Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα πάντως ΔΕ μου έχει έρθει.... τίποτα νέο.

Εσυ εχεις καθολου κρασαρισμα στην καμερα , στα recents apps & action memo ?

υπάρχει κάποια εφαρμογή ( root ) που να δείχνει τους κωδικούς του wifi που έχουμε αποθηκεύσει κανονικά στο τηλ. και οχι σε μορφή 5cjik56hdscnisdcdi3j35tgnrvewr ?

είχα αυτό στην 4.4.4 https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&hl=el αλλλα τωρα δεν παίζει.

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

Καλησπέρα . Μου έβγαλε και εμένα μια ενημέρωση ασφαλείας , αλλά την απέρριψα γιατί βρισκόμουν στη δουλειά μου και δεν θα μπορούσα να την κάνω. Από τότε ,όμως , δεν μου έχει ξαναεμφανιστει ...

Καλησπέρα . Μου έβγαλε και εμένα μια ενημέρωση ασφαλείας , αλλά την απέρριψα γιατί βρισκόμουν στη δουλειά μου και δεν θα μπορούσα να την κάνω. Από τότε ,όμως , δεν μου έχει ξαναεμφανιστει ...

Και εμένα δεν έχει εμφανιστεί ξανά και το τηλέφωνο δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα οπότε δεν το σκέφτομαι

Θοδωρής

Εσυ εχεις καθολου κρασαρισμα στην καμερα , στα recents apps & action memo ?

Στο ενεργό σημείωμα, όταν βγάζω το πενάκι, έχω αυτό επιλεγμένο. Κάνει 1-2 sec να ανοίξει.

Τα recent apps ΔΕΝ καθυστερούν..... και γενικά άλλα lags δεν έχω.

Καμμιά φορά σκαλώνει το internet αλλά δεν ξέρω αν φταίει η ταχύτητα δικτύου σπίτι, ή το default πρόγραμμα για το internet του τηλεφώνου που χρησιμοποιώ.

Γενικά όταν έβγαλα το s-voice και μηδένισα και το χρόνο των animations, βελτιώθηκε αρκετά....

Από s6 σκέφτομαι να γυρίσω σε note4 πριν είχα το f και τώρα λέω να πάρω το c,πως το βλέπετε σε σχέση με το s6 σε κάμερα, lag,μπαταρία.

Εχω δουλέψει το s6 λίγο σε έναν φίλο μου....οι διαφορές υπέρ του είναι ελάχιστα η κάμερα και λίγο πιο σβέλτο στην απόκριση αλλά μέχρι εκεί....το note 4 υπερτερεί σε μπαταρία,multitasking,οθόνη πενάκι και γενικά όλα σε ένα....τώρα αν σε απασχολεί η κάμερα (πού μόνο σε βραδυνή θα δεις διαφορά υπέρ του s6) τότε εκεί κρίνεις και πράττεις!προσωπικά δεν θα αλλάξω το note 4 για υπάρχων κινητό διότι κανένα δεν με καλύπτει όπως αυτό!

Από s6 σκέφτομαι να γυρίσω σε note4 πριν είχα το f και τώρα λέω να πάρω το c,πως το βλέπετε σε σχέση με το s6 σε κάμερα, lag,μπαταρία.

Καμερα προφανώς το σ6 καλύτερη! Μπαταρία καλύτερη το νοτε ! Τώρα για τα λαγκ σε σχέση με το σ6 θα δεις κάποια πιο πολύ να αργεί λίγο στα recent apps κάτι τέτοια χαζά που μάλλον θα διωρθοθουν στην 5.1.1! Για εμένα δεν είναι πολύ τραγικά δλδ να αργεί να ανοίξει 1 με 2 sec πιο αργά

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω γιατι οταν κάνω κοινή χρήση μιας σελίδας απο το ιντερνετ και το στελνω στο βιβλιο αποκομάτων το τελευταιο διακόπτετε και σταματαει την διαδικασια.

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω γιατι οταν κάνω κοινή χρήση μιας σελίδας απο το ιντερνετ και το στελνω στο βιβλιο αποκομάτων το τελευταιο διακόπτετε και σταματαει την διαδικασια.

Κανε του μία εκκαθάριση μήπως και φταίει αυτό!

Τώρα το ανακάλυψα απο ενα βίντεο και πήγα να το κάνω και δεν μπορούσα.Σκέφτομαι για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επι την ευκαιρία.

Σχετικά με το θέμα που είχα με το βιβλίο αποκομάτων , έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δούλεψε κανονικά.Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Το δοκίμασα με το meteo.gr που είχα ανοιχτό και μου έκανε το ίδιο(το βιβλίο αποκομάτων διακόπηκε). Το δοκίμασα με 3-4 άλλες σελίδες και δούλεψε κανονικά. Μάλλον έχει θέμα με κάποιες σελίδες;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Το δοκίμασα με το meteo.gr που είχα ανοιχτό και μου έκανε το ίδιο(το βιβλίο αποκομάτων διακόπηκε). Το δοκίμασα με 3-4 άλλες σελίδες και δούλεψε κανονικά. Μάλλον έχει θέμα με κάποιες σελίδες;

Με το meteo την έκανε και εμενα με όλες τις άλλες όχι. Ότι να ναι πραγματικά.

Το δοκίμασα μόνο και μόνο επειδή το είπες.

Θοδωρής

[ATTACH]63370[/ATTACH]

Καινούργιο update για την 5.0.1 στο U μοντέλο.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πότε θα πάρουμε την 5.1.1 επιτέλους μας έχει βγάλει το λαδι για samsung να πούμε ! Μου φαίνεται τελευταία φορά παίρνω

Σαμη κρατάω το νοτε για πολύ εργαλείο και πάω για νεξους δεν γίνεται έχει καταντήσει αηδία η όλη υπόθεση

Πότε θα πάρουμε την 5.1.1 επιτέλους μας έχει βγάλει το λαδι για samsung να πούμε ! Μου φαίνεται τελευταία φορά παίρνω

Σαμη κρατάω το νοτε για πολύ εργαλείο και πάω για νεξους δεν γίνεται έχει καταντήσει αηδία η όλη υπόθεση

Και τι νομιζεις ότι θα γίνει αν είχες 5.1.1?

Αν καίγεσαι να έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού πας σε νεξους. Αν θες το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο κρατάς νοτε...

Και τι νομιζεις ότι θα γίνει αν είχες 5.1.1?

Αν καίγεσαι να έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού πας σε νεξους. Αν θες το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο κρατάς νοτε...

Γιατί το κινητό θα λειτουργεί όπως πρέπει( το ελπίζω τουλάχιστον) να μην έχει λαγκ στα recent και το πιο βασικό για εμένα να φτιάξει επιτέλους η γ@μημ@νη κλήση που το σηκώνεις μιλάς και δεν πιάνει την φωνή την πιάνει μετά από λίγο αυτο μου έχει σπάσει τα νεύρα !

Χίλια συγγνώμη για το ξέσπασμα αλλά δεν παλεύεται αυτό με την κλήση ! Επίσης και να το φτιάξεις μόνος σου πρέπει να κάνεις ροοτ χάνεις εγγύηση! Και είναι πολλά τα λεφτά για να χάσεις εγγύηση

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)