Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Ανοίγω την εφαρμογή "τα αρχεία μου" και στο "ιστορικό λήψεων" έχω 2 pdf αρχεία που κατέβασα από το μαιλ μου.

Πως στην ευχή τα εταφέρω σε άλλο φάκελο? π.χ. στα "έγγραφα μου"

Επίσης, πως μεταφέρω ένα αρχείο που είναι στο dropbox, σε κάποιο τοπικό folder του κινητού?

Help please......... ; όχε με καλώδιο και KIES, με το τηλ...

Ευχαριστώ...

Πηγαίνεις σε ¨ολα τα αρχεία ¨ βρίσκεις τον φάκελο download τον ανοίγεις και βλέπεις τα αρχεία που εχεις κατεβάσει ,τικαρεις αυτα που θέλεις να μεταφέρεις και πατάς πάνω δεξιά ,εκεί υπάρχει η επιλογή για μετακίνηση σε άλλον φάκελο .

Για το dropbox ακολουθείς την ιδια διαδικασία όλα όσα κατεβάζεις αποθηκευονται στον download φάκελο .

Samsung galaxy s21+

Παιδια με την τελευταία αναβάθμιση κανει συχνα κολληματα κλεινουν τα παντα εμφανιζεται σκετο το background και μου εμφανιζεται η οθονη κλειδώματος. Τι να κανω; Ποιος ειναι ο ποιο ευκολος και σίγουρος τροπος για backup restore πριν το hard reser,χωρις να χασω δεδομενα;
RX8 rules!

Παιδια με την τελευταία αναβάθμιση κανει συχνα κολληματα κλεινουν τα παντα εμφανιζεται σκετο το background και μου εμφανιζεται η οθονη κλειδώματος. Τι να κανω; Ποιος ειναι ο ποιο ευκολος και σίγουρος τροπος για backup restore πριν το hard reser,χωρις να χασω δεδομενα;

Αν δεν είσαι root, θα βάλεις την εφαρμογή Helium από το μάρκετ και θα γίνει η δουλειά σου.

Κάνει backup και apk και δεδομένα.

Αν ψάξεις λίγο και στο youtube θα βρεις και βίντεο για το πως την χρησιμοποιείς, αλλά και η εφαρμογή σου παρέχει καλές οδηγίες.

Edited by xtatty

Άλλαξε τον τρόπο κλειδώματος σε κάτι άλλο εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Είναι πολύ πιθανόν να έχεις το ίδιο πρόβλημα ακόμα και μετά από επαναφορά.

Θεωρητικά σε μελλοντικό update θα διορθωθεί.

Σε όλες μου τις συσκευές χρησιμοποιώ πάντα "Cleanmaster", "All in one toolbox" και "greenify"

Το note μου πάει σφαίρα (antutu 53348) και εχω παρατηρήσει επίσης αύξησή στην διάρκεια της μπαταρίας 35-40% σε σύγκριση με οταν δεν είχα μεσα τίποτα απο tools

Αν δεν είσαι root, θα βάλεις την εφαρμογή Helium από το μάρκετ και θα γίνει η δουλειά σου.

Κάνει backup και apk και δεδομένα.

Αν ψάξεις λίγο και στο youtube θα βρεις και βίντεο για το πως την χρησιμοποιείς, αλλά και η εφαρμογή σου παρέχει καλές οδηγίες.

Παρατήρησα μετά από επανεκκίνηση σήμερα το πρωί ότι έβγαζε ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή Peel Smart Remote δεν ξεκινούσε κανονικά. Όταν επέλεγα να τρέξει δεν άνοιγε καν. Το αφαίρεσα και μετά έκανα επανεκκίνηση. Το εγκατέστησα ξανα από το market και ήρθε τελείως διαφορετική έκδοση. Πλέον δεν βγάζει μήνυμα όταν ξεκινάει... Και από τότε δεν έχει ξανακολλήσει-crashάρει...

Ελπίζω να έφταιγε αυτό και να μην έχω ξανά αυτό το σπαστικό κόλλημα. Από όταν έκανα την αναβάθμιση σε 5.1.1 και ξεκίνησε αυτό όποτε το έκανε στο όριο δεν το έστελνα στον τοίχο! Επίσης παρατήρησα ότι η τελευταία έκδοση πρσθέτει ένα εικονίδιο τηλεκοντρόλ στην οθόνη κλειδώματος με το δαχτυλικό αποτύπωμα... Τι επόμενες μέρες θα δείξει σίγουρα...

Edited by KostasNK
RX8 rules!

Καλημέρα. Σε Πολωνική 5.1.1 μου ήρθε ota update μεγέθους 69mb. Επανέρχομαι για νεότερα.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλημέρα. Σε Πολωνική 5.1.1 μου ήρθε ota update μεγέθους 69mb. Επανέρχομαι για νεότερα.

Λές να είναι διορθωτικό για το bug με το κλείδωμα του αποτυπώματος?:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Σε νεώτερη βάση στο F πάντως (COI1) φαίνεται να διορθώθηκε, οπότε όντως σε μελλοντικό update υπάρχει fix.

Ενημερώστε και εαν έβαλαν επιτέλους τα Themes

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Ενημερώστε και εαν έβαλαν επιτέλους τα Themes

Στη καλύτερη με το μακρινό μελλοντικό update σε λογισμικό Marshmallow 6.0, σε περίπτωση που έρθει με το νέο framework.

Προσωπικά το θεωρώ απίθανο..

Στη καλύτερη με το μακρινό μελλοντικό update σε λογισμικό Marshmallow 6.0, σε περίπτωση που έρθει με το νέο framework.

Προσωπικά το θεωρώ απίθανο..

Διόλου απίθανο μην το θεωρείς καθώς στο 3 με την έλευση της lollipop έδωσε και σχεδόν τα πάντα από το 4, δεν το χω δεδομένο ότι θα γίνει και εδώ το ίδιο, καθώς samsung είναι αυτή, αλλά έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να γίνει.

Παιδια αυτο με την οθονη που αναβαι σιγα σιγα μολις πατουσες να ανοιξει τωρα δν μου το κανει...δν το κανει παντα ?

Λοιπόν, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με το κλείδωμα με αποτύπωμα. Βέβαια, δεν το είχα βάλει πριν παρά μόνο τώρα έτσι απλά για να το δοκιμάσω να σας πω. Επίσης, δεν έχει themes. Γενικότερα πρόκειται για stability improvements to performance, δεν υπάρχουν οπτικές διαφορές.

Για να δούμε στην συνέχεια...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Διόλου απίθανο μην το θεωρείς καθώς στο 3 με την έλευση της lollipop έδωσε και σχεδόν τα πάντα από το 4, δεν το χω δεδομένο ότι θα γίνει και εδώ το ίδιο, καθώς samsung είναι αυτή, αλλά έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να γίνει.

Ο λόγος που είμαι αρνητικός είναι πως δεν πρόκειται για features (όπως στην περίπτωση που αναφέρεις) αλλά για ολόκληρο το framework που θέλει αλλαγή. Όχι ότι είναι δύσκολο, εδώ το κατάφεραν στο xda, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι στα πλάνα της Samsung.

Πίστεψε με κι εγώ θα το προτιμούσα, δίνει μια άλλη φρεσκάδα ακόμα και σε υποδεέστερες συσκευές απ'τη δική μας, κάπως πρέπει να πουλήσει και το 5 όμως.

Χτες στο Qatar είδα το Note 5.

Δεν λέω, πολύ ποιοτικό.

ΑΛΛΑ;; 2 μεγάλα φάουλ από την samsumg. Sd όχι . Μπαταρία εξωτερική όχι.

Η τιμή ήταν 750 δολάρια τα 32 gb .

Ο λόγος που είμαι αρνητικός είναι πως δεν πρόκειται για features (όπως στην περίπτωση που αναφέρεις) αλλά για ολόκληρο το framework που θέλει αλλαγή. Όχι ότι είναι δύσκολο, εδώ το κατάφεραν στο xda, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι στα πλάνα της Samsung.

Πίστεψε με κι εγώ θα το προτιμούσα, δίνει μια άλλη φρεσκάδα ακόμα και σε υποδεέστερες συσκευές απ'τη δική μας, κάπως πρέπει να πουλήσει και το 5 όμως.

Άμα ήθελε τόσο πολύ να πουλήσει το Note 5 θα το έφερνε και Ευρώπη... αλλά. Μόνο τα κέρδη κοιτάει και έφερε το edge plus

Χτες στο Qatar είδα το Note 5.

Δεν λέω, πολύ ποιοτικό.

ΑΛΛΑ;; 2 μεγάλα φάουλ από την samsumg. Sd όχι . Μπαταρία εξωτερική όχι.

Η τιμή ήταν 750 δολάρια τα 32 gb .

Ήδη το ΝΟΤΕ 5 έχει 2 φάλουλ, την μπαταρία και την μνήμη. Να υποθέσω ότι βάση της νέας πολιτικής της SAMSUNG δεν διαβάζει και στικάκια μνήμης, όπως πχ το S6;;; Κόκκινη κάρτα τότε...

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ήδη το ΝΟΤΕ 5 έχει 2 φάλουλ, την μπαταρία και την μνήμη. Να υποθέσω ότι βάση της νέας πολιτικής της SAMSUNG δεν διαβάζει και στικάκια μνήμης, όπως πχ το S6;;; Κόκκινη κάρτα τότε...

Γιατί το s6 δεν διαβάζει otg? :confused: :mad: :X

Παιδια αυτο με την οθονη που αναβαι σιγα σιγα μολις πατουσες να ανοιξει τωρα δν μου το κανει...δν το κανει παντα ?

Δουλεύει μόνο οταν ο φωτισμός στο δωμάτιο η το μέρος που είσαι εχει χαμηλό φωτισμό....κάτι σαν προστασία από την απότομη εναλλαγή στο φως δηλαδή!δοκίμασε να βάλεις το δάχτυλο σου στον αισθητήρα εγγύτητας και πατα να ανάψει η οθόνη...θα δεις αυτό το εφέ,αν βγάλεις το δάχτυλο σου δεν θα δουλεύει (αν φυσικά εχει δυνατό φωτισμό ο περιβάλλοντα χώρος που είσαι).

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)