DesertSMisSRaiN Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ...έρχεται και το American Pie 5: The Naked Mile. The series that wouldn't end... Ποιό άρρωστο μυαλκό συνεχίζει να βγάζει αυτά τα εκτρώματα;;; :mad: :p Μετά το 2ο (άντε και το Wedding) δεν βλέπεται Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Το Wedding ήταν αρκετά καλό αν και σε πολλά σημεία επαναλαμβάνονταν τα αστεία από τις πρώτες δύο ταινίες. Αυτό που το έσωσε ήταν η παρουσία της πλεινότητας του καστ των προηγούμενων δύο ταινιών. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 εγω παντως θα περιμενω με αγωνια το ocean's thirteen. ειδικα με τα το twelve Που ειχει πολλες ανατροπες..steven soderbergh ελπιζω παλι ε? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 εγω παντως θα περιμενω με αγωνια το ocean's thirteen. ειδικα με τα το twelve Που ειχει πολλες ανατροπες..steven soderbergh ελπιζω παλι ε? 5 posts πιο πάνω έχω δώσει το link. :rolleyes: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 εγω παντως θα περιμενω με αγωνια το ocean's thirteen. ειδικα με τα το twelve Που ειχει πολλες ανατροπες..steven soderbergh ελπιζω παλι ε? Εγώ δεν πρόκειται ούτε να το κατεβάσω...Με απογοήτευσε ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ το Ocean's Twelve... Είναι ποτέ δυνατόν να θεωρώ καλή ταινία μια ταινία που πηγαίνω να δω για να δω δράση και να βλέπω μια ταινία με ατέλειωτους διαλόγους;;Αμάν πια!! Τι κόμπλεξ είναι αυτό που έχουν οι σκηνοθέτες με τους κριτικούς κινηματογράφου που θα τους θάψουν επειδή δεν θα έχουν ψυχολογικές αναζητήσεις στο έργο τους;;; Παλιότερα δεν υπήρχε αυτό! Πήγαινες να δεις δράση, έβλεπες δράση!Πήγαινες για θρίλερ, έβλεπες θρίλερ... Πήγαινες για κωμωδία, έβλεπες κωμωδία! Τώρα πας σε κωμωδία και σου εξελίσεται σε δράμα (π.χ. Click) ή πας σε ταινία δράσης και βλέπεις ανούσιες ψυχολογικές αναζητήσεις (π.χ. Spiderman 2, Batman Begins)... Χάλασαν οι σκηνοθέτες :down: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Μέσα στο 2008 αναμένεται η δεύτερη ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Dan Brown. Πρόκειται για το Angels & Demons (Illuminati - Οι Πεφωτισμένοι). Και επειδή το link απαιτεί πρόσβαση στο imdbpro, ορίστε ορισμένα άλλα ενδεικτικά links:link 1 link 2 link 3 link 4 link 5 Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 φιλε desertmissrain θεωρω οτι το twelve ηταν καλη ταινια. σαφεστατα και δεν ηταν ταινια δρασης, ομως ειχε πολλες ανατροπες, ειχε φοβερο καστ, πολυ καλες ατακες αναμεσα σε ηθοποιους και πιστευω και εξυπνο χιουμορ. εμενα με αρεσε για να ειμαι ειλικρινης και γιαυτο περιμενω το thirteen πως και πως..μαλλιστα τωρα που το καλοσκευτομαι ουτε η πρωτη ταινια ειχε φοβερη δραση..ολα κατεδεικναν εμπνευσμενα σχεδια ληστειας.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pig7 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Exw diabasei to biblio.Mexri thn mesh paei kala alla meta ginetai o Brown ginetai yperbolikos sthn perigrafh tou kai 3efeugei arketa. To pshfiako oxeiro einai polu kalutero!!!!!!!! Παράθεση Commando 7 Vermelho Etoliko Red Klan Όπου κ αν βρίσκεσαι Θ’ ακολουθήσω… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Special treat για τους απανταχού παρόντες SAW fans...special βιντεάκι απο τα φετεινά Spike Awards...προσοχή!!! SAW είναι αυτό οπότε να έχετε γερό στομάχι όσοι θέλετε να το δείτε. Ακόμα...trailer για το The Grind House ωραία η Rose Zodiac official poster Και τέλος απο το Bruce Almighty πάμε στο Evan Almighty πάλι με τον Morgan Freeman αλλά αυτή την φορά με τον Steve Carell (τον 40χρονο παρθένο αν θυμάστε). Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Παρακαλώ πολύ. Να μην ξεχνάμε την Lauren Graham που παίζει επίσης στο Evan Almighty... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Παρακαλώ πολύ. Να μην ξεχνάμε την Lauren Graham που παίζει επίσης στο Evan Almighty... OK...Gilmore Boy :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 OK...Gilmore Boy :p :rotfl: :lol: :p Κοίταξε, ή θα έχουμε κόλλημα, ή δεν θα έχουμε! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 :rotfl: :lol: :p Κοίταξε, ή θα έχουμε κόλλημα, ή δεν θα έχουμε! Σωστός!! :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 JP IV (2008). Rumored η Keira Knightley! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Τι έχετε να πείτε για αυτή την ελληνική ταινία; Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται...:blink: :blink: "Straight Story" τον Δεκέμβρη στους κινηματογράφους των Βλ. Κυριακίδη και Έφης Μουρίκη Στο βιντεοκλίπ "Επικίνδυνα σε θέλω" των C:Real έχει αποσπάσματα της ταινίας. Γνώμη μου: ΑΙΣΧΟΣ! Δεν μπορείτε να πείτε; Ο ελληνικός κινηματογράφος σκίζει! Μία το "Οξυγόνο" και μία αυτό, θα 'χουν να λένε οι τουρίστες... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Press release apo tin Odeon! http://download.yousendit.com/24D45FD6378A57D2 Ola ta kainouria DVD se Region 2 Greek! JP IV (2008). Rumored η Keira Knightley! Pali kala pou den agorasa to Ultimate Collection tou JP.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Τι έχετε να πείτε για αυτή την ελληνική ταινία; Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται...:blink: :blink: "Straight Story" τον Δεκέμβρη στους κινηματογράφους των Βλ. Κυριακίδη και Έφης Μουρίκη Στο βιντεοκλίπ "Επικίνδυνα σε θέλω" των C:Real έχει αποσπάσματα της ταινίας. Γνώμη μου: ΑΙΣΧΟΣ! Δεν μπορείτε να πείτε; Ο ελληνικός κινηματογράφος σκίζει! Μία το "Οξυγόνο" και μία αυτό, θα 'χουν να λένε οι τουρίστες... :lol: :lol: :lol: Πλάκα είχε Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ρε παιδιά, σχετικά με το "300"....τί σας άρεσε στο trailer ώστε να χαρακτηριστεί φαινόμενο...εμένα βλακεία μου φάνηκε....λες και έβλεπα γραφικά από παιχνίδι ήταν...όσον αφορά σκηνοθεσία και αυτά δεν πρόσεξα κάτι το ιδιαίτερο (αυτό από το youtube είδα) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 O Frank Miller (στου οποίου το "300" στηρίζεται) είναι graphic novel... Άρα και η αίσθηση που σου αφήνει είναι λογικό να μοιάζει με κόμικ/γραφικά παιχνιδιού. Για να πω την αλήθεια και εμένα η αρχή του τρέιλερ μου έκανε σαν βίντεο έναρξης παιχνιδιού, αλλά γενικά μου άρεσε...Ήταν σκοτεινό και αγωνιώδες (όπως όλα του Μiller) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Pali kala pou den agorasa to Ultimate Collection tou JP.. Έτσι δεν κάνουν πάντα; Μόλις ξεκινήσουν οι φήμες για νέα ταινίες, βγάζουν τις προηγούμενες σε προσφορά, τρέχουμε και τις αγοράζουμε και μετά ξανά από την αρχή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Τι έχετε να πείτε για αυτή την ελληνική ταινία; Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται...:blink: :blink: "Straight Story" τον Δεκέμβρη στους κινηματογράφους των Βλ. Κυριακίδη και Έφης Μουρίκη Στο βιντεοκλίπ "Επικίνδυνα σε θέλω" των C:Real έχει αποσπάσματα της ταινίας. Γνώμη μου: ΑΙΣΧΟΣ! Δεν μπορείτε να πείτε; Ο ελληνικός κινηματογράφος σκίζει! Μία το "Οξυγόνο" και μία αυτό, θα 'χουν να λένε οι τουρίστες... ti allh mlk tha skeftoun na bgaloun........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Τι έχετε να πείτε για αυτή την ελληνική ταινία; Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται...:blink: :blink: "Straight Story" τον Δεκέμβρη στους κινηματογράφους των Βλ. Κυριακίδη και Έφης Μουρίκη Στο βιντεοκλίπ "Επικίνδυνα σε θέλω" των C:Real έχει αποσπάσματα της ταινίας. Γνώμη μου: ΑΙΣΧΟΣ! Δεν μπορείτε να πείτε; Ο ελληνικός κινηματογράφος σκίζει! Μία το "Οξυγόνο" και μία αυτό, θα 'χουν να λένε οι τουρίστες... "Δεν μπορώ να μιλήσω. :X Με συγκίνησε τόσο πολύ :cry: σαν τότε που έλουσα το μάτι μου με σαπούνι.:cry:" Μα τι αίσχος. Τι άλλο θα δούν τα μάτια μας; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 κρίμα για τον χρήστο χατζηπαναγιώτη που ενώ έπαιζε στα εγκλήματα καταδέχεται τώρα να χαντακωθεί με έναν τέτοιο ρόλο. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Μου φαίνεται πως είστε εξαιρετικά υπερβολικοί... Πρέπει όλες οι ταινίες να είναι επιπέδου Αγγελόπουλου; Προσωπικά νομίζω πως πρόκειται για μία κωμωδία με θέμα το οποίο ξεφεύγε από τα συνηθισμένα και αυτό είναι καλό, όχι κακό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Μου φαίνεται πως είστε εξαιρετικά υπερβολικοί... Πρέπει όλες οι ταινίες να είναι επιπέδου Αγγελόπουλου; Προσωπικά νομίζω πως πρόκειται για μία κωμωδία με θέμα το οποίο ξεφεύγε από τα συνηθισμένα και αυτό είναι καλό, όχι κακό... Είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξει κοινωνία στην οποία οι ομοφυλόφιλοι θα υπερτερούν των ετεροφυλόφιλων; Και μάλιστα οι δεύτεροι να είναι σαν κυνηγημένοι και σαν τουρίστες; Είδες λίγο την υπόθεση-υπόθετο της ταινίας; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts