Theodore41 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Σήμερα,κοιτώντας κάποια μηνύματα που είχε βγάλει το S Health,επειδή περπάτησα Κυψέλη-Αθηνα-Κυψέλη,παρατήρησα ότι δεν είχε καθόλου σήμα.Κενό εντελώς το τριγωνάκι με τις γραμμές.Του έκανα λοιπόν επανεκκίνηση,και το σήμα επανήλθε. Τι λέτε να συμβαίνει;Τόχει πάθει κανας άλλος; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Σήμερα,κοιτώντας κάποια μηνύματα που είχε βγάλει το S Health,επειδή περπάτησα Κυψέλη-Αθηνα-Κυψέλη,παρατήρησα ότι δεν είχε καθόλου σήμα.Κενό εντελώς το τριγωνάκι με τις γραμμές.Του έκανα λοιπόν επανεκκίνηση,και το σήμα επανήλθε. Τι λέτε να συμβαίνει;Τόχει πάθει κανας άλλος; Ναι το είχα πάθει 1-2 φορές και εγώ. Αν θυμάμαι καλά μου είχε ένα σύμβολο (έναν κύκλο με μια γραμμή) και προσπαθώντας να πάρω τηλέφωνο μου έδινε μη διαθέσιμο δίκτυο ή μη εγγεγραμμένο σε δίκτυο (κάπως έτσι το έλεγε). Με restart συνέρχονταν. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ναι το είχα πάθει 1-2 φορές και εγώ. Αν θυμάμαι καλά μου είχε ένα σύμβολο (έναν κύκλο με μια γραμμή) και προσπαθώντας να πάρω τηλέφωνο μου έδινε μη διαθέσιμο δίκτυο ή μη εγγεγραμμένο σε δίκτυο (κάπως έτσι το έλεγε). Με restart συνέρχονταν. Μπράβο,τώρα που μου το λες,το είδα κι εγώ το μηδενικό με τη γραμμη προχτές που ήμουν στο χωριό και δεν είχα καθόλου σήμα.Νόμιζα ότι φταίει το δίκτυο,αλλά τωρα που το βλέπω,θα δω την άλλη φορά που θα πάω,αν μου κάνει τα ίδια.:( Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 εχει κολλησει στα sms και γραφει κεφαλαια.καπως το ειχα διορθωσει παλια αλλα δεν θυμαμαι.κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Στις ρυθμίσεις μυνημάτων, είναι η κωδικοποίηση. Αν θυμάμαι καλά το λέει unicode. (Το αλλάζεις αυτό). Όμως αντί για 160 χαρακτήρες ανά μύνημα θα έχεις 70. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 6, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Καλημέρα σε όλους Τα νευρα κρόσσια που λένε χαχα Έχω 3 μέρες που με πέρνουν τηλέφωνο και δεν χτυπάει,σπάνια να χτυπήσει και να ακουστεί ο ήχος. Ενώ η φωνή είναι στο τέρμα.θυμάμαι και κάποιος άλλος το είχε το πρόβλημα. Εμένα μια φορά μου το ειχέ κάνει πριν μηνες.Μετά την αναβαθμιση μόνο μια ακόμα μικρή διορθωτική έχει έρθει οπως σας ειχα ξαναγραψει παλιοτερα,ενώ σε άλλους νομίζω έχουν έρθει και άλλες. Το κινητό μου είναι εργαλείο δουλειάς και όχι μόνο και αυτό το πράγμα με έχει καταστρέψει.Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 καλησπέρα σκεφτομαι να αγορασω αυτο https://www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-note-4/20297678/ αξιζει τα λεφτα του; ή να πάρω http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-j7-2016-4g-16gb-leyko/prod8070097pp/ ξερω εχουν μεγαλη διαφορα αλλα στα λεφτα ειναι κοντα...δεν εχω σκοπο να το πειραξω θα το εχω οπως το αγορασω.... τι λετε; με βασικη χρηση για τηλεφωνο το πολυ 10 τηλεφωνηματα(30 λεπτα) την ημερα και λιγο wifi....email ποσο λετε οτι θα μου κραταει η μπαταρια; Ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 φυσικα το note 4,αλλα δεν ειναι διαθεσιμο οπως ειδα στον γερμανο:confused: οποτε δεν μπορεις να το αγορασεις,το 4 θα σου κραταει μια μερα με αυτη την χρηση σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) καλησπέρα σκεφτομαι να αγορασω αυτο https://www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-note-4/20297678/ αξιζει τα λεφτα του; ή να πάρω http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-samsung-galaxy-j7-2016-4g-16gb-leyko/prod8070097pp/ ξερω εχουν μεγαλη διαφορα αλλα στα λεφτα ειναι κοντα...δεν εχω σκοπο να το πειραξω θα το εχω οπως το αγορασω.... τι λετε; με βασικη χρηση για τηλεφωνο το πολυ 10 τηλεφωνηματα(30 λεπτα) την ημερα και λιγο wifi....email ποσο λετε οτι θα μου κραταει η μπαταρια; Ευχαριστω To note 4 δεν παίζει στα 400 ευρώ. Συν 100 και αν το βρεις πάλι. Αν, λέμε ΑΝ το βρείς στα 400, πάρε το με κλειστά μάτια. Τι J7 και παπ...ιες ! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 14, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Παιδια 2 ερωτησεις σχετικα με εφαρμογες στο ΝΟΤΕ 4. Α) add to event. Διαπιστωσα πως οταν επιλεξεις μια φωτο απο τη gallery, απο το menu πανω δεξια εχει μια επιλογη add to event. Εκει μπορεις να βαλεις τη φωτο σε καποιο event προφανως σε στυλ φακελου. Πως ομως δουλευει αυτο? Που εμφανιζονται αυτα τα events με τα περιεχομενα της gallery? Β) Photo Note Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος μεσα απο το snote η αλλη εφαρμογη που να μπορεις να cropαρεις μια φωτογραφια (κειμενου) που τραβηχτηκε απο το πλαι και να στη φερει σαν να την τραβηξες σε ευθεια και στη συνεχεια να μπορεις να την επεξεργαστεις σαν χειρογραφο κειμενο? Στο snote αυτο γινεται μονο οταν βγαζεις φρεσκια φωτο. Εαν την εχεις ηδη τραβηξει δε μπορεις να τη "φερεις στα ισια του" ΤΝΧ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raphaelschizas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Γεια σας, Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με δυο καλωδια micro usb (το ενα ειναι το κανονικο της συσκευασιας και το αλλο ειναι ενα belkin) οταν βαζω το καλωδιο της συσκευασιας τα μαχ αμπερς ειναι 450mA, ενω οταν βαζω το νεο καλωδιο τα μαχ αμπερς ειναι 1000mA μετρηση με την εφαρμογη ampere. Το καλωδιο της samsung ζεσταίνεται στα ακρα γι αυτο αγορασα καινουργιο. Τι μπορείτε να πείτε γι αυτη την διαφορα ; Ευχαριστώ παρα πολυ. Παράθεση Samsung Galaxy S2 Samsung Galaxy Note 4 Exynos Samsung Galaxy Tab S2 9.7" LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αστο, αβυσσος τα καλωδια Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδια 2 ερωτησεις σχετικα με εφαρμογες στο ΝΟΤΕ 4. Α) add to event. Διαπιστωσα πως οταν επιλεξεις μια φωτο απο τη gallery, απο το menu πανω δεξια εχει μια επιλογη add to event. Εκει μπορεις να βαλεις τη φωτο σε καποιο event προφανως σε στυλ φακελου. Πως ομως δουλευει αυτο? Που εμφανιζονται αυτα τα events με τα περιεχομενα της gallery? Β) Photo Note Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος μεσα απο το snote η αλλη εφαρμογη που να μπορεις να cropαρεις μια φωτογραφια (κειμενου) που τραβηχτηκε απο το πλαι και να στη φερει σαν να την τραβηξες σε ευθεια και στη συνεχεια να μπορεις να την επεξεργαστεις σαν χειρογραφο κειμενο? Στο snote αυτο γινεται μονο οταν βγαζεις φρεσκια φωτο. Εαν την εχεις ηδη τραβηξει δε μπορεις να τη "φερεις στα ισια του" ΤΝΧ Τα event τα βλέπεις αριστερά στην συλλογή. Στα φίλτρα. Μόλις δημιουργήσεις ένα τότε θα εμφανιστεί σαν επιλογή. Για το άλλο που ρωτάς δεν ξέρω. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τον τελευταίο καιρό,έχει υποστεί αρκετές φορές απώλεια σήματος,σε περιοχές,οπυ παλιά δεν το έκανε.Και μιλάμε για μηδέν γραμμές.Οταν κάνω επανεκκίνηση,δείχνει να βλέπει πάλι σήμα,αλλά πολλές φορές,ξαναγυρίζει στο μηδέν. Το πήγα στη Samsung,που είναι στη γειτονιά μου,και μου είπαν να τους το πάω αύριο να το δουν. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 και το δικό μου Θοδωρή, το έχει κάνει στη σύζυγο 2 φορές. Ξαφνικά δείχνει κλήσεις μόνο έκτακτης ανάγκης, και επειδή το βράδυ απελπίστηκα, του ένανα επανεκκίνηση και έστρωσε αμέσως. Δεν το έχει ξανακάνει όμως...... Αν το ξανακάνει, θα ενημερώσω. Είμαστε με cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τα event τα βλέπεις αριστερά στην συλλογή. Στα φίλτρα. Μόλις δημιουργήσεις ένα τότε θα εμφανιστεί σαν επιλογή. Για το άλλο που ρωτάς δεν ξέρω. Tapatalked TNX. Αν καποιος φιλος ξερει τπτ καλοδεχουμενος Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Μα καλα, απο τις 21 Σεπ ουτε μια αναρτηση για το Νοτελι μας. Τι εγινε παλικαρια? Το παρατησαμε το 4αρι? Παμε για το 7αρι ολοταχως? Ενταξει τρολαρω τωρα αλλα γραφτε και τιποτα εδω. Άκου εκει σιγη ασυρματου απο τις 21 Σεπτεμβρίου . Το τεσσαρι ακομα κραταει γερα και ετσι οπως πανε στη Sammy θα κρατησει πολυ περισσοτερο. Edited September 30, 2016 by baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μα καλα, απο τις 21 Σεπ ουτε μια αναρτηση για το Νοτελι μας. Τι εγινε παλικαρια? Το παρατησαμε το 4αρι? Παμε για το 7αρι ολοταχως? Ενταξει τρολαρω τωρα αλλα γραφτε και τιποτα εδω. Άκου εκει σιη ασυρματου απο τις 21 Σεπτεμβρίου . Το τεσσαρι ακομα κραταει γερα και ετσι οπως πανε στη Sammy θα κρατησει πολυ περισσοτερο. Εδώ είμαστε φίλε!Φυσικά και το 4άρι είναι ακόμα ζωντανό!Το ότι υπάρχει «ησυχία» στο thread αυτό δεν είναι και άσχημο!;)Μπορείς να το ερμηνεύσεις πως όλα είναι καλά...;) Από την άλλη μπορεί να είναι η απόλυτη «ησυχία» λίγο πριν την «καταιγίδα»... :p Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Παιδιά το good lock το χρησιμοποιεί κάνεις; Για το πρόβλημα μετά την 24.0.10 που ανοίγει τη multiwindow sidebar σε κάθε ειδοποίηση έχετε βρει λύση; https://m.reddit.com/r/galaxynote4/comments/4scfn9/multi_window_tray_popping_up_with_notifications/ Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εδώ είμαστε φίλε!Φυσικά και το 4άρι είναι ακόμα ζωντανό!Το ότι υπάρχει «ησυχία» στο thread αυτό δεν είναι και άσχημο!;)Μπορείς να το ερμηνεύσεις πως όλα είναι καλά...;) Από την άλλη μπορεί να είναι η απόλυτη «ησυχία» λίγο πριν την «καταιγίδα»... :p UNEXPECTED. Ετσι εδω παροντες και ας εχει ησυχια. Απο το να εχει "εκρηκτικη" φασαρια καλυτερη η ησυχια. Ασχετο μεν αλλα ας το αναφερω.... μαραζι τοχω μια φορα η Sammy να ακουσει τους χρηστες και να μη κανει του κεφαλιου της. Μονο ΝΟΤΕ ρεεεεεε. ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παιδιά το good lock το χρησιμοποιεί κάνεις; Για το πρόβλημα μετά την 24.0.10 που ανοίγει τη multiwindow sidebar σε κάθε ειδοποίηση έχετε βρει λύση; https://m.reddit.com/r/galaxynote4/comments/4scfn9/multi_window_tray_popping_up_with_notifications/ Sent from my SM-N910C using Tapatalk Κατέβασε και βάλε την 24.0.14 έκδοση και θα είσαι οκ. Εγώ πάλι είπα να δοκιμάσω τον φακό που έχει η goodlock και ενώ ανάβει όταν πατάω το κουμπί, όταν το ξαναπαταω δεν σβήνει! Το κάνει και σε εσάς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Κατέβασε και βάλε την 24.0.14 έκδοση και θα είσαι οκ. Εγώ πάλι είπα να δοκιμάσω τον φακό που έχει η goodlock και ενώ ανάβει όταν πατάω το κουμπί, όταν το ξαναπαταω δεν σβήνει! Το κάνει και σε εσάς αυτό; Τελικά έβαλα πάλι την 24.0.12 που λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Άκυρο... Όλες οι νέες εκδόσεις πετάνε το παράθυρο των εφαρμογών όταν υπάρχει ειδοποίηση. Μόνο η 24.0.10 λειτουργεί καλά. Edited September 30, 2016 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλησπέρα σήμερα διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να γράψω σε φλασακι, ενώ το συνδέω κανονικά το κινητό το βλέπει και μπορώ να αντιγράψω από το στικακι στο κινητό δεν μπορώ να αντιγράψω από το κινητό στο στικακι ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εννοεις σε κανενα φλασακι ή στο συγκεκριμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts