Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό νέο αυτό γιατί με καίει πολύ. Θέλω να πιστεύω πως αναφέρεσαι στο πρόβλημα που ενώ καλείς και σε καλούν κανονικά και ανοίγει φυσιολογικά η γραμμή, δεν ακούγεται κανένας απο τους συνομιλητές έτσι;

Εμένα αυτό το πρόβλημα μου το εμφανίζει μια με δυο φορές τη βδομάδα για καμιά ώρα περίπου και δεν επανέρχεται ούτε με επανεκκίνηση. Απλά σταματά μόνο του.

Πόσες μέρες έχεις που έκανες Hard Reset ? Μήπως είναι νωρίς για να δείξει;

Αυτό ακριβώς φίλε μου. Εμένα μου το έκανε ανά 2 μέρες. Έχω 5 μέρες που έκανα reset και μέσα σε αυτό το διάστημα έχω πάρει πολλά τηλέφωνα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Άσχετο αλλά τόσο στην 5.1 όσο και στην 6.0.1 η μπαταρία είναι απογοήτευση. Μου βγάζει Μαξ 2 ώρες οθόνη και 1 ώρα ομιλία όταν το Moto e 2nd Gen μου, βγάζει 5.5 (!) ώρες οθόνη. Ελπίζω στο 7 να το έχουν φτιάξει αυτό

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, στο τηλ μου ήρθε η αναβάθμιση (1.7 GB) πιαθνότατα το Android 6 αλλά δεν περάστηκε. Κατέβηκε αλλά δεν εγκαταστήθηκε

Δεν έχω σκοπό να την περάσω, γιατί μόνο παράπονα ακούω από εδώ, αφήστε που το κιν το έχει η σύζυγος (εγώ πήγα σε passport και βρήκα την υγειά μου) και ποιος ακούει γκρίνια και παράπονα από την "ανωτάτη αρχή" ... χεχε

Της βγάζει λοιπό ένα notification ότι η εγκατάσταση αναβλήθηκε. Πως σβήνω το notification αυτό, και ακόμα καλύτερα, ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΕΝΤΕΛΩΣ το αρχείο της ενημέρωσης? Και ας μην ξαναπάρει αναβάθμιση, με το 5.1.1 λειτουργεί αξιοπρεπώς.

Ευχαριστώ !

Κάτι βρωμά από την 6 και μετά ξανά. Με καλούσαν και δεν μπορούσαν να με πιάσουν σε μέρος που έχει σήμα. Εγώ τηλεφώνησα κανονικά αυτή τη φορά παρόλα αυτά, αν και άλλη φορά δεν έκανε τίποτε. Καλούσε μεν αλλά ούτε ήχος ούτε τίποτε. Μετά από 1+ ώρα ήρθε ειδοποίηση ότι με καλούσαν!!:wacko: Το σήμα όμως από την 6 και μετά το βλέπω πολύ πιο αδύνατο.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

που θα εντοπίσω βρε παιδιά το αρχείο της αναβάθμισης να το ξαποστείλω ?

Καλά είμαι με την 5.1.1.

Δυστυχως δεν μπορεις. Θελει ρουτ.

Αν παντως δεν εχεις bt ακουστικο ή καποια αλλη bt συσκευη με την οποια να συνδεεις το κινητο ή δεν χρησιμοποιεις το ξεκλειδωμα με το δακτυλικο αποτυπωμα, εγω θα σου προτεινα να την περασεις την ΜΜ. Περα απο τετοια προβληματα συνδεσης, (και αυξηση της καταναλωσης αλλα μονο στην αρχη), δεν εχουν αναφερθει αλλα σοβαρα προβληματα.

Το ρισκο βεβαια της γκρινιας ειναι οντως μεγαλο.

Edited by fioravanti90

που θα εντοπίσω βρε παιδιά το αρχείο της αναβάθμισης να το ξαποστείλω ?

Καλά είμαι με την 5.1.1.

Νομίζω αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην 5.1.1 και προλάβεις να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις δεν θα στο ξανά εμφανίσει εκτός αν κάνεις πάλι αναζήτηση για νέο update…Αλλά να μπαίνεις τώρα στην φασαρία να τα σβήσεις όλα και να στήνεις ξανά το τηλέφωνο από την αρχή για αυτόν τον λόγο δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο… :)

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

δεν έχει περαστεί η 6.0.1.

Έχει κατέβει, αλλά δεν εγκαταστήθηκε (φωνάζαμε τόσο καιρό να έρθει, και τώρα που ήρθε θέλουμε να τη σουτάρουμε)....

Anyway, τον πωπό της να χτυπάει κάτω, ΔΕΝ την περνάω. Εκτός αν δεν το πάρει χαμπάρι η σύζυγος, και πατήσει τίποτα περίεργο ...

Και από ότι κατάλαβα, δεν μπορώ και να τη βρω να τη στείλω αδιάβαστη.... μάλλον είναι hidden το αρχείο... κλασσική samsung...

BT και άλλα δεν έχω, αλλά σκούω να χάνονται κλήσεις, κατανάλωση μεταγύτερη από fiat punto GT (1.4, 136 BHP) το θυμάστε ρε το εργαλείο.... χχααααχαχ

Εγώ πάντως που με τη vodafone είχα πρόβλημα με χαμένες κλήσεις που και που πλέον με cosmote έχω πολύ καλύτερο σήμα παντού. Λύθηκε το πρόβλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Εγώ πάντως παιδιά είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τη ΜΜ so far.. Κανένα απολύτως πρόβλημα αν κι έχω χάλια σήμα εδώ στο νησί με voda, κι από μπαταρία/απόκριση λίγο καλύτερα από lolli, τη kitkat δε τη πρόλαβα για να έχω άποψη.. πέρα από κάτι animations που τα χάλασαν δεν έχω κανένα παράπονο από το τηλέφωνο,πάει μπάλα παντού.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Και εγώ είχα ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ προβλήματα με την 5.1.1

Έχανε σήμα. Έχανα κλήσεις ενώ είχα σήμα. Μπαταρία στο 30% εσβηνε. Στο86% σταματάγαμε να φορτίζει (βγαλε βάλε μπαταρία για να δείξει 100%). Κολλήματα σε εφαρμογές κλπ.

Πλήρης απογοήτευση. Με την ΜΜ το τηλέφωνο απλά είναι τέλειο χάθηκαν όλα αυτά και ησύχασα. Πλέον το σκέφτομαι για αγορά του note 6 ( και καλά, μόλις έρθει από την πρώτη μέρα θα το παρω).

Και εγώ παιδιά. Κανένα πρόβλημα. Άψογη η συσκευή. Όχι οτι και με την Λόλι είχε πρόβλημα αλλά να λέμε τώρα.

Και η μπαταρία νομίζω οτι είναι ελαφρά καλύτερη. Θα είμαι βέβαια πιο σίγουρος μετά απο μερικούς κύκλους ακόμη.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το τηλέφωνο το αγόρασα 1 βδομάδα πριν την αναβάθμιση σε ΜΜ.Δεν εχω κανενα προβλημα με την ΜΜ ισα ισα που παει μπαλα.

Είχα μπει από περιέργεια στις ρυθμίσεις να δω μόνο αν έγινε διαθέσιμη η MM και την έπαθα: Άρχισε να κατεβαίνει χωρίς τη συγκατάθεσή μου και ο μόνος τρόπος να το σταματήσω άμεσα ήταν να βγάλω τη μπαταρία. Έλα όμως που αυτό δε με γλίτωσε και με την επόμενη εκκίνηση και σύνδεση σε wifi το κατέβασμα συνεχίστηκε με γοργό ρυθμό και ολοκληρώθηκε πριν καλά-καλά το καταλάβω! Δηλ. σώνει και καλά να τη βάλω επειδή έτσι με προέτρεπε το "εγκατάσταση τώρα"; :mad: Θα το κάνω μόνο όταν και εάν θελήσω εγώ. Όχι εξαναγκαστικά. Δεν θέλω να μάθω κατόπιν εορτής ότι άλλαξε κάτι που δε μπορώ να επαναφέρω, όπως οι μικρογραφίες στους σελ/δείκτες του νέου Internet browser, τα τεράγωνα εικονίδια των εφαρμογών που έγιναν στρογγυλά και η δυνατότητα αλλαγής της προκαθορισμένης εφαρμογής με την οποία ανοίγει κάθε αρχείο. Ποιος ξέρει και τι άλλο. Το ρόλο του δοκιμαστή ας τον παίξουν άλλοι.

Η ειδοποίηση για την ενημέρωση δεν μπορούσε να εξαφανιστεί με ένα απλό σύρσιμο του δαχτύλου γι'αυτό κατέφυγα στο Διαχειριστή Εφαρμογών --> Όλα, βρήκα την "Ενημέρωση λογισμικού" κι έσβησα ό,τι μπορούσα (εκκαθ. μνήμης cache κλπ.)

Αυτό δε φάνηκε αρκετό, χρειάστηκε κάτι ακόμα πιο δραστικό, η εγκατάσταση του Debloater, μιας εφαρμογής για Windows που μπλοκάρει ή εξουδετερώνει ανεπιθύμητες εφαρμογές, στην περίπτωσή μας το SyncmlDM.apk .

Τώρα πια δεν λαμβάνω ενόχληση αλλά το αρχείο της αναβάθμισης, πολύ πάνω από 1 GB, φοβάμαι πως είναι ακόμα κάπου κρυμμένο και μόνο με root μπορεί να βγει.

Εγώ δεν ξέρω τι άλλο κάνει η 6.0.1,αλλά στο θέμα της μπαταρίας είναι άλλο πράμα.Επαψα να ασχολούμαι.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Θοδωρή, είναι καλή ή χάλια η 6.0.1 στο θέμα της μπαταρίας ?

Σε μένα,είναι πολύ καλύτερη από την 5.Η πλάκα είναι ότι δεν ξέρω ποιά ακριβώς έχω,γιατί το πήγα στη Samsung μιας και δεν είχε κάτσει καλά η Ουγγρική που πήρε ΟΤΑ,και δεν τους ρώτησα κι όλας.Και μάλιστα,το ξαναπήγα,γιατί ούτε και η δική τους κάθησε καλά,και την ξαναπέρασαν,οπότε τώρα είναι άψογη.

Μετά βέβαια,ζήτησε και πήρε ακόμα μία μικρή.

Κοσμοτε,100Mbps.

Γεια χαρά παιδιά πριν λίγες μέρες έγινε η αναβάθμιση σε MM 6.0.1 περάστηκαν και τα παρακάτω στοιχεία ( τα αναφέρω λόγο ασχετοσύνης δεν ξέρω αν έχουμε όλοι την ίδια αναβάθμιση)

έκδοση kernel 3.10.9-7633655

κατάσταση προστασίας Andoid serf_secmobile_ 6.0.1._0011 wed may 11

Έκδοση λογισμικού ασφαλείας MDF v1.1 relese 6 vpn v1.4 relese 6.0

Έκδοση KNOX 2.6

Εμπειρία με την μπαταρία ??? Ρουφήχτρα με ελαφριά χρήση και 5 με 6 απλές εφαρμογές μια μέρα με το ζόρι.....πριν έβγαζα 2 χαλαρά

χθες 1 ώρα kai 16 λεπτά σερφάρισμα στο myphone απο 100% έπεσε στο 61 % νομίζω είναι πολύ

Από ότι διαβάζω έχω το ίδιο πρόβλημα όπως πολλοί άλλοι ανοίγω μια εφαρμογή και μετά κρατάει σαν προεπιλογή την επιλογή. Υπάρχη λύση σε αυτό ???

και κάτι τελευταίο στο youtube βλέπω videakia

δείτε μετά το 7.25 λεπτό

που δείχνουν ότι έχουν το skreen memo.... υπάρχη σε εσάς ??? και αν ναι τι πρέπει να κάνω ??

Συγνώμη για το μακρύ μήνυμα και για τις ίσως άπειρες ερωτήσεις μου

καθότι λόγο ηλικίας δήλωσα εξ αρχής άσχετος

Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια χαρά παιδιά πριν λίγες μέρες έγινε η αναβάθμιση σε MM 6.0.1 περάστηκαν και τα παρακάτω στοιχεία ( τα αναφέρω λόγο ασχετοσύνης δεν ξέρω αν έχουμε όλοι την ίδια αναβάθμιση)

Έκδοση KNOX 2.6

Εμπειρία με την μπαταρία ??? Ρουφήχτρα με ελαφριά χρήση και 5 με 6 απλές εφαρμογές μια μέρα με το ζόρι.....πριν έβγαζα 2 χαλαρά

χθες 1 ώρα kai 16 λεπτά σερφάρισμα στο myphone απο 100% έπεσε στο 61 % νομίζω είναι πολύ

Από ότι διαβάζω έχω το ίδιο πρόβλημα όπως πολλοί άλλοι ανοίγω μια εφαρμογή και μετά κρατάει σαν προεπιλογή την επιλογή. Υπάρχη λύση σε αυτό ???

δείτε μετά το 7.25 λεπτό

που δείχνουν ότι έχουν το skreen memo.... υπάρχη σε εσάς ??? και αν ναι τι πρέπει να κάνω ??

Καλημέρα. Τα παρακάτω σας τα γράφω με φιλική διάθεση ( προς αποφυγή παρεξηγήσεων ).

Όλα αυτά που ρωτάτε έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ. Κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τις τελευταίες 20 σελίδες του φόρουμ και θα πάρετε απαντήσεις σε αυτά, αλλά και σε πολλά παραπάνω. Αν δεν βρείτε κάτι, πολύ ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε.

Γειά σας κι από μένα,

από το Σάββατο ευχαριστημένος χρήστης ΜΜ 6.0.1 σε SEB. Δύο θεματάκια με το smart select του S Pen:

1. Δεν παίζει πια η εξαγωγή πληροφοριών (πχ τηλέφωνο, e-mail, URL κλπ) μέσω OCR ;

2. Δεν υπάρχει πια n δυνατότητα συλλογής περισσότερων clips με '+' και ομαδική αποθήκευση στο scrapbook;

Ευχαριστώ!

εμένα πάντως ,Πολωνική μου πέρασαν στη Samsung,ενώ εγώ είχα βάλει Ουγγρική ΟΤΑ,αλλά δεν είχε κάτσει καλά.Πλην όμως,και η Πολωνική ήθελε και δεύτερη εγκατάσταση απ' την αρχή,για να πατήσει όπως πρέπει.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλημέρα. Τα παρακάτω σας τα γράφω με φιλική διάθεση ( προς αποφυγή παρεξηγήσεων ).

Όλα αυτά που ρωτάτε έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ. Κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τις τελευταίες 20 σελίδες του φόρουμ και θα πάρετε απαντήσεις σε αυτά, αλλά και σε πολλά παραπάνω. Αν δεν βρείτε κάτι, πολύ ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε.

Αγαπητέ φίλε προφανώς και διάβασα όσο μπορούσα ( καθότιν την επαγγελματίας οδηγός με καθημερινά πάνω από 10 με 12 ώρες στο τιμόνι δεν έχω χρόνο για παραπάνω διάβασμα )

και γι αυτό και ανέφερα όπως και οι άλλοι το πρόβλημα με την μπαταρία και το πρόβλημα με το κράτημα ως προεπιλογή του πρώτου ανοίγματος μιας εφαρμογής λύσεις όμως δεν διάβασα όπως και το skreen of memo που στην 5.1.1 μπορούσαμε να το έχουμε σαν app

( ίσως αναφέρονται αρκετά πιο πίσω από όσα εγώ μελέτησα ) τέλος πάντων ευχαριστώ και πάλι και όποιος έχει χρόνο να μου γράψει 2-3 συμβουλές καλοδεχούμενες.......

Έκδοση KNOX 2.6

δείτε μετά το 7.25 λεπτό

Για το screen memo θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις γιατί μάλλον είναι ανενεργό. Πας Ρυθμίσεις--> S-Pen και τικάρεις το κουτάκι που λέει Σημ. ανενεργ. οθ. και είσαι ΟΚ.

Για την μπαταρία είναι φυσιολογικό τις πρώτες μέρες μετά την αναβάθμιση να την ρουφάει, γιατί εκτελεί διάφορες εσωτερικές διεργασίες το νέο λειτουργικό. Κάποιοι λένε πως έχουν πρόβλημα και μετά απο κάποιες μέρες. Άλλοι πάλι όχι, όπως εγώ. Μάλλον καλύτερη, αν όχι ίδια, είναι η κατανάλωση.

Αυτό με τις προεπιλογές των εφαρμογών είναι το μεγάλο μειονέκτημα της 6.01 Κάπως γίνεται απ τις ρυθμίσεις (και τα δικαιώματά τους νομίζω) να επιλέγεις εσύ ποια θες. Κάθε φορά όμως πρέπει να κάνεις το ίδιο αν θες να ανοίγει με άλλη εφαρμογή αν θυμάμαι. Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς.

Αυτά. Καλή επιτυχία.

Για το screen memo θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις γιατί μάλλον είναι ανενεργό. Πας Ρυθμίσεις--> S-Pen και τικάρεις το κουτάκι που λέει Σημ. ανενεργ. οθ. και είσαι ΟΚ.

Για την μπαταρία είναι φυσιολογικό τις πρώτες μέρες μετά την αναβάθμιση να την ρουφάει, γιατί εκτελεί διάφορες εσωτερικές διεργασίες το νέο λειτουργικό. Κάποιοι λένε πως έχουν πρόβλημα και μετά απο κάποιες μέρες. Άλλοι πάλι όχι, όπως εγώ. Μάλλον καλύτερη, αν όχι ίδια, είναι η κατανάλωση.

Αυτό με τις προεπιλογές των εφαρμογών είναι το μεγάλο μειονέκτημα της 6.01 Κάπως γίνεται απ τις ρυθμίσεις (και τα δικαιώματά τους νομίζω) να επιλέγεις εσύ ποια θες. Κάθε φορά όμως πρέπει να κάνεις το ίδιο αν θες να ανοίγει με άλλη εφαρμογή αν θυμάμαι. Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς.

Αυτά. Καλή επιτυχία.

Αγαπητέ φίλε κατ αρχήν σ ευχαριστώ για την απάντηση

για το sceen memo το έκανα όπως το περιγράφεις παρά πάνω πήγα ρυθμίσεις -> spen -> Σημ. ανενεργείς οθόνης

και η επιλογή ήταν επιλεγμένη......την ξετσέκαρα έκανα επανεκκίνηση και την τσέκαρα πάλι μπας και είχε φάει σκάλωμα...αλλά :(:(:mad::mad::worry::worry:

τίποτα.....screen memo δεν έχω....καμιά άλλη ιδέα παιδιά για το τι μπορεί να συμβαίνει ????

Σας ευχαριστώ εκ νέου

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)