Jump to content

[Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αστην να πεσει τελειως μεχρι να σου κλεισει το κινητο και βαλε το κλειστο να φορτισει!
I Want To Believe

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει να μου προτεινει κανεις καμια καλη μπαταρια που να ειναι περισσοτερα mah απο την μαμα ωστε να κραταει λιγο περισσοτερο το κινητο απ' οτ με την μαμα μπαταρια?

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το χρονο σας.

Edited by adais

Εχει να μου προτεινει κανεις καμια καλη μπαταρια που να ειναι περισσοτερα mah απο την μαμα ωστε να κραταει λιγο περισσοτερο το κινητο απ' οτ με την μαμα μπαταρια?

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και το χρονο σας.

Καλύτερα φίλε να γράφεις στο παρακάτω θέμα για την ερώτηση που έκανες:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403129

Υπάρχει με 10.000 mAh αλλά μεγαλώνει πολύ το κινητό:

Δεν την έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω κάποια γνώμη… Ωστόσο σαν μέση λύση θα σου πρότεινα το extra battery kit…:

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Μα και αυτό το τοπικ για τις μπαταρίες του note 4 δεν είναι;

Και όχι δεν με ενδιαφέρει κανένα battery kit, Νίκης ούτε κάποια μεγαλύτερη σε όγκο. Μπαταρία.

• 3 weeks later...
Όταν πήρα το ΝΟΤΕ 4 πριν 16 μήνες αγόρασα αμέσως το κιτ της SAMSUNG με τον φορτιστή. Αφού έκανα 4 φορτίσεις-εκφορτίσεις την εργοστασιακή μπαταρία την έβγαλα και έβαλα την 2η γνήσια που αγόρασα και από τότε χρησιμοποιώ μόνο αυτή εκτός από 3-4 φορές που έβαλα ξανά την εργοστασιακή για να κάνει 2-3 κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης. Σήμερα είπα να την βάλω πάλι για να δω την συμπεριφορά της με την ΜΜ που μου ήρθε αυτή την εβδομάδα γιατί έχω αυξημένη κατανάλωση. Διαπίστωσα λοιπόν ότι έχει φουσκώσει αν και δουλεύει κανονικά προς το παρόν. Η ερώτηση είναι επικίνδυνο να την δουλέψω και αν καλύπτεται από εγγύηση.
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Οι λεξεις φουσκωσει και μπαταρια δεν πανε καλα μαζι. Η μπαταρια ειναι στα τελευταια της.

Εγγυηση νομιζω οτι εχουν 1 χρονο ή 6 μηνες.

Περιεργο παντως να φουσκωσει λογω μη χρησης. Πρωτη φορα το συναντω.

Πρώτη φορά είδα φουσκωμένη μπαταρία. Όχι κάτι τρελό βέβαια, αλλά... Το καπάκι πάντως κλείνει. Την έχω πάντα φορτισμένη στο 100%. Τόσο ήταν και πριν από λίγο που την έβαλα μετά από πολύ καιρό. Να έχει σχέση;

Από θέμα εγγύησης 2 χρόνια δεν έχει το κινητό;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Πρώτη φορά είδα φουσκωμένη μπαταρία. Όχι κάτι τρελό βέβαια, αλλά... Το καπάκι πάντως κλείνει. Την έχω πάντα φορτισμένη στο 100%. Τόσο ήταν και πριν από λίγο που την έβαλα μετά από πολύ καιρό. Να έχει σχέση;

Από θέμα εγγύησης 2 χρόνια δεν έχει το κινητό;

Το κινητό έχει 2 χρόνια, αλλά η μπαταρία 6 μήνες αν θυμάμαι καλά επειδή είναι αποσπωμενη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

αν και το εχω ξαναρωτησει, δεν εχω παρει μια τελικη απαντηση και επειδη ειναι σημαντικο για μενα, συγνωμη, αλλα θα ξαναρωτησω.

καποιος με συσκευη με android 6 και χωρις να εχει κανει ποτε root, μπορει να τσεκαρει και να μου πει αν δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη της τραπεζας πειραιως WINBANK MOBILE ?

Θα ειμαι υποχρεως αν απαντηση καποιος καθως εχω μεινει απο συσκευη και αυτο ειναι κριτηριο για το θα παρω το note 4.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη αλλα το root δε παιζει ρολο.

Χρησιμοποιώ το αποτυπωμα rooted, κανονικα.

Edited by sxizwdogwlo
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη αλλα το root δε παιζει ρολο.

Χρησιμοποιώ το αποτυπωμα rooted, κανονικα.

Οσοι το εχουν δοκιμασει με ρουταρισμενη συσκευη δεν δουλευει σε κανεναν στην συγκεκριμενη εφαρμογη και το αναφερει και η τραπεζα οποτε εχει σημασια και μιλαμε για την συγκεκριμενη εφαρμογη οχι γενικα για το αποτυπωμα.

Όταν πήρα το ΝΟΤΕ 4 πριν 16 μήνες αγόρασα αμέσως το κιτ της SAMSUNG με τον φορτιστή. Αφού έκανα 4 φορτίσεις-εκφορτίσεις την εργοστασιακή μπαταρία την έβγαλα και έβαλα την 2η γνήσια που αγόρασα και από τότε χρησιμοποιώ μόνο αυτή εκτός από 3-4 φορές που έβαλα ξανά την εργοστασιακή για να κάνει 2-3 κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης. Σήμερα είπα να την βάλω πάλι για να δω την συμπεριφορά της με την ΜΜ που μου ήρθε αυτή την εβδομάδα γιατί έχω αυξημένη κατανάλωση. Διαπίστωσα λοιπόν ότι έχει φουσκώσει αν και δουλεύει κανονικά προς το παρόν. Η ερώτηση είναι επικίνδυνο να την δουλέψω και αν καλύπτεται από εγγύηση.

Επειδή βλέπω περίεργη συμπεριφορά και με τις 2 μπαταρίες παρήγγειλα σήμερα ακόμη μια γνήσια, ελπίζοντας η αυξημένη και αλλοπρόσαλλη κατανάλωση (στην αρχή πέφτει πιο γρήγορα από το 100% και μετά πιο σιγά) να οφείλεται εκεί και όχι στην ΜΜ, μήπως και γλιτώσω την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Άντε να δούμε. Το περίεργο είναι ότι και το S4 MINI της γυναίκας μου (έχει ρομ πριν την ΚΙΤ-ΚΑΤ που δεν θυμάμαι το όνομα) έχει πλέον περίεργη συμπεριφορά, παρά του ότι μετά από 2,5 χρόνια έβαλα καινούρια μπαταρία. Μια πάει καλά μια όχι....:wacko:

Καλημερα στην παρεα..Μια ερωτηση κανα καλο tempered glass που να μην εχει halo wffect απο εδω ελλαδα η ακομα και θεσσαλονικη εχετε να προτεινετε?

Γίνονται περίεργα πράγματα με την αυτονομία του κινητού. Τελευταία παρατηρώ μειωμένη αυτονομία και ειδικά με την 6. Την περισσότερη κατανάλωση την δείχνει το ''Σύστημα android''. Χθες και ενώ ήταν στο 8% πήγα να κάνω μια κλήση και έκλεισε από μπαταρία. Είπα να το αφήσω να φορτίσει κλειστό με τον εργοστασιακό φορτιστή. Έκανε 4 ολόκληρες ώρες να φορτίσει και δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά η αυτονομία βελτιώθηκε προς το παρόν θεαματικά!! Έκανε πάλι κάτι παράξενο. Σε πλήρη αναμονή μόνο σε λειτουργία κινητού και εξοικονόμηση ενέργειας, έπεσε 1% σε 1,5 ώρα και μετά που το έβαλα σε λειτουργία πτήσης έχασε 1% σε μια ώρα! Δηλαδή περισσότερη κατανάλωση. Από εκεί και πέρα όλο το βράδυ για σχεδόν 7 ώρες σε λειτουργία πτήσης έχασε 1%.!!:wacko:

Θα το παρακολουθήσω καλύτερα φυσικά.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160614/14c4ad1a4097115d8dfa416f3d3fc7f8.jpg

Καλημέρα. Καθαρά πληροφοριακά. Αυτό γιατί δεν με αφήνει να το κάνω βελτιστοποιηση; γίνεται; κι αν ναι αξίζει τον κοπο;ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160614/14c4ad1a4097115d8dfa416f3d3fc7f8.jpg

Καλημέρα. Καθαρά πληροφοριακά. Αυτό γιατί δεν με αφήνει να το κάνω βελτιστοποιηση; γίνεται; κι αν ναι αξίζει τον κοπο;ευχαριστώ πολύ

Δε γίνεται γιατι δε θα δουλεύει σωστα. Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που πρεπει να αφαιρεθούν απο τη βελτιστοποίηση. Όσες βλεπετε να εχουν καποιο προβλημα, το πρωτο που δοκιμαζεις είναι να τις αφαιρεσεις από εκει. Runtastic, εφαρμογές που σταματησαν να στελνουν ειδοποιησεις κλπ

Καλημέρα! Μετά το update η μπαταρία (γνήσια) έχει γονατίσει. Με την ίδια χρήση με πριν το φορτίζω 2 φορές τη μέρα και όχι μια φορά το βράδυ πριν πέσω νάνι. Ενεργά όλη μέρα είναι wifi/δεδομένα ανάλογα που βρίσκομαι, BT, viber, outlook και η οθόνη λίγο πριν το τέρμα χαμηλό. Εκτός αν τρέχουν και άλλα στο παρασκήνιο που δεν έχω ιδέα... Με συμβατή μπαταρία θέλει 3 φορές φόρτιση..

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Γινε πιο συγκεκριμενος. Ποσες ωρες sot εχεις με μια φορτιση? Ποια στοιχεια ειναι πανω πανω στην καταναλωση?

Viber δεν εχω, αλλα ξερω οτι ειναι πολυ ενεργοβορο λογω κακου γραψιματος.

Ποσους κυκλους φορτισης εχεις κανει με τη νεα αναβαθμιση?

Εν κατακλειδι, δωσε μας περισσοτερα στοιχεια.

Καλημέρα! Μετά το update η μπαταρία (γνήσια) έχει γονατίσει. Με την ίδια χρήση με πριν το φορτίζω 2 φορές τη μέρα και όχι μια φορά το βράδυ πριν πέσω νάνι. Ενεργά όλη μέρα είναι wifi/δεδομένα ανάλογα που βρίσκομαι, BT, viber, outlook και η οθόνη λίγο πριν το τέρμα χαμηλό. Εκτός αν τρέχουν και άλλα στο παρασκήνιο που δεν έχω ιδέα... Με συμβατή μπαταρία θέλει 3 φορές φόρτιση..

Κανε ενα factory reset και θα αλλαξεις γνώμη. Η μπαταρία στη Marshallow ειναι εξαιρετική. Τα update χωρις factory reset ειναι ρουλετα. Χτες εφτιαχνα 2 κινητα φιλων με προβλήματα μετα απο update. Βασικα τα εκανα factory reset και επανεγκατασταση εφαρμογών, γιατί ούτε αυτο δεν ξερουν να κανουν. Περιτο να πω οτι μετα τα κινητα ηταν μερα με τη νυχτα.

Στη Marshallow εχω 6.5 screen on time, και σε 8 ωρες υπνου με τα παντα ανοιχτα χανει 1-2%, αρα η μπαταρία ειναι τελεια. Οκ το εχω καραφτιαγμενο αλλα και με την original δεν ειχε μεγαλη διαφορά.

Κανε ενα factory reset και θα αλλαξεις γνώμη. Η μπαταρία στη Marshallow ειναι εξαιρετική. Τα update χωρις factory reset ειναι ρουλετα. Χτες εφτιαχνα 2 κινητα φιλων με προβλήματα μετα απο update. Βασικα τα εκανα factory reset και επανεγκατασταση εφαρμογών, γιατί ούτε αυτο δεν ξερουν να κανουν. Περιτο να πω οτι μετα τα κινητα ηταν μερα με τη νυχτα.

Στη Marshallow εχω 6.5 screen on time, και σε 8 ωρες υπνου με τα παντα ανοιχτα χανει 1-2%, αρα η μπαταρία ειναι τελεια. Οκ το εχω καραφτιαγμενο αλλα και με την original δεν ειχε μεγαλη διαφορά.

ωωωχ αυτό δεν ήθελα να κάνω γιατί έχω της κακομοίρας εφαρμογές, κωδικούς κτλ.. οπότε... μονόδρομος το reset... και το factory πως το κάνουμε; μέσα από το μενού των ρυθμίσεων ή κάπως αλλιώς;

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

ωωωχ αυτό δεν ήθελα να κάνω γιατί έχω της κακομοίρας εφαρμογές, κωδικούς κτλ.. οπότε... μονόδρομος το reset... και το factory πως το κάνουμε; μέσα από το μενού των ρυθμίσεων ή κάπως αλλιώς;

Ρυθμίσεις, δημιουργία αντίγραφου ασφ κλπ, επαναφορα εργ δεδομένων.

Κρατα backup τα παντα. Εχει κάποιες επιλογές το κινητο. Μετα το format, βάζεις τα παντα απο την αρχη, γλώσσα χωρα κλπ, σε καποια φαση σε ρωταει να επαναφέρει απο προηγ αντίγραφο ή κατι τετοιο, αν το επιλεξεις θα ξανα κατεβασει ολες τις εφαρμογές που ειχες απο playstore. Αμα εισαι σε wifi σε καμια ωρα εισαι οκ.

Για μυνηματα κλπ με g cloud τσαμπα απο playstore, αν κρατήσεις backup τα επαναφερει, θιστορικό κλησεων κλπ.

Σε χρόνο θα φας κανα 2ωρο αλλα 5 πράγμα κάνεις, απλα περιμένεις. Εγω φιλων σε καφετέριες με καλο wifo τους τα φτιαχνω.

Θα εχεις αλλο κινητό μετα ομως. Οποιος εχει προβλήματα υπεραξιζει να το κανει οποια μερα εχει χρόνο.

• 3 weeks later...

Screenshot_2016_07_02_21_06_08.jpgpost image

Ρε σεις είναι φυσιολογικό αυτό; δε νομίζω να είχα τέτοια κατανάλωση προηγουμένως απ τις κλήσεις...επίσης νομίζω ότι μου δείχνει παραπάνω χρόνο απ όσο έχω μιλήσει. Όχι τραγικά πράγματα αλλά και πάλι ψηλότερα. Τύπου μέχρι 30 λεπτά, αλλά συνεχώς. Έχω παρατηρήσει πολύ κακή διαχείριση της μπαταρίας μετά το τελευταίο security update που μου ήρθε στις 14 Ιουνίου. Και έλεγα να μην το κάνω αλλά τελικά το έκανα. Υπάρχει ελπίδα για το νοτελο ή πάει το κατέστρεψαν;

Edited by tsili20

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160703/4f07e824e9cd8039523a6a87c305e030.jpg

Ανακαλώ ότι πίστευα. Το υπέρτατο τεστ για μένα έγινε σήμερα. Το διάστημα που είναι κυκλωμενο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι βαφτιζα τον γιο μου. Το κινητό δεν το ακουμπησα καν. Τρελό drain. Ειδικά η αφύπνιση αν δείτε κάτι το είχε ενεργό συνέχεια. Χώρις data όλα κλειστά.

Edited by skatzivas

Νομιζω ειναι bug και σε μενα το κανει οχι παντα αλλα που και που ειδικα αμα το αφησω 3 μερες ανοιχτο κατι κολαει στο Συστημα Android και στο awake δειχνει μια συνεχομενη γραμμη και αρχιζει το drain στην μπαταρια.Μονος τροπος για να σταματησει ειναι να κλεισω την συσκευη και να την ξανα ανοιξω.Να σου ζησει Skatziva.

• The title was changed to [Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία