Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχουν και το C & F την ειδια καμερα Sony IMX240 ???

Όχι το C έχει Samsung.

Φιλικά Γιώργος

σιγουρο αυτο

Δεν μπόρεσα να βρω κάτι να το επιβεβαιώσω. Το διάβασα εδώ στο forum.

To σίγουρο είναι ότι δεν φοράνε το ίδιο.

Φιλικά Γιώργος

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/4b89f743

εχει τελικα καμερα Sony IMX240

Άρα το F έχει Samsung.

Φιλικά Γιώργος

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σήμερα που όλη μερα έκανα χρήση data μπορώ να πω πως δεν έχανε καθόλου το σήμα του ούτε πέφτει από 4g σε 3g πχ.επίσης παιδιά νομίζω πως το θέμα με το μπεζελ μας το παρουσίασαν λιγάκι τραγικά. ..έχω μια θήκη original samsung μια spigen και μια puro με το κορδόνι που το τραβάς για να βγει και δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά. Όσο για το νέο iPhone αν και offtopic στο παρών θέμα μπορώ να πω πως ειναι σαν πλαστικό μπροστά στο note....ναι καλά διαβάζετε και δεν είμαι fanboy....το επιασα το δουλεψα και δεν μου άρεσε σαν αίσθηση στο χέρι. απο την άλλη ουδεμία σχέση με την ποιότητα του Μ8. ....

Άρα το F έχει Samsung.

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/4b89f743

εχει τελικα καμερα Sony IMX240

Όχι το C έχει Samsung.

εχουν και το C & F την ειδια καμερα Sony IMX240 ???

Απότι φαίνεται και τα δύο έχουν τον ίδιο Sony. Απλά για κάποιο λόγο το firmware έχει διαφορετική ονομασία με αποτέλεσμα στην αρχή να νομίζουμε ότι έχουν διαφορετικό αισθητήρα.

Απότι φαίνεται και τα δύο έχουν τον ίδιο Sony. Απλά για κάποιο λόγο το firmware έχει διαφορετική ονομασία με αποτέλεσμα στην αρχή να νομίζουμε ότι έχουν διαφορετικό αισθητήρα.

Εγώ έχω μπερδευτεί.:wacko: Θα προσπαθήσω να βρω περισσότερες πληροφορίες.

Φιλικά Γιώργος

Καλημερα παιδια.Βγηκε καινουργια εκδοση στο samMobile αλλα δεν την βγαζει ΟΤΑ.Περιμενω να φορτιση το ΝΟΤΕ 4 που εχω για να το συνδεσω με το KIES μηπως και την βγαλει εκει αλλα με φοβιζει οτι στην εκδοση μεσα στο SamMobile το σηματακι του Kies ειναι αχνο και οτι στις οδηγιες αναφερει να την φλασαρουμε με ODIN.Αρα ο Knox λογικα θα γραψει και αντιο εγγυηση.:(

Firmware details

Model: SM-N910C

Model name: GALAXY Note 4

Country: Hungary

Version: Android 4.4.4

Changelist: 3317155

Build date: Wed, 19 Nov 2014 18:22:27 +0000

Product Code: XEH

PDA: N910CXXU1ANK5

CSC: N910COXX1ANK2

MODEM: N910CXXU1ANK5

Instructions

Extract (unzip) the firmware file

Download Odin v3.09

Extract Odin zip-file

Open Odin v3.09

Reboot phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)

Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin

Add the firmware file to AP / PDA

Make sure re-partition is NOT ticked

Click the start button, sit back and wait a few minutes

Καλημερα παιδια.Βγηκε καινουργια εκδοση στο samMobile αλλα δεν την βγαζει ΟΤΑ.Περιμενω να φορτιση το ΝΟΤΕ 4 που εχω για να το συνδεσω με το KIES μηπως και την βγαλει εκει αλλα με φοβιζει οτι στην εκδοση μεσα στο SamMobile το σηματακι του Kies ειναι αχνο και οτι στις οδηγιες αναφερει να την φλασαρουμε με ODIN.Αρα ο Knox λογικα θα γραψει και αντιο εγγυηση.:(

Firmware details

Model: SM-N910C

Model name: GALAXY Note 4

Country: Hungary

Version: Android 4.4.4

Changelist: 3317155

Build date: Wed, 19 Nov 2014 18:22:27 +0000

Product Code: XEH

PDA: N910CXXU1ANK5

CSC: N910COXX1ANK2

MODEM: N910CXXU1ANK5

Instructions

Extract (unzip) the firmware file

Download Odin v3.09

Extract Odin zip-file

Open Odin v3.09

Reboot phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)

Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin

Add the firmware file to AP / PDA

Make sure re-partition is NOT ticked

Click the start button, sit back and wait a few minutes

εχω απο ουγγαρια και το πρωι μου ηρθε απο το kies την εβαλα κανονικα. δεν εχω δει καποια διαφορα για την ωρα.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Παιδια ισως η ερωτηση μου να θεωρηθει χαζη αλλα παρολο που ειμαι στον κοσμο των android εδω κι ενα χρονο με το s4, νιωθω ακομα χαμενη....

Οι αναβαθμισεις για το κινητο βγαινουν αναλογα με την εκδοση? Παρατηρησα παραπανω οτι η νεα εκδοση γραφει Model: SM-N910C, τι γινεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παιδια ισως η ερωτηση μου να θεωρηθει χαζη αλλα παρολο που ειμαι στον κοσμο των android εδω κι ενα χρονο με το s4, νιωθω ακομα χαμενη....

Οι αναβαθμισεις για το κινητο βγαινουν αναλογα με την εκδοση? Παρατηρησα παραπανω οτι η νεα εκδοση γραφει Model: SM-N910C, τι γινεται?

Ναι αναλογα με τον κωδικο του μοντελου σου και τη χωρα στην οποια προοριζεται. Δες εδω. Πανω δεξια διαλεγεις τον τυπο του κινητου σου, το λινκ ειναι γι αυτο που εχω εγω, εσυ διαλεξε αυτο που εχεις. http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

Συγκεκριμένα βγαίνουν για τη χώρα που προορίζεται το τηλέφωνο. Μπορεί δηλαδή ένα F στην Ιταλία να έχει πάρει ένα update κι εσύ στην Ελλάδα με το ίδιο μοντέλο να περιμένεις.. Ωστόσο, εφόσον μιλάμε για το ίδιο μοντέλο, roms από άλλες χώρες είναι επίσης συμβατές επομένως αν "καίγεσαι" για ένα update το περνάς μέσω odin κινδυνεύοντας όμως να γράψει ο knox counter, αυτό συζητάνε τελευταία στο επίσημο θέμα του Ν910F

Πρεπει να εχω κανει root? Μονο ο αριθμος του μοντελου παιζει ρολο, η περιοχη οχι?

Πρεπει να εχω κανει root? Μονο ο αριθμος του μοντελου παιζει ρολο, η περιοχη οχι?

Όχι δεν χρειάζεσαι root και ο κωδικός του μοντέλου παίζει ρόλο. Απλά είναι ρίσκο γιατί υπάρχει πιθανότητα να γράψει το knox.

Στο update πριν το κάνεις γράφει τι ακριβώς περιλαμβάνει η αναβάθμιση ?

Δες εδώ

https://www.dropbox.com/s/evpr0tkbayofgf5/Screenshot_2014-11-25-22-01-19.png?dl=0

Ωραίος! !!!

Άντε να δούμε πότε θα έρθουν και σε εμάς στήν έλλάδά αυτές οι μικρό διορθώσεις. .(άν έρθουν και δεν πάμε κατευθείαν στην lolipop , μια που το κόβω να είναι από τις τελευταίες χώρες η Ελλάδα στά update )

Απο την άλλη και μία μικρή καθυστέρηση δεν θα μας κάνει κακό ώστε να δούμε από τους άλλους αν όλα λειτουργούν σωστά. ..

Ωραίος! !!!

Άντε να δούμε πότε θα έρθουν και σε εμάς στήν έλλάδά αυτές οι μικρό διορθώσεις. .(άν έρθουν και δεν πάμε κατευθείαν στην lolipop , μια που το κόβω να είναι από τις τελευταίες χώρες η Ελλάδα στά update )

Απο την άλλη και μία μικρή καθυστέρηση δεν θα μας κάνει κακό ώστε να δούμε από τους άλλους αν όλα λειτουργούν σωστά. ..

Μα όλα τα C που πολούνται στην Ελλάδα είναι Ουγγρικά... έτσι δεν είναι;;; Εγώ πάντως τώρα αναβαθμίζω μέσω Kies

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Το ξέρω ότι είναι εκτός θέματος αλλά δεν το βρίσκω, όταν κλίκαρω μια λέξη ή ένα κείμενο με το πενάκι και πατήσω αντιγραφή,μου λέει ότι αντιγραφτικε στα πρόχειρα. Που είναι τα προχείρα και δεν το βρίσκω?:blink:

Απο οσο ξερω, αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι πιο εμπειροι, το προχειρο δεν ειναι καποιος φακελος αλλα οτι εχεις αντιγραψει (το τελευταιο παντα) στο βγαζει αν κρατησεις το πενακι παρατεταμενα για να το επικολησεις οπου θες.

Παιδια οσον αφορα την αναβαθμιση, πηγα και κατεβασα την εκδοση για Ολλανδια τωρα απλως βαζω το kies και την περναω?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Exynos 5433 (SM-N910C)