Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια οσον αφορα την αναβαθμιση, πηγα και κατεβασα την εκδοση για Ολλανδια τωρα απλως βαζω το kies και την περναω?

Όχι δεν μπορείς να την περάσεις έτσι.Θα σου συνιστούσα να διαβάσεις πρώτα καλά τους οδηγούς για το πώς θα το κάνεις για να αποφύγεις μεγάλες στεναχώριες.

Edited by truckman

Το ξέρω ότι είναι εκτός θέματος αλλά δεν το βρίσκω, όταν κλίκαρω μια λέξη ή ένα κείμενο με το πενάκι και πατήσω αντιγραφή,μου λέει ότι αντιγραφτικε στα πρόχειρα. Που είναι τα προχείρα και δεν το βρίσκω?:blink:

αν πας στα μνμ πχ και πατησεις στο κενο για επικολοιση απο διπλα θα σου βγαλει και ακομα μια επιλογη που λεει προχειρο! εικει υπαρχουν ολα τα κειμενα που εχεις κανει αντιγραφει οπως επισης και προφσατες screen shot που εχεις τραβηξει! μπορεις να μπεις να τα δεις και να το αδιασεις αμα θες!

Το προχειρο το βγαζει και στο πληκτρολογιο οταν πατησεις το πληκτρο διπλα στη μπαρα διαστηματος.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Τέλειο αυτό δεν το ήξερα ότι έχει έπίλόγή δίπλα στο space και τα αποθηκεύει όλα. Έχω να μάθω πολλά άκόμα. Όλόίσως αυτοί οι άύτόμάτόί τόνοι πως βγαίνουν

Όποιος θέλει ας με βοηθήσει σας παρακαλώ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=405323

:)

Πάρε το 3 με τα μισά λεφτά. Για αυτά που λες μια χαρά το 3.

Με το c εχετε τετοια θεματα
...?

γιατι με το F εχω καποια ...

Στον NOVA δεν έχω το παραμικρό. Στις εφαρμογές όμως ναι... μόνο όταν φορτώνουν όμως... άπαξ και φορτώσουν πάει πολύ ομαλά. Btw έχω αρκετές εφαρμογές και συγχρονισμούς να τρέχουν από πίσω όμως...

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

στο δικό μου υπάρχουν σκαλώματα ακόμα και ειδικά μόλις ανοίξω δυο game μαζί..δεν ξέρω αν φταίει το σπάσιμο δεν ξέρω αν το xmod έχει αφήσει κατάλοιπα πάντως ακόμα κολλάει όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ.και δεν έχω φιλοτιμηθεί ακόμα να το κάνω επαναφορά

Έχει τυχει σε κανεναν ενώ διαβαζει μια σελίδα να του κοκκινισει η οθόνη ???

Καλημέρα σε όλους!Έχει δοκιμάσει να περάσει κανείς την εφαρμογή ACR-Ηχογράφηση Κλήσεων;Λειτουργεί κανονικά με exynos;Στο παρακάτω link υπάρχει μια λίστα με τις συμβατές συσκευές όπου μέσα σε αυτές είναι και το note 4 αλλά δεν διευκρινίζει για snap ή exynos.

https://bitbucket.org/copluk/acr/issue/57/phones-that-support-2-way-call-recording

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Τελικά όντως φοράει πίσω Camera από τη Sony. Η μπροστά είναι της Samsung όμως. Γράψτε *#34971539# στον dialer και τσεκάρετε ΤΟ ISO ver. Κάποιος με το U μπορεί να μας πει τι έχει;; γιατί έχω την εντύπωση πως αυτό φοράει μπρος πίσω της Samsung.
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Καλημέρα σε όλους!Έχει δοκιμάσει να περάσει κανείς την εφαρμογή ACR-Ηχογράφηση Κλήσεων;Λειτουργεί κανονικά με exynos;Στο παρακάτω link υπάρχει μια λίστα με τις συμβατές συσκευές όπου μέσα σε αυτές είναι και το note 4 αλλά δεν διευκρινίζει για snap ή exynos.

https://bitbucket.org/copluk/acr/issue/57/phones-that-support-2-way-call-recording

Με τον snap λειτουργεί κανονικότατα, δεν νομίζω να μην λειτουργεί και με τον exynos.

Δουλεύει κανονικά και με τον exynos ... (έχω την ACR PRO όμως) ... λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και με την FREE

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Με τον snap λειτουργεί κανονικότατα, δεν νομίζω να μην λειτουργεί και με τον exynos.

Δουλεύει κανονικά και με τον exynos ... (έχω την ACR PRO όμως) ... λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και με την FREE

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!:)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Καλήμερα! Εχθές ήρθε η είδηση οτι το exynos έχει οπτικό σταθεροποιητή isocell και όχι Sony, όπως του Snap. Υπάρχει καμμία σύγκριση αυτών των δύο, για το ποιός είναι καλλίτερος;

Aν καποιος φερει ενα Ν910U απ' εξω,και δεν κανει εκεινη την κληση με τοπικη καρτα σιμ,μπορει να το ξεκλειδωσει στην εδω αντιπροσωπεια,και με ποιο τιμημα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Στο κάνει σε συγκεκριμένο site?

Στο kickass.to μου το εκανε και οταν μπηκα στο myphone και ξανα στο kickass δεν μου το ξανα εκανε...δεν ξερω τι γινεται και τρομαξα γιατι εχω γραμμενο και knox...

Στο kickass.to μου το εκανε και οταν μπηκα στο myphone και ξανα στο kickass δεν μου το ξανα εκανε...δεν ξερω τι γινεται και τρομαξα γιατι εχω γραμμενο και knox...

Μην δίνεις σημασία, δεν είναι τίποτα.

Μην δίνεις σημασία, δεν είναι τίποτα.

Μακάρι γιατί μου κόπηκαν τα πόδια να πω την αλήθεια ....

Μακάρι γιατί μου κόπηκαν τα πόδια να πω την αλήθεια ....

Eίναι απ τα ads που σου πεταει. Εγω αποφευγω να μπαινω απ το κινητο, αλλά στο λαπτοπ μου γονατιζει τον μοζιλα για λιγα δευτερολεπτα. So, don't worry.:)

Παιδια καλησπερα παρακολουθω καιρο το θεμα για το NOTE 4 αλλα δν εχω βγαλει συμπερασμα ακομα αν αξιζει να το αγορασω η οχι εσεις τι λετε?οποιος το εχει ειδη του δημηουργησε κανενα προβλημα?ευχαριστω....

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)