Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε Ρυθμισεις.. Χώρος Αποθηκευσης..Μνήμη Συσκευής. . Δεδομενα στο cash... πάτα παρατεταμένα και θα σε ρωτησειεαν θέλεις να σβηστούν τα δεδομένα στο cash memory.

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ για τις συμβουλές και το χρόνο που μου διέθεσες. Το εκανα αυτό που πρότεινες και ξαναπέταξε pop up στον Opera που χρησιμοποιώ αλλά και όταν πήγα να ανοίξω την κάμερα . Αυτή τη φορά ήταν διαφήμιση για το viber στο play store αν και το έχω ως εφαρμογή. Έσβησα 3-4 προσφάτως κατεβασμένο εφαρμογές αλλά τίποτα ...

Να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? ??

Αν κάποιος συνάντησε αυτό το πρόβλημα με τις pop up διαφημίσεις και γνωρίζει κάποιες εφαρμογές που το προκαλούν ας αφιερώσει λίγο χρόνο να με βοηθήσει ή αν έχει άλλη λύση να προτείνει καλοδεχούμενη αρκεί να είναι διόκιμασμενη παρακαλώ. ...

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Edited by ASTERIOS11416

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΙ !!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις που απο που να κατεβασω το cm 14 patch για την custom rom??? για να κατεβασω μετα το οpen grapps 7.1 και να κανει εγκατασταση το andoid nougat?? στο note 3 το καναμε και δεν μπορουμε στο note 4??Εχει android 7 το note 3 και οχι το note 4???

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kατεβαζεις πρωτα το patch rom 14 το κανεις copy paste στην custom rom και μετα απο το οpen capps to android 7.1

Νιωθω οτι με τα 2 τελευταια ΝΟΤΕ ,που τελικα πηγαν άπατα, η Sammy εχει ξαφυγει και αφαιρει ολα εκεινα τα καλουδια απο την συσκευη (εκτος ευτυχως απο το Spen) που την εκαναν ξεχωριστη.

Θεωρω οτι για χαρη της εμπειριας χρησης μπορω να της συγχωρησω πολλα, οπως ας πουμε την απεγκατασταση θερμομετρου, υγρασιόμετρου, οποτε απο το ΝΟΤΕ3 πηγα στο 4αρι και δε το μετανιωσα, παρ ολο που με πικρανε η μη ύπαρξη του fm radio, αλλα θεωρω οτι το να βγαλει απο τα τελευταια της ΝΟΤΕ το ir blaster ειναι μεγαλο ατοπημα.

Θα ήθελα να εχω την αποψη σας επι του θεματος. Οπως επίσης και για το fm radio, και για την "εντοιχισμενη" μπαταρια.

Σκοπευω να απευθυνθω στη sammy που οπως λεει ακουει , ταχα μου ταχα μου, τους χρηστες, οποτε θα ηθελα πρωτα και την αποψη δικη σας άποψη..

Καλημερα σας

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Νιωθω οτι με τα 2 τελευταια ΝΟΤΕ ,που τελικα πηγαν άπατα, η Sammy εχει ξαφυγει και αφαιρει ολα εκεινα τα καλουδια απο την συσκευη (εκτος ευτυχως απο το Spen) που την εκαναν ξεχωριστη.

Θεωρω οτι για χαρη της εμπειριας χρησης μπορω να της συγχωρησω πολλα, οπως ας πουμε την απεγκατασταση θερμομετρου, υγρασιόμετρου, οποτε απο το ΝΟΤΕ3 πηγα στο 4αρι και δε το μετανιωσα, παρ ολο που με πικρανε η μη ύπαρξη του fm radio, αλλα θεωρω οτι το να βγαλει απο τα τελευταια της ΝΟΤΕ το ir blaster ειναι μεγαλο ατοπημα.

Θα ήθελα να εχω την αποψη σας επι του θεματος. Οπως επίσης και για το fm radio, και για την "εντοιχισμενη" μπαταρια.

Σκοπευω να απευθυνθω στη sammy που οπως λεει ακουει , ταχα μου ταχα μου, τους χρηστες, οποτε θα ηθελα πρωτα και την αποψη δικη σας άποψη..

Καλημερα σας

Καλημέρα.

Το θέμα δεν είναι τι θα πούμε εμείς μιας και, ιδίως για το fm radio, έχει γίνει πολύ ντόρος και μάλιστα η samsung έχει απαντήσει επίσημα ότι απο μελέτες της έχει φανεί ότι οι χρήστες προτιμούν τη digital ψυχαγογία και γιαυτό αφαίρεσε τη δυνατότητα αυτή.

Τώρα αν ισχύει αυτό, πιθανώς ναι, στις περισσότερες χώρες με τα μπόλικα data των παρόχων και όχι σε τριτοκοσμικές σαν την Ελλάδα που αν πάρουμε 1GB δώρο το ανεβάζουμε στο Facebook σαν τη μέγιστη είδηση.

Για την αποσπώμενη μπαταρία, στα μοντέλα με αδιαβροχοποίηση δε γίνεται και αλλιώς καλώς ή κακώς.

Τέλος πάντων, για κάποιο συνωμοτικό λόγο δε θα δούμε ποτέ μια πλήρη συσκευή μιας και οι εταιρείες δε θέλουν να μας τα δώσουν όλα. Επιλέγουμε βάση των αναγκών μας τι θέλουμε και τί δε μας απασχολεί.

Τσάμπα λοιπόν θα απευθυνθείς στη Samsung. Θα σου δώσει μια δικαιολογία και στη συνέχεια το mail σου θα πάει στα σκουπίδια.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κι ομως, στο νοτε7 εβαλαν παλι εξωτερικη sd. Επισης εστειλα mail στη σαμσουνγκ ζητωντας να ξαναβαλουν στο s note ως χαρακτηριστικο την χρονολογικη ταξινομηση των σημειωματων, και ω του θαυματος με ακουσαν και το εβαλαν στην τελευταια αναβαθμιση!

Γενικοτερα παντως συμφωνω με τον προηγουμενο. Μια φορα εκανε το λαθος η σαμσουνγκ και εδωσε τα παντα (που υπηρχαν τοτε) σε μια συσκευη, στο νοτε2. Απο εκει και μετα ολο και κατι λειπει, ωστε να εχει αγοραστικο κοινο το επομενο μοντελο.

Με λύπη μου έρχομαι να επιβεβαιώσω πως και μετά το τελευταίο update, το Bug με τις κλήσεις που γίνονται και κανένας δεν ακούει κανέναν, δυστυχώς παραμένει :mad:

Δεν το βλέπω να το διορθώσει ποτέ η Samsung απ' ότι φαίνεται. Δεν ξέρω καν αν γίνεται να διορθωθεί με update η αν είναι θέμα hardware. Μάλλον θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Παρότι δεν συμβαίνει συχνά, είναι πολύ σοβαρό γιατί ουσιαστικά χάνονται οι κλήσεις κάτι που το κάνει σούπερ εκνευριστικό.

Εγώ πάντως από τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις και μετά δεν το αντιμετώπισα ξανά.:rolleyes:

Η μπαταρία θα έλεγα ότι πάει λίγο καλύτερα ξεκάθαρα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Επανερχομαι. Οποτε θεωρειτε οτο η ελλειψη ir blaster δεν ειναι τπτ που αξιζει να ασχολουμαστε.

Επισης ξερει κανεις αν το scrapbook υπαρχει ακομα?

TNX

Επανερχομαι. Οποτε θεωρειτε οτο η ελλειψη ir blaster δεν ειναι τπτ που αξιζει να ασχολουμαστε.

Επισης ξερει κανεις αν το scrapbook υπαρχει ακομα?

TNX

Για εμένα είναι! Δεν μπορεί να πηγαίνεις πίσω αλλά μόνο μπροστά. Μας το έδωσαν, μας καλοέμαθαν όπως και άλλα, και τώρα τα αφαιρούν. Για μένα είναι σοβαρό, όπως και η μη ύπαρξη ράδιο, το οποίο στα φθηνότερα μοντέλα υπάρχει. Όπως επίσης απαράδεκτο είναι και η μη αποσπώμενη μπαταρία.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εγώ πάντως από τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις και μετά δεν το αντιμετώπισα ξανά.:rolleyes:

Η μπαταρία θα έλεγα ότι πάει λίγο καλύτερα ξεκάθαρα.

Μαλλον θα συμφωνήσω μαζι σου. Μεχρι στιγμης ολα καλα.

Για εμένα είναι! Δεν μπορεί να πηγαίνεις πίσω αλλά μόνο μπροστά. Μας το έδωσαν, μας καλοέμαθαν όπως και άλλα, και τώρα τα αφαιρούν. Για μένα είναι σοβαρό, όπως και η μη ύπαρξη ράδιο, το οποίο στα φθηνότερα μοντέλα υπάρχει. Όπως επίσης απαράδεκτο είναι και η μη αποσπώμενη μπαταρία.

Συμφωνο.Αυτο ακριβως.

Οποτε ξερει κανεις πως μπορω να επικοινωνησω με την μαμα Sammy και οτι βρεξει ας κατεβασει.

Καλημέρα.

Ποια 7? Βγήκε νουγκατ για το c? o_O

Sent from my HUAWEI P9, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

υπαρχει καποιος detailed τροπος να περασω την 7.0?

Καλημέρα.

Ποια 7? Βγήκε νουγκατ για το c? o_O

Δεν έχει βγει. Μήπως μιλάει για cm. Αν υπάρχει, δε το γνωρίζω.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

εχει βγει cm14 7.1 για note 3 και για αλλα μοντελα note 4 εκτος απο το c απο οτι διαβασα το note4 ειναι μεσα στην λιστα για την nougat,μεχρι στιγμης με την nemesis v4

Α, οκ. Με custom, λοιπόν και σε αναμονή αν .... Ειναι και ο exynos που δυσκολεύει τα πράγματα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στην κανονική του rom δυστυχώς όχι.

PIROBOTROM V 3.0 ROM link:

https://docs.google.com/uc?id=0B1sTbi... H πιο ολοκληρωμενη, εχει ενσωματωμενους τεσσερις kernel μεσα στο flash επιλεγης αυτον που θες και αλλες πολλες,κανει για αλλα μοντελα εκτος απο το Ν910C το κακο ειναι οτι το flash ξεκιναει στα γαλλικα αλλα ειναι λιγακι κατανοητη οκ...

Edited by savvasf1

Παιδες help.

Εδω και 3 μερες στο ΝΟΤΕ νου αναοιγοκλεινει το wifi μονο του.

Ημουν ταξιδι στο εξωτερικο και συνδεθηκα απο στο wifi του ξενοδοχειου και απο κει αρχισαν ολα αλλα δεν ειμαι και σογουρος οτι φταιει αυτο. Μαλλον καποιο bug ειναι.

Καθαρισα cache, εκανα scan για ιους με 3 αντιβιωτικα αλλα τιποτε.

Καμια ιδεα? Εκτος απο factory reset εννοειται.

Τνχ

Αν έχεις εγκατεστημένο το Android Wear βγάλτο και δες μετά από μια απλή επανεκίννηση. Το ίδιο έκανε και σε εμένα, όπως και σε πολλούς άλλους που το έχω ψάξει μέσα από το support της google. Έγω δυστυχώς του έκανα factory reset και το ανακάλυψα περνώντας μια μια της εφαρμογές. Μόλις το έβαzα τότε το wifi ανοιγοκλείνει μόνο του αφού συνδεθείς κάπου και μετά θέλεις να αποσυνδεθείς. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο Note 4 ενός φίλου!

Σε λειτουργία πτήσης το wifi λειτουργεί κανονικά, όπως επίσης και μετά από μια απλή επαννεκίνηση. Όταν όμως συνδεθείς κάπου και θέλεις να το κλείσεις ύστερα αρχίζει τα toggle on off.

Ευτυχώς που δεν το πήγα στο service 2 μηνών τηλέφωνο, όπως μου έλεγαν να κάνω στη Samsung, γιατί αλλιώς μόλις ξαναέμπαινε το Android Wear θα έκανε τα ίδια και θα τρελαινόμουν...

Να αναφέρω επίσης πως το έκανε ακόμα και όταν έβαζα το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία!!!

Το απότελεσμα είναι να έχω παροπλίσει το ρολογάκι (Sony Smartwatch 3) και να περιμένουμε το update της εφαρμογής.

Βγάζοντας το το Wifi δουλεύει κανονικά.

Edited by nikoslinos

Γνωρίζει κανείς γιατί στην εργοστασιακή εφαρμογή για τα Email, ενώ έχει λίστα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας όταν βάζω μία διεύθυνση εξακολουθούν να μου έρχονται κανονικά email. Και όταν την ξαναβάζω ενώ μου λέει ότι υπάρχει ήδη στην λίστα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας εξακολουθούν και έρχονται.

Αν έχεις εγκατεστημένο το Android Wear βγάλτο και δες μετά από μια απλή επανεκίννηση. Το ίδιο έκανε και σε εμένα, όπως και σε πολλούς άλλους που το έχω ψάξει μέσα από το support της google. Έγω δυστυχώς του έκανα factory reset και το ανακάλυψα περνώντας μια μια της εφαρμογές. Μόλις το έβαzα τότε το wifi ανοιγοκλείνει μόνο του αφού συνδεθείς κάπου και μετά θέλεις να αποσυνδεθείς. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο Note 4 ενός φίλου!

Σε λειτουργία πτήσης το wifi λειτουργεί κανονικά, όπως επίσης και μετά από μια απλή επαννεκίνηση. Όταν όμως συνδεθείς κάπου και θέλεις να το κλείσεις ύστερα αρχίζει τα toggle on off.

Ευτυχώς που δεν το πήγα στο service 2 μηνών τηλέφωνο, όπως μου έλεγαν να κάνω στη Samsung, γιατί αλλιώς μόλις ξαναέμπαινε το Android Wear θα έκανε τα ίδια και θα τρελαινόμουν...

Να αναφέρω επίσης πως το έκανε ακόμα και όταν έβαζα το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία!!!

Το απότελεσμα είναι να έχω παροπλίσει το ρολογάκι (Sony Smartwatch 3) και να περιμένουμε το update της εφαρμογής.

Βγάζοντας το το Wifi δουλεύει κανονικά.

Νικος εχεις απολυτο δικιο.Ευχαριστω πολυ.

Αυτος ακριβως ηταν ο λογος. Κακως το μυαλο μου πηγε στο wifi του ξενοδοχειου.

Τωρα που το θυμαμαι το Σαββατο το βραδυ ηρθε μια ανανεωση στο wear και μαλλον απο κει αρχισε το θεμα.

Ημαρτον δηλαδη μια σωστη δουλεια δε μπορει να γινει.

Καθε εκδοση και δε ξερεις ποιο bug θα σου ερθει.

Καλησπερα παιδια.

Μια βοηθεια παρακαλω,επιασα στα χερια μου το νοτε της γυναικας και καθως το ψαχουλευα ειδα οτι δεν λειτουργεί στο spen η εντολη χωρις επαφη,ουτε οταν βγαζεις το spen και το εχεις επελεγμενο αλλα ουτε οταν πατας το κουμπι του spen.Το ενεργο σημειωμα ομως δουλευει κανονικα όταν το εχεις προεπιλογη.

Το γινεται?επαναφορα?καμια λυση?

Καλησπερα παιδια.

Μια βοηθεια παρακαλω,επιασα στα χερια μου το νοτε της γυναικας και καθως το ψαχουλευα ειδα οτι δεν λειτουργεί στο spen η εντολη χωρις επαφη,ουτε οταν βγαζεις το spen και το εχεις επελεγμενο αλλα ουτε οταν πατας το κουμπι του spen.Το ενεργο σημειωμα ομως δουλευει κανονικα όταν το εχεις προεπιλογη.

Το γινεται?επαναφορα?καμια λυση?

Είχα το ίδιο πρόβλημα και μόνο με επαναφορά έστρωσε είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν την απέφυγα

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)