Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ, το εκανα και οντως δουλεψε. Γιατι ομως πρέπει να πατας πολλες φορες για να ξεκινησει να αλλαζει καναλι?

Το εχει κανεις συνδεσει με το οτε τν και να δουλεψε?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμενα κόλλαγε η "συλλογή" πολλές φορές και η κάμερα και έκλεινε. Ομως έφταιγε η κάρτα μνήμης. Μόλις όρισα θέση αποθήκευσης φωτογραφιών τη συσκευή έφτιαξε... Άλλαξα κάρτα και όλα εντάξει. ..

Παιδιά πως τα πάει το Note 4 σε συνθήκες εσωτερικού φωτισμού πχ όταν φωτογραφιζετε παιδιά μεσα στο σπιτι υπό το φως των φωτιστικών;

Έχω ένα S4 και έχοντας στο παρελθόν τα Note 1&2 σκέφτομαι να πάρω το 4 αλλά το θέμα των φωτογραφιών είναι πολύ σημαντικό για εμένα και ειδικά σε εσωτερικούς χώρους αλλά από ότι διάβασα εδώ http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-4/471137-note-4-camera-moving-objects-i-e-kids.html δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά.

Edited by gpgalanis

Ευχαριστω πολυ, το εκανα και οντως δουλεψε. Γιατι ομως πρέπει να πατας πολλες φορες για να ξεκινησει να αλλαζει καναλι?

Το εχει κανεις συνδεσει με το οτε τν και να δουλεψε?

Γράφει κάπου που διάβασα ότι την πρώτη φορά ή ίσως και άλλες, μπορεί να φτάσει και τα 10" για να πάρει την εντολή να ανάψει η τηλεόραση. Πάντως τώρα παίρνει μτ την πρώτη.

Διαλέγω τη μεσαία επιλογή του ΟΤΕ TV (απο πάνω έχει μια για ΝOVA TV και απα κάτω άλλη μια για ΟΤΕ πάλι) και μόνο για την τηλεόραση όμως, δεδομένου πως έχω και τον αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ TV που αυτο το αλλάζω με το χειριστήριο του αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ. Δηλαδή στον αποκωδικοποιητή δε μπορώ να επέμβω. Κοίταξα και για άλλες συσκευές που συνδέονται με την τηλεόραση αλλά μέσα στις επιλογές που είχε δε βρήκα άκρη (έχει για DVD-για Blue ray και άλλα τέτοια). Αλλά στο άλλο χειριστήριο μπορώ να ανοιγοκλείνω την τηλεόραση και να αλλάζω την ένταση φωνής. Στο άλλο δωμάτιο που δεν έχω αποκωδικοποιητή, τα κάνω όλα εννοείται. Και πλέον χωρίς καμιά καθυστέρηση.

Edited by eloy4s
Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass

Παιδιά πως τα πάει το Note 4 σε συνθήκες εσωτερικού φωτισμού πχ όταν φωτογραφιζετε παιδιά μεσα στο σπιτι υπό το φως των φωτιστικών;

Έχω ένα S4 και έχοντας στο παρελθόν τα Note 1&2 σκέφτομαι να πάρω το 4 αλλά το θέμα των φωτογραφιών είναι πολύ σημαντικό για εμένα και ειδικά σε εσωτερικούς χώρους αλλά από ότι διάβασα εδώ http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-4/471137-note-4-camera-moving-objects-i-e-kids.html δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6036304#post6036304

Φιλικά Γιώργος

Όσοι έχετε νοβα ποιον αποκωδικοποιητη έχετε επιλέξει στο smart remote??

Σε αυτην την εφαρμογη μπορεις να βρεις τον αποκωδικοποιητη που θες (pace) απλος το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαζεις μονο καναλια δυστυχως.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.galaxy.s4.remote

Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και off topic ,είναι καλό να το φορτίζουμε με ταχεία φόρτιση συνέχεια η πρέπει με κανονική φόρτιση ? μήπως κάνουμε κακό στην μπαταρία?

Γιώργο συγνώμη αλλά βλέπεις τίποτα κινούμενο στην φωτογραφια που παραθέτεις;

Εγώ συγνώμη, αλλά λέγοντας παιδιά, δεν κατάλαβα ότι εννοείς παιδιά σε κίνηση.:)

Φιλικά Γιώργος

Εγώ συγνώμη, αλλά λέγοντας παιδιά, δεν κατάλαβα ότι εννοείς παιδιά σε κίνηση.:)

Παιδιά ακίνητα δεν υπάρχουν! Και εγώ που έχω 2 είναι απίθανο να στηθούν να βγουν φωτογραφία. Πάντως αν επιβεβαιωθει η συγκεκριμένη φωτογραφία οι low light λεπτομερειες είναι εντυπωσιακές. Στο μόνο που κρατάω επιφύλαξη είναι αν και το HTC ήταν σε night mode γιατί από όσο ξέρω τα τελευταία Samsung μπαίνουν αυτόματα.

Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και off topic ,είναι καλό να το φορτίζουμε με ταχεία φόρτιση συνέχεια η πρέπει με κανονική φόρτιση ? μήπως κάνουμε κακό στην μπαταρία?

Η αργή φόρτιση πάντα είναι καλύτερη αλλά η Samsung έχει προεπιλεγμενη την γρήγορη άρα δεν πειράζει.

Αν το βάλω το βράδυ να φορτίσει όσο κοιμάμαι το βάζω στην αργή αλλά σιγά την διαφορά κάπου ένα μισάωρο με μια ώρα παραπάνω κάνει. Γενικά όμως στην γρήγορη το έχω και δεν έχω δει κανένα πρόβλημα

Θοδωρής

Η αργή φόρτιση πάντα είναι καλύτερη αλλά η Samsung έχει προεπιλεγμενη την γρήγορη άρα δεν πειράζει.

Αν το βάλω το βράδυ να φορτίσει όσο κοιμάμαι το βάζω στην αργή αλλά σιγά την διαφορά κάπου ένα μισάωρο με μια ώρα παραπάνω κάνει. Γενικά όμως στην γρήγορη το έχω και δεν έχω δει κανένα πρόβλημα

Όσο ακόμα έχουμε αφαιρουμενη μπαταρία δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Παιδες καλησπερα. Περασα και εγω την lolipop και νομιζω οτι ειναι πολυ καλη. Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απο τα παραπανω θεματα. Θα ηθελα ομως την γνωση σας. Επειδη εκανα επαναφορα πριν την εγκαταστησω, εχει αρχισει και εμφανιζει αυτο μηνυμα απο το picasa ή κατι τετοιο. Πως μπορω να το ακυρωσω μια και καλη.

Πήγαινε στην Συλλογή-Επιλογές-Περιεχόμενο για εμφάνιση και αποεπέλεξε την επιλογή περιεχόμενο στο picasa.
Μάκης

Σε αυτην την εφαρμογη μπορεις να βρεις τον αποκωδικοποιητη που θες (pace) απλος το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαζεις μονο καναλια δυστυχως.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.galaxy.s4.remote

Έστειλα μήνυμα στην ομάδα υποστήριξης μια που δεν έβρισκα το pace μαζί με τον κωδικό μοντελου (το είδα και εγώ μετά από κάτω που το γραφει)

Η απάντηση που πήρα ήταν αυτή. ..

Hello,

Thank you for contacting Peel Customer Support and sending out the details of your missing device brand.

We have taken your device details and escalated to the concerned team.

Currently, we have no timeline of when the brand will be added but we will get back to you once we have an update on the same.

Regards,

Peel Customer Support

...οποτε προς το παρόν αλλάζουμε με αυτή που μου εστειλες ή απλά περιμένουμε μέχρι να προσθέσουν την συσκευή!

Μόλις μου ήρθε το lollipop από Ουγγαρία

Επιβεβαιώνω και εγώ που έχω note 4 c από Ουγγαρία. Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση για ενημέρωση και ήρθε (επιτέλους) η lollipop. Τώρα την κατεβάζω. 975.36 mb στο σύνολο.

Παιδια μιας και σημερα ηρθε η lollipop να σας ρωτησω κατι, γωριζει κανεις πως κραταω backup αρχεια απο σημειωσεις κανονικες και σημειωσεις s note?? ωστε να τα επαναφερω μετα το format αφου θα εχω περασει την 5

Παιδια μιας και σημερα ηρθε η lollipop να σας ρωτησω κατι, γωριζει κανεις πως κραταω backup αρχεια απο σημειωσεις κανονικες και σημειωσεις s note?? ωστε να τα επαναφερω μετα το format αφου θα εχω περασει την 5

Νομιζω πλεον οτι αφου τα προχειρα μνμ μπηκαν μεσα στην εφαρμογη s note ....

μολις συγχρονισεις απο samsung λογαριασμο....φερνει ολα τα αρχεια

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

αμα την περασεις ΟΤΑ δεν χανεται τπτ ετσι;; ή κανω λαθος εχω να κανω ετσι update συσκευη απο το xperia mini στην 4.0 ! λοοολ ! παιχνιδια σημειωσεις κλπ; πρεπει να τα κανω back up πρωτα και αν ναι πως; εχω φαει σκαλωμα τωρααα αχαχαχ μολις ξυπνησα και δεν μπορω να θυμηθω αν ισχυει κατι σιγουρα! Edited by kostashark

αμα την περασεις ΟΤΑ δεν χανεται τπτ ετσι;; ή κανω λαθος εχω να κανω ετσι update συσκευη απο το xperia mini στην 4.0 ! λοοολ ! παιχνιδια σημειωσεις κλπ; πρεπει να τα κανω back up πρωτα και αν ναι πως; εχω φαει σκαλωμα τωρααα αχαχαχ μολις ξυπνησα και δεν μπορω να θυμηθω αν ισχυει κατι σιγουρα!

Φίλε κάνε άφοβα την ενημέρωση. Δεν θα χαθεί τίποτα. Θα ανοίξει το κινητό όπως ακριβώς ήταν και πριν. :)

Πρώτες εντυπώσεις από lollipop πολλοί καλές (εδώ και 40 λεπτά βέβαια την έχω περάσει μονο). Ειδικά τα γραφικά της lollipop τουλάχιστον για τα γούστα μου είναι πολύ ωραία.! :D Πολύ καλή και η νέα μπάρα ειδοποιησεων (το μόνο κακό είναι ότι στο Nova prime πλέον δεν κατεβαίνει με "χειρονομία" ενώ στην KK δούλευε κανονικά.):X

Edited by alexandrosgou

Φίλε κάνε άφοβα την ενημέρωση. Δεν θα χαθεί τίποτα. Θα ανοίξει το κινητό όπως ακριβώς ήταν και πριν.

Πρώτες εντυπώσεις από lollipop πολλοί καλές (εδώ και 40 λεπτά βέβαια την έχω περάσει μονο). Ειδικά τα γραφικά τα γραφικά της lollipop τουλάχιστον για τα γούστα μου είναι πολύ ωραία.! Πολύ καλή και η νέα μπάρα ειδοποιησεων (το μόνο κακό είναι ότι στο Nora prime πλέον δεν κατεβαίνει με "χειρονομία" ενώ στην KK δούλευε κανονικά.)

ook ευχαριστω περιμενω να φορτισει το κινητο επειδη εχει 20% και το κανω και εγω !

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)