Jump to content

raphaelschizas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About raphaelschizas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

raphaelschizas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας, Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με δυο καλωδια micro usb (το ενα ειναι το κανονικο της συσκευασιας και το αλλο ειναι ενα belkin) οταν βαζω το καλωδιο της συσκευασιας τα μαχ αμπερς ειναι 450mA, ενω οταν βαζω το νεο καλωδιο τα μαχ αμπερς ειναι 1000mA μετρηση με την εφαρμογη ampere. Το καλωδιο της samsung ζεσταίνεται στα ακρα γι αυτο αγορασα καινουργιο. Τι μπορείτε να πείτε γι αυτη την διαφορα ; Ευχαριστώ παρα πολυ.
  2. Γεια σας, Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με δυο καλωδια micro usb (το ενα ειναι το κανονικο της συσκευασιας και το αλλο ειναι ενα belkin) οταν βαζω το καλωδιο της συσκευασιας τα μαχ αμπερς ειναι 450mA, ενω οταν βαζω το νεο καλωδιο τα μαχ αμπερς ειναι 1000mA μετρηση με την εφαρμογη ampere. Το καλωδιο της samsung ζεσταίνεται στα ακρα γι αυτο αγορασα καινουργιο. Τι μπορείτε να πείτε γι αυτη την διαφορα ; Ευχαριστώ παρα πολυ.
  3. συμπερασμα οτι δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα! Ευχαριστω πολυ!
  4. Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια! :)
  5. Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιω τον φορτιστη του NOTE 4 θα του κανει ζημια ; ή να αγορασω αυτον που εχει στο κουτι ; Ευχαριστω πολυ.
  6. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] στην μνημη της συσκευης δστηχως..
  7. γεια σας πηρα το note 4 για service λογω καμενου ηχειου αλλα ξεχασα να αποθηκευσω της φωτογραφιες μου και αυτοι το εκαναν factory reset απ οτι καταλαβα. υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να επαναφερω τις φωτογραφιες μου ; ευχαριστω πολυ.
  8. Καλή τύχη σε όλους. Ευχαριστούμε πολύ το myphone.gr για αυτή την ευκαιρία.
×
×
  • Create New...