chris_amg Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Οσοι εχετε το Note 4 απο Ουγγαρια σας εχει ερθει καπιο καινουργιο update εκτος απο την c3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 εμένα πάντως ΔΕ μου έχει έρθει.... τίποτα νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 εμένα πάντως ΔΕ μου έχει έρθει.... τίποτα νέο. Εσυ εχεις καθολου κρασαρισμα στην καμερα , στα recents apps & action memo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 υπάρχει κάποια εφαρμογή ( root ) που να δείχνει τους κωδικούς του wifi που έχουμε αποθηκεύσει κανονικά στο τηλ. και οχι σε μορφή 5cjik56hdscnisdcdi3j35tgnrvewr ? είχα αυτό στην 4.4.4 https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&hl=el αλλλα τωρα δεν παίζει. Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα . Μου έβγαλε και εμένα μια ενημέρωση ασφαλείας , αλλά την απέρριψα γιατί βρισκόμουν στη δουλειά μου και δεν θα μπορούσα να την κάνω. Από τότε ,όμως , δεν μου έχει ξαναεμφανιστει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα . Μου έβγαλε και εμένα μια ενημέρωση ασφαλείας , αλλά την απέρριψα γιατί βρισκόμουν στη δουλειά μου και δεν θα μπορούσα να την κάνω. Από τότε ,όμως , δεν μου έχει ξαναεμφανιστει ... Και εμένα δεν έχει εμφανιστεί ξανά και το τηλέφωνο δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα οπότε δεν το σκέφτομαι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Εσυ εχεις καθολου κρασαρισμα στην καμερα , στα recents apps & action memo ? Στο ενεργό σημείωμα, όταν βγάζω το πενάκι, έχω αυτό επιλεγμένο. Κάνει 1-2 sec να ανοίξει. Τα recent apps ΔΕΝ καθυστερούν..... και γενικά άλλα lags δεν έχω. Καμμιά φορά σκαλώνει το internet αλλά δεν ξέρω αν φταίει η ταχύτητα δικτύου σπίτι, ή το default πρόγραμμα για το internet του τηλεφώνου που χρησιμοποιώ. Γενικά όταν έβγαλα το s-voice και μηδένισα και το χρόνο των animations, βελτιώθηκε αρκετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Από s6 σκέφτομαι να γυρίσω σε note4 πριν είχα το f και τώρα λέω να πάρω το c,πως το βλέπετε σε σχέση με το s6 σε κάμερα, lag,μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εχω δουλέψει το s6 λίγο σε έναν φίλο μου....οι διαφορές υπέρ του είναι ελάχιστα η κάμερα και λίγο πιο σβέλτο στην απόκριση αλλά μέχρι εκεί....το note 4 υπερτερεί σε μπαταρία,multitasking,οθόνη πενάκι και γενικά όλα σε ένα....τώρα αν σε απασχολεί η κάμερα (πού μόνο σε βραδυνή θα δεις διαφορά υπέρ του s6) τότε εκεί κρίνεις και πράττεις!προσωπικά δεν θα αλλάξω το note 4 για υπάρχων κινητό διότι κανένα δεν με καλύπτει όπως αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Από s6 σκέφτομαι να γυρίσω σε note4 πριν είχα το f και τώρα λέω να πάρω το c,πως το βλέπετε σε σχέση με το s6 σε κάμερα, lag,μπαταρία. Καμερα προφανώς το σ6 καλύτερη! Μπαταρία καλύτερη το νοτε ! Τώρα για τα λαγκ σε σχέση με το σ6 θα δεις κάποια πιο πολύ να αργεί λίγο στα recent apps κάτι τέτοια χαζά που μάλλον θα διωρθοθουν στην 5.1.1! Για εμένα δεν είναι πολύ τραγικά δλδ να αργεί να ανοίξει 1 με 2 sec πιο αργά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Παιδιά ευχαριστώ,το c έχει εγγύηση κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Ναι φυσικά και έχει όπως και το f ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω γιατι οταν κάνω κοινή χρήση μιας σελίδας απο το ιντερνετ και το στελνω στο βιβλιο αποκομάτων το τελευταιο διακόπτετε και σταματαει την διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω γιατι οταν κάνω κοινή χρήση μιας σελίδας απο το ιντερνετ και το στελνω στο βιβλιο αποκομάτων το τελευταιο διακόπτετε και σταματαει την διαδικασια. Κανε του μία εκκαθάριση μήπως και φταίει αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 τι εκαθαριση να κάνω;Στο βιβλίο αποκομαρων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Ναι μήπως και είναι από εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Το έκανα και δυστυχώς τόποτα πάλι το ίδιο.Καμμία άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Στο έκανε ανέκαθεν η μήπως κατέβασες καμία εφαρμογή και δημιουργεί θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 (edited) Τώρα το ανακάλυψα απο ενα βίντεο και πήγα να το κάνω και δεν μπορούσα.Σκέφτομαι για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επι την ευκαιρία. Σχετικά με το θέμα που είχα με το βιβλίο αποκομάτων , έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δούλεψε κανονικά.Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Edited August 2, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω γιατι οταν κάνω κοινή χρήση μιας σελίδας απο το ιντερνετ και το στελνω στο βιβλιο αποκομάτων το τελευταιο διακόπτετε και σταματαει την διαδικασια. Το δοκίμασα με το meteo.gr που είχα ανοιχτό και μου έκανε το ίδιο(το βιβλίο αποκομάτων διακόπηκε). Το δοκίμασα με 3-4 άλλες σελίδες και δούλεψε κανονικά. Μάλλον έχει θέμα με κάποιες σελίδες; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Το δοκίμασα με το meteo.gr που είχα ανοιχτό και μου έκανε το ίδιο(το βιβλίο αποκομάτων διακόπηκε). Το δοκίμασα με 3-4 άλλες σελίδες και δούλεψε κανονικά. Μάλλον έχει θέμα με κάποιες σελίδες; Με το meteo την έκανε και εμενα με όλες τις άλλες όχι. Ότι να ναι πραγματικά. Το δοκίμασα μόνο και μόνο επειδή το είπες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 [ATTACH]63370[/ATTACH] Καινούργιο update για την 5.0.1 στο U μοντέλο. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Πότε θα πάρουμε την 5.1.1 επιτέλους μας έχει βγάλει το λαδι για samsung να πούμε ! Μου φαίνεται τελευταία φορά παίρνω Σαμη κρατάω το νοτε για πολύ εργαλείο και πάω για νεξους δεν γίνεται έχει καταντήσει αηδία η όλη υπόθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Πότε θα πάρουμε την 5.1.1 επιτέλους μας έχει βγάλει το λαδι για samsung να πούμε ! Μου φαίνεται τελευταία φορά παίρνω Σαμη κρατάω το νοτε για πολύ εργαλείο και πάω για νεξους δεν γίνεται έχει καταντήσει αηδία η όλη υπόθεση Και τι νομιζεις ότι θα γίνει αν είχες 5.1.1? Αν καίγεσαι να έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού πας σε νεξους. Αν θες το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο κρατάς νοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Και τι νομιζεις ότι θα γίνει αν είχες 5.1.1? Αν καίγεσαι να έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού πας σε νεξους. Αν θες το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο κρατάς νοτε... Γιατί το κινητό θα λειτουργεί όπως πρέπει( το ελπίζω τουλάχιστον) να μην έχει λαγκ στα recent και το πιο βασικό για εμένα να φτιάξει επιτέλους η γ@μημ@νη κλήση που το σηκώνεις μιλάς και δεν πιάνει την φωνή την πιάνει μετά από λίγο αυτο μου έχει σπάσει τα νεύρα ! Χίλια συγγνώμη για το ξέσπασμα αλλά δεν παλεύεται αυτό με την κλήση ! Επίσης και να το φτιάξεις μόνος σου πρέπει να κάνεις ροοτ χάνεις εγγύηση! Και είναι πολλά τα λεφτά για να χάσεις εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts