no_ Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Μήπως λες αυτό ? Δυστυχώς όχι! Εννοώ να ενσωματώσω ένα snote σε ένα task. Αυτό απλά παίρνει την γραφή και την κάνει τίτλο στο task. Δηλαδή πχ έχω ένα σημείωμα σε χαρτί και το έχω μετατρέψει σε snote και θέλω αύριο το πρωί να μου θυμίσει το καλενταρι να ανοίξω το σημείωμα αυτό (snote) που έχω όλες τις δουλειές και οδηγίες. Ε, αυτό στο N7100 ήταν 2 κλικ. Τώρα πουθενά ... τελοσσπαντων λάθος τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ρε παιδιά οι συσκευές είναι μια χαρά. Είναι θέμα των παρόχων που δεν υποστηρίζουν σωστά τις καινούργιες συσκευές. Πάρτε σε μια σταθερή γραμμή ή σε αυτό που παίρνετε για να ακούτε πόσες μονάδες έχετε πχ (αν είστε με κάρτα) και τεστάρετε. Το να τεστάρετε συνέχεια με το τηλέφωνο (και ειδικά στην ίδια περιοχή) που βγάζει το πρόβλημα δεν έχει νόημα. Και πάλι ξαναλέω ότι δεν νομίζω ότι φταίει το τηλεφωνο του συνομιλητή (εκτός αν και αυτός το παθαίνει και με άλλους), αλλά το σήμα στην περιοχή και ο πάροχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blust Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Η αλήθεια είναι ότι με 1314/1330/13838 και σε σταθερά νούμερα δεν μου το έκανε ποτε... Όπως επίσης όταν μίλησα skype και viber... Και δεν το έκανε ποτε σε πάροχο vodafone αλλα μονοχα σε κοσμοτέ... Άρα λες ότι στην περιοχή μου έχει πρόβλημα το σήμα και το αποδίδεις εκεί? Ο αδερφός μου έχει το sony z1 δεν έχει κάποιο θέμα ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συν ότι όσες φορες ήμουν με gsm και όχι wcdma/lte δη το έκανε ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Cosmote :X:down::down: Σημα καμπανα....ΝΟΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Δυστυχώς όχι! Εννοώ να ενσωματώσω ένα snote σε ένα task. Αυτό απλά παίρνει την γραφή και την κάνει τίτλο στο task. Δηλαδή πχ έχω ένα σημείωμα σε χαρτί και το έχω μετατρέψει σε snote και θέλω αύριο το πρωί να μου θυμίσει το καλενταρι να ανοίξω το σημείωμα αυτό (snote) που έχω όλες τις δουλειές και οδηγίες. Ε, αυτό στο N7100 ήταν 2 κλικ. Τώρα πουθενά ... τελοσσπαντων λάθος τους. Χαζομάρα. Πως γίνεται να υπήρχε στο 3 και όχι στο 4? Αν βρεις τίποτα πες μου. Δεν ήξερα ότι γινόταν κάτι τέτοιο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Δυστυχώς όχι! Εννοώ να ενσωματώσω ένα snote σε ένα task. Αυτό απλά παίρνει την γραφή και την κάνει τίτλο στο task. Δηλαδή πχ έχω ένα σημείωμα σε χαρτί και το έχω μετατρέψει σε snote και θέλω αύριο το πρωί να μου θυμίσει το καλενταρι να ανοίξω το σημείωμα αυτό (snote) που έχω όλες τις δουλειές και οδηγίες. Ε, αυτό στο N7100 ήταν 2 κλικ. Τώρα πουθενά ... τελοσσπαντων λάθος τους. Δηλαδή θέλεις μία σημείωση η ένα σκίτσο στο s note να το κάνεις πχ υπενθύμιση μεθαύριο???αν λοιπόν το κατάλαβα σωστά γίνεται με αυτό τον τρόπο στις φωτογραφίες...[ATTACH]58786[/ATTACH]μετά το νούμερο 5 το 6 είναι η συλλογή όπου έχει σωθεί η σημείωση!ελπίζω να σε βοήθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Οχι αυτό είναι απλή εισαγωγή εικόνας και μάλιστα όχι στο calendar. Στο Note2 (δεν ξέρω στο 3 τι γίνεται) υπάρχει αυτό που λέω. Κάτι σαν αυτό λέω, αλλά όπου smemo φανταστείτε snote. Samsung Galaxy S4: How to Attach S Memo Note to Calendar Event: Αύριο μεθαύριο που θα έχω το Note2 στα χέρια μου θα ανεβάσω φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Για να δούμε θα ταν πολυ θετικό να πάρουμε το νέο tw απο το s6 http://www.sammobile.com/2015/03/30/no-android-5-1-builds-are-under-development-for-the-galaxy-note-4-or-any-other-samsung-device/ Edited March 30, 2015 by msdxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Για να δούμε θα ταν πολυ θετικό να πάρουμε το νέο tw απο το s6 http://www.sammobile.com/2015/03/30/no-android-5-1-builds-are-under-development-for-the-galaxy-note-4-or-any-other-samsung-device/ η και αυτο? http://www.phonearena.com/news/Android-5.1-update-brings-new-version-of-TouchWiz-to-Samsung-Galaxy-Note-4_id67704 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Δεν ξέρω αν διαβάσατε τα άρθρα, ωστόσο και τα 2 λένε ότι υπήρξαν κάποιες φήμες οι οποίες τελικά δεν ισχύουν According to the report, Samsung is also not working on moving the new version of TouchWiz over to the Samsung Galaxy Note 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Οχι αυτό είναι απλή εισαγωγή εικόνας και μάλιστα όχι στο calendar. Στο Note2 (δεν ξέρω στο 3 τι γίνεται) υπάρχει αυτό που λέω. Κάτι σαν αυτό λέω, αλλά όπου smemo φανταστείτε snote. Samsung Galaxy S4: How to Attach S Memo Note to Calendar Event: Αύριο μεθαύριο που θα έχω το Note2 στα χέρια μου θα ανεβάσω φώτο. Στο Note 8 γίνεται με ένα κλικ στο δημιουργία συμβάντος. Όμως δεν μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιαζεται στο S-Plan. Προτιμώ την εισαγωγή του στο Evernote που διαθέτει reminder σε ξεχωριστό Notebook που ονομάζω Tasks. Για να δούμε θα ταν πολυ θετικό να πάρουμε το νέο tw απο το s6 http://www.sammobile.com/2015/03/30/no-android-5-1-builds-are-under-development-for-the-galaxy-note-4-or-any-other-samsung-device/ Δύσκολο το βλέπω εκτός αν αλλάξει συνήθειες η samsung. Ως τώρα δεν έδινε ποτέ το νεότερο TW σε παλαιότερες συσκευές. Μεγάλο λάθος για να εξαναγκάζει σε αλλαγή συσκευής όσους θέλουν ότι τελευταίο. Το ίδιο και με τις δικές της εφαρμογές. Ενω θα μπορούσε να δίνει μέσω του δικού της app store τις νεότερες εκδόσεις στα προηγούμενα μοντέλα, δεν το κάνει. Αν θέλει να γίνει apple θα πρέπει να αντιγράφει ολα τα θετικά οχι μονο τις σχεδιαστικές γραμμές. Edited March 30, 2015 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Στο Note 8..... Επειδή το έχω δει και άλλες φορές και τελικά δεν είναι ορθογραφικό λάθος, ποιο είναι το ΝΟΤΕ 8; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Επειδή το έχω δει και άλλες φορές και τελικά δεν είναι ορθογραφικό λάθος, ποιο είναι το ΝΟΤΕ 8; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362809 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Επειδή το έχω δει και άλλες φορές και τελικά δεν είναι ορθογραφικό λάθος, ποιο είναι το ΝΟΤΕ 8; Είναι tablet 8 ιντσών που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 13. Έχει το hardware του Note 2 άλλα για κάποιο ανεξήγητο λόγο ήταν πιο γρήγορο σε όλους τους τομείς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ωρε δινει πονο η lollipop 910c http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/30/Screenshot_2015-03-27-08-19-35.jpg http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/30/Screenshot_2015-03-28-18-35-48.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Αν κάνω backup και restore μέσω KIES τα πάντα χάνω τίποτα; Εννοώ ρυθμίσεις εφαρμογών, ρυθμίσεις συστήματος, passwords στον browser κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 S pen Ξέρει κάποιος να μας πει αν τα spen από το c f or edge ειναι ίδια? ??;η το κάθε μοντέλο θέλει το δικό του S Pen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontkost Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά η αναβάθμιση lollipop 5.0.1 μέσο οτα έφτασε 26/03/2015 στο κινητό μου samsung galaxy note 4 sm-n910c από Ουγγαρία δηλαδή magyar εδώ στην Ελλάδα και δυστυχώς παραμένει κλειδωμένο στα 32 bit,αλλά με την καινούργια αυτή αναβάθμιση το κινητό λειτουργεί πολύ καλύτερα,με διαφορά έχτρα καλούδια,στο antu tu benchmark χτυπάει κοντά τα 54000 points. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά η αναβάθμιση lollipop 5.0.1 μέσο οτα έφτασε 26/03/2015 στο κινητό μου samsung galaxy note 4 sm-n910c από Ουγγαρία δηλαδή magyar εδώ στην Ελλάδα και δυστυχώς παραμένει κλειδωμένο στα 32 bit,αλλά με την καινούργια αυτή αναβάθμιση το κινητό λειτουργεί πολύ καλύτερα,με διαφορά έχτρα καλούδια,στο antu tu benchmark χτυπάει κοντά τα 54000 points. Και εγώ Ουγγαρίας έχω αλλά δεν μου έχει βγάλει μήνυμα για αναβάθμιση... :wacko: Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Εχετε κάνει αναζήτηση δηλαδή και λέει ότι η πιο πρόσφατη έκδοση έχει εγκατασταθεί?εμένα είναι Ουγγαρίας και μου έχει έρθει από την περασμένη τετάρτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Και εγώ Ουγγαρίας έχω αλλά δεν μου έχει βγάλει μήνυμα για αναβάθμιση... :wacko:Εμενα μου εβγαλε ειδοποιηση απο τη πρωτη μερα (νομιζω τη προηγουμενη τεταρτη). Για δοκιμασε μεσω kies μηπως στη βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Θα το κοιτάξω να δω... Αν μου βγάλει τελικά το μήνυμα για αναβάθμιση...αξίζει να την κάνω ε ;; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Θα το κοιτάξω να δω... Αν μου βγάλει τελικά το μήνυμα για αναβάθμιση...αξίζει να την κάνω ε ;; ναι αξιζει ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Θα το κοιτάξω να δω... Αν μου βγάλει τελικά το μήνυμα για αναβάθμιση...αξίζει να την κάνω ε ;; εννοειτε... ειναι πολυ καλη η υλοποιηση της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 παιδια μια ερωτησουλα πως βγαζουμε screenshot δηλαδη φωτο την σελιδα που βλεπουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts