Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα & παλι!

Το πηγα τελικα στο myservice στην Θεσσαλονικη που ειναι της Samsung.

Το τηλεφωνο ειχε αρκετα θεματα αλλα το πιο κυριο ηταν οτι εκαιγε απιστευτα , η καμερα δεν εστιαζε καλα απο την πρωτη στιγμη και ειχα καποια θεματα με το σημα...

Επιπλεον πηγα και τον φορτιστη του κινητου μαζι γιατι και αυτος μου εκανε κατι κουλα..

Το πηγα Τριτη 14/6 και το παρελαβα σημερα 21/6.

Μου αλλαξαν την καμερα η οποια δεν εχει το παραμικρο θεμα πλεον και αποσο γραφει στο report και το πισω μερος του κινητου.. αν και δεν καταλαβα γιατι..

Απλα μια απορια παιδια.. νομιζω πως μου δωσαν αλλο τηλεφωνο.. εμενα ειχε 2-3 σημαδακια στα 'μεταλλικα' bezel και πλεον δεν εχει τιποτα..

Τι λετε να παιχτηκε? Να μου δωσαν refurbished?

Το κινητο το settαρα και μεχρι τωρα μου ανεβασε μια-δυο φορες θερμοκρασια παλι αλλα φυσιολογικο δεν ειναι στην αρχη μετα απο καινουργιο σεταρισμα?

Κατα τα αλλα το βλεπω πολυ καλυτερο :)

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όπως είχα αναφέρει με την εγκατάσταση της 6 χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως έκανα πάντα, είχα θέμα με την μπαταρία. Πολύ μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση από πριν και για να είμαι ακριβοδίκαιος κάτι είχε αρχίσει να φαίνεται και με την 5.1.1. Μέχρι και καινούρια μπαταρία αγόρασα, αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης από την 6 και μετά άρχισα να έχω θέμα με το sports tracker και την καταγραφή των διαδρομών που κάνω. Συγκεκριμένα μου ένωνε 2 σημεία με μια ευθεία και η απόσταση που έγραφε ήταν για κλάματα! Το ίδιο έκανε και με το shealth. Άλλα προβλήματα δεν εντόπισα εκτός από 2 φορές που έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν νεκρό και επίσης σε εκείνη την περίπτωση δεν μπορούσαν να με πιάσουν. Αυτό έγινε 2 φορές. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργούσε καλά.

Με όλα αυτά πήρα την μεγάλη απόφαση και έκανα αρχικά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού του κινητού και καπάκι wipe cache. Δηλαδή 2 φορές και στήσιμο ξανά από την αρχή. Καταρχήν η μπαταρία επανήλθε στην 1η δοκιμή στα αρχικά πολύ καλά επίπεδα, τα οποία από την 5.1.1 και μετά τα είχα ξεχάσει. Σε πλήρη αναμονή σε λειτουργία πτήσης έχασε 1% σε 7 ώρες! Με την 5.1.1 ήταν 3,5 ώρες στην καλύτερη και με την 6 είχα πέσει στο 1% την ώρα ή και περισσότερο. Γενικά είχε αστάθεια στην κατανάλωση.

Επίσης είδα καινούρια πράγματα που δεν τα είδα πριν, όπως όταν το φορτίζω γράφει ταχεία φόρτιση (αλλά δεν μπόρεσα να βρω πως απενεργοποιείτε), μου έβγαλε πλέον με την επανεγκατάσταση της 6 τις διάφορες ρυθμίσεις για τα παιχνίδια, όπως να μην δέχεσαι ειδοποιήσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού κτλ., την οποία εφαρμογή πλέον δεν την βρίσκω γιατί επέλεξα ότι δεν με ενδιαφέρει ή κάτι τέτοιο, μου έβγαλε ένα widget για εφαρμογές για ΝΟΤΕ 4 που πριν δεν υπήρχε και ίσως και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά το πρόβλημα (που για μένα είναι πολύ σοβαρό) με το s health & sports tracker με την καταγραφή των διαδρομών μου παραμένει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί! Θα δοκιμάσω και άλλα αντίστοιχα προγράμματα να δω πως δουλεύουν. Το GPS (πχ sygic) για να σας προλάβω δουλεύει άψογα.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Απλα μια απορια παιδια.. νομιζω πως μου δωσαν αλλο τηλεφωνο.. εμενα ειχε 2-3 σημαδακια στα 'μεταλλικα' bezel και πλεον δεν εχει τιποτα..

Τι λετε να παιχτηκε? Να μου δωσαν refurbished?

Δες το ΙΜΕΙ της συσκευης σου και αντιπαραβαλε το με το ΙΜΕΙ της αποδειξης αγορας.

Δες το ΙΜΕΙ της συσκευης σου και αντιπαραβαλε το με το ΙΜΕΙ της αποδειξης αγορας.

Νομιζω και πλακετα καινουρια να αλλαξουν βαζουν το παλιο σου ΙΜΕΙ αν θυμαμαι καλα αλλα δεν παιρνω και ορκο!

Παιδιά εσείς τι κάνετε, wipe cache ή wipe cache partition και ποια η διαφορά; Εγώ το πρώτο.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Επίσης είδα καινούρια πράγματα που δεν τα είδα πριν, όπως όταν το φορτίζω γράφει ταχεία φόρτιση (αλλά δεν μπόρεσα να βρω πως απενεργοποιείτε)

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά το πρόβλημα (που για μένα είναι πολύ σοβαρό) με το s health & sports tracker με την καταγραφή των διαδρομών μου παραμένει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί! Θα δοκιμάσω και άλλα αντίστοιχα προγράμματα να δω πως δουλεύουν. Το GPS (πχ sygic) για να σας προλάβω δουλεύει άψογα.

Για να απενεργοποιησεις την ταχεια φορτιση πας: Ρυθμισεις--> Μπαταρια και κατω κατω εχει διακοπτακι που λεει "Γρηγορη ενσυρματη φορτιση" που μαλλον ειναι ενεργο. Το απενεργοποιεις και (μαλλον) δινεις μερικο χρονο επιπλεον στη ζωη της μπαταριας σου.

Για το S-Health & Sports Tracker καταλαβαινω πως ειναι σπαστικο αλλα δεν τα χρησιμοποιω, αρα δεν μπορω να βοηθησω.

Καλη συνεχεια :)

Για να απενεργοποιησεις την ταχεια φορτιση πας: Ρυθμισεις--> Μπαταρια και κατω κατω εχει διακοπτακι που λεει "Γρηγορη ενσυρματη φορτιση" που μαλλον ειναι ενεργο. Το απενεργοποιεις και (μαλλον) δινεις μερικο χρονο επιπλεον στη ζωη της μπαταριας σου.

Για το S-Health & Sports Tracker καταλαβαινω πως ειναι σπαστικο αλλα δεν τα χρησιμοποιω, αρα δεν μπορω να βοηθησω.

Καλη συνεχεια :)

Να είσαι καλά! Ναι για την γρήγορη φόρτιση το βρήκα και δεν το δουλεύω ποτέ γιατί τρώει την μπαταρία όπως λες. Για τα άλλα, έστειλα email στο Sports Tracker και περιμένω.

Κάτι απλό που δεν έχω βρει ακόμα. Στις κλήσεις στα αγαπημένα γιατί δεν μπορώ να τα κάνω rearrange αλλά μου τα βγάζει μόνο του με σειρά κατάταξης ότι να ναι;

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση γενικά για το κινητό και το GALAXY apps .Επειδή χρησιμοποιώ το αρχαίο (πλήρη τίμιο ) Galaxy S GT I9000 στην παραλία,λαμβάνω μυνήματα και σε αυτό που θέλω να κρατήσω.Αν κάνω συγχρονισμό με το λογαριασμό της Samsung από το Galaxy S να σώσω τα μυνήματα διαγράφει τα άλλα που έχω ήδη κάνει backup από το NOTE 4 η τα βάζει σε σειρά με ημερομηνία όπως παλιά το SMS backup;:blink:
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει κάτι;

Στο lockscreen χρησιμοποιώ swipe to unlock. Αμέσως μετά από κλήση που κάνω όταν κλείνω τη γραμμή και παραμένει η οθόνη με τη φωτογραφία του ανθρώπου που κάλεσα, αν πατήσω το κουμπί για να σβήσει η οθόνη,oταν το ξανανοιξω δεν βγάζει την lockscreen και δείχνει την τελευταία οθόνη που είχα πριν την κλήση, δηλαδη το τηλεφωνο δεν ειναι κλειδωμενο.

Αυτό ξεκίνησε με την marshmallow. Είναι bug ή μόνο σε μένα συμβαινει;

Edited by depmode

Πλέον έχω θέμα με το GPS. Δεν πιάνει ούτε το sygic! Έλεος!! Το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ, το προσέχω σαν τα μάτια μου και το έχω σαν καινούριο! Ίσως να είναι θέμα της 6, μια που διαβάζω ότι υπάρχουν και τέτοια θέματα!!:mad:

Θέμα του Note 4 είναι μάλλον, παρά της 6. Κι εμένα μου κάνει διάφορα νούμερα από την 5, ευτυχώς το sygic δουλεύει. Γενικά να ξέρεις, σαν το gps του Note 2, που κλείδωνε μέσα στο σπίτι δεν έχω ξαναπιάσει.

Αγαπητέ φίλε κατ αρχήν σ ευχαριστώ για την απάντηση

για το sceen memo το έκανα όπως το περιγράφεις παρά πάνω πήγα ρυθμίσεις -> spen -> Σημ. ανενεργείς οθόνης

και η επιλογή ήταν επιλεγμένη......την ξετσέκαρα έκανα επανεκκίνηση και την τσέκαρα πάλι μπας και είχε φάει σκάλωμα...αλλά :(:(:mad::mad::worry::worry:

τίποτα.....screen memo δεν έχω....καμιά άλλη ιδέα παιδιά για το τι μπορεί να συμβαίνει ????

Σας ευχαριστώ εκ νέου

Το θέμα του screen memo λύθηκε

το μπλοκάρει η θήκη samsung s view ( μπορεί κάποιοι να το γνωρίζετε το λέω για τους μελλοντικούς που ίσως έχουν το ίδιο θέμα)

μόλις την κουμπώνω το screen memo δεν δουλεύει και κάνει και 1-2 ακόμα μικρο σκαλώματα τώρα με την ΜΜ.

Μόλις την βγάζω όλα είναι οκ.

Παρατήρησα ότι και η μπαταρία είναι ελαφρός καλύτερη δεν ξέρω αν στρώνει το τηλέφωνο η έπαιζε ρόλο η ενεργή θήκη όπως την λέει η sammy.

Θέμα του Note 4 είναι μάλλον, παρά της 6. Κι εμένα μου κάνει διάφορα νούμερα από την 5, ευτυχώς το sygic δουλεύει. Γενικά να ξέρεις, σαν το gps του Note 2, που κλείδωνε μέσα στο σπίτι δεν έχω ξαναπιάσει.

Λες;; Ξαφνικά έπιασε. Δεν ξέρω... Πάντως με το S HEALTH & SPORTS TRACKER έχω θέμα πλέον ακόμη και δουλεύει ΟΚ με το SYGIC, εκτός από σήμερα που μου δεν έπιανε με κανένα. Στο sports tracker έστειλα μήνυμα και μου είπαν ότι υπάρχουν θέματα με την 6 και ότι το εξετάζουν για να βγάλουν διόρθωση.

Αν θυμάμαι καλά κάποιος είχε γράψει ότι θέλουν σφίξιμο κάποιες βιδες από πίσω ή ότι δεν κάνει καλή επαφή ο αισθητήρας του gps;

Το θέμα του screen memo λύθηκε

το μπλοκάρει η θήκη samsung s view ( μπορεί κάποιοι να το γνωρίζετε το λέω για τους μελλοντικούς που ίσως έχουν το ίδιο θέμα)

μόλις την κουμπώνω το screen memo δεν δουλεύει και κάνει και 1-2 ακόμα μικρο σκαλώματα τώρα με την ΜΜ.

Μόλις την βγάζω όλα είναι οκ.

Παρατήρησα ότι και η μπαταρία είναι ελαφρός καλύτερη δεν ξέρω αν στρώνει το τηλέφωνο η έπαιζε ρόλο η ενεργή θήκη όπως την λέει η sammy.

Nop. Σε μένα δουλεύει κανονικά.

Αν αφήσεις την θήκη ανοιχτή και σβήσει η οθόνη, βγάζοντας το πενάκι μια χαρά ενεργοποιείται το screen memo.

Σκαλωματα, που? Τι εννοείς?

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αν αφήσεις την θήκη ανοιχτή και σβήσει η οθόνη, βγάζοντας το πενάκι μια χαρά ενεργοποιείται το screen memo.

φίλε καλησπέρα σε μένα όταν αφήνω την θήκη ανοιχτή και με σβησμένη οθόνη τραβώντας το πενάκι ανοίγει η οθόνη,

ενώ όταν το βγάζω από την θήκη με σβηστή οθόνη τραβώντας το πενάκι ανοίγει το sceen memo

μήπως πρέπει να κάνω καμιά άλλη ρύθμιση π.χ. υπάρχουν ρυθμίσεις για την θήκη σαν extra εξάρτημα ?????

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φίλε καλησπέρα σε μένα όταν αφήνω την θήκη ανοιχτή και με σβησμένη οθόνη τραβώντας το πενάκι ανοίγει η οθόνη,

ενώ όταν το βγάζω από την θήκη με σβηστή οθόνη τραβώντας το πενάκι ανοίγει το sceen memo

μήπως πρέπει να κάνω καμιά άλλη ρύθμιση π.χ. υπάρχουν ρυθμίσεις για την θήκη σαν extra εξάρτημα ?????

Έχω την θήκη s view αυτή με το μικρό παραθυράκι όχι με το τετράγωνο...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την θήκη s view αυτή με το μικρό παραθυράκι όχι με το τετράγωνο...

Α, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο η τελευταία σου πληροφορία. Εγώ έχω αυτήν με το τετράγωνο παράθυρο.

Δες το βιντεακι για να καταλάβεις.

https://www.dropbox.com/s/v2o8s1l4n2s4i4t/VID_20160622_223415.mp4?dl=0

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Α, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο η τελευταία σου πληροφορία. Εγώ έχω αυτήν με το τετράγωνο παράθυρο.

Δες το βιντεακι για να καταλάβεις.

https://www.dropbox.com/s/v2o8s1l4n2s4i4t/VID_20160622_223415.mp4?dl=0

Φίλε σ ευχαριστώ για τον κόπο να κάνεις το videaki το είδα και το προσπάθησα πάνω από 10 με 15 φορές .....σε μένα δεν γίνετε αυτό ανοίγει μόνο η οθόνη, και όχι το sceen memo κρίμα δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.

Σ ευχαριστώ και πάλι

Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι άλλο ή αν υπάρχουν ρυθμίσεις για την θήκη ας βοηθήσει

Πλέον έχω θέμα με το GPS. Δεν πιάνει ούτε το sygic! Έλεος!! Το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ, το προσέχω σαν τα μάτια μου και το έχω σαν καινούριο! Ίσως να είναι θέμα της 6, μια που διαβάζω ότι υπάρχουν και τέτοια θέματα!!:mad:

Κανένα θέμα. Άψογο για μένα το gps

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατά πάσα πιθανότητα βρήκα την αιτία του προβλήματος! Είναι η ''Εξοικονόμηση ενέργειας'' η οποία στην ΜΜ προφανώς ρίχνει ΠΟΛΥΥ τις επιδόσεις του κινητού. Την απενεργοποίησα και όλα ΟΚ σε όσες δοκιμές έκανα. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να μας πει.

Επίσης σχετικά με το sygic που είπα ότι δεν δουλεύει, να πω ότι σε εκείνη την περίπτωση ήμουνα μέσα στο κτίριο της δουλειάς μου το οποίο είναι ενεργειακών προδιαγραφών, με ειδικά τζάμια κτλ όπου περιέργως δεν πιάνει. Όταν πάω έξω πιάνει κανονικά! Αν είναι δυνατόν!:wacko:

Να διευκρυνήσω ότι τα προγράμματα πλοήγησης δουλεύουν κανονικά με την εξοικονόμηση ενέργειας. Το θέμα το έχουν τα προγράμματα άθλησης, σε 3 που το δοκίμασα, που είναι το SHEALTH, SPORTS TRACKER & ENDOMONDO.

Edited by topet

Κατά πάσα πιθανότητα βρήκα την αιτία του προβλήματος! Είναι η ''Εξοικονόμηση ενέργειας'' η οποία στην ΜΜ προφανώς ρίχνει ΠΟΛΥΥ τις επιδόσεις του κινητού. Την απενεργοποίησα και όλα ΟΚ σε όσες δοκιμές έκανα. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να μας πει.

Επίσης σχετικά με το sygic που είπα ότι δεν δουλεύει, να πω ότι σε εκείνη την περίπτωση ήμουνα μέσα στο κτίριο της δουλειάς μου το οποίο είναι ενεργειακών προδιαγραφών, με ειδικά τζάμια κτλ όπου περιέργως δεν πιάνει. Όταν πάω έξω πιάνει κανονικά! Αν είναι δυνατόν!:wacko:

Να διευκρυνήσω ότι τα προγράμματα πλοήγησης δουλεύουν κανονικά με την εξοικονόμηση ενέργειας. Το θέμα το έχουν τα προγράμματα άθλησης, σε 3 που το δοκίμασα, που είναι το SHEALTH, SPORTS TRACKER & ENDOMONDO.

Μήπως έχουν βάλει μεμβράνες στα τζάμια που να έχουν τίποτα μεταλλικά στοιχεία μέσα τους;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μήπως έχουν βάλει μεμβράνες στα τζάμια που να έχουν τίποτα μεταλλικά στοιχεία μέσα τους;:confused:

Δεν ξέρω, πάντως όσες δοκιμές και αν έκανα δεν πιάνει. Μόλις βγαίνω έξω πιάνει και μόλις μπαίνω μέσα και πάω σε παράθυρο χάνει το σήμα.

Δεν ξέρω, πάντως όσες δοκιμές και αν έκανα δεν πιάνει. Μόλις βγαίνω έξω πιάνει και μόλις μπαίνω μέσα και πάω σε παράθυρο χάνει το σήμα.

Διάβασε εδώ,από σάιτ ηλιακών μεμβρανών.

Μεµβράνες φιµέ χαµηλής αντανακλαστικότητας

Οι κλασσικές µεταλλικές µεµβράνες αντανακλούν, εξίσου εσωτερικά και εξωτερικά το φως, µε αποτέλεσµα το βράδυ, να καθρεπτίζουν έντονα εσωτερικά και να εµποδίζουν την ορατότητα από µέσα προς τα έξω.

Οι µεµβράνες της σειράς Night Vision είναι οι µοναδικές αντηλιακές µεµβράνες, που επιτρέπουν την ορατότητα από µέσα προς τα έξω , ακόµα και τη νύχτα, µε τα φώτα του δωµατίου αναµµένα.

Οι µοναδικές ιδιότητες αυτών των µεµβρανών οφείλονται στο ότι, αντί για την παραδοσιακή επίστρωση του πολυεστερικού υλικού µε µέταλλα, οι µεµβράνες είναι επιστρωµένες µε ανθρακονήµατα τόσο λεπτά, που είναι αόρατα στο γυµνό µάτι.

Οι µεµβράνες Night Vision έχουν µεγαλύτερο χρόνο ζωής από τις συµβατικές µεµβράνες και είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε κατοικίες και γραφεία.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εχω ενα pdf με 2 σελιδες ξερεις κανεις πως μπορω να το κανω απο το κινητο 2 διαφορετικα αρχεια με το καθενα να εχει μια σελιδα! Για να γινω ποιο κατανοητος η μια να μεινει στο 1 αρχειο και η αλλη να παει ξεχωριστα μονη της σε ενα αλλο αρχειο! Γινεται αυτο απο το κινητο η πολλα ζηταω; με ποιο προγραμμα δοκιμασα αυτο που εχει το κινητο μεσα αλλα δεν βρηκα κατι!

Παιδιά καλησπερα,θελει η γυναικα μου ενα τηλέφωνο κατα βαση για φωτογραφιες και βιντεο με προτιμηση στο note 4.

Η καμερα του ειναι ιδια με s6 ή παμε πισω στα επίπεδα s5;

Ευχαριστώ!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)