Prime Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Εμένα πάντως όταν με πάρουν τηλέφωνο κόβεται τελείως το ίντερνετ ότι και να έχω 4G 3G H+. Οπότε αν θέλω να δω μια πληροφορία Online δεν μπορώ Εμένα κατά τη διάρκεια των κλήσεων δουλεύει το internet με H και Η+. (Note 4 Exynos) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Εμένα κατά τη διάρκεια των κλήσεων δουλεύει το internet με H και Η+. (Note 4 Exynos) Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω? Δεν μπορώ να καταλάβω είναι πολύ άβολο για business phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω? Δεν μπορώ να καταλάβω είναι πολύ άβολο για business phone Είναι ανάλογα στον παροχή που έχεις και σε πια περιοχή είσαι η οποία πρέπει να έχει την κατάλληλη εκπομπή σήματος! Το 4G και να έχεις κλήση μαζί δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω? Δεν μπορώ να καταλάβω είναι πολύ άβολο για business phone Άλλαξε το Network mode σε WCDMA/GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Σε διαρκεια κλησης μονο 3G δουλευει και οχι 4G Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σήμερα το κινητό σταμάτησε να δέχεται και να λαμβάνει κλήσεις. Αντικατάσταση πλακέτας είπε το service. Παντως εγω κινητό samsung δύσκολα θα ξανα πάρω. Κρίμα... Νόμιζα μως το 4 θα είναι απροβημάτιστο σαν το 2. Κρίμα τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Σήμερα το κινητό σταμάτησε να δέχεται και να λαμβάνει κλήσεις. Αντικατάσταση πλακέτας είπε το service. Παντως εγω κινητό samsung δύσκολα θα ξανα πάρω. Κρίμα... Νόμιζα μως το 4 θα είναι απροβημάτιστο σαν το 2. Κρίμα τα χρήματα Να μας πεις τη μάρκα που δε χαλάει να πάμε όλοι να αγοράσουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Να μας πεις τη μάρκα που δε χαλάει να πάμε όλοι να αγοράσουμε. Lg. Και αν χαλάσει το service ειναι υποδειγματικό. Από την αρχή ταλαιπωρούμε με το κινητό. Τουλάχιστον θα έπρεπε να ούτε δώσουν κινητό μέχρι να το φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Lg. Και αν χαλάσει το service ειναι υποδειγματικό. Από την αρχή ταλαιπωρούμε με το κινητό. Τουλάχιστον θα έπρεπε να ούτε δώσουν κινητό μέχρι να το φτιάξουν Δεν κατάλαβες και το σέρβις της σαμσουνγκ είναι υποδειγματικό. Δε θα ξαναπάρει σαμσουνγκ απλά επειδή χάλασε.... Και επίσης για την αλλαγή που λες, το συγκεκριμένο δεν εισάγεται καν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Lg. Και αν χαλάσει το service ειναι υποδειγματικό. Από την αρχή ταλαιπωρούμε με το κινητό. Τουλάχιστον θα έπρεπε να ούτε δώσουν κινητό μέχρι να το φτιάξουν Ειδικά στα Lg ψάχνεις να βρεις ποια συσκευή δεν χαλάει :lol: Και το υποδειγματικό service είναι λίγο σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δεν κατάλαβες και το σέρβις της σαμσουνγκ είναι υποδειγματικό. Δε θα ξαναπάρει σαμσουνγκ απλά επειδή χάλασε.... Και επίσης για την αλλαγή που λες, το συγκεκριμένο δεν εισάγεται καν. Αυτό κατάλαβες εσύ? είπα πως το κινητό είχε πρόβλημα από την αρχή και μου έλεγαν πως Το κινητό ειναι μια χαρά και ότι φταίει ο πάροχος κτλ... Ώσπου και χάλασε για να μείνω χωρίς κινητό ποιος ξέρει ποσο καιρό χωρίς να μου δώσουνε ένα κινητό έστω των 30 ευρώ. Σε ίδια περίπτωση με lg μου δώσανε ένα κινητό και μάλιστα μου περάσανε και τις επαφές που είχα..... Για μένα αυτό ειναι υποδειγματικό service. Αλλαγή πλατετας τι σημαίνει ? παίζει να εχω πια f και όχι c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αυτό κατάλαβες εσύ? είπα πως το κινητό είχε πρόβλημα από την αρχή και μου έλεγαν πως Το κινητό ειναι μια χαρά και ότι φταίει ο πάροχος κτλ... Ώσπου και χάλασε για να μείνω χωρίς κινητό ποιος ξέρει ποσο καιρό χωρίς να μου δώσουνε ένα κινητό έστω των 30 ευρώ. Σε ίδια περίπτωση με lg μου δώσανε ένα κινητό και μάλιστα μου περάσανε και τις επαφές που είχα..... Για μένα αυτό ειναι υποδειγματικό service. Αλλαγή πλατετας τι σημαίνει ? παίζει να εχω πια f και όχι c? Αν το πήγαινες εσύ στη smartec θα το έπαιρνες πίσω το πιθανότερο σε μια ώρα. Αν το έστελνες με κούριερ απευθείας σε αυτούς θα το είχες πίσω σε 3-4 ημέρες (ο χρόνος του πήγαινε-έλα από το κούριερ δηλαδή). Οπότε για μηδενικό χρόνο επισκευής, τι συσκευή αντικατάστασης να σου δώσουν; Όσο για την πλακέτα που ρώτησες, αν έχεις το f θα σου βάλουν πάλι f, αν έχεις c θα σου βάλουν c . Δε τοποθετούν ότι βρίσκουν μπροστά τους... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Θεσσαλονικη το πήγα ο ίδιος την Τετάρτη στην αντιπροσωπεία και μου είπαν για Δευτέρα μεσημέρι στην καλύτερη περίπτωση. Για την πλακέτα απλά ρωτάω γιατί το c που εχω δεν εισάγετε Ελλάδα. Πάντως για το service της Samsung γενικά εχω τις χειρότερες εντυπώσεις και από μια tv που αγόρασα πρόσφατα. Μου αρέσουν τα προϊόντα της αλλά θεωρώ πως χαλάνε πολύ εύκολα... Τουλάχιστον σε εμένα. Και το service σίγουρα δεν ειναι αυτό που έπρεπε να ειναι. Αλλαγή πλακέτας τι σημαίνει? όλο το κινητό εκτός οθόνης αντικαθίσταται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εν λόγω κινητό και στην γραφή χειρογράφου (όταν δηλαδή γράφω με το s Pen) δε μου αναγνωρίζει τα ελληνικά. Πήγα στις ρυθμίσεις και στη γλώσσα χειρογράφου αλλά ούτε εκεί υπήρχαν τα ελληνικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κατεβάσω; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Οταν σου ανοίγει το χειρόγραφο τέρμα πάνω αριστερά δεν εχει να αλλάξεις την γλώσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Οταν σου ανοίγει το χειρόγραφο τέρμα πάνω αριστερά δεν εχει να αλλάξεις την γλώσσα? Γράφει en(uk) δηλαδή αγγλικά του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά δεν αλλάζει. Πήγα στις ρυθμίσεις του χειρογράφου (γλώσσα και εισαγωγή->αναγνώριση χειρογράφου->γλώσσα αλλά μέσα στις επιλέξιμες γλώσσες δεν είναι η ελληνική Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Γράφει en(uk) δηλαδή αγγλικά του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά δεν αλλάζει. Πήγα στις ρυθμίσεις του χειρογράφου (γλώσσα και εισαγωγή->αναγνώριση χειρογράφου->γλώσσα αλλά μέσα στις επιλέξιμες γλώσσες δεν είναι η ελληνική Κάνεις την παρακάτω διαδικασία; http://s1.postimg.org/fypssl6ln/Screenshot_s_pen_1_3.jpg"]http://s1.postimg.org/fypssl6ln/Screenshot_s_pen_1_3.jpg[/url] http://s18.postimg.org/a5qatn0j9/Screenshot_s_pen_3_3.jpg"]http://s18.postimg.org/a5qatn0j9/Screenshot_s_pen_3_3.jpg[/url] http://s16.postimg.org/nuk9gf7k1/Screenshot_s_pen_2_3.jpg"]http://s16.postimg.org/nuk9gf7k1/Screenshot_s_pen_2_3.jpg[/url] Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Unexpected με εσωσες. Έκανα αυτά τα βήματα κι από τις επιλογές πάτησα λήψη ελληνικών και κατέβασε 62 γλώσσες εκ των οποίων μια ήταν ελληνική. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Θεσσαλονικη το πήγα ο ίδιος την Τετάρτη στην αντιπροσωπεία και μου είπαν για Δευτέρα μεσημέρι στην καλύτερη περίπτωση. Για την πλακέτα απλά ρωτάω γιατί το c που εχω δεν εισάγετε Ελλάδα. Πάντως για το service της Samsung γενικά εχω τις χειρότερες εντυπώσεις και από μια tv που αγόρασα πρόσφατα. Μου αρέσουν τα προϊόντα της αλλά θεωρώ πως χαλάνε πολύ εύκολα... Τουλάχιστον σε εμένα. Και το service σίγουρα δεν ειναι αυτό που έπρεπε να ειναι. Αλλαγή πλακέτας τι σημαίνει? όλο το κινητό εκτός οθόνης αντικαθίσταται? εχει κανονικα εγγυηση και το c στην ελλαδα..το n910u δεν εχει εγγυηση εδω Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 καλησπερα παιδια βγηκε τπτ για το ποτε θα παρουμε 6.0 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hraklis943 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 καλησπερα παιδια βγηκε τπτ για το ποτε θα παρουμε 6.0 ; Πιστευω θα αργησει.. η Samsung δυστυχως δεν το παιζει σωστα με τα updates και προτιμαει να δινει στα νεοτερα μοντελα της πιο γρηγορα το λογισμικο.. Ελπιζω εστω αυτη τη φορα να κανει κατι καλο και να μας δωσει τον νεο 'ελαφρυ' TouchWiz του S6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Πιστευω θα αργησει.. η Samsung δυστυχως δεν το παιζει σωστα με τα updates και προτιμαει να δινει στα νεοτερα μοντελα της πιο γρηγορα το λογισμικο.. Ελπιζω εστω αυτη τη φορα να κανει κατι καλο και να μας δωσει τον νεο 'ελαφρυ' TouchWiz του S6. Γιαυτό ακριβώς το λόγο πέρασα custom rom NOTE 5 και το κινητό απλά δεν έχει αντίπαλό. Η Samsung πιστεύω μετά τον Μάρτιο θα φέρει το 6.0 σε Νοte 4.Κλασικά όπως κάνει κάθε χρόνο στις αναβάθμισεις της . Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ποια περασες? Αν μπορεις στειλε μου πμ link για να μην ψαχνω. Επισης πως παει με αυτη τη rom εχει τπτ bugακια ή δουλευει πενα? Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hraklis943 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Γιαυτό ακριβώς το λόγο πέρασα custom rom NOTE 5 και το κινητό απλά δεν έχει αντίπαλό. Η Samsung πιστεύω μετά τον Μάρτιο θα φέρει το 6.0 σε Νοte 4.Κλασικά όπως κάνει κάθε χρόνο στις αναβάθμισεις της . Και εγω θελω παααρα πολυ να το πειραξω... το Note II απλα το ειχα κανει πυραυλο.. Απλα αυτη τη φορα στεναχωριεμαι για την εγγυηση και δεν θελω να την χασω.. ηδη εχω καποια θεματακια οπως ανεφερα και θελω να το παω στο service.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παιδία για βοηθήστε λίγο. Την Πέμπτη το κινητό 29/10 σταμάτησε να λαμβάνει και να κάνει κλήσεις. Από το service μου είπανε για αντικατάσταση πλακέτας πιθανόν την Δευτέρα 2/11. Σήμερα Τρίτη με πληροφόρησαν πως το ανταλλακτικό δεν υπάρχει και πιθανή μέρα επισκευής είναι 9/11 !!! Θέλω να ρωτήσω. Τι μπορώ να κάνω ? Το κινητό είναι και σε εμένα όπως και στον περισσότερο κόσμο εργαλείο εργασίας. Αυτή την στιγμή δυσκολεύομαι να πάρω καινούργιο κινητό. Νομίζω είναι μια απαράδεκτη πολιτική. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts