Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Είμαι κάτοχος του 910c (Ουγγαρία) σχεδόν ένα μήνα και αποφάσισα να περάσω την Πολωνική 5.1 .

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το odin το οποίο αναγνωρίζει το τηλέφωνο, ξεκινάει την διαδικασία "NAND write start" και αμέσως μετά μου βγάζει FAIL.

τι μπορεί να συμβαίνει ; έχω δοκιμάσει με δυο version του odin την 3.07 και την 3.10.6

πότε ενδεχεται να παρει την νεα ΤW το Note4?

χαιρετω ,καλο μεσημερι.

Κάνεις δεν ξέρει Δημήτρη. Επίσημα εικαζω ότι θα αργήσει. Ανεπίσημα είναι θεμα χρόνου να τον βρούμε και να τον φλασαρουμε από s6 rom rip...

πότε ενδεχεται να παρει την νεα ΤW το Note4?

χαιρετω ,καλο μεσημερι.

Κατά 99,9% θα ανακοινωθεί το note 5 και μετά. Μην περιμένεις πιο μπροστά..σάμσουνγκ είναι αυτή. Η ουσία βέβαια είναι να δουλεύει σαν το s6 και όχι να είναι πιο αργό με τέτοιο hw.;)

Καλησπέρα.

Είμαι κάτοχος του 910c (Ουγγαρία) σχεδόν ένα μήνα και αποφάσισα να περάσω την Πολωνική 5.1 .

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το odin το οποίο αναγνωρίζει το τηλέφωνο, ξεκινάει την διαδικασία "NAND write start" και αμέσως μετά μου βγάζει FAIL.

τι μπορεί να συμβαίνει ; έχω δοκιμάσει με δυο version του odin την 3.07 και την 3.10.6

μηπως δεν το τρεχεις σαν διαχειρηστης

Καλησπέρα σας. Τελικά έβαλα και εγώ σήμερα την πολωνική lollipop. Σε αντίθεση με ότι είχα δει σε άλλα τηλέφωνα εδώ βλέπω ένα τηλέφωνο που έγινε καλύτερο.

Με ξένισε λιγάκι η καρτέλα ειδοποιήσεων όπως είναι όπως και τα πολλά περίεργα εφέ αλλά θα συνηθίσω.

Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι πως επειδή χρησιμοποιώ nova launcher δεν μπορώ να βάλω στις χειρονομίες να ανοίγει η καρτέλα ειδοποιήσεων. Υπάρχει σαν επιλογή αλλά δεν δουλεύει.

Knox δεν έγραψε και πήρε και το csc της πολωνικής. Γενικά είναι πάρα πολύ καλή αναβάθμιση. Ακόμα την σκαλιζω και όλο και κάτι ανακαλύπτω

Θοδωρής

Καλησπέρα σας. Τελικά έβαλα και εγώ σήμερα την πολωνική lollipop. Σε αντίθεση με ότι είχα δει σε άλλα τηλέφωνα εδώ βλέπω ένα τηλέφωνο που έγινε καλύτερο.

Με ξένισε λιγάκι η καρτέλα ειδοποιήσεων όπως είναι όπως και τα πολλά περίεργα εφέ αλλά θα συνηθίσω.

Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι πως επειδή χρησιμοποιώ nova launcher δεν μπορώ να βάλω στις χειρονομίες να ανοίγει η καρτέλα ειδοποιήσεων. Υπάρχει σαν επιλογή αλλά δεν δουλεύει.

Knox δεν έγραψε και πήρε και το csc της πολωνικής. Γενικά είναι πάρα πολύ καλή αναβάθμιση. Ακόμα την σκαλιζω και όλο και κάτι ανακαλύπτω

Θοδωρή στο S4 είχα κάνει το εξής για να επαναφέρω το csc.

Είχα φλασαρει μια Ινδική και φυσικά άλλαξε το CSC.

Όταν δόθηκε η 4.2 στην χώρα που ανήκε η συσκευή μου, έκανα πλήρες format και την φλασαρα. Αφού τελείωσε το φλασαρισμα, ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ, αφαίρεσα την μπαταρία και μπήκα σε recovery όπου έκανα από εκεί όλα τα format ξανά.

Μετά την εκκίνηση η συσκευή μου είχε επιστρέψει στο δικό της csc.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.Από την στιγμή που θα περάσουμε άλλη ρομ και κάνουμε στο καπάκι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα γυρίσει στο csc της νέας ρομ..Το μπέρδεμα γίνεται όταν η νέα ρομ είναι multi csc και δεν μας περάσει το σωστό csc.Εκεί θέλει ρουτ για την αλλαγή. Edited by truckman

Θοδωρή στο S4 είχα κάνει το εξής για να επαναφέρω το csc.

Είχα φλασαρει μια Ινδική και φυσικά άλλαξε το CSC.

Όταν δόθηκε η 4.2 στην χώρα που ανήκε η συσκευή μου, έκανα πλήρες format και την φλασαρα. Αφού τελείωσε το φλασαρισμα, ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΤΑΡΕΙ, αφαίρεσα την μπαταρία και μπήκα σε recovery όπου έκανα από εκεί όλα τα format ξανά.

Μετά την εκκίνηση η συσκευή μου είχε επιστρέψει στο δικό της csc.

Κώστα δεν με πειράζει. Ίσα ίσα. Λογικά αν παίρνω ota από Πολωνία θα έρχονται πρώτα σε αυτή.

Επίσης επειδή ρωτάς για το note 4 με lollipop άλλο τηλέφωνο.

Θοδωρής

Παιδιά είχα στο S4 για καταγραφή κλήσεων το ACR, αλλά ως γνωστό δεν γράφει τον συνομιλητή με bluetooth στο ΝΟΤΕ 4. Μετά από υπόδειξη έβαλα το callrecorder αλλά κάνει πάλι τα ίδια. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει;;;

Επίσης πρόσεξα ότι πλέον δεν μπορώ να πάρω backup τις επαφές μου όπως με την ΚΙΤΚΑΤ. Δηλαδή δεν έχει επιλογή εξαγωγή στην κάρτα sd. Υπάρχει άλλος τρόπος χειροκίνητος πέρα από το samsung account, google κτλ;;

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά είχα στο S4 για καταγραφή κλήσεων το ACR, αλλά ως γνωστό δεν γράφει τον συνομιλητή με bluetooth στο ΝΟΤΕ 4. Μετά από υπόδειξη έβαλα το callrecorder αλλά κάνει πάλι τα ίδια. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει;;;

Επίσης πρόσεξα ότι πλέον δεν μπορώ να πάρω backup τις επαφές μου όπως με την ΚΙΤΚΑΤ. Δηλαδή δεν έχει επιλογή εξαγωγή στην κάρτα sd. Υπάρχει άλλος τρόπος χειροκίνητος πέρα από το samsung account, google κτλ;;

Αυτή είχα βάλει κάποτε.Πολύυ καλή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globile.mycontactbackup&hl=el

Θοδωρής

Αυτή είχα βάλει κάποτε.Πολύυ καλή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globile.mycontactbackup&hl=el

Σε ευχαριστώ! Ξέρεις αν κρατά και τις ομάδες επαφών;;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Σε ευχαριστώ! Ξέρεις αν κρατά και τις ομάδες επαφών;;

Δεν το ξερω αυτό φίλε.Ρώτα καλύτερα και εδώ γιατί είμαστε offtopic

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642&page=1196

Θοδωρής

Υπάρχει επιλογή για export στην SD και με Lollipop.

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα δεις ότι έχει αναφερθεί το θέμα και είναι πρόβλημα μόνο στο C και όχι στο F.

Νομίζω ότι υπάρχει και κάποια εφαρμογη όμως που μπορείς να κάνεις την δουλειά σου...

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα δεις ότι έχει αναφερθεί το θέμα και είναι πρόβλημα μόνο στο C και όχι στο F.

Νομίζω ότι υπάρχει και κάποια εφαρμογη όμως που μπορείς να κάνεις την δουλειά σου...

Ναι το είχα διαβάσει και κατέβασα την συγκεκριμένη εφαρμογή που είναι το callrecorder αλλά....

Τα air gestures του note 3 δεν υπάρχουν στο note 4??όπως δηλαδή πού περνούσα το χέρι πάνω από την σβηστή οθόνη και μου έδειχνε ώρα αναπάντητες ???

Τα air gestures του note 3 δεν υπάρχουν στο note 4??όπως δηλαδή πού περνούσα το χέρι πάνω από την σβηστή οθόνη και μου έδειχνε ώρα αναπάντητες ???

ειναι σε κρυφο μενου ! δεν ξερουμε για πιο λογω! δες εδω να τα ανοιξεις αμα θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403111

Ευχαριστώ πολύ!!αυτό πού ήθελα(γρήγορη ματιά) δεν δουλεύει!δεν πειράζει....

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειναι σε κρυφο μενου ! δεν ξερουμε για πιο λογω! δες εδω να τα ανοιξεις αμα θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403111

Τελικά το βρήκα...προσβασιμοτητα -κινητικές δυνατότητες και αλληλεπίδραση -αφύπνιση χωρίς επαφή.αλλά ανοίγει την οθόνη όπως όταν θα πατήσεις το κουμπί ενεργοποίησης και όχι με το εφέ στο note 3....

Ευχαριστώ πολύ!!αυτό πού ήθελα(γρήγορη ματιά) δεν δουλεύει!δεν πειράζει....

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά το βρήκα...προσβασιμοτητα -κινητικές δυνατότητες και αλληλεπίδραση -αφύπνιση χωρίς επαφή.αλλά ανοίγει την οθόνη όπως όταν θα πατήσεις το κουμπί ενεργοποίησης και όχι με το εφέ στο note 3....

απο το τπτ που ηταν κρυφο κατι ειναι και αυτο! :p:p

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)