chris_amg Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 εαν πατησετε *#0*# και σας ανοιξει το μενου και πατησετε sensor στο magnetic sensor στο magnetic εαν εχετε ακινητο το κινητο κουνιουνται οι αριθμοι οπως στο azimuth η οχι ?? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και κατι ακομα την ραμ ποσο σας την δειχνει ? εμενα 2,75... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 εαν πατησετε *#0*# και σας ανοιξει το μενου και πατησετε sensor στο magnetic sensor στο magnetic εαν εχετε ακινητο το κινητο κουνιουνται οι αριθμοι οπως στο azimuth η οχι ?? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και κατι ακομα την ραμ ποσο σας την δειχνει ? εμενα 2,75... Σε μένα ναι αλλάζουν οι αριθμοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Το S Pen μια και δεν έχει μπατταρία τραβάει ασύρματα ενέργεια από τη συσκευή. Πίσω από την οθόνη αν τα λέω καλά, υπάρχει ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα, ένα πλέγμα από πηνία κι ένας μαγνητικός ανακλαστήρας. Αυτά τα τρία μαζί παράγουν ένα ηλεκρομαγνητικό πεδίο που κατευθύνεται εξωτερικά της οθόνης και εκτείνεται σε μικρή απόσταση τόση όση ώστε αν πλησιάσουμε το S Pen εντός του ορίου αυτού και το αφήσουμε να αιωρείται (το λεγόμενο hover), θα εμφανιστεί εκείνο το "στρογγυλούλι". Μέσα του υπάρχει άλλο ένα πηνίο που κατευθύνει την ενέργεια από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αυτό στο δικό του εσωτερικό κύκλωμα στο πίσω μέρος του. Η ενέργεια αυτή χρησιμοποιείται για την επικοινωνία του με τη συσκευή και τον υπολογισμό της θέσης του σχετικά με την οθόνη. Η ίδια η οθόνη και επαφή του S Pen με αυτή δεν παίζει κανένα ρόλο στο γράψιμο, τη σχεδίαση και την πλοήγηση! Αν το πλησιάσουμε αρκετά και πατάμε τη μυτούλα του (nib) είτε με το δάχτυλο είτε ακουμπώντας σε χαρτί μπορούμε να γράψουμε ακόμα και χωρίς να ακουμπάει τίποτα την οθόνη, ακόμα και με διαφανές προστατευτικό κάλυμμα. Δηλαδή η μυτούλα είναι σαν δεύτερο πλαστικό κουμπί με αισθητήρα πίεσης το ρόλο του οποίου παίζει το πηνίο που το συνοδεύει. Η βελτίωση από το S Pen του Note 3 είναι ότι η ευαισθησία του έχει διπλασιαστεί, από 1024 σε 2048 επίπεδα. Όλο αυτό έχει μια πολύ μικρή επίπτωση στη μπατταρία. Η λειτουργία αφής στην οθόνη capacitive συνυπάρχει και είναι διαφορετική. Τώρα που το 'ψαξα και τα έμαθα μπορώ να δικαιολογήσω κάπως το υψηλό του κόστος αφού δεν είναι απλώς ένα κομμάτι πλαστικό. Σε ευχαριστούμε για την εξήγηση! Απορούσα και εγώ πως δουλεύει το άτιμο!!!;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Το S Pen μια και δεν έχει μπατταρία τραβάει ασύρματα ενέργεια από τη συσκευή. Πίσω από την οθόνη αν τα λέω καλά, υπάρχει ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα, ένα πλέγμα από πηνία κι ένας μαγνητικός ανακλαστήρας. Αυτά τα τρία μαζί παράγουν ένα ηλεκρομαγνητικό πεδίο που κατευθύνεται εξωτερικά της οθόνης και εκτείνεται σε μικρή απόσταση τόση όση ώστε αν πλησιάσουμε το S Pen εντός του ορίου αυτού και το αφήσουμε να αιωρείται (το λεγόμενο hover), θα εμφανιστεί εκείνο το "στρογγυλούλι". Μέσα του υπάρχει άλλο ένα πηνίο που κατευθύνει την ενέργεια από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αυτό στο δικό του εσωτερικό κύκλωμα στο πίσω μέρος του. Η ενέργεια αυτή χρησιμοποιείται για την επικοινωνία του με τη συσκευή και τον υπολογισμό της θέσης του σχετικά με την οθόνη. Η ίδια η οθόνη και επαφή του S Pen με αυτή δεν παίζει κανένα ρόλο στο γράψιμο, τη σχεδίαση και την πλοήγηση! Αν το πλησιάσουμε αρκετά και πατάμε τη μυτούλα του (nib) είτε με το δάχτυλο είτε ακουμπώντας σε χαρτί μπορούμε να γράψουμε ακόμα και χωρίς να ακουμπάει τίποτα την οθόνη, ακόμα και με διαφανές προστατευτικό κάλυμμα. Δηλαδή η μυτούλα είναι σαν δεύτερο πλαστικό κουμπί με αισθητήρα πίεσης το ρόλο του οποίου παίζει το πηνίο που το συνοδεύει. Η βελτίωση από το S Pen του Note 3 είναι ότι η ευαισθησία του έχει διπλασιαστεί, από 1024 σε 2048 επίπεδα. Όλο αυτό έχει μια πολύ μικρή επίπτωση στη μπατταρία. Η λειτουργία αφής στην οθόνη capacitive συνυπάρχει και είναι διαφορετική. Τώρα που το 'ψαξα και τα έμαθα μπορώ να δικαιολογήσω κάπως το υψηλό του κόστος αφού δεν είναι απλώς ένα κομμάτι πλαστικό. Έτσι λοιπόν κάνει τα <<μαγικά του>> το spen. Να σε καλα για τις πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Τωρα δοκιμαζα αυτο που λεει ο φιλος οτι δε χρειάζεται να πατησει την οθονη για να γραψει.. Οντως, η μυτη εχει διςκοπτακη πίεσης. Αμα βαλεις τη μυτη όχι καθετα, αλλα παράλληλα στην οθονη χωρις να την κουμπαει, τοτε με το νύχι μπορεις να πατήσεις τη μυτη.. Ε, η λειτουργεί σαν να παταει την οθονη.. :lol: Δοκιμαστε να δειτε πλακα εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Υπάρχει κανένας τρόπος να εξαφανίσουμε τις ενδείξεις στο πάνω μέρος της οθόνης (ωρα, μπαταρία σημα. κτλ.) οταν ανοίγουμε εφαρμογές όπως ο chrome, facebook κ.τ.λ?? για να έχουμε πλήρη οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Υπάρχει κανένας τρόπος να εξαφανίσουμε τις ενδείξεις στο πάνω μέρος της οθόνης (ωρα, μπαταρία σημα. κτλ.) οταν ανοίγουμε εφαρμογές όπως ο chrome, facebook κ.τ.λ?? για να έχουμε πλήρη οθόνη? Χωρις ροοτ οχι. Με ροοτ-xposed-app Settings και σε οποια εφαρμογή θες ορίζεις immersive mode, οποτε ειναι full screen και αν σειρεις το πανω μερος της οθονης εμφανίζει το statusbar. Γενικα με το app settings κανεις παπαδες. Ρυθμιζεις ανα εφαρμογή dpi, γραμματοσειρά και 10δες αλλα πράγματα. Βασικος λογος που κανω ροοτ σε οποιο κινητό παιρνω απο την 1η μερα εδω και χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να προσθέσω αν τυχόν δεν το ξέρει ο φίλος παραπάνω ροοτ= bye bye εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να προσθέσω αν τυχόν δεν το ξέρει ο φίλος παραπάνω ροοτ= bye bye εγγύηση Ναι το ξερω γι αυτο και εχω σταματησει το αθλημα απο το νοτε 2 και μετα. Ειμαι πολυ γκαντεμης και συνηθως την χρειαζομαι την εγγυηση. Θα μαθω να ζω με την status bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπερα ενδιαφερομε να αγορασω το κινητο νοτε 4 ...μπορειτε ναου πειτε της αποψης σας και ανβαξιζει να το αγορασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπερα ενδιαφερομε να αγορασω το κινητο νοτε 4 ...μπορειτε ναου πειτε της αποψης σας και ανβαξιζει να το αγορασω?? Αξιζει φιλε μου ,ειναι σε ολα του καλό. Αποκλειεται να το μετανιωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Χωρις ροοτ οχι. Με ροοτ-xposed-app Settings και σε οποια εφαρμογή θες ορίζεις immersive mode, οποτε ειναι full screen και αν σειρεις το πανω μερος της οθονης εμφανίζει το statusbar. Γενικα με το app settings κανεις παπαδες. Ρυθμιζεις ανα εφαρμογή dpi, γραμματοσειρά και 10δες αλλα πράγματα. Βασικος λογος που κανω ροοτ σε οποιο κινητό παιρνω απο την 1η μερα εδω και χρονια. Εμενα αυτο το module δυστυχως δεν δουλευει σωστα. Μαλλον θα φταιει η rom που ειναι N5port Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Εμενα αυτο το module δυστυχως δεν δουλευει σωστα. Μαλλον θα φταιει η rom που ειναι N5port Αλλο πράγμα φταίει. Εχεις την έκδοση 1.10 που κατεβαινει αυτόματα με το xposed. Θα πας στο threat του app settings στο xda, και θα κατεβασεις την 1.11 ή την 1.13 Η 1.11 κανει για 5.1.1 και η 1.13 για 6.0 android, αλλά και στην 5.1.1 βλέπω δουλευει εντάξει σε μια ταμπλετα που εχω αρα λογικά και στο νοτε 4. Στο νοτε 4 εχω παντως την 1.11 και δουλεύει εντελώς τέλεια.Ν5 ρομ εχω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ok θα δοκιμασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Παιδιά μια απορία έχω μιας και ως νέος χρήστης του Note 4 ακόμη το μαθαίνω. Αφορά τα budges, αυτά τα μικρά κυκλάκια με τον αριθμό μέσα, που εμφανίζονται σε κάποιες εφαρμογές ως ένδειξη ειδοποίησης. Αν έχω μια αναπάντητη η ένα sms λοιπόν στα εικονίδια των αντίστοιχων εφαρμογών εμφανίζεται και ο ανάλογος αριθμός. Πολύ ωραία και χρήσιμη λειτουργία. Ας είναι καλά η Apple που το εισήγαγε. Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς δεν εμφανίζουν όλες οι εφαρμογές budges και αναρωτιέμαι αν δεν έχω κάνει εγώ κάτι καλά. Η είναι θέμα της Samsung, του Android και της κάθε εφαρμογής που εγκαθιστώ. Εξηγούμαι: Αν έχω αναπάντητη, sms η μήνυμα στο Viber, εμφανίζεται ο αντίστοιχος αριθμός πάνω στο κάθε εικονίδιο μια χαρά. Αλλά μόνο σε αυτές τις εφαρμογές. Στις εφαρμογές Gmail, Outlook, Yahoo, Skype και Twitter τίποτα :( Έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της εκάστοτε εφαρμογής; Αν δεν έχει δώσει ο προγραμματιστής αυτή τη δυνατότητα δηλ, δεν θα δω ποτέ αρίθμηση budge ? Παιδες μηπως ξερει κανεις κατι για το παραπανω; Τι παιζει με τα badges? Τελικα ο Skype μου εμφανιζει αριθμους. Οχι ομως οι υπολοιπες εφαρμογες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Παιδες μηπως ξερει κανεις κατι για το παραπανω; Τι παιζει με τα badges? Τελικα ο Skype μου εμφανιζει αριθμους. Οχι ομως οι υπολοιπες εφαρμογες :( Τα badges κατα κανονα ειναι θεμα εφαρμογής. Αμα η εφαρμογή δεν το υποστηρίζει δεν.. Τωρα αμα καποια εφαρμογή το υποστηρίζει και δε σου βγαζει, μετά θελει ψαξιμο. Ή καποιες υποστηρίζουν με εχτρα εφαρμογή. Πχ αμα αλλαξεις launcher, πχ βαλεις nova. Απο μονος του ο nova δεν εχει badges. Υπάρχει plugin ομως που σου βγάζει budges ωστε να βλεπεις μυνηματα και sms πανω στο εικονίδιο. Φυσικά το υποστηρίζει o nova αυτο, αλλιως δε θα γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τα badges κατα κανονα ειναι θεμα εφαρμογής. Αμα η εφαρμογή δεν το υποστηρίζει δεν.. Τωρα αμα καποια εφαρμογή το υποστηρίζει και δε σου βγαζει, μετά θελει ψαξιμο. Ή καποιες υποστηρίζουν με εχτρα εφαρμογή. Πχ αμα αλλαξεις launcher, πχ βαλεις nova. Απο μονος του ο nova δεν εχει badges. Υπάρχει plugin ομως που σου βγάζει budges ωστε να βλεπεις μυνηματα και sms πανω στο εικονίδιο. Φυσικά το υποστηρίζει o nova αυτο, αλλιως δε θα γινοταν. Ευχαριστω. Κατι τετοιο υποπτευομουν. Κριμα παντως. Κατι αλλο τωρα: Ειδα μια μερα ενα βιντεο που εδειχνε να γραφει καποιος με το S Pen στην μαυρη (κλειδωμενη οθονη) του Note 4. Υπαρχει εφαρμογη για κατι τετοιο; Αφορα μονο τα ρουταρισμενα; Η μηπως ειναι δυνατοτητα που θα εχει η v 6.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δε χρειαζετε root... ;) παρτο απο εδω: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δε χρειαζετε root... ;) παρτο απο εδω: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/themes-apps/app-screen-off-memo-t3196790 Μπαταρια τρωει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μπαταρια τρωει? εγω δεν εχω παρατηρηση τπτ στην μπαταρια! ουτε drain ουτε να φαινεται στην καταναλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Παιδιά help εκανα πατατα! Λογω κακης μπαταριας εξαιτιας πολλων εφαρμογων κτλ ! αποφασισα να κανω την βελτιστοποιηση εφαρμογων που μου εβγαζε αρκετα συχνα τα ενεργοποιησα ολα Αλλα ειδα οτι τρωει σκαλωματα το κινητο και πατησα να ειναι ανενεργα.. εκανα επανεκινησεις.. αλλα δεν στρωνει ξεκινησε να κανει redraw οταν βγαινω ας πουμε απτο fb στην αρχικη επφανεια οποιος μπορει κ θελει ας βοηθησει ευχαριστω προκαταβολικα :-) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μπαταρια τρωει? Λοιπόν εγώ τελικά έβαλα μια, απ τις δυο εφαρμογές που κυκλοφορούν στο store, για αυτή τη δουλειά (Screen-off Memo). Δουλεύει άψογα και αν και είναι νωρίς να το πω, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχω δει διαφορά στην κατανάλωση. Κανονικά δεν πρέπει να καταναλώνει καθόλου μπαταρία, γιατί ενεργοποιείται και τρέχει μόλις τραβήξεις έξω το S Pen ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Κανενας δε ξέρει? Μεχρι και το widget καιρου κολλαει στην ιδια ωρα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianpan24 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Υπάρχει κανένας τρόπος να εξαφανίσουμε τις ενδείξεις στο πάνω μέρος της οθόνης (ωρα, μπαταρία σημα. κτλ.) οταν ανοίγουμε εφαρμογές όπως ο chrome, facebook κ.τ.λ?? για να έχουμε πλήρη οθόνη? O Nova launcher εχει και επιλογη αποκρυψης της μπαρας (εκτος των αλλων..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 O Nova launcher εχει και επιλογη αποκρυψης της μπαρας (εκτος των αλλων..) Στις εφαρμογές ομως ξανα εμφανίζεται.. . Μονο στο nova συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts