Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To s-pen είναι πλαστικό, το περιμετρικό bezel είναι αλουμίνιο, απλά έχει περαστεί βαφεί από πάνω στο χρώμα της συσκευής, πλην του diamond cut.

Μάλλον από ήρεμη σκέψη Θα κρατήσω το δικό μου ήδη το ΝΌΤΕ 4 έχει ένα έτος στην πλάτη. ..

Εξάλλου δεν ξέρω αν το πενακι με βολέψει. ..

android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To s-pen είναι πλαστικό, το περιμετρικό bezel είναι αλουμίνιο, απλά έχει περαστεί βαφεί από πάνω στο χρώμα της συσκευής, πλην του diamond cut.
Για το spen ηξερα.. Και για τη βαφη που χαλαει απο πανω. Αρα ειναι οντως αλουμινιο το besel.

Παιδια δειτε ενα βιντεο που το ανοιγουν στο youtube

Ενα κομματι unibody πλαστiκο ειναι, φαινεται ξεκαθαρα στο 1.58-2.01

Kι εγω μεταλλο νομιζα οτι ειναι αλλα οχι, απλα ειναι επεξεργασμενο με τροπο να δειχνει σαν μεταλλο στο και καλα laser cut.:lol:

Eδω και το ανταλλακτικο http://www.witrigs.com/oem-midframe-assembly-for-samsung-galaxy-note-4-sm-n910c-black

Edit ψαχνοντας στο ιντερνετ οι αποψεις διιστανται. Εαν δειτε το κοψιμο του frame στο πορτ του πεν θα δειτε οτι ειναι ενα λευκο υλικο που μοιαζει με πλαστικο, το οποιο ομως ισως διακρινω οτι εχει 2 διαφορετικες αποχρωσεις, ισως το εξωτερικο layer ειναι μεταλλο

Edited by pittas

Δίνει 50 ευρώ διαφορά, η s6 είναι. ..4 ημερωνη άλλη είναι 1 έτους. ..αριστες και οι 2 συσκευές. ..

Φυσικα και θα κρατησεις τη συσκευη σου.

Στο λεω ακομη κι εγω που θεωρω το ΝΟΤΕ4 καλυτερη συσκευη συνολικα απο το s6.

Παντως, εαν δεν εχεις δοκιμασει ποτε ΝΟΤΕ και σου βρεθει ευκαιρια ανταλλαγης αντιστοιχης καταστασης και ηλικιας με το s6 σου, τολμα το, πιστευω δεν θα κοιταξεις ευκολα πισω :lol:

Παιδια δειτε ενα βιντεο που το ανοιγουν στο youtube

Ενα κομματι unibody πλαστiκο ειναι, φαινεται ξεκαθαρα στο 1.58-2.01

Kι εγω μεταλλο νομιζα οτι ειναι αλλα οχι, απλα ειναι επεξεργασμενο με τροπο να δειχνει σαν μεταλλο στο και καλα laser cut.:lol:

Eδω και το ανταλλακτικο http://www.witrigs.com/oem-midframe-assembly-for-samsung-galaxy-note-4-sm-n910c-black

Το εσωτερικό είναι όντως πλαστικό, περιμετρικά(εξωτερικά) όμως καλύπτεται από μια φλίδα αλουμινίου(αυτό δηλαδή που πιάνουμε) το οποίο εν συνεχεία είναι περασμένο με χρώμα όμοιο αυτού της συσκευής, αφήνοντας ελεύθερο μόνο το diamond cut.

Δε ξερω τι υλικο ειναι αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι ακομα και να το φυσιξεις γρατζουνιεται. Εννοω τις μικρες χαρακιες που βεβαια δεν φαινονται παρα μονο με προσεκτικη παρατηρηση αλλα και παλι δεν επιτρεπεται να συμβαινει αυτο σε μια τετοια συσκευη. Βεβαια σε σχεση με τα s4 κλπ που φευγανε κομματια απο το νικελ ακομα και να το προσεχες το κινητο ειναι καπως καλυτερα τωρα.

Φίλοι μου καλησπέρα.

Θέλω βοήθεια. Στο Note 4c έκανα hard reset και από τη στιγμή που το έκανα όταν το φορτίζω ενώ γράφει γρήγορη φορτηση δεν μου φορτίζει γρήγορα όπως πριν αλλά καθυστερεί λες και έχει κάρβουνο.

Τι συμβαίνει παιδιά. Έχω την 5.1.1

Φίλοι μου καλησπέρα.

Θέλω βοήθεια. Στο Note 4c έκανα hard reset και από τη στιγμή που το έκανα όταν το φορτίζω ενώ γράφει γρήγορη φορτηση δεν μου φορτίζει γρήγορα όπως πριν αλλά καθυστερεί λες και έχει κάρβουνο.

Έχεις κοιτάξει αν είναι τικαρισμένη η επιλογή της γρήγορης φόρτισης στις ρυθμίσεις της μπαταρίας;

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Φίλοι μου καλησπέρα.

Μήπως πειραχτηκε η επιλογή και πηγε σε απλη φόρτιση? Καπου εχει μια τετοια επιλογή. Βαλτο σε γρήγορη φορτιση.

Φίλοι μου καλησπέρα.

Επίσης πολλές φορές κολλάει ο φορτιστής.... μου συμβαίνει συχνά γιατί τον έχω μόνιμα σε μια μπαλατεζα! Δοκίμασε να τον βγάλεις βγάλε και το καλώδιο ξανά κούμπωσε τα πάλι βάλτο στην πρίζα και δες(εφόσον φυσικά έχεις την ρύθμιση ον και δεν είναι αυτο το θέμα)

Καλησπερα παιδια,

Σκεφτομαι να παρω το Note4, διοτι σε σχεση με το Note5 δεν βλεπω τρομερες διαφορες. Επισης ο προβληματισμος μου ειναι να παω στο N910F που υποστηριζει 4G+ ομως δεν εχει 64bit architecture η στο N910C που ειναι ελαφρια καλυτερο σε αποδοση χωρις ομως να υποστηριζει 4G+ αλλα με Octa πυρηνα?

Φανταζομαι αρκετοι θα μπηκατε σε αυτη την αναλυση οποτε δωστε μου και μενα καποιες πληροφοριες σχετικες.

Ευχαριστω πολυ.

Καλησπερα παιδια,

Σκεφτομαι να παρω το Note4, διοτι σε σχεση με το Note5 δεν βλεπω τρομερες διαφορες. Επισης ο προβληματισμος μου ειναι να παω στο N910F που υποστηριζει 4G+ ομως δεν εχει 64bit architecture η στο N910C που ειναι ελαφρια καλυτερο σε αποδοση χωρις ομως να υποστηριζει 4G+ αλλα με Octa πυρηνα?

Φανταζομαι αρκετοι θα μπηκατε σε αυτη την αναλυση οποτε δωστε μου και μενα καποιες πληροφοριες σχετικες.

Ευχαριστω πολυ.

Η αλήθεια είναι ότι το 5 είναι γενικά ανώτερο, απλά δεν έχεις sd, αποσπώμενη, ir & εγγύηση, συν ότι κοστίζει 200-250 παραπάνω.

Αν δεν σε πειράζουν όλα τα μείον που ανέφερα παραπάνω τότε πας σ'αυτό.

Όσον αφορά τα 4άρια, το C δεν είναι 64-bit το χουν κλειδωμένο, από την άλλη το F πιάνει 4G+, έχω πιάσει πολλές φορές με το δικό μου αλλά δεν θα λέγα ότι είναι και λόγος αγοράς. Προσωπικά τώρα, μιας και είναι στην ίδια τιμή, θα προτιμούσα το C.

Δες και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404919

Καλησπερα παιδια,

Ευχαριστω πολυ.

Καλησπέρα φίλε,

Πριν 1 χρόνο περίπου είχα ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς με σένα και για τον λόγο αυτό άνοιξα το παρακάτω θέμα και μπορείς να δεις δίαφορες απόψεις:

http://.www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404919

Συμπερασματικά και τα δύο είναι ισάξια…Αν σκοπεύεις να μπεις σε root καταστάσεις- custom roms θυσιάζοντας και την εγγύηση τις περισσότερες επιλογές τις έχει το F…Εγώ επέλεξα το c γιατί δεν ήθελα να κάψω την εγγύηση… Anyway ολά καλά εδώ και 1 χρόνο!Ότι και να επιλέξεις δεν θα το μετανιώσεις! ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Αν σκοπεύεις να μπεις σε root καταστάσεις- custom roms θυσιάζοντας και την εγγύηση τις περισσότερες επιλογές τις έχει το F…

Αυτο παιδια το ακουω συνεχεια αλλα δεν ισχυει. Μια χαρα υποστηριξη εχει και το C και μαλιστα απο πολυ αξιολογους developers. Μια βολτα απο γνωστα forums και θα δειτε οτι το support ειναι πολυ μεγαλο και για αυτη τη συσκευη απο custom roms μεχρι kernels κλπ

Αυτο παιδια το ακουω συνεχεια αλλα δεν ισχυει. Μια χαρα υποστηριξη εχει και το C και μαλιστα απο πολυ αξιολογους developers. Μια βολτα απο γνωστα forums και θα δειτε οτι το support ειναι πολυ μεγαλο και για αυτη τη συσκευη απο custom roms μεχρι kernels κλπ

Ναι σίγουρα και το c έχει υποστήριξη με πολύ δυνατές roms που απογειώνουν την συσκευή δεν διαφωνώ.. Anyway προσωπικά είμαι ακόμα με stock.. Κάνω υπομονή 1 χρόνο ακόμα για να ξεκινήσω τα "πειράματα"! ;) Για την ώρα είμαι ευχαριστημένος και έτσι..

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Παιδια καλησπερα,ξαφνικα μου σταματησε να δουλευει το remote για την tv.Δοκιμασα διαφορα apps αλλα με κανενα δεν εκπεμπει.Προφανως το θεμα ειναι στην συσκευη.Εκανα εκκαθαριση δεδομένων στην εφαρμογη αλλα τιποτα.Καμια ιδεα?

Πακεταριστικε και εστάλει. Αντί να δούμε τα αποτελέσματα τώρα.

Υπάρχει ρύθμιση για σύνδεση κινητού με υπολογιστή χωρίς να απαιτείται το kies για να διαχειριζόμαστε τα αρχεία που έχουμε;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Υπάρχει ρύθμιση για σύνδεση κινητού με υπολογιστή χωρίς να απαιτείται το kies για να διαχειριζόμαστε τα αρχεία που έχουμε;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.sidesync30

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αυτό όμως θέλει και αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή. Εγώ θέλω όπως και άλλοι βέβαια να συνδέεται σε οποιοδήποτε υπολογιστή σαν στικάκι, όπως γινόταν παλιά!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αυτό όμως θέλει και αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή. Εγώ θέλω όπως και άλλοι βέβαια να συνδέεται σε οποιοδήποτε υπολογιστή σαν στικάκι, όπως γινόταν παλιά!

Για να επικοινωνωσει ασυρματα με pc θες software και στα 2. Εγω θα πρότεινα αυτο που χρησιμοποιώ, share it. Μπαινει και σε windows pc, και android. Επικοινωνουν ολα μεταξυ τους μέσω wifi ταχυτατα.

το shareit επικοινωνει δηλαδη με το μακ που εχω χωρις να κατεβασω το αντιστοιχο προγραμμα για το μακ μου;

Οχι, δεν ξερω καν αν εχει εφαρμογή για mac. Παραπάνω γραφω οτι θελει εγκατάσταση και στα 2 οποτε απορώ που το ρωτας.

Απλα την αναφερω την εφαρμογη γιατι ειναι τρομερη, αν δεν υπάρχει καποια ασυμβατότητα και δουλεύει οπως πρεπει (γιατι μου εχει τυχει και αυτο). Και εχω δοκιμάσει πολλές παρόμοιες εφαρμογές.

Μπορειτε να χρησιμοποιησετε και airdroid που ειναι επισης πολυ καλη εφαρμογη, επισης δεν ειναι υποχρεωτικη η εγκατασταση στο pc.

Guest lagoudakis
Οχι, δεν ξερω καν αν εχει εφαρμογή για mac. Παραπάνω γραφω οτι θελει εγκατάσταση και στα 2 οποτε απορώ που το ρωτας.

Απλα την αναφερω την εφαρμογη γιατι ειναι τρομερη, αν δεν υπάρχει καποια ασυμβατότητα και δουλεύει οπως πρεπει (γιατι μου εχει τυχει και αυτο). Και εχω δοκιμάσει πολλές παρόμοιες εφαρμογές.

ευχαριστω για την απαντηση,οσο για την απορια σου που το ρωτησα ειναι γιατι διαβασα στα γρηγορα το ποστ σου και μου διεφυγε,το ειδα μετα...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)