Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα σημερα την rock dr v case,, πρώτες εντυπώσεις ωραίες, είναι αρκετά εντυπωσιακή. Η εφαρμογή της βέβαια εκτός των άλλων δικαιωμάτων ζητούσε και επαναπροσδιορισμό εξερχόμενης κλήσης. Ίδωμεν.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγώ χτες το παρέλαβα επιτέλους και ψάχνω θήκη και γνώμες.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ χτες το παρέλαβα επιτέλους και ψάχνω θήκη και γνώμες.

Original samsung protective cover και καθάρισες! Το 95% εδώ αυτήν έχουμε!

Ρε παιδιά οι επίσημες λευκές θήκες πως καθαρίζονται άραγε;

Note 4 & Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήρα σημερα την rock dr v case,, πρώτες εντυπώσεις ωραίες, είναι αρκετά εντυπωσιακή. Η εφαρμογή της βέβαια εκτός των άλλων δικαιωμάτων ζητούσε και επαναπροσδιορισμό εξερχόμενης κλήσης. Ίδωμεν.

Καλήμερα φίλε. Απο που την αγορασες; Στο ebay δεν βρήκα κάτι για Note4 μόνο για Note 5 - S6

From N9

Ρε παιδιά οι επίσημες λευκές θήκες πως καθαρίζονται άραγε;

Note 4 & Tapatalk

Εγώ μαύρη έχω, αλλά με ένα μωρομάντηλο θα καθαρίσει από αρκετά έως εντελώς.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εγώ μαύρη έχω, αλλά με ένα μωρομάντηλο θα καθαρίσει από αρκετά έως εντελώς.

Ευχαριστώ πολύ. Επειδή το βάζω στην τσέπη του τζιν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, έχει πάρει λίγο μπλε στη γωνία από το τζιν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φτωχή η εγχώρια αγορά σε θήκες. Με κόβω για εξωτερικό πάλι και δεν θέλω να το αφήσω γυμνό.

Εγώ θα πάρω μια χειροποίητη δερμάτινη στην οποία μπαίνει και βγαίνει το κινητό (δε θα το χρησιμοποιώ δηλαδή με αυτή) με 10 ευρώ από το Χαλάνδρι.

Επιτέλους βρήκα μια καλή.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest lagoudakis
παιδες επειδη θελω να παρω μια καρτουλα μνημης samsung,ποια ειναι η πιο καλη;evo...pro....καλα τα λεω;ετσι δεν τις λενε https://www.skroutz.gr/s/7293145/Samsung-Evo-microSDHC-32GB-Class-10-U1.html αυτη καλη ειναι; Edited by lagoudakis

Καλήμερα φίλε. Απο που την αγορασες; Στο ebay δεν βρήκα κάτι για Note4 μόνο για Note 5 - S6

Από bangood αλλά τώρα δεν Βλεπω διαθεσιμότητα, στείλε τους όμως ένα μήνυμα.

Καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που να πουλάει ανταλλακτικά για Samsung Note 4;

Έχει 2 μέρες που παρέλαβα από εδώ

http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/745

στα 33 ευρώ + 5 ευρω μεταφορικά & αντικαταβολή το Battery Kit for Samsung Galaxy Note 4 EB-KN910BWE

Απορώ 1,5 χρονο τώρα πως δεν το είχα αγοράσει. .. μεγάλη ευκολία και πλέον ούτε ξαναφορτιζω στο κινητό ούτε ανησυχώ αν θα μου φτάσει η μπαταρία σε ταξίδι ή κάπου αλλού. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα το κιτακι αυτό με την μπαταρία. ...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160330/b3b81221e19a35d80e3a4323bb6a1871.jpg

Παιδια και εγω το παρελαβα εχθες απο e-shop,μαλιστα μολις εκανα την παραγγελια μπηκα και ειδα τα καλα λογια που γραφατε και πραγματικα ειναι νομιζω οτι ειναι το καλυτερο αξεσουαρ.:D:D;)

Μια ερωτηση μονο,οταν βαζετε την μπαταρια να φορτισει και αναψει η πρασινη ενδειξη οτι ειναι ετοιμη την βγαζετε ή την αφηνετε μεσα και οταν την χρειαστειτε την βγαζετε?:worry:

Παιδια και εγω το παρελαβα εχθες απο e-shop,μαλιστα μολις εκανα την παραγγελια μπηκα και ειδα τα καλα λογια που γραφατε και πραγματικα ειναι νομιζω οτι ειναι το καλυτερο αξεσουαρ.:D:D;)

Μια ερωτηση μονο,οταν βαζετε την μπαταρια να φορτισει και αναψει η πρασινη ενδειξη οτι ειναι ετοιμη την βγαζετε ή την αφηνετε μεσα και οταν την χρειαστειτε την βγαζετε?:worry:

Έκανες καλή επιλογή φίλε! Προσωπικά εγώ βγάζω την μπαταρία από το kit και την βάζω στην θήκη που έχει για να την έχω πάντα μαζί μου... ;)

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Έκανες καλή επιλογή φίλε! Προσωπικά εγώ βγάζω την μπαταρία από το kit και την βάζω στην θήκη που έχει για να την έχω πάντα μαζί μου... ;)

Επειδη δεν την χρειαζομαι καθημερινα μαζι μου γι΄αυτο ρωταω,φοβαμαι οτι αν την αφησω μεσα φορτισμενη της χαλασω την διαρκεια ζωης της.:worry::worry:

Επειδη δεν την χρειαζομαι καθημερινα μαζι μου γι΄αυτο ρωταω,φοβαμαι οτι αν την αφησω μεσα φορτισμενη της χαλασω την διαρκεια ζωης της.:worry::worry:

Δεν νομίζω να πάθει κάτι μέσα στο kit… Τουλάχιστον βάζε την μπαταρία στην θήκη και ας μην την παίρνεις μαζί σου…

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Δεν νομίζω να πάθει κάτι μέσα στο kit… Τουλάχιστον βάζε την μπαταρία στην θήκη και ας μην την παίρνεις μαζί σου…

Οκ φιλαρακι,ευχαριστω για τον χρονο σου.;)

Όντως έκανες κίνηση ματ με το κιτακι! !! Και εγώ συνήθως την βγάζω από τον φορτιστή και την βάζω στη θήκη ή απλά βγάζω το καλώδιο και σταματάει η παροχή ρεύματος! ! Καλορίζικο !!

Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά κάρτας μνήμης που να 'συνεργάζεται' απροβλημάτιστα με το κντ μας. Διαβάζοντας το thread οι περισσότεροι προτείνουν την Samsung Evo 64gb όμως τα σχόλια είναι παλαιότερα.

Αν έχει βγεί κάτι νεότερο περιμένω προτάσεις σας για memory card χωρητικότητας 64gb κ άνω.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά κάρτας μνήμης που να 'συνεργάζεται' απροβλημάτιστα με το κντ μας. Διαβάζοντας το thread οι περισσότεροι προτείνουν την Samsung Evo 64gb όμως τα σχόλια είναι παλαιότερα.

Αν έχει βγεί κάτι νεότερο περιμένω προτάσεις σας για memory card χωρητικότητας 64gb κ άνω.

Ευχαριστώ!

Εγω προσωπικα εχω την samsung evo plus 128gb. Συνεργαζεται πραγματικα αψογα με την συσκευη. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ουτε σε φωτογραφιες ουτε σε 4Κ βιντεο.

Αν θες κατι πιο γρηγορο μπορεις να παρεις την Samsung pro plus, αλλα ειναι πιο ακριβη.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εγω προσωπικα εχω την samsung evo plus 128gb. Συνεργαζεται πραγματικα αψογα με την συσκευη. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ουτε σε φωτογραφιες ουτε σε 4Κ βιντεο.

Αν θες κατι πιο γρηγορο μπορεις να παρεις την Samsung pro plus, αλλα ειναι πιο ακριβη.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Απλά τοποθετείς την κάρτα στο slot ή χρειάζεται κ κάποια άλλη ρύθμιση;

Ψαχνω για την θηκη LED Flip Wallet Original αλλα την βρίσκω μόνο σε χρυσό. Αν μπορεί ή ξέρει κάποιος που μπορώ να την βρω στο κόκκινο ή στο μαύρο χρώμα από Ελλάδα ας μου πει . Ευχαριστώ.

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)