσκευής;; Με το m8 ειχα καλυτερο σήμα στο σπιτι μου.. Edited December 15, 2014 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το τσίμπησα και εγω εχθες, πολυ όμορφο και smooth..Εχετε παρατηρήσει χαμηλό σημα της συσκευής;; Με το m8 ειχα καλυτερο σήμα στο σπιτι μου.. Σε σχέση με το s3 του αδερφού μου, το note 4 μου έχει λίγο χειρότερο σήμα..τώρα σε δύσκολες συνθήκες μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα. Όσο για την αλλαγή, πως και το επιχείρησες ; Όσο να 'ναι, το m8 είναι πιο σπιρτόζικο απο το note 4 (μη πέσετε να με φάτε :lol::p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε σχέση με το s3 του αδερφού μου, το note 4 μου έχει λίγο χειρότερο σήμα..τώρα σε δύσκολες συνθήκες μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα. Όσο για την αλλαγή, πως και το επιχείρησες ; Όσο να 'ναι, το m8 είναι πιο σπιρτόζικο απο το note 4 (μη πέσετε να με φάτε :lol::p ). Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση μεταξύ των συσκευών αυτών. Άλλη οθόνη, κάμερα, μπαταρία το ένα με το άλλο.. Εξαιρετικό το Μ8 αλλά πιο ολοκληρωμένο το N4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε σχέση με το s3 του αδερφού μου, το note 4 μου έχει λίγο χειρότερο σήμα..τώρα σε δύσκολες συνθήκες μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα. Όσο για την αλλαγή, πως και το επιχείρησες ; Όσο να 'ναι, το m8 είναι πιο σπιρτόζικο απο το note 4 (μη πέσετε να με φάτε :lol::p ). Το μικρόβιο της αλλαγής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε σχέση με το s3 του αδερφού μου, το note 4 μου έχει λίγο χειρότερο σήμα..τώρα σε δύσκολες συνθήκες μπορεί να είναι χειρότερα τα πράγματα. Όσο για την αλλαγή, πως και το επιχείρησες ; Όσο να 'ναι, το m8 είναι πιο σπιρτόζικο απο το note 4 (μη πέσετε να με φάτε :lol::p ). Το s3 δεν είναι 4g οπότε το έχεις σε 3g, ενώ το note 4 προφανώς το έχεις σε auto/4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά, έχω το 910Κ (Κορεάτικο branded στην Alleh ή κάπως έτσι). Μπορώ να βάλω (με Odin) ROM του 910C; Έχω κατεβάσει τη τελευταία και το σκέφτομαι (οι μπάντες που καλύπτουν και τα δύο είναι όμοιες, αν δεν κάνω λάθος). Θα με αφησει το Odin και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να brickάρω τη συσκευή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts