msdxgr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Απο οτι βλεπω στην φώτο γράφει καρτοκινητο , εγώ έχω σύνδεση, μήπως παίζει ρόλο αυτό? ? Έμενα συμβόλαιο είναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Galaxy Universal Remote της Moletag? Ναι αυτή λέω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μήπως το κινητό του φίλου που δεν βγάζει την επιλογή για Lte είναι εκτός Ευρώπης η συσκευή και δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά δίκτυα και πρέπει να περάσει Ευρωπαική ρομ; Το λέω γιατί και σε G2 γινόταν το ίδιο πράγμα αν ήταν από Αραβικά Εμιράτα, Ασία και τέτοιες χώρες. Μπορεί να είναι και κοτσάνα αλλά ας το κοιτάξει και αυτό. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μήπως το κινητό του φίλου που δεν βγάζει την επιλογή για Lte είναι εκτός Ευρώπης η συσκευή και δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά δίκτυα και πρέπει να περάσει Ευρωπαική ρομ; Το λέω γιατί και σε G2 γινόταν το ίδιο πράγμα αν ήταν από Αραβικά Εμιράτα, Ασία και τέτοιες χώρες. Μπορεί να είναι και κοτσάνα αλλά ας το κοιτάξει και αυτό. Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι για το Ν3 μου. Θυμάμαι ότι όταν το πήρα,το άνοιξα στο μαγαζί που το αγόρασα,και έβαλα αμέσως την κάρτα ΣΙΜ που είχα στο Ν2.Οταν βάζω δίκτυα,μου βγάζει την επιλογή LTE,αν και δεν τη χρησιμοποιώ,(βάζω το 3G),λόγω μπαταρίας.Επίσης,αν το δίκτυο το επιτρέπει,βγάζει πάνω στη μπάρα το σύμβολο 4G. Πιστεύω ότι είναι εντάξει,και δεν χρειάζεται καμιά αλλαγή κάρτας. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μήπως το κινητό του φίλου που δεν βγάζει την επιλογή για Lte είναι εκτός Ευρώπης η συσκευή και δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά δίκτυα και πρέπει να περάσει Ευρωπαική ρομ; Το λέω γιατί και σε G2 γινόταν το ίδιο πράγμα αν ήταν από Αραβικά Εμιράτα, Ασία και τέτοιες χώρες. Μπορεί να είναι και κοτσάνα αλλά ας το κοιτάξει και αυτό. αυτο που λες ισχυει οντως;;; μπορει καποιος να μας απαντησει; γιατι απο οσοθυμαμαι μερικα μοντελα του Νοτε 4 δεν δουλευουν Ελλαδα λογω διαφορετικης συχνοτητας! δεν ξερω αν περασει καποιος αλλη ρομ να αλλαζουν και οι συχνοτητες! εμενα μου φαινεται πολυ καπως ολο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μην αγχώνεσαι πάρε μια sim από κάποιον άλλον άλλης εταιρίας και θα δεις ότι θα έχεις 4g.Τα 910c και 910F κανονικά παίζουν κάτι άλλο γίνεται με την wind που ούτε οι ίδιου ξέρουν να απαντήσουν από οτι βλέπω όλη μέρα στο τηλέφωνο την έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μην αγχώνεσαι πάρε μια sim από κάποιον άλλον άλλης εταιρίας και θα δεις ότι θα έχεις 4g.Τα 910c και 910F κανονικά παίζουν κάτι άλλο γίνεται με την wind που ούτε οι ίδιου ξέρουν να απαντήσουν από οτι βλέπω όλη μέρα στο τηλέφωνο την έβγαλα. Δυστυχώς θα συμφωνήσω, πρόκειται για θέμα καθαρά της Wind μιας και διαβάζω ανάλογες αναφορές σήμερα από χρήστες S4,S5 αλλά και από tablet τα οποία υποστηρίζουν 4G. Δεν υπάρχει θέμα με τη συσκευή σας μην σας ανησυχεί. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Η απάντηση είναι απλή! Για να καταλάβει το note 4 ότι πλέον η Wind έχει lte πρέπει να ενημερωθεί το csc. Άρα πρέπει να γίνει update . Μελλοντικά όταν πάρει το lollipop θα το δούμε. Σε galaxy s4 δεν είχα με Vodafone 4G και μετά από update διαμαγιας είχα (με Sim του 2004). Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Η απάντηση είναι απλή! Για να καταλάβει το note 4 ότι πλέον η Wind έχει lte πρέπει να ενημερωθεί το csc. Άρα πρέπει να γίνει update . Μελλοντικά όταν πάρει το lollipop θα το δούμε. Σε galaxy s4 δεν είχα με Vodafone 4G και μετά από update διαμαγιας είχα (με Sim του 2004). Μην αγχώνεσαι πάρε μια sim από κάποιον άλλον άλλης εταιρίας και θα δεις ότι θα έχεις 4g.Τα 910c και 910F κανονικά παίζουν κάτι άλλο γίνεται με την wind που ούτε οι ίδιου ξέρουν να απαντήσουν από οτι βλέπω όλη μέρα στο τηλέφωνο την έβγαλα. Δυστυχώς θα συμφωνήσω, πρόκειται για θέμα καθαρά της Wind μιας και διαβάζω ανάλογες αναφορές σήμερα από χρήστες S4,S5 αλλά και από tablet τα οποία υποστηρίζουν 4G. Δεν υπάρχει θέμα με τη συσκευή σας μην σας ανησυχεί. Μίλησα και εγώ πριν από λίγο με wind...Κάνανε έναν έλεγχο συμβατότητας της κάρτας sim μου και της συσκευής -αν και ανέφερα ότι έχω το note 4 απλά σαν τυπική διαδικασία έγινε το test- και επιβεβαίωσε ότι και τα δύο είναι συμβατά.Το «πρόβλημα» που τους έβγαζε στο σύστημα τους ήταν καθαρά softwariko όπως με ενημέρωσαν και έχει να κάνει με update της συσκευής προκειμένου να setaristei στο νέο δίκτυο 4G της wind...Τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω από περιέργεια κάρτες sim από cosmote και vodafone αν και δεν νομίζω και εγώ να υπάρχει θέμα hardware απλά για να μου λυθεί και η απορία!Αnyway...Είναι καθαρά θέμα της wind πιστεύω και δεν ανησυχώ και τόσο...:) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ποιο note ειναι το f ή το c ? Γιατί εγώ με wind και το F έχω όλες τις επιλογές ... και μου φαίνεται περίεργο .. Επίσης μπορει να ισχυει και το άλλο. ... Εβλεπα σήμερα στην Vodafone ότι 4G υποστηρίζουν όλα τα προγράμματα συμβολαίου εκτός ενός αυτό με 25 ευρώ πάγιο (το πιο χαμηλό ) Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στην wind?? Εγώ έχω το W ... [ATTACH]57690[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Κάτι παίζει με τα fw των διαφόρων χωρών μάλλον. Η Κάρτα σιμ μου παίζει 4g στο s4 στο note οχι αλλα η Vodafone δουλεύει μια χαρά. [ATTACH]57693[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ηρθα και εγω παιδια στην παρεα σας. Κατοχος και εγω απο εχθες του απιστευτου αυτου κινητου.:D:D:D:D Ερχομενος απο το LG G3 32 μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα,πρωτες διαφορες που παρατηρησα ειναι το μεγεθος της συσκευης,η μπαταρια και η οθονη με τα χρωματα και συνεχιζουμε μερα με την μερα να ανακαλυπτουμε και αλλα. Καλη συμβιωσει λοιπον...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ηρθα και εγω παιδια στην παρεα σας. Κατοχος και εγω απο εχθες του απιστευτου αυτου κινητου.:D:D:D:D Ερχομενος απο το LG G3 32 μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα,πρωτες διαφορες που παρατηρησα ειναι το μεγεθος της συσκευης,η μπαταρια και η οθονη με τα χρωματα και συνεχιζουμε μερα με την μερα να ανακαλυπτουμε και αλλα. Καλη συμβιωσει λοιπον...:p Καλοριζικο φιλε.Και εγω περιμενω τηλεφωνο για να δω ποτε θα το εχω.Ελπιζω αυριο.Θα γινει χαμος Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ηρθα και εγω παιδια στην παρεα σας. Κατοχος και εγω απο εχθες του απιστευτου αυτου κινητου.:D:D:D:D Ερχομενος απο το LG G3 32 μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα,πρωτες διαφορες που παρατηρησα ειναι το μεγεθος της συσκευης,η μπαταρια και η οθονη με τα χρωματα και συνεχιζουμε μερα με την μερα να ανακαλυπτουμε και αλλα. Καλη συμβιωσει λοιπον...:p Welcome to the Club! καλοριζικο φιλε λιωστο μην φοβασει τπτ ειναι τερας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ηρθα και εγω παιδια στην παρεα σας. Κατοχος και εγω απο εχθες του απιστευτου αυτου κινητου.:D:D:D:D Ερχομενος απο το LG G3 32 μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα,πρωτες διαφορες που παρατηρησα ειναι το μεγεθος της συσκευης,η μπαταρια και η οθονη με τα χρωματα και συνεχιζουμε μερα με την μερα να ανακαλυπτουμε και αλλα. Καλη συμβιωσει λοιπον...:p φιλε δε ξερω αν πηρες το exynos εγω αυτο πηρα,αλλα και εγω που ηρθα απο G3 32gb επαθα πλακα το κινητο παει σφαιρα και χωρις τα lag του lg και εβαλα και τις ρυθμισεις τον σελιδων απενεργοποιημενες και τις ανοιγει στο μπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Με 5.0.1 official, εχει κανεις θεμα να συνδεεται και να αποσυνδεεται το WiFi 350 φορες το λεπτο??? :angry: Κανει το ιδιο πραγμα σε 3 διαφορετικα τηλεφωνα που την εγκαταστησαμε...! Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Με 5.0.1 official, εχει κανεις θεμα να συνδεεται και να αποσυνδεεται το WiFi 350 φορες το λεπτο??? :angry: Κανει το ιδιο πραγμα σε 3 διαφορετικα τηλεφωνα που την εγκαταστησαμε...! Έχει περαστεί μέσω ΟΤΑ? Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μεσω Odin την εχω κανει.. Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μεσω Odin την εχω κανει.. εκανες επαναφορα πριν το περασμα αλλα και μετα το περασμα; και αλλοι που την εχουν περασει δεν εχει βγαλει το παραμικρο ειναι πολυ ανωτερει απο την κιτ κατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παιδια αν καποιος εχει καμια ιδεα να βοηθησει... Προσπαθω να πετασω την 5.0.1 μεσω kies εχω 13 gb στο κινητο και στο κομπιουτερ 3.5 gb ελευθερα. Την ωρα που λεει προετοιμασια για εγκατασταση πεταγεται παραθυρο που γραφει "ο υπολογιστης σας δεν εχει επαρκη χωρο στο σκληρο δισκο, τουλαχιστον 7050mb" Τι πρεπει να κανω? Εχει αντιμετωπιζει κανεις τετοιο θεμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) Παιδια αν καποιος εχει καμια ιδεα να βοηθησει... Προσπαθω να πετασω την 5.0.1 μεσω kies εχω 13 gb στο κινητο και στο κομπιουτερ 3.5 gb ελευθερα. Την ωρα που λεει προετοιμασια για εγκατασταση πεταγεται παραθυρο που γραφει "ο υπολογιστης σας δεν εχει επαρκη χωρο στο σκληρο δισκο, τουλαχιστον 7050mb" Τι πρεπει να κανω? Εχει αντιμετωπιζει κανεις τετοιο θεμα? Πρέπει να κάνεις αυτό που σου λέει το μήνυμα που παρέθεσες.. Να απελευθερώσεις τουλάχιστον 7GB και 50mb από τον σκληρό του υπολογιστή σου.. Αυτό συμβαίνει γιατί πρώτα κατεβαίνει και αποθηκεύεται στον υπολογιστή σου τοπικά το λογισμικό και μετά περνάει στη συσκευή σου. Επίσης η Samsung για λόγους ασφαλείας ζητάει έναν άλφα χώρο διαθέσιμο για να ξεκινήσει τη διαδικασία τον οποίο δεν έχεις. Και γενικότερα για να μπορεί να ανασάνει ο υπολογιστής σου φρόντισε να έχεις πάνω από 10gb ελεύθερα.. Edited March 5, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Τι εννοείς...... *ρυθμισεις τον σελιδων* απενεργοποιημενες;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Τι εννοείς...... *ρυθμισεις τον σελιδων* απενεργοποιημενες;;;;;;;;;; Κατι μου εβγαλε και εμενα αλλα δεν θυμαμε,ας μας βοηθησει ο φιλος. Καλο και το Lg δεν λεω αλλα τα Note ειναι μια κατηγορια απο μονα τους.:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 παιδια προσπαθω να συνδεθω στο κις για να κρατησω αντιγραφο και με πεταει συνεχεια εξω τι να φταιει το πηρα εχθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 εκανες επαναφορα πριν το περασμα αλλα και μετα το περασμα; και αλλοι που την εχουν περασει δεν εχει βγαλει το παραμικρο ειναι πολυ ανωτερει απο την κιτ κατ Εγινε hard reset αφου περαστηκε το Lollipop. Δεν αντιλεγω το κινητο πεταει, το μονο "θεμα" ειναι αυτο με το WiFi! Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts