st9 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 freyarip ευχαριστώ το βρήκα μπερδεύτηκα απλά που το γράφει σαν πρόχειρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Παιδια οσον αφορα την αναβαθμιση, πηγα και κατεβασα την εκδοση για Ολλανδια τωρα απλως βαζω το kies και την περναω? Όχι δεν μπορείς να την περάσεις έτσι.Θα σου συνιστούσα να διαβάσεις πρώτα καλά τους οδηγούς για το πώς θα το κάνεις για να αποφύγεις μεγάλες στεναχώριες. Edited November 26, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το ξέρω ότι είναι εκτός θέματος αλλά δεν το βρίσκω, όταν κλίκαρω μια λέξη ή ένα κείμενο με το πενάκι και πατήσω αντιγραφή,μου λέει ότι αντιγραφτικε στα πρόχειρα. Που είναι τα προχείρα και δεν το βρίσκω?:blink: αν πας στα μνμ πχ και πατησεις στο κενο για επικολοιση απο διπλα θα σου βγαλει και ακομα μια επιλογη που λεει προχειρο! εικει υπαρχουν ολα τα κειμενα που εχεις κανει αντιγραφει οπως επισης και προφσατες screen shot που εχεις τραβηξει! μπορεις να μπεις να τα δεις και να το αδιασεις αμα θες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το προχειρο το βγαζει και στο πληκτρολογιο οταν πατησεις το πληκτρο διπλα στη μπαρα διαστηματος. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Τέλειο αυτό δεν το ήξερα ότι έχει έπίλόγή δίπλα στο space και τα αποθηκεύει όλα. Έχω να μάθω πολλά άκόμα. Όλόίσως αυτοί οι άύτόμάτόί τόνοι πως βγαίνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Με το c εχετε τετοια θεματα ...? γιατι με το F εχω καποια ... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καινούργια έκδοση με ΟΤΑ πλέον. Κατεβάστε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Όποιος θέλει ας με βοηθήσει σας παρακαλώ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=405323 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Όποιος θέλει ας με βοηθήσει σας παρακαλώ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=405323 :) Πάρε το 3 με τα μισά λεφτά. Για αυτά που λες μια χαρά το 3. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Με το c εχετε τετοια θεματα ...? γιατι με το F εχω καποια ... Στον NOVA δεν έχω το παραμικρό. Στις εφαρμογές όμως ναι... μόνο όταν φορτώνουν όμως... άπαξ και φορτώσουν πάει πολύ ομαλά. Btw έχω αρκετές εφαρμογές και συγχρονισμούς να τρέχουν από πίσω όμως... Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 στο δικό μου υπάρχουν σκαλώματα ακόμα και ειδικά μόλις ανοίξω δυο game μαζί..δεν ξέρω αν φταίει το σπάσιμο δεν ξέρω αν το xmod έχει αφήσει κατάλοιπα πάντως ακόμα κολλάει όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ.και δεν έχω φιλοτιμηθεί ακόμα να το κάνω επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Έχει τυχει σε κανεναν ενώ διαβαζει μια σελίδα να του κοκκινισει η οθόνη ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Στο κάνει σε συγκεκριμένο site? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημέρα σε όλους!Έχει δοκιμάσει να περάσει κανείς την εφαρμογή ACR-Ηχογράφηση Κλήσεων;Λειτουργεί κανονικά με exynos;Στο παρακάτω link υπάρχει μια λίστα με τις συμβατές συσκευές όπου μέσα σε αυτές είναι και το note 4 αλλά δεν διευκρινίζει για snap ή exynos. https://bitbucket.org/copluk/acr/issue/57/phones-that-support-2-way-call-recording Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Τελικά όντως φοράει πίσω Camera από τη Sony. Η μπροστά είναι της Samsung όμως. Γράψτε *#34971539# στον dialer και τσεκάρετε ΤΟ ISO ver. Κάποιος με το U μπορεί να μας πει τι έχει;; γιατί έχω την εντύπωση πως αυτό φοράει μπρος πίσω της Samsung. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημέρα σε όλους!Έχει δοκιμάσει να περάσει κανείς την εφαρμογή ACR-Ηχογράφηση Κλήσεων;Λειτουργεί κανονικά με exynos;Στο παρακάτω link υπάρχει μια λίστα με τις συμβατές συσκευές όπου μέσα σε αυτές είναι και το note 4 αλλά δεν διευκρινίζει για snap ή exynos. https://bitbucket.org/copluk/acr/issue/57/phones-that-support-2-way-call-recording Με τον snap λειτουργεί κανονικότατα, δεν νομίζω να μην λειτουργεί και με τον exynos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλημέρα σε όλους!Έχει δοκιμάσει να περάσει κανείς την εφαρμογή ACR-Ηχογράφηση Κλήσεων;Λειτουργεί κανονικά με exynos;Στο παρακάτω link υπάρχει μια λίστα με τις συμβατές συσκευές όπου μέσα σε αυτές είναι και το note 4 αλλά δεν διευκρινίζει για snap ή exynos. https://bitbucket.org/copluk/acr/issue/57/phones-that-support-2-way-call-recording Δουλεύει κανονικά και με τον exynos ... (έχω την ACR PRO όμως) ... λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και με την FREE Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Με τον snap λειτουργεί κανονικότατα, δεν νομίζω να μην λειτουργεί και με τον exynos. Δουλεύει κανονικά και με τον exynos ... (έχω την ACR PRO όμως) ... λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και με την FREE Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!:) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Καλήμερα! Εχθές ήρθε η είδηση οτι το exynos έχει οπτικό σταθεροποιητή isocell και όχι Sony, όπως του Snap. Υπάρχει καμμία σύγκριση αυτών των δύο, για το ποιός είναι καλλίτερος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Aν καποιος φερει ενα Ν910U απ' εξω,και δεν κανει εκεινη την κληση με τοπικη καρτα σιμ,μπορει να το ξεκλειδωσει στην εδω αντιπροσωπεια,και με ποιο τιμημα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Στο κάνει σε συγκεκριμένο site? Στο kickass.to μου το εκανε και οταν μπηκα στο myphone και ξανα στο kickass δεν μου το ξανα εκανε...δεν ξερω τι γινεται και τρομαξα γιατι εχω γραμμενο και knox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Στο kickass.to μου το εκανε και οταν μπηκα στο myphone και ξανα στο kickass δεν μου το ξανα εκανε...δεν ξερω τι γινεται και τρομαξα γιατι εχω γραμμενο και knox... Μην δίνεις σημασία, δεν είναι τίποτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μην δίνεις σημασία, δεν είναι τίποτα. Μακάρι γιατί μου κόπηκαν τα πόδια να πω την αλήθεια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μακάρι γιατί μου κόπηκαν τα πόδια να πω την αλήθεια .... Eίναι απ τα ads που σου πεταει. Εγω αποφευγω να μπαινω απ το κινητο, αλλά στο λαπτοπ μου γονατιζει τον μοζιλα για λιγα δευτερολεπτα. So, don't worry.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδια καλησπερα παρακολουθω καιρο το θεμα για το NOTE 4 αλλα δν εχω βγαλει συμπερασμα ακομα αν αξιζει να το αγορασω η οχι εσεις τι λετε?οποιος το εχει ειδη του δημηουργησε κανενα προβλημα?ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts