Jump to content

[Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμη το δοκιμάζω, οπότε ασφαλή συμπεράσματα σε πλήρη λειτουργία δεν έχω. Το μόνο που έχω σε σχέση με το S4 είναι ότι το REAL RACING που παίζω, στο S4 στη μισή ώρα μου τρώει 20% μπαταρία και στο ΝΟΤΕ 4 10%! Μεγάλη διαφορά που δείχνει 5 ώρες οθόνη με βαρύ παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι καλά. Ενδεικτικά φίλου I-PHONE 4S καταναλώνει το 50% της μπαταρίας.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα.Εγω παντος την μπαταρια την βλεπω στα ιδια με την KIT KAT και ισως λιγο καλυτερη με την Poland Android 5.0.1 N910CXXU1BOC3.Τα ποσοστα μου ειναι παντα με εξοικονομηση ενεργειας χωρις αυτοματο φωτισμο και η φωτεινοτητα στο 35% χωρις να εχω παιξει κανενα παιχνιδι μονο wi fi και παρα πολυ browsing.Δεν νομιζω ανοιχτη οθονη να ειχα τοσο πολυ σε αλλο smartphone (LG 2X,LG G2,LG G3,GALAXY S2,S3 S3 LTE,S4 και τωρα με το τερας NOTE 4 N910C).

[/img]

http://s16.postimg.org/nd82vizv5/image.jpg' alt='image.jpg'>

Edited by Rospy7

Εγώ χθες πρώτη φόρτιση (έχω exynos) και νομίζω τα πήγε καλά!με αυτόματο φωτισμό και πάρα πολύ ίντερνετ στο Wi-Fi. Έχω kit-kat ακόμα.

[ATTACH]58534[/ATTACH][ATTACH]58535[/ATTACH]

Edited by geotrvs

Και εγώ δύο μέρες με lollipop βλέπω την ίδια μπαταρία με πριν και ίσως λίγο καλύτερη. Τελικά από όσα τηλέφωνα είδα με lolllipop το note κράτησε σε καλά επίπεδα την αυτονομία του
Θοδωρής

Τελικα με το πρόβλημα που δεν μου λειτουργούσε το fast charge η λύση ηταν απλη....ο φορτιστής μου ηταν μεν 2Α original της samsung αλλα δεν υποστηρίζε fast charge....ηταν ο απλος...και δεν έχει την ένδειξη πανω "fast charge"σε δοκιμη που εκανα με φιλου λειτουργεί κανονικα
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Τελικα με το πρόβλημα που δεν μου λειτουργούσε το fast charge η λύση ηταν απλη....ο φορτιστής μου ηταν μεν 2Α original της samsung αλλα δεν υποστηρίζε fast charge....ηταν ο απλος...και δεν έχει την ένδειξη πανω "fast charge"σε δοκιμη που εκανα με φιλου λειτουργεί κανονικα

Πως γίνεται αυτό???είχε απλό η συσκευασία?

Αληθεια πως εγινε αυτο? Απο ποιο μαγαζι το πηρες αν επιτρεπεται? Ηταν σιγουρα σφραγισμενη η συσκευασια?

Αληθεια πως εγινε αυτο? Απο ποιο μαγαζι το πηρες αν επιτρεπεται? Ηταν σιγουρα σφραγισμενη η συσκευασια?

Η συσκευασία ηταν σφραγισμένη αλλα οπως ειπα νωρίτερα εχω την dual sim έκδοση (νομιζω ο 2ος στο φορουμ για να μην πω στην Ελλάδα ) που κυκλοφορη μονο σε hong Kong...και εκει δεν ξερω με πιον φορτιστη το δίνουν οι Κινεζοι...Παντως και αυτός που είχε μεσα είναι original 2A αλλα το μοντέλο δεν υποστηρίζει Fast charge....Σήμερα αγορασα ενα με Fast charge και ολα λειτουργούν καλα

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Η συσκευασία ηταν σφραγισμένη αλλα οπως ειπα νωρίτερα εχω την dual sim έκδοση (νομιζω ο 2ος στο φορουμ για να μην πω στην Ελλάδα ) που κυκλοφορη μονο σε hong Kong...και εκει δεν ξερω με πιον φορτιστη το δίνουν οι Κινεζοι...Παντως και αυτός που είχε μεσα είναι original 2A αλλα το μοντέλο δεν υποστηρίζει Fast charge....Σήμερα αγορασα ενα με Fast charge και ολα λειτουργούν καλα

Απο μπαταρία πως παει το dual sim???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πρώτος κύκλος αποφορτισης με lollipop ολοκληρώθηκε και τα δείγματα είναι άκρως θετικά για μένα.

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-03-26-23-17-37_zpsysvxqf5j.png

Βέβαια δεν είναι τόσο αντικειμενικα τα αποτελέσματα γιατί σήμερα έτυχε και ήμουν όλη μέρα σπίτι. Οπότε ήμουν σε wifi συνέχεια και για κλήσεις το χρησιμοποίησα ελάχιστα έως καθόλου. Επίσης σήμερα δεν έπαιξα κάποιο βαρύ παιχνίδι πέρα από κανα μισάωρο Top Eleven. Επίσης ειδα κάπου 2 ώρα βίντεο, αρκετό browsing, messenging κάποια άλλα παιχνίδια και γενικά σκαλισμα του κινητού για να δω τις νέες του δυνατότητες.

-Να υπενθυμίσω ότι έχω το C μοντέλο.

Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι σε σχέση με KK υπάρχει έστω και μια μικρή βελτίωση στην μπαταρία, και αν όχι τότε τουλάχιστον είναι στα ίδια επίπεδα και σίγουρα όχι χειρότερα.

Σε μένα προσωπικά με τν ίδια χρήση που έκανα σημερα μου έβγαζε τουλάχιστον ένα μισάωρο λιγότερο σε οθόνη ενεργή με KK.

Θα έλεγα καθόλου ενδεικτική παρά μόνο αν κάνεις σύγκριση με αντίστοιχη χρήση σε μερα που ήσουν σπίτι.

Όταν παραμένεις σ ενα χώρο, η κατανάλωση πέφτει γιατί:

1. Η συσκευή δεν χρειάζεται να ψάχνει κεραίες και να κάνει συνεχώς εντοπισμό θέσης (ακόμα και με κλειστό GPS, γίνεται εντοπισμός από εφαρμογές μέσω κεραιών κινητής.

2. Η οθόνη στο αυτόματο παραμένει σε χαμηλή φωτεινότητα σε αντίθεση αν το χρησιμοποεις και σε ανοικτό χώρο.

3. Λογικά δουλεύεις μόνο wifi στο σπίτι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Απο μπαταρία πως παει το dual sim???

Καταρχας η dual sim version έχει 2 διαφορες απο ολα τα αλλα Note 4...Βγαίνει μονο με snapdragon 805 16g Rom (αντί 32,η Ram ειναι κανονικα 3g) και λόγω χώρου της 2ης σιμ με λίγο μικρότερη μπαταρία στα 3000mAb....Απο την μπαταρία δεν εχω παράπονα έχει την καλύτερη αυτονομία απο ολα τα προιγουμενα (δες την υπογραφή μου) dual sim τηλεφωνα που είχα...Αυτη την στιγμή εχω 1η μερα και 16 ωρες στο 5% με 4ω 20 λεπτα οθόνη και 2 ωρες ομιλια και 2 ωρες συνολικά internet.- facebook με φωτεινότητα στο αυτόματο +2 και gps,4g και wifi ανοιχτά οταν τα χρειάζομαι

Θα έλεγα καθόλου ενδεικτική παρά μόνο αν κάνεις σύγκριση με αντίστοιχη χρήση σε μερα που ήσουν σπίτι.

Όταν παραμένεις σ ενα χώρο, η κατανάλωση πέφτει γιατί:

1. Η συσκευή δεν χρειάζεται να ψάχνει κεραίες και να κάνει συνεχώς εντοπισμό θέσης (ακόμα και με κλειστό GPS, γίνεται εντοπισμός από εφαρμογές μέσω κεραιών κινητής.

2. Η οθόνη στο αυτόματο παραμένει σε χαμηλή φωτεινότητα σε αντίθεση αν το χρησιμοποεις και σε ανοικτό χώρο.

3. Λογικά δουλεύεις μόνο wifi στο σπίτι.

Το ανέφερα αυτό. Ότι με αντίστοιχη χρήση - σε μέρα δηλαδή που ήμουν σπίτι κ έκανα ανάλογη χρήση του τηλεφώνου- η μπαταρία τώρα μου κράτησε μισή ώρα παραπάνω. Βέβαια θα μου πεις μπορεί να σου έτυχε σήμερα κ κράτησε λίγο παραπάνω κ γι αυτό συμπλήρωσα λέγοντας ότι αν δεν είναι καλύτερη η μπαταρία με lolli τουλάχιστον είναι στα ίδια επίπεδα και σίγουρα όχι χειρότερη.

Το θέμα είναι πως δεν έχασε σε μπαταρία από ότι λένε οι περισσότεροι χρήστες που έβαλαν lollipop. Τώρα αν έχει και μία μικρή βελτίωση ακόμα καλύτερα.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Από χθες με lolipop και εγώ και από το λίγο που είδα η μπαταρία έχει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο σε κατάσταση αναμονής τουλάχιστον. Πριν σε πλήρη αναμονή σε λειτουργίας πτήσης και τίποτε άλλο ενεργό, 1% μπαταρίας το έτρωγε σε 2 περίπου ώρες. Τώρα 1% το τρώει ανά 4 ώρες σχεδόν!!!!!!! Την πέρασα χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα δείχνουν Οκ.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Από χθες με lolipop και εγώ και από το λίγο που είδα η μπαταρία έχει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο σε κατάσταση αναμονής τουλάχιστον. Πριν σε πλήρη αναμονή σε λειτουργίας πτήσης και τίποτε άλλο ενεργό, 1% μπαταρίας το έτρωγε σε 2 περίπου ώρες. Τώρα 1% το τρώει ανά 4 ώρες σχεδόν!!!!!!! Την πέρασα χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα δείχνουν Οκ.

Από cosmote είναι η συσκευή?

Εχει τύχει σε κάποιον να δει κατανάλωση μπαταρίας και να οφείλεται στην κάρτα μνήμης?

Εγώ δεν έχω κατανάλωση. Βλέπεις κάπου να προέρχεται από την κάρτα μνήμης? Αν ναι πάρε ένα backup και φορμαρε την. Εγώ μόλις την έβαλα στο κινητό της πάτησα ένα φορματ για να είμαστε κομπλέ.

Θοδωρής

Εχει τύχει σε κάποιον να δει κατανάλωση μπαταρίας και να οφείλεται στην κάρτα μνήμης?

Εγώ αντίθετα την πέρασα όπως την είχα γεμάτη χωρίς φορματ και επίσης δεν έχω κατανάλωση. Κάνε ένα ριμπουτ αλλιώς φορματ στη καρτα

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Από τότε πού την έβγαλα από το note 3 και την έβαλα στο note 4 μου έχει κάνει 3-4 φορές αποσύνδεση και την πρώτη μέρα δεν μου διάβαζε όλα τα αρχεία.το ανέφερα γιατί βλέπω ότι σήμερα χωρίς να βάλω κάποια εφαρμογή εχω -20% μπαταρία με 1 ώρα οθόνης....δεν ήταν έτσι η κατανάλωση.κάποιος είχε αναφέρει για battery drain λόγω κάρτας μνήμης.εχω ήδη παραγγείλει άλλη κάρτα για να είμαι σίγουρος. Edited by geotrvs

• The title was changed to [Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία