P900 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ίσως το post είναι λίγο ξεκάρφωτο, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε την αγορά ανταλλακτικών και επισκευών, για την κακή την ώρα!! Πρίν δυο ημέρες κατέστρεψα την οθόνη μου, έχοντας ξεχασμένο το τηλέφωνο στην τσέπη μου καθώς παρακολουθούσα αγώνα ποδοσφαίρου.. τώρα, απο θερμοκρασία κάηκε, του κοπάνησα καμμία και δεν κατάλαβα, δεν ξέρω.. Οταν το διαπίστωσα, αναζήτησα πληροφορίες για κόστος επισκευής στα θέματα του forum και πήρα μια ιδέα για το τίμημα, γύρω στα 150€. Η sony ericsson με παρέπεμψε στην omnitech και παρέδωσα την συσκευή. Σε λιγότερο απο 24 ώρες ήταν έτοιμη, και το συνολικό κόστος ήταν 111,00€. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα απο την αμεσότητα, καθώς είχα ιδιαιτέρως άσχημες εμπειρίες απο παλαιότερες επισκέψεις στα service της Ericsson.. Ελπίζω να υπάρχει ανάλογη αντιμετώπιση σε κάθε μορφής επισκευή!! Φίλε κι εγώ την έπαθα και ξέχασα το δικό μου στην τσέπη αλλά όταν πήγα στο σερβις είπα οτι δεν ξέρω τι έγινε και μου την αντικαταστήσανε δωρεαν με μια ολοκαίνουρια οθόνη. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Αυτο ειναι το προβλημα δεν βλεπει το bh αλλα το Τ630 μου το βλεπει κανονικα !Υπεθεσα οτι δεν υπαρχει συμβατοτητα αλλα στη s.e. μου ειπαν δουλευει κανονικα Δεν νομίζω να είναι θέμα συμβατότητας με το Ρ910. Εγώ έχω το HB-65 και το αναγνωρίζει κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις το εξής: Αφού δεν το έχει εμφανίσει στις συσκευές, ενεργοποίησε το bluetooth του κινητού και αφού ανάψεις το hands-free κράτα πατημένο το ίδιο πλήκτρο για μερικά δευτερόλεπτα. Θα αρχίσει να κάνει αναζήτηση για τηλέφωνα και λογικά θα εμφανίσει μήνυμα στο τηλέφωνο για σύνδεση με bluetooth hands-free. O κωδικός σύνδεσης (pairing) είναι 0000. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POWERMATE_1 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ας δούμε μία ακόμα "παράλειψη" από πάρα πολλά τηλέφωνα (SE, Nokia etc.) Σε απάντηση SMS από 2719, 2721 (Vodafone) βλέπουμε τον αριθμό που μας κάλεσε, αλλα άν αυτός είναι στις επαφές μας , δεν "βγαίνει" το όνομα της επαφής, παρά μόνο αν κάνεις κλήση. Αντίθετα με το Ericsson Τ39m , με ένα δεύτερο πάτημα του YES χωρίς να κάνει κλήση, βλέπεις και το όνομα της επαφής. :w00t: Μήπως υπάρχει κάποια λύση και για την σειρά Pxxx ; :rolleyes: Απ’ όσο γνωρίζω φίλε μου δεν υπάρχει λύση , το έχω ψάξει και εγώ αλλά τίποτα Δυστυχώς η λύση είναι στιγμιαία κλήση . :( Παράθεση :kill: :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Aπο την στιγμη που εβαλα το "Advanced Call Manager" δεν μου κανει full screen τις φωτογραφιες.Τι πρεπει να κανω?????????? :geek: Yparxei lysi. Vlepeis to eikonidio tou ACM kato sto taskbar? Ayto ftaei. Kapou sta settings tou ACM mporeis na to vgaleis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Ok!!! ThanXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπαρχει εφαρμογη με την οποια να φτιαχνεις φακελους στην επιφανεια εργασιας του p910? (πχ με ονομασια παιχνιδια-προγραμματα-εργαλεια κτλ) Eτσι ωστε ολα τα οσα εχεις περασει στο κινητο να ειναι ομαδοποιημενα στην επιφανεια εργασιας του κινητου . ΥΓ:Σε nokia series 60 κινητα η εφαρμογη που το κανει αυτο λεγετε smart launcher :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Μου'βγαλες τα μάτια... :O Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή για UIQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 ok,και συγνωμη για τα μικρα γραμματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEADMAN Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Geia sas Paides. Exw parei to P910i prin apo peripou ena mhna, einai to prwto mou toso... proigmeno kinito (eixa to gd87 ta teleutea 3 xronia) kai gia na mhn kanw kamia mlkia apefyga na to syndesw me to pc (pc suite) mexri na to ma8w arketa kala.. Perase loipon o mhnas kai telika pira thn apofash na to syndesw sto pc (enhmeronw pos den eimai expert tou pc), telika meta apo poly kopo -kai ligo tropo- katafera na kanw thn perifimh syndesh... Ola kala, metefera mp3's, photos, wallpapers ktl... Otan omos piga na perasw videakia se arxeio .mpeg mou egrafe oti den einai epitrepto to arxeio (kati tetio telos pantwn)... Kai ftanw sthn erwtish: To P910i den paizei .mpeg? H' mipos prepei na kanw kamia magkia? Simiono kai pali oti den eimai expert... Elpizw h apantish na mou einai katanoith ;) Diabasa liges selides (sygnnomh an auto pou sas rwtisa egw exei apanti8ei sto parel8on alla distixws den mporousa na diavasw 100ades posts enos xronou) kai omologw merikes fores den katalabena tipota :wacko:. Pantws apo dw kai pera 8a sas diabazw gia na anaplirosw to xameno edafos ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 πρεπει να εγκαταστησεις το προγραμμα smartmovie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 μπορει να μου πει καποιος πως λειτουργει το κλειδακι για το vrally γιατι το εγκατεστησα αλλα δεν ξεκλειδωθηκε υπαρχει κατι παραπανω που πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Geia sas Paides. Exw parei to P910i prin apo peripou ena mhna, einai to prwto mou toso... proigmeno kinito (eixa to gd87 ta teleutea 3 xronia) kai gia na mhn kanw kamia mlkia apefyga na to syndesw me to pc (pc suite) mexri na to ma8w arketa kala.. Perase loipon o mhnas kai telika pira thn apofash na to syndesw sto pc (enhmeronw pos den eimai expert tou pc), telika meta apo poly kopo -kai ligo tropo- katafera na kanw thn perifimh syndesh... Ola kala, metefera mp3's, photos, wallpapers ktl... Otan omos piga na perasw videakia se arxeio .mpeg mou egrafe oti den einai epitrepto to arxeio (kati tetio telos pantwn)... Kai ftanw sthn erwtish: To P910i den paizei .mpeg? H' mipos prepei na kanw kamia magkia? Simiono kai pali oti den eimai expert... Elpizw h apantish na mou einai katanoith ;) Diabasa liges selides (sygnnomh an auto pou sas rwtisa egw exei apanti8ei sto parel8on alla distixws den mporousa na diavasw 100ades posts enos xronou) kai omologw merikes fores den katalabena tipota :wacko:. Pantws apo dw kai pera 8a sas diabazw gia na anaplirosw to xameno edafos ;) το ρ910 παίζει μόνο .mp4 & .3gp αν κάνεις εγκατάσταση το smartmovie διαβάζει και .avi Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Καλημέρα... Έχω τραβήξει κάποιες φωτογραφίες με το κινητό, πως μπορώ να τις περάσω στον υπολογιστή μου χωρίς ΒΤ ??? Ευχαριστώ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEADMAN Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Pou to briskw to smartmovie paides? Kai ti eidous avi paizei, xvid avi,divx avi? A,kai kati allo... To setup ginete eukola h pali 8elei kopo? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Καλημέρα... Έχω τραβήξει κάποιες φωτογραφίες με το κινητό, πως μπορώ να τις περάσω στον υπολογιστή μου χωρίς ΒΤ ??? Ευχαριστώ... Από τη βάση συγχρονισμού του κινητού με τον υπολογιστή. Αν έχεις εγκαταστήσει το SE PC Suite, στην εξερεύνηση των Windows πρέπει να εμφανίζει ένα μενού ''To δικό μου Ρ910i''. Όταν συνδέσεις το κινητό στη βάση του, εμφανίζει τα περιεχόμενα του φακέλου ''Media Files'' (αρχεία πολυμέσων). Εκεί βρίσκονται και οι φωτογραφίες σου, και με ένα copy-paste μπορείς να τις αντιγράψεις στον υπολογιστή σου. Διαφορετικά, με έναν explorer του κινητού σου απ' τον υπολογιστή, πήγαινε στο c:\ documents\media files όπου θα βρεις τις φωτογραφίες και με copy-paste μπορείς να τις αντιγράψεις πάλι στον υπολογιστή. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Ειχα δοκιμάσει με τον File Manager της Epocware και δεν το έκανε... Με το Shortcut στο Desktop των Windows "Το δικό μου Ρ910" δούλεψε άψογα ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Έχω το εξής πρόβλημα:Σήμερα πήγα και πήρα ένα card reader (TRAXDATA 11in1) , ο οποίος βλέπει κανονικά τo MS 32Mb της συσκευασίας , κάνει κανονικά εγγραφή ,αλλά ότι και να προσπαθήσω να περάσω δεν το βλέπει το τηλέφωνο , ενω το MS 512Mb δεν το βλέπει καθόλου. Καμμιά ιδέα γιατί εάν στέιλεις ταινία με το καλώδιο θες πολλές ώρες (150-200 Mb)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Εχω εγκαταστησει μερικες εφαρμογες αλλα καποια απο αυτες "τεντωνει ασχημα" την μπαταρια. Δεν εχει το κινητο την αυτονομια που ειχε πριν μια εβδομαδα και τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Μερικες που εχω και ειναι "υποπτες" ειναι το ΤRACKER(αν και το εχω εγκατεστημενο αλλα το εχω ανενεργο) το big ben(το εχω ενεργο και πιστευω αυτο μου την κανει την δουλεια) μετα εχω το taskman το sman 1.4 και το active desc. Γνωριζει καποιος ποια εφαρμογη ειναι αυτη που μειωνει την αυτονομια της μπαταριας? thanks :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Έχω το εξής πρόβλημα:Σήμερα πήγα και πήρα ένα card reader (TRAXDATA 11in1) , ο οποίος βλέπει κανονικά τo MS 32Mb της συσκευασίας , κάνει κανονικά εγγραφή ,αλλά ότι και να προσπαθήσω να περάσω δεν το βλέπει το τηλέφωνο , ενω το MS 512Mb δεν το βλέπει καθόλου. Καμμιά ιδέα γιατί εάν στέιλεις ταινία με το καλώδιο θες πολλές ώρες (150-200 Mb)? Πριν το βάλεις στο card reader κάνε πρώτα format του memory stick στο κινητό, και μετά δοκίμασε να περάσεις στο card reader τα δεδομένα που θέλεις. (Με το format δημιουργούνται οι απαραίτητοι κατάλογοι που χρειάζεται το κινητό για να αποθηκεύει φωτογραφίες, έγγραφα, μουσική κτλ). Ίσως αυτό φταίει. Επίσης δοκίμασε με κάποιον file manager (πχ. Handy Explorer) να δεις αν τα δεδομένα σου υπάρχουν στο memory stick, αλλά σε τέτοιο κατάλογο που δεν τα βλέπει το κινητό. Με τον ενσωματωμένο file manager που έχει το τηλέφωνο (διαχείριση αρχείων) πήγαινε στο ''Εξωτερικά-Άλλα'' μήπως εκεί υπάρχουν τα αρχεία. Εχω εγκαταστησει μερικες εφαρμογες αλλα καποια απο αυτες "τεντωνει ασχημα" την μπαταρια. Δεν εχει το κινητο την αυτονομια που ειχε πριν μια εβδομαδα και τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Μερικες που εχω και ειναι "υποπτες" ειναι το ΤRACKER(αν και το εχω εγκατεστημενο αλλα το εχω ανενεργο) το big ben(το εχω ενεργο και πιστευω αυτο μου την κανει την δουλεια) μετα εχω το taskman το sman 1.4 και το active desc. Γνωριζει καποιος ποια εφαρμογη ειναι αυτη που μειωνει την αυτονομια της μπαταριας? thanks :) Το tracker λέγεται ότι ''τρώει'' την μπαταρία του τηλεφώνου περίπου κατά 20% πιο γρήγορα, αλλά αφού το έχεις ανενεργό μάλλον δεν είναι αυτό. Δοκίμασε να μην χρησιμοποιήσεις το big ben κατά τη διάρκεια ενός πλήρους κύκλου της μπαταρίας να δεις αν έχει διαφορά. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 ibaxevan thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Ego exo to tracker kai dokimasa na exo anenergo gia kana 2 meres. Den eida simantiki diafora. To big ben einai ayto pou sou kanei ti zimia. Ekana to idio kai eida POLY megali diafora!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Όταν πάω να μπω στην MS τότε μου βγάζει το παρακάτω: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο H:\MEMSTICK.mem Καμμία ιδέα? Φίλε Ibaxevan τα έχω κάνει όλα αυτά και διάφορα άλλα , αλλά δεν γίνεται τίποτα. Έχω και σχετική foto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 παιδιά,το κινητό μιας φίλης μου έχει πρόβλημα στην κάμερα και το πήγα για service στην Teleservice στην Γλυφάδα.Εδωσα το κινητό και μου είπε ότι πρέπει να τους πάω και την απόδειξη αγοράς για να μην χρεωθώ το service.Eγώ όμως το είχα αγοράσει απο τον Γερμανό πέρυσι τον Δεκέμβριο και έχω πετάξει την απόδειξη.Τι μπορώ να κάνω για να μην χρεωθώ την επισκευή αφού το κινητό βρίσκεται ακόμα μεσα στην εγγύηση και δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος που προτοκυκλοφόρησε;Αν πάω στον Γερμανό θα μου βγάλουν καινούρια απόδειξη,ή θα μπορέσουν να βρούν το απόκομα της παλιας για να μου το βγάλουν φωτοτυπία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 παιδιά,το κινητό μιας φίλης μου έχει πρόβλημα στην κάμερα και το πήγα για service στην Teleservice στην Γλυφάδα.Εδωσα το κινητό και μου είπε ότι πρέπει να τους πάω και την απόδειξη αγοράς για να μην χρεωθώ το service.Eγώ όμως το είχα αγοράσει απο τον Γερμανό πέρυσι τον Δεκέμβριο και έχω πετάξει την απόδειξη.Τι μπορώ να κάνω για να μην χρεωθώ την επισκευή αφού το κινητό βρίσκεται ακόμα μεσα στην εγγύηση και δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος που προτοκυκλοφόρησε;Αν πάω στον Γερμανό θα μου βγάλουν καινούρια απόδειξη,ή θα μπορέσουν να βρούν το απόκομα της παλιας για να μου το βγάλουν φωτοτυπία; Δύσκολο μου φαινετε ο Γερμανος να βρεί αποδειξη... :worry: :worry: :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darioj Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Δύσκολο μου φαινετε ο Γερμανος να βρεί αποδειξη... :worry: :worry: :worry: tha su kanoyn epanekdwsi apodeiksis ,einai kati pou ginetai an kai efoson kata tin agora eixes dwsei ta stoixeia su. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts