Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μια ερωτηση.

Ενω το s memo ειναι εγκατεστημενο στο ΝΟΤΕ 4 αφου το ανοιγω απο το air view μολις βγαλω το πενακι, εν τουτοις δε το βρισκω στα apps για να το βαλω ως συντομευση. Ειναι πολυ σπαστικο οποτε το χρειαζομαι να πρεπει να βγαζω το πενακι απο τη θεση του.

Καμια βοηθεια?

Ευχαριστω

baxygr

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Παιδια μια ερωτηση.

Ενω το s memo ειναι εγκατεστημενο στο ΝΟΤΕ 4 αφου το ανοιγω απο το air view μολις βγαλω το πενακι, εν τουτοις δε το βρισκω στα apps για να το βαλω ως συντομευση. Ειναι πολυ σπαστικο οποτε το χρειαζομαι να πρεπει να βγαζω το πενακι απο τη θεση του.

Καμια βοηθεια?

Ευχαριστω

baxygr

Το S note είναι πολύ πιο πλήρες. Το S Memo είναι υπολειτουργία του ουσιαστικά. Δεν σου κάνει;

Παιδιά μπαταρία απο που μου συστήνεται να πάρω?

Όπου βρεις την φθηνότερη αυθεντική. Δεν θα έχει διαφορά το απο που

Χαιρετώ.

Τις τελευταίες μέρες,βλέπω ένα πολύ μικρό κόκκινο φωτάκι,να εμφανίζεται κάτω και δεξιά στο τηλέφωνο,ακριβώς πάνω από το κατώτερο bezel,που δεν θυμάμαι να το είχα ξαναδεί.Τι είναι αυτό;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

-Παιδια εχω προβλημα με την καμερα σε χαμηλο φωτισμο. Μου βγαζει περιεργες κοκκινες οριζοντιες γραμμες. Λετε ειναι προβλημα software η hardware ? Τι μου προτεινετε να κανω ?

-Επισης ποση εγγυηση ισχυει, 1 η 2 χρονια και που απευθυνομαι σ αυτη την περιπτωση? Ειναι αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

https://www.dropbox.com/home/public?preview=note4.jpg

Edited by sakislife
Free your Mind, Live 2 the MAX

Δεν βλέπω τη φωτογραφία δεν γνωρίζω γιατί. Το κινητό έχει 2 χρόνια εγγύηση. Βρες ένα επίσημο Service Samsung αναλόγως που μένεις. Δεν έχει σημασία από που το αγόρασες, αν είναι ευρωπαϊκό ισχύει ακριβώς η ίδια εγγύηση

Το S note είναι πολύ πιο πλήρες. Το S Memo είναι υπολειτουργία του ουσιαστικά. Δεν σου κάνει;

Ooops λαθος και συγνωμη. Εννοω το action memo οχι το s memo. Το action memo λοιπον ανοιγει μονο οταν βγαζω το πενακι καινδεν υπαρχει σαν app για να το ανοιγω με το πληκτρολογιο.

Κατι καποιος

Τνχ

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Ooops λαθος και συγνωμη. Εννοω το action memo οχι το s memo. Το action memo λοιπον ανοιγει μονο οταν βγαζω το πενακι καινδεν υπαρχει σαν app για να το ανοιγω με το πληκτρολογιο.

Κατι καποιος

Τνχ

To S Memo είναι εφαρμογή που όταν προσπάθησα να βρω και να εγκαταστήσω μου είπε πως δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μας.

Αφού λοιπόν εννοείς το Action Memo (Ενεργό σημ.) δε νομίζω ότι μπορείς να το βάλεις ως συντόμευση, παρά μόνο την εφαρμογή S Pen. Μπορείς όμως να ενεργοποιήσεις την "Εντολή χωρίς Επαφή" (Air Command) από τις ρυθμίσεις του S Pen πάνω-πάνω και όχι από πιο κάτω που έχει μια εντολή με το ίδιο όνομα στις επιλογές αποσύνδεσης (Detachmnent options). Λίγο μπερδεμένο ε;

Έτσι δε θα χρειάζεται να ξαναβάλεις/βγάλεις το πεννάκι αφού αρκεί να το πλησιάσεις στην οθόνη και να πατήσεις το κουμπί πάνω του για να εμφανιστεί το Air Command.

Εγώ τις πρώτες μέρες δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό το κουμπί πάνω του!

Επίσης μια άλλη λύση είναι να βάλεις το screen off memo του Note 5 και κάθε φορα που βγάζεις το πενάκι και η οθονη είναι απενεργοποιημενη να γράφεις κατευθείαν σημείωμα! Η εφαρμογή είναι στο xda και νομίζω κάποιος την είχε ανεβάσει και εδώ! Edited by kostashark

Επίσης μια άλλη λύση είναι να βάλεις το screen of memo του Note 5 και κάθε φορα που βγάζεις το πενάκι και η οθονη είναι απενεργοποιημενη να γράφεις κατευθείαν σημείωμα! Η εφαρμογή είναι στο xda και νομίζω κάποιος την είχε ανεβάσει και εδώ!

Δεν προϋποθέτει root αυτό;:confused:Μπορούμε και με stock να την περάσουμε;

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Δεν προϋποθέτει root αυτό;:confused:Μπορούμε και με stock να την περάσουμε;

Ναι μια απλή εφαρμογή είναι την έχω και εγώ! Δεν θέλει ρουτ

Ναι μια απλή εφαρμογή είναι την έχω και εγώ! Δεν θέλει ρουτ

Μόλις το πέρασα! Ευχαριστώ! :D

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Πήγαινε στο dialer-ρυθμίσεις-ειδοποιήσεις κλήσεων & εκεί σε μένα τα χει πρώτα πρώτα.

Ευχαριστω φιλε μολις το κανα:)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παιδια εχει δοκιμασει κανεις το samsung vr στο note 4...προτιθομαι να το παρω αλλα θελω το καινουργιο που ειναι ποιο οικονομικο κ ποιο καλο απο οτι διαβασα...ξερουμε σιγουρα αμα ειναι συμβατο με το note 4c η πρεπει απο note 5 κ πανω????

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Δουλεύει μόνο όταν είναι κλειδωμένη n οθόνη;

Το πέρασα και εγώ και όταν βγάζω το πενάκι, ανάβει η οθόνη και μετά απo λίγο μαυρίζει για να γράψω.

Γίνεται να μην ανάβει και να μην χρειάζεται να είναι κλειδωμένη;

Δουλεύει μόνο όταν είναι κλειδωμένη n οθόνη;

Το πέρασα και εγώ και όταν βγάζω το πενάκι, ανάβει η οθόνη και μετά απo λίγο μαυρίζει για να γράψω.

Γίνεται να μην ανάβει και να μην χρειάζεται να είναι κλειδωμένη;

Μα αδερφέ αυτό είναι το screen off memo το λέει και η λέξη...! Σημείωση με την οθόνη κλειστεί ! Για εξοικονόμηση χρόνου και μπαταρίας !

Μα αδερφέ αυτό είναι το screen off memo το λέει και η λέξη...! Σημείωση με την οθόνη κλειστεί ! Για εξοικονόμηση χρόνου και μπαταρίας !

Αυτό λέω αδερφέ! Ότι το δοκίμασα και ανοίγει την οθόνη.

Όταν δεν είναι κλειδωμένη, την ανοίγει και δεν μαυρίζει για να γράψω κάτι. Αν είναι κλειδωμένη, τότε την ανοίγει παιχνίδια και μετά απ λίγο μαυρίζει και μπορώ να γράψω.

Ρωτάω αν γίνεται να αποφευχθεί το πρώτο case.

Αυτό λέω αδερφέ! Ότι το δοκίμασα και ανοίγει την οθόνη.

Όταν δεν είναι κλειδωμένη, την ανοίγει και δεν μαυρίζει για να γράψω κάτι. Αν είναι κλειδωμένη, τότε την ανοίγει παιχνίδια και μετά απ λίγο μαυρίζει και μπορώ να γράψω.

Ρωτάω αν γίνεται να αποφευχθεί το πρώτο case.

Εννοείς ότι όταν δεν έχεις ορίσει κάποιο κωδικό για κλείδωμα αλλά την κύλιση τότε δεν δουλεύει?

Παιδιά έχω πρόβλημα από χθες με την οθόνη στο note4. Ενώ το ανοίγω και ακούω τον ήχο εκκίνησης δεν μου δείχνει τίποτα η οθόνη!

Ένα μαύρο κενό στα καλά καθούμενα! Επειδή είμαι θεσσαλονίκη λόγω δολειάς σε ποιό service προτείνεται να το πάω; Στη θεσσαλονίκη μου βγάζει 3 εξουσιοδοτημένα.Αβραμίδης, Αθανασιάδης, microtech. Ποία είναι η διαδικασία; Το αφήνω στο service και όποτε ειναι έτοιμο με καλούν να το πάρω; Αυθημερόν κάνουν επισκευές ή θα πάρει κανένα μήνα να το φτιάξουν;

Κατάφερα να το συνδέσω στο pc και έκανα backup με smart switch και με kies. Ευτυχώς που είχα κλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα και ξεκλέιδωσα έτσι και το είδε το pc, αλλίως θα τα έχανα όλα. Αν είχα κλείδωμα με κωδικό δεν θα μπορούσα να το ξεκλειδώσω χωρίς οθόνη.

Ξέρετε αν γίνεται να το κανω hard reset από το pc πριν το πάω στο service; Με την συσκευη δύσκολο επειδή δεν μπορώ να δω τα μενού χωρίς την οθόνη. Σκέφτηκα καλώδιο MHL με hdmi στην τηλεόραση αλλά οι τηλεοράσεις samsung που έχω δεν υποστηρίζουν mhl...

:cry:

RX8 rules!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)