Theodore41 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Δεν μου έχει εμφανιστεί ποτέ. Σήμερα στο αμαξι έγραψε 41 βαθμούς και δεν το είδα αυτό που λες. Αφού έβαλα το κινητό,δίπλα σε ένα ανεμιστηράκι για να κρυώσει,είδα ότι το εικονίδιο έφυγε,και στη θέση του,υπήρχε ένα άλλο εικονίδιο που έγραφε Apus Boost,μιας και έχω βάλει το Apus launcher. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Αφού έβαλα το κινητό,δίπλα σε ένα ανεμιστηράκι για να κρυώσει,είδα ότι το εικονίδιο έφυγε,και στη θέση του,υπήρχε ένα άλλο εικονίδιο που έγραφε Apus Boost,μιας και έχω βάλει το Apus launcher. Κάποια τρίτη εφαρμογή που έχεις βάλει σου βγάζει αυτά τα εικονίδια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Πριν λίγο,έβγαλα το κινητό από την ασύρματη φόρτιση,,και είδα ένα κόκκινο εικονίδιο,που έγραφε ότι το τηλέφωνο είχε αποκτήσει θερμοκρασία 40.8°C.Γνωρίζοντας ότι σήμερα κάνει ζέστη,πως το βλέπετε αυτό;:confused: Και μένα θερμαίνεται με την ασύρματη φόρτιση. Φαίνεται πως δεν είναι και για χόρταση ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αφού έβαλα το κινητό,δίπλα σε ένα ανεμιστηράκι για να κρυώσει,είδα ότι το εικονίδιο έφυγε,και στη θέση του,υπήρχε ένα άλλο εικονίδιο που έγραφε Apus Boost,μιας και έχω βάλει το Apus launcher. Το apus boost απενεργοποίησε το μόνο δεινά προκαλεί. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Και να ζεσταθεί ρε παιδιά τι έγινε; Θα κρυώσει μόνο του... Δεν έχει θέμα το κινητό. Να ανησυχείτε όταν ζεσταίνεται χωρίς να το χρησιμοποιείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Και να ζεσταθεί ρε παιδιά τι έγινε; Θα κρυώσει μόνο του... Δεν έχει θέμα το κινητό. Να ανησυχείτε όταν ζεσταίνεται χωρίς να το χρησιμοποιείτε. Σωστός ο φίλος. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 εχει βγει τπτ ποτε θα παρουμε 5.1.1 ;;; ακομα το τελη Ιουλιου ισχυει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 εχει βγει τπτ ποτε θα παρουμε 5.1.1 ;;; ακομα το τελη Ιουλιου ισχυει;; Δεν υπάρχει άλλη σχετική πληροφορία πλην αυτής!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SStanley Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Προσπαθώ να βάλω το Ndrive10 και μετά την εγκατάσταση δεν ανοίγει, κολλάει στην αρχική οθόνη. Βάζω το Ndrive11, κατεβάζω και χάρτες και ότι άλλο χρειάζεται, και θεωρητικά δουλεύει μια χαρά, εκτός από τις φωνητικές οδηγίες. Λέει δηλαδή την μισή οδηγία (για πχ "στα 300 μέτρα") και κόβεται ο ήχος και μετά από λίγο ολοκληρώνει την οδηγία προσθέτοντας και την αμέσως επόμενη οδηγία (δηλ "στρίψτε αριστερά και στη συνέχεια φτάσατε στον προορισμό σας"). Το έχει συναντήσει κανένας άλλος? Έχετε να προτείνετε καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 @SStanley Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις στο σωστό θέμα ώστε να μην βγαίνουμε off topic . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Προσπαθώ να βάλω το Ndrive10 και μετά την εγκατάσταση δεν ανοίγει, κολλάει στην αρχική οθόνη. Βάζω το Ndrive11, κατεβάζω και χάρτες και ότι άλλο χρειάζεται, και θεωρητικά δουλεύει μια χαρά, εκτός από τις φωνητικές οδηγίες. Λέει δηλαδή την μισή οδηγία (για πχ "στα 300 μέτρα") και κόβεται ο ήχος και μετά από λίγο ολοκληρώνει την οδηγία προσθέτοντας και την αμέσως επόμενη οδηγία (δηλ "στρίψτε αριστερά και στη συνέχεια φτάσατε στον προορισμό σας"). Το έχει συναντήσει κανένας άλλος? Έχετε να προτείνετε καμία ιδέα? Εγω φιλε μου εχω τους χαρτες του πλαισιου τους οποιους χρησιμοποιησα σε πολλες συσκευες (s4-g2-g3-m8) και σε καμμια δεν ειχα προβλημΑ παρα μονο στο note 4 οπου μου κοβει τις λεξεις (π. χ στριψτε δεξ η στριψτε αριστ) .. Νομιζα οτι φταιει η εφαρμογη αλλα τωρα που διαβασα οτι εχεις και εσυ παρομοιο προβλημα με αλλους χαρτες με βαζεις σε σκεψεις. Edited June 18, 2015 by hrcivic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerozero Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλησπερα στην παρεα μετα απο δεκα μερες χρησεις του κινητου μπορω να πω οτι ειναι τελειο ! Το μονο κακο ειναι το προβλημα με την διαρκεια της μπαταριας χωρις πολυ χρηση με βγαζει σχεδον μεχρι το απογευμα-βραδυ .ειναι κριμα θα επρεπε να εχουν μεγαλυτερη μπαταρια. .Στο προηγουμενο κινητο που ειχα και το εδωσα στην συζυγο το thl 5000 απο θεμα μπαταριας δεν παιζεται ειναι οτι καλυτερο κυκλοφοεει στην αγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπερα στην παρεα μετα απο δεκα μερες χρησεις του κινητου μπορω να πω οτι ειναι τελειο ! Το μονο κακο ειναι το προβλημα με την διαρκεια της μπαταριας χωρις πολυ χρηση με βγαζει σχεδον μεχρι το απογευμα-βραδυ .ειναι κριμα θα επρεπε να εχουν μεγαλυτερη μπαταρια. .Στο προηγουμενο κινητο που ειχα και το εδωσα στην συζυγο το thl 5000 απο θεμα μπαταριας δεν παιζεται ειναι οτι καλυτερο κυκλοφοεει στην αγορα! Δε νομίζω ότι τίθεται σύγκριση. Κλείσε location reporting και βάλε location σε power saving. Κάνει διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Δε νομίζω ότι τίθεται σύγκριση. Κλείσε location reporting και βάλε location σε power saving. Κάνει διαφορά... Που το βρίσκω αυτό το location reporting; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerozero Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Που το βρίσκω αυτό το location reporting; Ναι από το στόμα μου το πήρες που είναι αυτό και ας μας το πει στα ελληνικά Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Λογικά αυτά εννοεί το παιδί και υπάρχουν στις ρυθμίσεις της τοποθεσίας μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Γνωρίζει κανείς γιατί όταν έχω το κινητό στο τραπέζι χωρίς να το πειράζω ξαφνικά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου κάνει 3 δονήσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Γνωρίζει κανείς γιατί όταν έχω το κινητό στο τραπέζι χωρίς να το πειράζω ξαφνικά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου κάνει 3 δονήσεις ? αν δεν κανω λαθος ειναι απο τις "χειρονομιες" αν το λεει ετσι και το θυμαμαι καλα! που σε λεει οτι εχεις ειδοποιησεις! ειναι μαζι με τις λειτουριγιες τυπου μολις σε παιρνει τηλφ καποιος αμα το βαλεις στο αυτι σου ανοιγει την κληση ή αμα σε παιρνει καποιος και βαλεις την παλαμη στην οθονη μπαινει σιγασι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 αν δεν κανω λαθος ειναι απο τις "χειρονομιες" αν το λεει ετσι και το θυμαμαι καλα! που σε λεει οτι εχεις ειδοποιησεις! ειναι μαζι με τις λειτουριγιες τυπου μολις σε παιρνει τηλφ καποιος αμα το βαλεις στο αυτι σου ανοιγει την κληση ή αμα σε παιρνει καποιος και βαλεις την παλαμη στην οθονη μπαινει σιγασι! Το έχω κοιτάξει αυτό, όχι δεν είναι οι Ειδοποιήσεις δεν έχω καμία και όλες οι εφαρμογές είναι κλειστές οπότε κάτι άλλο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Το έχω κοιτάξει αυτό, όχι δεν είναι οι Ειδοποιήσεις δεν έχω καμία και όλες οι εφαρμογές είναι κλειστές οπότε κάτι άλλο είναι ειναι μεσα και τα μνμ και οι αναπαντητες ετσι οχι μονο απο το φβ πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Πάντως η 3η πολωνική BOE3 είναι χειρότερη στο σύνολο θεωρώ από την 2η. Βελτιώθηκε μεν το λαγκ στην κάμερα που πατούσα κι έκανε μέχρι και 5 δευτερόλεπτα να ανοίξει τη φωτογραφία, αλλά η μπαταρία κρατάει 1 ώρα μπορεί και 1μιση λιγότερο. Αυτό το σύστημα αντρόιντ ή τα google services πλέον είναι στα αρχικά ποσοστά. Έλεος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebus90 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να αυξήσουμε το σήμα χωρίς ροοτ? Με κοσμοτέ πιάνω συνήθως 1 με 2 μπάρες το πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να αυξήσουμε το σήμα χωρίς ροοτ? Με κοσμοτέ πιάνω συνήθως 1 με 2 μπάρες το πολύ. Είναι καθαρά θέμα παρόχου, αν η κοσμοτέ στην περιοχή σου δεν πιάνει σήμα, δεν θα πιάσει ότι και να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Πάντως η 3η πολωνική BOE3 είναι χειρότερη στο σύνολο θεωρώ από την 2η. Βελτιώθηκε μεν το λαγκ στην κάμερα που πατούσα κι έκανε μέχρι και 5 δευτερόλεπτα να ανοίξει τη φωτογραφία, αλλά η μπαταρία κρατάει 1 ώρα μπορεί και 1μιση λιγότερο. Αυτό το σύστημα αντρόιντ ή τα google services πλέον είναι στα αρχικά ποσοστά. Έλεος !!! Σε αντίθεση με εσένα το δικό μου είναι στα ίδια επίπεδα στην μπαταρία. Τι να πω? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Σε αντίθεση με εσένα το δικό μου είναι στα ίδια επίπεδα στην μπαταρία. Τι να πω? Κι εγώ 17 μέρες με BOE3 κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από θέμα μπαταρίας. Μόνο το bug στις εισερχόμενες κλήσεις μου σπάει τα νεύρα και το λαγκ στα εικονίδια του whatsapp.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Που το βρίσκω αυτό το location reporting; Google Settings ➡Google Location History ➡ Location ➡Off. Επίσης στο Location Mode επιλέξτε Power Saving. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts