Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω βάλει VDSL 50 άρα . Η ταχύτητα με το pc μου σύμφωνα με το speedtest είναι 46 με 4.8.

Γιατί με το speedtest του κινητού δεν πάει πάνω από 25 ; είναι θέμα modem ;

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλά εννοούσα με wifi .

Άσχετο με το δικό σου.. Απλά έκανα μια μέτρηση και μου φάνηκε καλή και είπα να την κοινοποιησω..

Καλησπέρα. Έχω βάλει VDSL 50 άρα . Η ταχύτητα με το pc μου σύμφωνα με το speedtest είναι 46 με 4.8.

Γιατί με το speedtest του κινητού δεν πάει πάνω από 25 ; είναι θέμα modem ;

Δες σε πιον σερβερ είσαι συνδεδεμένος δεν ειναξ όλοι καλοί ή μπορεί να είναι πολύ μακριά

Δες σε πιον σερβερ είσαι συνδεδεμένος δεν ειναξ όλοι καλοί ή μπορεί να είναι πολύ μακριά

Καλή ιδέα. Το κοίταξα. Είναι ο ίδιος.

Κάτι που παρατήρησα: όταν πατώντας το recent button κλείνω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και μετα κάνω επανεκκίνηση, τότε πατώντας πάλι το recent button ξαναεμφανίζονται όλες:confused: Το κάνει και σε εσάς;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδιά καλημέρα.

Θα ρωτήσω κάτι επειδή θυμάμαι ότι κάποια στιγμή συζητήθηκε εδώ για την καλύτερη κάρτα μνήμης για το κινητό μας (& συγνώμη αλλά δεν θα άντεχα να ξαναδιαβάσω μέχρι να βρω την απάντηση)... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιες?

Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά καλημέρα.

Θα ρωτήσω κάτι επειδή θυμάμαι ότι κάποια στιγμή συζητήθηκε εδώ για την καλύτερη κάρτα μνήμης για το κινητό μας (& συγνώμη αλλά δεν θα άντεχα να ξαναδιαβάσω μέχρι να βρω την απάντηση)... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιες?

Ευχαριστώ πολύ.

εδω εισαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129 θα ελεγα μια samsung evo/pro

εδω εισαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129 θα ελεγα μια samsung evo/pro

Κώστα ευχαριστώ, θα το ψάξω με την πρώτη ευκαιρία. Καλό Σαββατοκύριακο.

Κάτι που παρατήρησα: όταν πατώντας το recent button κλείνω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και μετα κάνω επανεκκίνηση, τότε πατώντας πάλι το recent button ξαναεμφανίζονται όλες:confused: Το κάνει και σε εσάς;

Το κάνει και σε εμένα.

καλημέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι παρατήρησα ένα κουφό έκλεισα εχθές το βράδυ το κινητό και είχα 49% μπαταρία και το πρωί που πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε είχε τελειώσει η μπαταρία το έβαλα να φορτίσει και ήταν 0%. έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? τη μπορεί να φταίει?

καλημέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι παρατήρησα ένα κουφό έκλεισα εχθές το βράδυ το κινητό και είχα 49% μπαταρία και το πρωί που πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε είχε τελειώσει η μπαταρία το έβαλα να φορτίσει και ήταν 0%. έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? τη μπορεί να φταίει?

Πιθανόν κάποια εφαρμογή να είχε κολλήσει και σου έφαγε τη μπαταρία. Όταν βλέπεις κάτι τέτοια κάνε ένα reboot και συνήθως στρώνει.

Πιθανόν κάποια εφαρμογή να είχε κολλήσει και σου έφαγε τη μπαταρία. Όταν βλέπεις κάτι τέτοια κάνε ένα reboot και συνήθως στρώνει.

μολις εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις φιλε μου και βλεπουμε

μολις εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις φιλε μου και βλεπουμε

Δεν έπρεπε, τσάμπα στήσιμο, σου έγραψα τι συμβαίνει συνήθως. Any way, δεν τρέχει και τίποτα :)

Δεν έπρεπε, τσάμπα στήσιμο, σου έγραψα τι συμβαίνει συνήθως. Any way, δεν τρέχει και τίποτα :)

εεε για καλο και για κακοοο φιλε μουυυυ ευχαριστω παντοςςςς:)

Καλησπέρα.. Πάλι μου κάνει τον ήχο σαν στατικό ηλεκτρισμό.. Σε αριθμό cosmote.. Υπάρχει καμία λύση γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα

Καλησπέρα.. Πάλι μου κάνει τον ήχο σαν στατικό ηλεκτρισμό.. Σε αριθμό cosmote.. Υπάρχει καμία λύση γιατί έχω ξενερώσει απίστευτα

Να περάσεις costum rom με ότι αυτό συνεπάγεται μετά σε επιπτώσεις!

Δλδ χωρίς ρουταρισμα δεν υπάρχει μέλλον;;

Άμα δεν φτιάξει και στην 5.1.1 που έρχεται όπου να ναι δεν το βλέπω

Αν όχι τοτε έρχεται το S6 και η ανάπτυξη μαζί

Θα είναι οπισθοδρόμηση αυτό...Note και ξερό ψωμί πλέον για μένα!Για σκέψου κάτι αντίστοιχο να έχεις και σε άλλη συσκευή;Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αυτό πιστεύω...

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Και εμένα το κάνει σε συγκεκριμένους αριθμούς αυτό με το να ακούς τον άλλο σαν ρομποτικο θα ελεγα ....

Και εμένα το κάνει σε συγκεκριμένους αριθμούς αυτό με το να ακούς τον άλλο σαν ρομποτικο θα ελεγα ....

Και πως φτιάχνει αυτό ρέ παιδιά;;;

Και πως φτιάχνει αυτό ρέ παιδιά;;;

Εφόσον είστε εντός εγγύησης μήπως να κάνετε μια ερώτηση σε κάποιο αναγνωρισμένο service;

Είστε σίγουροι πως πρόκειται για software πρόβλημα το οποίο λύνεται με root;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)