kleanthis_cy Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 εχουν και το C & F την ειδια καμερα Sony IMX240 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 εχουν και το C & F την ειδια καμερα Sony IMX240 ??? Όχι το C έχει Samsung. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 σιγουρο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 σιγουρο αυτο Δεν μπόρεσα να βρω κάτι να το επιβεβαιώσω. Το διάβασα εδώ στο forum. To σίγουρο είναι ότι δεν φοράνε το ίδιο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 http://www.devicespecifications.com/en/comparison/4b89f743 εχει τελικα καμερα Sony IMX240 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 http://www.devicespecifications.com/en/comparison/4b89f743 εχει τελικα καμερα Sony IMX240 Άρα το F έχει Samsung. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Άρα το F έχει Samsung. Το F έχει Sony http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-teardown-reveals-that-it-uses-Sony-IMX240-camera-sensor_id61990 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Σήμερα που όλη μερα έκανα χρήση data μπορώ να πω πως δεν έχανε καθόλου το σήμα του ούτε πέφτει από 4g σε 3g πχ.επίσης παιδιά νομίζω πως το θέμα με το μπεζελ μας το παρουσίασαν λιγάκι τραγικά. ..έχω μια θήκη original samsung μια spigen και μια puro με το κορδόνι που το τραβάς για να βγει και δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά. Όσο για το νέο iPhone αν και offtopic στο παρών θέμα μπορώ να πω πως ειναι σαν πλαστικό μπροστά στο note....ναι καλά διαβάζετε και δεν είμαι fanboy....το επιασα το δουλεψα και δεν μου άρεσε σαν αίσθηση στο χέρι. απο την άλλη ουδεμία σχέση με την ποιότητα του Μ8. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Το F έχει Sony http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-teardown-reveals-that-it-uses-Sony-IMX240-camera-sensor_id61990 Άρα το F έχει Samsung. http://www.devicespecifications.com/en/comparison/4b89f743 εχει τελικα καμερα Sony IMX240 Όχι το C έχει Samsung. εχουν και το C & F την ειδια καμερα Sony IMX240 ??? Απότι φαίνεται και τα δύο έχουν τον ίδιο Sony. Απλά για κάποιο λόγο το firmware έχει διαφορετική ονομασία με αποτέλεσμα στην αρχή να νομίζουμε ότι έχουν διαφορετικό αισθητήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Απότι φαίνεται και τα δύο έχουν τον ίδιο Sony. Απλά για κάποιο λόγο το firmware έχει διαφορετική ονομασία με αποτέλεσμα στην αρχή να νομίζουμε ότι έχουν διαφορετικό αισθητήρα. Εγώ έχω μπερδευτεί.:wacko: Θα προσπαθήσω να βρω περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλημερα παιδια.Βγηκε καινουργια εκδοση στο samMobile αλλα δεν την βγαζει ΟΤΑ.Περιμενω να φορτιση το ΝΟΤΕ 4 που εχω για να το συνδεσω με το KIES μηπως και την βγαλει εκει αλλα με φοβιζει οτι στην εκδοση μεσα στο SamMobile το σηματακι του Kies ειναι αχνο και οτι στις οδηγιες αναφερει να την φλασαρουμε με ODIN.Αρα ο Knox λογικα θα γραψει και αντιο εγγυηση.:( Firmware details Model: SM-N910C Model name: GALAXY Note 4 Country: Hungary Version: Android 4.4.4 Changelist: 3317155 Build date: Wed, 19 Nov 2014 18:22:27 +0000 Product Code: XEH PDA: N910CXXU1ANK5 CSC: N910COXX1ANK2 MODEM: N910CXXU1ANK5 Instructions Extract (unzip) the firmware file Download Odin v3.09 Extract Odin zip-file Open Odin v3.09 Reboot phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons) Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin Add the firmware file to AP / PDA Make sure re-partition is NOT ticked Click the start button, sit back and wait a few minutes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλημερα παιδια.Βγηκε καινουργια εκδοση στο samMobile αλλα δεν την βγαζει ΟΤΑ.Περιμενω να φορτιση το ΝΟΤΕ 4 που εχω για να το συνδεσω με το KIES μηπως και την βγαλει εκει αλλα με φοβιζει οτι στην εκδοση μεσα στο SamMobile το σηματακι του Kies ειναι αχνο και οτι στις οδηγιες αναφερει να την φλασαρουμε με ODIN.Αρα ο Knox λογικα θα γραψει και αντιο εγγυηση.:( Firmware details Model: SM-N910C Model name: GALAXY Note 4 Country: Hungary Version: Android 4.4.4 Changelist: 3317155 Build date: Wed, 19 Nov 2014 18:22:27 +0000 Product Code: XEH PDA: N910CXXU1ANK5 CSC: N910COXX1ANK2 MODEM: N910CXXU1ANK5 Instructions Extract (unzip) the firmware file Download Odin v3.09 Extract Odin zip-file Open Odin v3.09 Reboot phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons) Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin Add the firmware file to AP / PDA Make sure re-partition is NOT ticked Click the start button, sit back and wait a few minutes εχω απο ουγγαρια και το πρωι μου ηρθε απο το kies την εβαλα κανονικα. δεν εχω δει καποια διαφορα για την ωρα. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδια ισως η ερωτηση μου να θεωρηθει χαζη αλλα παρολο που ειμαι στον κοσμο των android εδω κι ενα χρονο με το s4, νιωθω ακομα χαμενη.... Οι αναβαθμισεις για το κινητο βγαινουν αναλογα με την εκδοση? Παρατηρησα παραπανω οτι η νεα εκδοση γραφει Model: SM-N910C, τι γινεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδια ισως η ερωτηση μου να θεωρηθει χαζη αλλα παρολο που ειμαι στον κοσμο των android εδω κι ενα χρονο με το s4, νιωθω ακομα χαμενη.... Οι αναβαθμισεις για το κινητο βγαινουν αναλογα με την εκδοση? Παρατηρησα παραπανω οτι η νεα εκδοση γραφει Model: SM-N910C, τι γινεται? Ναι αναλογα με τον κωδικο του μοντελου σου και τη χωρα στην οποια προοριζεται. Δες εδω. Πανω δεξια διαλεγεις τον τυπο του κινητου σου, το λινκ ειναι γι αυτο που εχω εγω, εσυ διαλεξε αυτο που εχεις. http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδια ισως η ερωτηση μου να θεωρηθει χαζη αλλα παρολο που ειμαι στον κοσμο των android εδω κι ενα χρονο με το s4, νιωθω ακομα χαμενη.... Οι αναβαθμισεις για το κινητο βγαινουν αναλογα με την εκδοση? Παρατηρησα παραπανω οτι η νεα εκδοση γραφει Model: SM-N910C, τι γινεται? Συγκεκριμένα βγαίνουν για τη χώρα που προορίζεται το τηλέφωνο. Μπορεί δηλαδή ένα F στην Ιταλία να έχει πάρει ένα update κι εσύ στην Ελλάδα με το ίδιο μοντέλο να περιμένεις.. Ωστόσο, εφόσον μιλάμε για το ίδιο μοντέλο, roms από άλλες χώρες είναι επίσης συμβατές επομένως αν "καίγεσαι" για ένα update το περνάς μέσω odin κινδυνεύοντας όμως να γράψει ο knox counter, αυτό συζητάνε τελευταία στο επίσημο θέμα του Ν910F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πρεπει να εχω κανει root? Μονο ο αριθμος του μοντελου παιζει ρολο, η περιοχη οχι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πρεπει να εχω κανει root? Μονο ο αριθμος του μοντελου παιζει ρολο, η περιοχη οχι? Όχι δεν χρειάζεσαι root και ο κωδικός του μοντέλου παίζει ρόλο. Απλά είναι ρίσκο γιατί υπάρχει πιθανότητα να γράψει το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IanBlack Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Και οι περιοχες που στο ballon γράφει Ν/Α τι ειναι πχ ORX, ΜΕΟ κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μου ήρθε το update μόλις, 109,71ΜΒ.. Έχω το C, κυκλοφορία Ντουμπάι και Μέση Ανατολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Στο update πριν το κάνεις γράφει τι ακριβώς περιλαμβάνει η αναβάθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Στο update πριν το κάνεις γράφει τι ακριβώς περιλαμβάνει η αναβάθμιση ? Δες εδώ https://www.dropbox.com/s/evpr0tkbayofgf5/Screenshot_2014-11-25-22-01-19.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δες εδώ https://www.dropbox.com/s/evpr0tkbayofgf5/Screenshot_2014-11-25-22-01-19.png?dl=0 Ωραίος! !!! Άντε να δούμε πότε θα έρθουν και σε εμάς στήν έλλάδά αυτές οι μικρό διορθώσεις. .(άν έρθουν και δεν πάμε κατευθείαν στην lolipop , μια που το κόβω να είναι από τις τελευταίες χώρες η Ελλάδα στά update ) Απο την άλλη και μία μικρή καθυστέρηση δεν θα μας κάνει κακό ώστε να δούμε από τους άλλους αν όλα λειτουργούν σωστά. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ωραίος! !!! Άντε να δούμε πότε θα έρθουν και σε εμάς στήν έλλάδά αυτές οι μικρό διορθώσεις. .(άν έρθουν και δεν πάμε κατευθείαν στην lolipop , μια που το κόβω να είναι από τις τελευταίες χώρες η Ελλάδα στά update ) Απο την άλλη και μία μικρή καθυστέρηση δεν θα μας κάνει κακό ώστε να δούμε από τους άλλους αν όλα λειτουργούν σωστά. .. Μα όλα τα C που πολούνται στην Ελλάδα είναι Ουγγρικά... έτσι δεν είναι;;; Εγώ πάντως τώρα αναβαθμίζω μέσω Kies Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το ξέρω ότι είναι εκτός θέματος αλλά δεν το βρίσκω, όταν κλίκαρω μια λέξη ή ένα κείμενο με το πενάκι και πατήσω αντιγραφή,μου λέει ότι αντιγραφτικε στα πρόχειρα. Που είναι τα προχείρα και δεν το βρίσκω?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Απο οσο ξερω, αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι πιο εμπειροι, το προχειρο δεν ειναι καποιος φακελος αλλα οτι εχεις αντιγραψει (το τελευταιο παντα) στο βγαζει αν κρατησεις το πενακι παρατεταμενα για να το επικολησεις οπου θες. Παιδια οσον αφορα την αναβαθμιση, πηγα και κατεβασα την εκδοση για Ολλανδια τωρα απλως βαζω το kies και την περναω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts