themis999445 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα. Έχω βάλει VDSL 50 άρα . Η ταχύτητα με το pc μου σύμφωνα με το speedtest είναι 46 με 4.8. Γιατί με το speedtest του κινητού δεν πάει πάνω από 25 ; είναι θέμα modem ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Κάτοχος exynos.. Περιφερειακή Υμηττού η μέτρηση... 4G cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Κάτοχος exynos.. Περιφερειακή Υμηττού η μέτρηση... 4G cosmote Απλά εννοούσα με wifi . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Απλά εννοούσα με wifi . Άσχετο με το δικό σου.. Απλά έκανα μια μέτρηση και μου φάνηκε καλή και είπα να την κοινοποιησω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα. Έχω βάλει VDSL 50 άρα . Η ταχύτητα με το pc μου σύμφωνα με το speedtest είναι 46 με 4.8. Γιατί με το speedtest του κινητού δεν πάει πάνω από 25 ; είναι θέμα modem ; Δες σε πιον σερβερ είσαι συνδεδεμένος δεν ειναξ όλοι καλοί ή μπορεί να είναι πολύ μακριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Δες σε πιον σερβερ είσαι συνδεδεμένος δεν ειναξ όλοι καλοί ή μπορεί να είναι πολύ μακριά Καλή ιδέα. Το κοίταξα. Είναι ο ίδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Κάτι που παρατήρησα: όταν πατώντας το recent button κλείνω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και μετα κάνω επανεκκίνηση, τότε πατώντας πάλι το recent button ξαναεμφανίζονται όλες:confused: Το κάνει και σε εσάς; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisr75 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Παιδιά καλημέρα. Θα ρωτήσω κάτι επειδή θυμάμαι ότι κάποια στιγμή συζητήθηκε εδώ για την καλύτερη κάρτα μνήμης για το κινητό μας (& συγνώμη αλλά δεν θα άντεχα να ξαναδιαβάσω μέχρι να βρω την απάντηση)... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιες? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Παιδιά καλημέρα. Θα ρωτήσω κάτι επειδή θυμάμαι ότι κάποια στιγμή συζητήθηκε εδώ για την καλύτερη κάρτα μνήμης για το κινητό μας (& συγνώμη αλλά δεν θα άντεχα να ξαναδιαβάσω μέχρι να βρω την απάντηση)... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιες? Ευχαριστώ πολύ. εδω εισαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129 θα ελεγα μια samsung evo/pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilisr75 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 εδω εισαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129 θα ελεγα μια samsung evo/pro Κώστα ευχαριστώ, θα το ψάξω με την πρώτη ευκαιρία. Καλό Σαββατοκύριακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Κάτι που παρατήρησα: όταν πατώντας το recent button κλείνω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και μετα κάνω επανεκκίνηση, τότε πατώντας πάλι το recent button ξαναεμφανίζονται όλες:confused: Το κάνει και σε εσάς; Το κάνει και σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 καλημέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι παρατήρησα ένα κουφό έκλεισα εχθές το βράδυ το κινητό και είχα 49% μπαταρία και το πρωί που πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε είχε τελειώσει η μπαταρία το έβαλα να φορτίσει και ήταν 0%. έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? τη μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 καλημέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι παρατήρησα ένα κουφό έκλεισα εχθές το βράδυ το κινητό και είχα 49% μπαταρία και το πρωί που πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε είχε τελειώσει η μπαταρία το έβαλα να φορτίσει και ήταν 0%. έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? τη μπορεί να φταίει? Πιθανόν κάποια εφαρμογή να είχε κολλήσει και σου έφαγε τη μπαταρία. Όταν βλέπεις κάτι τέτοια κάνε ένα reboot και συνήθως στρώνει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Πιθανόν κάποια εφαρμογή να είχε κολλήσει και σου έφαγε τη μπαταρία. Όταν βλέπεις κάτι τέτοια κάνε ένα reboot και συνήθως στρώνει. μολις εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις φιλε μου και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 μολις εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις φιλε μου και βλεπουμε Δεν έπρεπε, τσάμπα στήσιμο, σου έγραψα τι συμβαίνει συνήθως. Any way, δεν τρέχει και τίποτα :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Δεν έπρεπε, τσάμπα στήσιμο, σου έγραψα τι συμβαίνει συνήθως. Any way, δεν τρέχει και τίποτα :) εεε για καλο και για κακοοο φιλε μουυυυ ευχαριστω παντοςςςς:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλησπέρα.. Πάλι μου κάνει τον ήχο σαν στατικό ηλεκτρισμό.. Σε αριθμό cosmote.. Υπάρχει καμία λύση γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλησπέρα.. Πάλι μου κάνει τον ήχο σαν στατικό ηλεκτρισμό.. Σε αριθμό cosmote.. Υπάρχει καμία λύση γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα Να περάσεις costum rom με ότι αυτό συνεπάγεται μετά σε επιπτώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Να περάσεις costum rom με ότι αυτό συνεπάγεται μετά σε επιπτώσεις! Δλδ χωρίς ρουταρισμα δεν υπάρχει μέλλον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δλδ χωρίς ρουταρισμα δεν υπάρχει μέλλον;; Άμα δεν φτιάξει και στην 5.1.1 που έρχεται όπου να ναι δεν το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Άμα δεν φτιάξει και στην 5.1.1 που έρχεται όπου να ναι δεν το βλέπω Αν όχι τοτε έρχεται το S6 και η ανάπτυξη μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Αν όχι τοτε έρχεται το S6 και η ανάπτυξη μαζί Θα είναι οπισθοδρόμηση αυτό...Note και ξερό ψωμί πλέον για μένα!Για σκέψου κάτι αντίστοιχο να έχεις και σε άλλη συσκευή;Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αυτό πιστεύω... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Και εμένα το κάνει σε συγκεκριμένους αριθμούς αυτό με το να ακούς τον άλλο σαν ρομποτικο θα ελεγα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Και εμένα το κάνει σε συγκεκριμένους αριθμούς αυτό με το να ακούς τον άλλο σαν ρομποτικο θα ελεγα .... Και πως φτιάχνει αυτό ρέ παιδιά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Και πως φτιάχνει αυτό ρέ παιδιά;;; Εφόσον είστε εντός εγγύησης μήπως να κάνετε μια ερώτηση σε κάποιο αναγνωρισμένο service; Είστε σίγουροι πως πρόκειται για software πρόβλημα το οποίο λύνεται με root; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts