Jump to content

[Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως παραδίδει πνεύμα η κάρτα ?δοκίμασες να την ξαναβάλεις στο 3?

Μάλλον πού θα τα τινάξει.....το note 3 το εχω δώσει!

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από cosmote είναι η συσκευή?

Όχι. Είναι Βουλγαρίας.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Με το 910c η αυτονομια ειναι ακομα πιο εντυπωσιακη με την lollipop

2ημερες 11 ωρες και εχω ακομη 20%

Με ελαφρια χρηση βεβαια, μερικες κλησεις και λιγο browsing, χωρις παιχνιδια και βιντεακια, αλλα και παλι δεν θυμαμαι αλλο τηλεφωνο να εχει τοσο εντυπωσιακη αυτονομια οταν δεν το σκαλιζεις.

Με το 910c η αυτονομια ειναι ακομα πιο εντυπωσιακη με την lollipop

2ημερες 11 ωρες και εχω ακομη 20%

Με ελαφρια χρηση βεβαια, μερικες κλησεις και λιγο browsing, χωρις παιχνιδια και βιντεακια, αλλα και παλι δεν θυμαμαι αλλο τηλεφωνο να εχει τοσο εντυπωσιακη αυτονομια οταν δεν το σκαλιζεις.

Με πόσο sot?

Προφανώς η αυτονομία αυτή είναι χωρίς Facebook WhatchApp συγχρονισμό mail και λοιπών εφαρμογών.

Με λίγα λόγια δεν είναι αντιπροσωπευτική.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προφανώς η αυτονομία αυτή είναι χωρίς Facebook WhatchApp συγχρονισμό mail και λοιπών εφαρμογών.

Ακριβώς.

Η αυτονομία έχει μείνει στα ίδια επίπεδα με την kitakat 5 ώρες μικτή χρήση και 6 μόνο με WiFi με συγχρονισμους ανοικτούς ,Facebook, messenger και όλα τα wackelocks μαζι

Θοδωρής

Ακριβώς.

Η αυτονομία έχει μείνει στα ίδια επίπεδα με την kitakat 5 ώρες μικτή χρήση και 6 μόνο με WiFi με συγχρονισμους ανοικτούς ,Facebook, messenger και όλα τα wackelocks μαζι

Θοδωρή εχω την εντύπωση ότι τις ώρες αυτές με οθόνη, στις δίνει σε διαστημα περισσότερων ωρών απο την τελευταία φορτηση σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή σου. Εγώ όπως είμαι τόσο βγάζω αλλά σε 14-15 ώρες από την φόρτιση.

Δεν λέω ονόμα συσκευής γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα. :cool:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θοδωρή εχω την εντύπωση ότι τις ώρες αυτές με οθόνη, στις δίνει σε διαστημα περισσότερων ωρών απο την τελευταία φορτηση σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή σου. Εγώ όπως είμαι τόσο βγάζω αλλά σε 14-15 ώρες από την φόρτιση.

Δεν λέω ονόμα συσκευής γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα. :cool:

Ναι ναι. Μιλάμε για 22 με 27 ώρες γενικής χρήσης και μισή ώρα τηλεφωνικές κλήσεις.

Θοδωρής

Τι ειναι αντιπροσωπευτικη χρηση το καθοριζει ο καθενας.

Εγω αυτες τις ωρες τις εκανα με whatsapp και gmail συγχρονισμο ανα 3 ωρες να τρεχει.

Και τις κλησεις μου εκανα, και το browsing μου, μηνυματα σε whatsapp & sms.

Facebook απενεργοποιημενο, δεν εχω.

Θελω να πω δεν εκανα καμμια προσπαθεια να κανω ρεκορ, απλα εχει τρομερα μικρη καταναλωση σε standby. Δεν τρεχω ουτε greenify ουτε αλλα παρομοια προγραμματα εξοικονομησης ενεργειας. Η οθονη σε αυτοματη φωτεινοτητα +2.

Δεν ξερω αν στις ωρες οθονης ειναι το ιδιο με κιτκατ...αναμονη σιγουρα ανωτερη με λολιποπ

2ημ 21ωρες 10 λεπτα...μπαταρια 4%

Τι ειναι αντιπροσωπευτικη χρηση το καθοριζει ο καθενας.

Εγω αυτες τις ωρες τις εκανα με whatsapp και gmail συγχρονισμο ανα 3 ωρες να τρεχει.

Και τις κλησεις μου εκανα, και το browsing μου, μηνυματα σε whatsapp & sms.

Facebook απενεργοποιημενο, δεν εχω.

Θελω να πω δεν εκανα καμμια προσπαθεια να κανω ρεκορ, απλα εχει τρομερα μικρη καταναλωση σε standby. Δεν τρεχω ουτε greenify ουτε αλλα παρομοια προγραμματα εξοικονομησης ενεργειας. Η οθονη σε αυτοματη φωτεινοτητα +2.

Δεν ξερω αν στις ωρες οθονης ειναι το ιδιο με κιτκατ...αναμονη σιγουρα ανωτερη με λολιποπ

2ημ 21ωρες 10 λεπτα...μπαταρια 4%

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, στα smartphones υπάρχει μια στάνταρ χρήση που κάνει επί το πλείστον το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών.

Παράδειγμα σε mail πρέπει να υπάρχει άμεσος συγχρονισμός για ευνόητους λόγους. Δεν μπορεί να περιμένει 3 ώρες ενα επείγον επαγγελματικό mail να διαβαστεί.

Μετά τα social είναι κανόνας ακόμα και για μεγάλους ανθρώπους.

Οι ευκολίες του Note σε κάνουν να το προτιμάς σε πολλά πράγματα έναντι του υπολογιστή. Αυτό αυξάνει τους χρόνους χρήσης της οθόνης και φυσικά την κατανάλωση.

Η δική μου χρήση είναι αντίθετα, επίσης μη αντιπροσωπευτική αφού θεωρείται υπερβολική όταν πιάνω 5 ωρες οθονη μέχρι το βράδυ που θα πάω για ύπνο.

Όποιος δεν έχει περάσει ακόμα την lollipop, μπορεί να τεστάρει κάνοντας τα ίδια πράγματα πριν και μετά.

Είναι πολλά τα ανάλογα σε αυτό πού λες....όπως αν μιλάμε για κάποιον επαγγελματία πού έχει συνεχή συγχρονισμό και γενικά χρησιμοποιεί το κινητό σαν εργαλείο τότε οι χρόνοι δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδια με κάποιον πού απλά κάνει 10 κλήσεις πχ....υπάρχουν πολλοί λόγοι πού μπαίνουν στην μέση για την μπαταρία και πόσο χρόνο βγάζει!παράδειγμα ένας φίλος μου έχει κινητό(μάρκα δεν λέω αλλά έχει επίσημη lollipop) και έχει αναμονή 3 μέρες περίπου....τον ρωτάω λοιπόν....με τι χρήση?και απλά μου είπε ότι μίλησε περίπου μισή ώρα και ότι έβγαλε περίπου 20 φωτογραφίες!αν λοιπόν εγώ έκανα αυτή την χρήση στο note 4 θα έπιανα άνετα τις 4 μέρες....δεν είναι λοιπόν αντικειμενικός ο χρόνος αναμονής και οθόνης. Edited by geotrvs

Να ρωτησω ρε παιδια,το κινητο μας δεν υποστηριζει ασυρματη φορτιση?:worry:

Παντως σε κατασταση αναμονης το G3 δεν παιζονταν.Μια φορα νομιζα οτι κολλησε και δεν εδειχνε σωστα και αμεσως μπηκα να παιξω παιχνιδι για να δω αν κατεβει.Αν ειχε αυτη την αναμονη θα ηταν ο τελειος συνδιασμος.:cool:

Edited by a_tsa

Παντως σε κατασταση αναμονης το G3 δεν παιζονταν.Μια φορα νομιζα οτι κολλησε και δεν εδειχνε σωστα και αμεσως μπηκα να παιξω παιχνιδι για να δω αν κατεβει.Αν ειχε αυτη την αναμονη θα ηταν ο τελειος συνδιασμος.:cool:

Το νοτελι την νύχτα ας πούμε με όλα ανοικτά και το wifi ενεργό πόσο σου χάνει?

Εμένα στο 10 ωρο περίπου χάνει ένα 5%...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Mε την προσθηκη αυτου του pad http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Power-Pad-Charger-Receiver-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-S5-Note-2-4-3-/141557623937?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item20f57dec81 εχεις κανονικα ασυρματη φορτιση....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

δεν τα αφηνω ανοιχτα το βραδυ,1-2% χανει ομως με κλειστα.

οταν φορτιζες το LG για να πεσει απο το 100% επρεπε να το λιωσεις λιγο.Αφου ειχε παει μεσημερι και δεν ειχε πεσει ακομα,και μετα απο αρκετα τηλεφωνα.(χωρις wifi+δεδομενα)

Mε την προσθηκη αυτου του pad http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Power-Pad-Charger-Receiver-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-S5-Note-2-4-3-/141557623937?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item20f57dec81 εχεις κανονικα ασυρματη φορτιση....

το εχει παρει καποιος αυτο?υπαρχει περιπτωση ζημιας στην συσκευη?

Edited by a_tsa

το εχει παρει καποιος αυτο?υπαρχει περιπτωση ζημιας στην συσκευη?

οχι δεν προκαλουν ζημια στην συσκευη επισης να προσθεσω οτι δεν δουλευει μονο του ετσι θελει και "συνεργατη" :p κατι αντιστοιχο σαν βαση http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XQi+Wireless+Charger+Pad+note+4.TRS0&_nkw=Qi+Wireless+Charger+Pad+note+4&_sacat=0

Καλησπέρα παιδιά.

Με κύρια χρήση Internet και media πόσο screen time εχετε; Ο Κώστας στο άλλο θέμα μου απάντησε ότι έχει περίπου 5 ώρες και 42 λεπτά αλλά μου φαίνονται λίγα.

Είμαι σε αναζήτηση κινητού και ήδη είχα τα Note 1 και 2 αλλά στο επόμενο θα ήθελα την μέγιστη δυνατή διάρκεια πχ τουλάχιστον 7 ώρες screen time.

Καλησπέρα παιδιά.

Με κύρια χρήση Internet και media πόσο screen time εχετε; Ο Κώστας στο άλλο θέμα μου απάντησε ότι έχει περίπου 5 ώρες και 42 λεπτά αλλά μου φαίνονται λίγα.

Είμαι σε αναζήτηση κινητού και ήδη είχα τα Note 1 και 2 αλλά στο επόμενο θα ήθελα την μέγιστη δυνατή διάρκεια πχ τουλάχιστον 7 ώρες screen time.

Εγώ έχω στο περίπου 6 ώρες με WiFi και με 3g data 5 με 5μιση.

Ακούω και μουσική βλέπω και βίντεο κτλ.

Σε μια ημέρα δεν με έχει αφήσει πότε. Όταν κοιμάμαι το βάζω στην αργή φόρτιση να γεμίσει και την επόμενη μέρα πάλι λιώσιμο

Θοδωρής

Εγώ έχω στο περίπου 6 ώρες με WiFi και με 3g data 5 με 5μιση.

Ακούω και μουσική βλέπω και βίντεο κτλ.

Σε μια ημέρα δεν με έχει αφήσει πότε. Όταν κοιμάμαι το βάζω στην αργή φόρτιση να γεμίσει και την επόμενη μέρα πάλι λιώσιμο

Συμφωνώ. Κάποιοι έχετε απαιτήσεις δεν ξέρω κι εγώ τι. Θέλει ο άλλος 35 ώρες οθόνη, ηρεμήστε λίγο. Κινητό με 5,7 ίντσες και Qhd είναι. Με αυτά που βλέπω μάλλον θα μου πέσουν τα μαλλιά.

Συμφωνώ. Κάποιοι έχετε απαιτήσεις δεν ξέρω κι εγώ τι. Θέλει ο άλλος 35 ώρες οθόνη, ηρεμήστε λίγο. Κινητό με 5,7 ίντσες και Qhd είναι. Με αυτά που βλέπω μάλλον θα μου πέσουν τα μαλλιά.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι κάποιοι απλά δεν έχετε τρόπους.

Δεν βλέπω το περίεργο να θέλει κάποιος την μεγιστη δυνατή αυτονομία. Πχ εγώ που ταξιδεύω συνέχεια εκτος Ελλάδας και πολλές φορές εχω 2 πτήσεις μέσα στην μέρα συν την αναμονη στα αεροδρόμια αν δεν εχω μαζί μου 2η μπαταρία δεν βγαίνω για την χρήση που του κάνω.

Και 1.000 φορές να είχα απλά HD και 1 ωρα παραπάνω παρα Qhd.

Δεν βλέπω το περίεργο να θέλει κάποιος την μεγιστη δυνατή αυτονομία. Πχ εγώ που ταξιδεύω συνέχεια εκτος Ελλάδας και πολλές φορές εχω 2 πτήσεις μέσα στην μέρα συν την αναμονη στα αεροδρόμια αν δεν εχω μαζί μου 2η μπαταρία δεν βγαίνω για την χρήση που του κάνω.

τσιμπας αυτο εδω που μας δειχνει ο τυπας μας ο Flossy και ξενιαζεις απο θεματα αυτονομιας και αγγιζεις 6 μερες! ιδανικο για αυτους που ταξιδευουν!

Πάρε ξανά το νοτε 2 αν θες διάρκεια σε soc,το μοναδικό που είχε τους χρόνους που αναφέρεις.;)

Επίσης μπορείς να πάρεις το νοτε 4 με μία power bank και είσαι κομπλέ από μπαταρία ώπου και να είσαι.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Και powerbank θα σε βολέψει μια χαρά.

τσιμπας αυτο εδω που μας δειχνει ο τυπας μας ο Flossy και ξενιαζεις απο θεματα αυτονομιας και αγγιζεις 6 μερες! ιδανικο για αυτους που ταξιδευουν!

Έρωτα που τον έχεις με τον flossy δεν υπάρχει ποστ να μην τον αναφέρεις. Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ.

Θοδωρής

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_mate2_4g-5949.php

720p οθόνη και 4050 mah μπαταρία. 7 ώρες screen on time χαλαρά.

• The title was changed to [Note 4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία