skatzivas Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το στήνω χώρις επαναφορά κλπ . ευχαριστώ παίδες Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Οταν λες backup and Restore εννοείς να περασει μόνο του τις εφαρμογέςπου εείχαμε; και αν ναι πως το απενεργοποιουμε; Ακριβως. Όταν του βάζεις το google account μετα το reset, έχει επιλογή να μην κάνεις αυτοματη επαναφορά αλλά να το στησεις as new. Χερουλατα. Μια - μια τις εφαρμογές. Αφού το στησεις, μπορείς να πας και να κλήσεις το google backup. Επείσης έχεις την δυνατότητα. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Μου έβγαλε το s note templates sto galaxy apps! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα οποία ενώ τα έκανε εγκατάσταση δεν τα βρίσκω πουθενά. Καμία ιδεα;; Edited July 3, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ακριβως. Όταν του βάζεις το google account μετα το reset, έχει επιλογή να μην κάνεις αυτοματη επαναφορά αλλά να το στησεις as new. Χερουλατα. Μια - μια τις εφαρμογές. Αφού το στησεις, μπορείς να πας και να κλήσεις το google backup. Επείσης έχεις την δυνατότητα. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Σ ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Κοίταξα κάποιες αναρτήσεις πριν αλλά δε βρήκα κάτι. Εμένα ενώ μετά την 6 έφτιαξε απίστευτα η μπαταρία (από 2.5 ώρες Μαξ sot πήγε σε 4 πάρα) έπαθε το άλλο : δεν μου συγχρονίζει όπως πρέπει τις εφαρμογές. Πχ πολλές φορές στο βαιμπερ λέει ότι απόσυνδέεται ενώ έχω ίντερνετ και μετά από ώρα για πχ μου λέει ότι δεν έχει σταλεί κάποια φώτο που έστειλα πριν. Το ίδιο κάνει και στο messenger δλδ δεν πάνε μηνύματα έξω επίσης δεν συγχρονίζει και στο Gmail. Πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κάνω ανανέωση για να τα δείξει. Να πω πως πήγα στην 6 και μετά έκανα επαναφορά με set up as new. Ο συγχρονισμός να πω πως είναι ανοικτός κανονικά. Τι συμβαίνει δε μπορώ να καταλάβω... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Αφού το ξανά έστησα με wipe κλπ οκ δεν βλέπω το γνωστό drain. Αλλά σε δύο μέρες μέσα το έχω βρει δύο φορές με το logo Samsung κολλημένο. Αντε βγάλε άκρη. Να φταίει η θήκη; μαμά είναι sview. Τι να πω ποια. .. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 6, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Κοίταξα κάποιες αναρτήσεις πριν αλλά δε βρήκα κάτι. Εμένα ενώ μετά την 6 έφτιαξε απίστευτα η μπαταρία (από 2.5 ώρες Μαξ sot πήγε σε 4 πάρα) έπαθε το άλλο : δεν μου συγχρονίζει όπως πρέπει τις εφαρμογές. Πχ πολλές φορές στο βαιμπερ λέει ότι απόσυνδέεται ενώ έχω ίντερνετ και μετά από ώρα για πχ μου λέει ότι δεν έχει σταλεί κάποια φώτο που έστειλα πριν. Το ίδιο κάνει και στο messenger δλδ δεν πάνε μηνύματα έξω επίσης δεν συγχρονίζει και στο Gmail. Πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κάνω ανανέωση για να τα δείξει. Να πω πως πήγα στην 6 και μετά έκανα επαναφορά με set up as new. Ο συγχρονισμός να πω πως είναι ανοικτός κανονικά. Τι συμβαίνει δε μπορώ να καταλάβω... Και εγώ έχω προσέξει θέμα με τον συγχρονισμό της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η κατανάλωση μπαταρίας ενώ στην 1η δοκιμή μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έδειχνε να ξυρίζει με 7 ώρες για 1%, από εκεί και μετά ανέβηκε δραματικά πάλι με σχεδόν 1+ ώρα για 1% μπαταρίας! Από ότι κατάλαβα η 6 είναι η πιο ασταθής ρομ που έχει βγει με διαφορετική συμπεριφορά στον καθένα μας! Εγώ πάντως πρώτη φορά έχω χαλαστεί κάπως. Επίσης σαν να με έχει μπερδέψει η ρύθμιση για ήχο ειδοποιήσεων. Από ότι είδα πλέον emai,-μηνύματα και δεν ξέρω τι άλλο, τα έχει ως μια ειδοποίηση, ενώ πριν ήταν ξεχωριστά. Η πλάκα είναι ότι δεν χτυπά πάντα με τον ίδιο ήχο. Έτσι είναι ή έχω μπερδευτεί; Τέλος θα πω ξανά ότι απόκριση της οθόνης όταν θέλω να απαντήσω σε μια κλήση έχει μειωθεί δραματικά και θέλει προσπάθεια κατά κάποιο τρόπο για να σείρω το πράσινο ακουστικό, όπως και με την S-VIEW! Πριν περνούσες το δάχτυλο μπορεί και χωρίς να ακουμπούσες την οθόνη και δούλευε! Edited July 6, 2016 by topet Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Φίλε topet πραγματικά ο καθένας έχει και διαφορετικά θέματα μετά την 6. Αλλά καλημέρα από την 5 κι άλλα χειρότερα. Ίσως λέω ίσως δώσουν κανένα update. Αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς σκέφτομαι να πάω στο 7 μιας και το 5 δε με βολέψε Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Και εγώ έχω προσέξει θέμα με τον συγχρονισμό της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η κατανάλωση μπαταρίας ενώ στην 1η δοκιμή μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έδειχνε να ξυρίζει με 7 ώρες για 1%, από εκεί και μετά ανέβηκε δραματικά πάλι με σχεδόν 1+ ώρα για 1% μπαταρίας! Από ότι κατάλαβα η 6 είναι η πιο ασταθής ρομ που έχει βγει με διαφορετική συμπεριφορά στον καθένα μας! Εγώ πάντως πρώτη φορά έχω χαλαστεί κάπως. Επίσης σαν να με έχει μπερδέψει η ρύθμιση για ήχο ειδοποιήσεων. Από ότι είδα πλέον emai,-μηνύματα και δεν ξέρω τι άλλο, τα έχει ως μια ειδοποίηση, ενώ πριν ήταν ξεχωριστά. Η πλάκα είναι ότι δεν χτυπά πάντα με τον ίδιο ήχο. Έτσι είναι ή έχω μπερδευτεί; Τέλος θα πω ξανά ότι απόκριση της οθόνης όταν θέλω να απαντήσω σε μια κλήση έχει μειωθεί δραματικά και θέλει προσπάθεια κατά κάποιο τρόπο για να σείρω το πράσινο ακουστικό, όπως και με την S-VIEW! Πριν περνούσες το δάχτυλο μπορεί και χωρίς να ακουμπούσες την οθόνη και δούλευε! Σόρρυ που ρωτάω αλλά reset έχεις κάνει? Μπορεί και να το έχεις γράψει αλλά βαριέμαι τώρα να ψάχνω.:p Αν έχεις κάνει, στην θέση σου θα ξαναέκανα clean install με odin την 6άρα πάλι. (reset/install/reset/install as new). Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα notification (mail, sms κλπ). Μάλιστα έχω σε ένα από τα 4 mail άλλο ήχο για να καταλαβαίνω πότε παίρνω στο συγκεκριμένο και φυσικά άλλο ήχο στα υπόλοιπα 3 και άλλο στα άλλα notifications. Όλα παίζουν σωστά! Αφού το ξανά έστησα με wipe κλπ οκ δεν βλέπω το γνωστό drain. Αλλά σε δύο μέρες μέσα το έχω βρει δύο φορές με το logo Samsung κολλημένο. Αντε βγάλε άκρη. Να φταίει η θήκη; μαμά είναι sview. Τι να πω ποια. .. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ θα έλεγα αυτό που έγραψα παραπάνω. Clean install ξανά την ROM της συσκευής σου με ODIN (reset/install/reset/install as new). Αν και με τα drain και με τα restart/freeze παίζει να μην μπορέσεις να βγάλεις εύκολα άκρη. Αλήθεια, δοκίμασες να το δουλέψεις λίγες μέρες σε safe mode να δεις πως θα πάει? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Με odin από τα λίγα που ξέρω δεν γράφει νοξ σωστα; βαριέμαι και το safe mode να πω την αλήθεια. Ερώτηση : εννοείς μέσω οντιν να κάνω το reset?μέσω οντιν εγκατάσταση και μέσω οντιν πάλι reset και εγκατάσταση σαν νεο; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baz7 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπεριζω κ γω την παρεα κ μπαινω στο θεμα. Ειμαι κατοχος λιγες εβδομαδες του συγκεκριμενου κινητου note 4 n910c.Η μεταβαση εγινε απο s4.οι λογοι προφανεις,ημουν πολυ ευχαριστημενος με το s4 κ επειτα απο 4χρονια χωρις προβληματα ειπα να μεταβω σε κατι καλυτερο απο θεμα οθονης,ταχυτητας κ καμερας. Με οθονη κ ταχυτητα ειμαι υπερευχαριστημενος,το προβλημα ειναι η καμερα. Με οτι εχω δει μεχρι στιγμης θεωρω πως εχει την χειροτερη καμερα που ειχα σε κινητο.Και τι εννοω. Ολες οι φωτο εχουν γενικα μια ενοχλητικη ασπριλα,υπερβολικο "θορυβο",δεν ειμαι ανθρωπος που θα κατσω να παιξω με iso κ φωτεινοτητες για μια φωτο,παρα μονο στο αυτοματο οπως εκανα με ολα μου τα κινητα. Επισης ειναι το θεμα του focus.Τραγικο ειδικα σε πολυ κοντινες ληψεις πχ δεν τραβαει γραμματα εφημεριδας σε αποσταση 10-20cm δεν εστιαζει καθολου κ σε μακρυνα πλανα πρεπει να παταω την οθονη αριστερα,δεξια,κεντρο,για να βγει ολοκληρη καθαρη χωρις "θαμπαδα" στα πλαινα.Το μονο που θετικο που αναγνωριζω ειναι οτι τραβαει εκπληκτικες βραδυνες φωτο κ βιντεο. Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας μου πει τι συμβαινει ή αν το κινητο εχει θεμα.Ευχαριστω κ περιμενω εμπειριες σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Με odin από τα λίγα που ξέρω δεν γράφει νοξ σωστα; βαριέμαι και το safe mode να πω την αλήθεια. Ερώτηση : εννοείς μέσω οντιν να κάνω το reset?μέσω οντιν εγκατάσταση και μέσω οντιν πάλι reset και εγκατάσταση σαν νεο; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα. Μέσω odin , εφόσον εγκαθιστάς official firmware δεν γράφει ο knox. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που λένε οτι υπάρχει η πιθανότητα αλλά εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Τώρα, επειδή η γνώμη είναι σαν τον κ@λο (όλοι έχουν και από έναν) άρα όλοι έχουν απο μια γνώμη, η δικιά μου είναι η εξής, όσον αφορά το clean install. - factory reset - μέσω odin εγκατάσταση της rom που αντιστοιχεί στο κινητό σου. - factory reset - install as new (όχι restore από google) Εφόσον τώρα υπάρχει και θέμα draining, εγκατάσταση τμηματικά των εφαρμογών και παρακολούθηση της κατανάλωσης. Απλά, επειδή λόγω των reset έχει σβηστεί και οτι στατιστικό υπήρχε για την διαχείρηση της μπαταρίας, θα πρέπει να γίνουν κάποιοι κύκλοι (5-6) μέχρι ν' αρχίσει να δείχνει τι πραγματικά γίνεται. Δεν είναι εύκολος τρόπος, το ξέρω. Έτσι όμως θα εντοπιστεί αν κάποια εφαρμογή (και ποιά) κάνει κόλπα. Αλλιώς περιμένεις απο κάποιον άλλον (που πιθανών έχει κάνει κάτι ανάλογο και έχει εντοπίσει κάτι) να σου δώσει κάποια πληροφορία. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited July 6, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Σόρρυ που ρωτάω αλλά reset έχεις κάνει? Μπορεί και να το έχεις γράψει αλλά βαριέμαι τώρα να ψάχνω.:p Αν έχεις κάνει, στην θέση σου θα ξαναέκανα clean install με odin την 6άρα πάλι. (reset/install/reset/install as new). Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα notification (mail, sms κλπ). Μάλιστα έχω σε ένα από τα 4 mail άλλο ήχο για να καταλαβαίνω πότε παίρνω στο συγκεκριμένο και φυσικά άλλο ήχο στα υπόλοιπα 3 και άλλο στα άλλα notifications. Όλα παίζουν σωστά! Εγώ θα έλεγα αυτό που έγραψα παραπάνω. Clean install ξανά την ROM της συσκευής σου με ODIN (reset/install/reset/install as new). Αν και με τα drain και με τα restart/freeze παίζει να μην μπορέσεις να βγάλεις εύκολα άκρη. Αλήθεια, δοκίμασες να το δουλέψεις λίγες μέρες σε safe mode να δεις πως θα πάει? Πρώτα έκανα επαναφορά εργο. ρυθμίσεων και μετά wipe cache. Πως μπαίνει σε safe mode; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Πρώτα έκανα επαναφορά εργο. ρυθμίσεων και μετά wipe cache. Πως μπαίνει σε safe mode; http://www.androidcentral.com/galaxy-note-4-safe-mode Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 http://www.androidcentral.com/galaxy-note-4-safe-mode Ευχαριστώ!! Δεν το ήξερα! Θα το δοκιμάσω το βράδυ. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Ευχαριστώ!! Δεν το ήξερα! Θα το δοκιμάσω το βράδυ. Το δοκίμασα και ΝΑΙ έκανε την διαφορά. Ουσιαστικά καμιά 7ώρες με 1% μπαταρία. Τώρα μένει να δω ποιες εφαρμογές είναι οι προβληματικές, μια που που ούτε το gsm battery monitor βγάζει κάτι ύποπτο, αλλά ούτε και το κινητό στην επιλογή ''ΜΠΑΤΑΡΙΑ''. Απεγκατέστησα FACEBOOK & MESSENGER και θα δω. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Ωραιος! Τωρα θελει ψαξιμο. Τουλαχιστον ομως ξερεις οτι το hardware ειναι αψογο. Καλο "κουραγκιο"! :p Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 8, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 http://www.androidcentral.com/galaxy-note-4-safe-mode Το δοκίμασα και ΝΑΙ έκανε την διαφορά. Ουσιαστικά καμιά 7ώρες με 1% μπαταρία. Τώρα μένει να δω ποιες εφαρμογές είναι οι προβληματικές, μια που που ούτε το gsm battery monitor βγάζει κάτι ύποπτο, αλλά ούτε και το κινητό στην επιλογή ''ΜΠΑΤΑΡΙΑ''. Απεγκατέστησα FACEBOOK & MESSENGER και θα δω. Ωραιος! Τωρα θελει ψαξιμο. Τουλαχιστον ομως ξερεις οτι το hardware ειναι αψογο. Καλο "κουραγκιο"! :p Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα δείχνουν μια χαρά έως πολύ καλά μετά την απεγκατάσταση των FACEBOOK & MESSENGER! Πρώτη φορά από την 6 και μετά θα φτάσει μεσημέρι και θα έχω 86% μπαταρία!!! Δοκιμάστε να τα απεγκαταστήσετε όσοι έχετε θέμα με την μπαταρία και πείτε εντυπώσεις. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Όλα δείχνουν μια χαρά έως πολύ καλά μετά την απεγκατάσταση των FACEBOOK & MESSENGER! Πρώτη φορά από την 6 και μετά θα φτάσει μεσημέρι και θα έχω 86% μπαταρία!!! Δοκιμάστε να τα απεγκαταστήσετε όσοι έχετε θέμα με την μπαταρία και πείτε εντυπώσεις. Εναλλακτικά για το facebook & twiter μπορείς να χρησιμοποιήσεις το METAL. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Όλα δείχνουν μια χαρά έως πολύ καλά μετά την απεγκατάσταση των FACEBOOK & MESSENGER! Πρώτη φορά από την 6 και μετά θα φτάσει μεσημέρι και θα έχω 86% μπαταρία!!! Δοκιμάστε να τα απεγκαταστήσετε όσοι έχετε θέμα με την μπαταρία και πείτε εντυπώσεις. Απ'ότι κατάλαβα απο προηγουμενο ποστ σου, το θεμα έγκειται κυριως στην καταναλωση που εχει ο συγχρονισμος αλληλογραφιας. Εχω το ιδιο θεμα λογω του exchange account και συγχρονισμο με push notifications. Αν τον απενεργοποιησεις και το σεταρεις ως imap θα δεις οτι δεν υπαρχει προβλημα, οπως επισης αν το βαλεις να συγχρονιζει καθε 5 λεπτα αντι του push και παλι δεν καταναλωνει μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Εναλλακτικά για το facebook & twiter μπορείς να χρησιμοποιήσεις το METAL. Τι είναι το ΜΕΤΑΛ; Απ'ότι κατάλαβα απο προηγουμενο ποστ σου, το θεμα έγκειται κυριως στην καταναλωση που εχει ο συγχρονισμος αλληλογραφιας. Εχω το ιδιο θεμα λογω του exchange account και συγχρονισμο με push notifications. Αν τον απενεργοποιησεις και το σεταρεις ως imap θα δεις οτι δεν υπαρχει προβλημα, οπως επισης αν το βαλεις να συγχρονιζει καθε 5 λεπτα αντι του push και παλι δεν καταναλωνει μπαταρια. Ναι συμπτωματικά το έβαλα και αυτό κάθε 5 λεπτά! Λες;; Το σετάρισμα ως imap τι είναι και πως γίνεται; Πάντως μέχρι τώρα πάει μια χαρά επιτέλους!!!! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Τι είναι το ΜΕΤΑΛ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nam.fbwrapper Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Φρέσκο good lock με quick connect και bug fixes: http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/good-lock/good-lock-24-0-11-release/good-lock-24-0-11-android-apk-download/ Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Γεια χαρά παιδιά μια ερώτηση στο μενού της κάμερας υπάρχει πλέον η επιλογή recording mode ( εκεί δηλαδή που επιλέγαμε τι video θα τραβήξουμε με 30 f / sec ή 60 f / sec ) γιατί σε μένα δεν την βλέπω άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts