polo1400 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 τι bug εχει ? Δεν δουλεύει το wifi tethering,δεν δουλεύει το direct pen input ούτε το handwriting και το gps αργεί αρκετά! Κατά τα άλλα ζητάνε χρήματα και μπαναρουν όταν τους λες για bugs!Δεν πειράζει στο καλό και στην prive ομάδα τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Δεν δουλεύει το wifi tethering,δεν δουλεύει το direct pen input ούτε το handwriting και το gps αργεί αρκετά! Κατά τα άλλα ζητάνε χρήματα και μπαναρουν όταν τους λες για bugs!Δεν πειράζει στο καλό και στην prive ομάδα τους! την περασα και ειναι χαλια εχει απειρα bug.πολυ καλυτερη του g00h με emοtion kernel.αλλα προς το παρον τις 5.1.1 τις θεωρω χαλια μαυρα ξαναγυρισα σε simple lite 5.0.1 τουλαχιστον θα ειμαι σιγουρος.φυσικα περιμενω τον justin να βγαλει την 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πως μπορούμε να κάνουμε να ανοίγουν όλες οι εφαρμογές και σε multiwindow ακόμα και όσες πρωτοεγκαθίστανται στο κινητό χωρίς να χρειάζεται κάποια παρέμβαση του χρήστη? Το είχαν ενεργοποιημένο οι custom roms και τώρα με την ρουταρισμένη coi3 πρέπει να το κάνω σε κάθε νέα εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Και σε εμένα μου έκαναν bann τον λογαριασμό μου στην echoe Διότι ρώτησα για ένα bug που είχα. Αυτά δεν γίνονται. .... Το παλικάρι κάνει καλή δουλειά αλλά οι περισσότερες ρομ που βγάζει έχουν προβλήματα.. υποτίθεται ότι τα τέτοια είδος φόρουμ είναι για αυτό το σκοπό να συζητάνε οι χρήστες εμπειρίες χρήσης καλές και κακές. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί να μπαναρουν λογαριασμούς και να ζητούν λεφτά . . Εκτός των άλλων προσωπικά έχω κάνει και donate στο παρελθόν και έχω αγοράσει και την εφαρμογή τους ή οποία είναι μόνο για να σου πάρουν λεφτά δεν αξίζει σαν εφαρμογή. Και παρόλα αυτά το bann το έφαγα στο κεφάλι και μάλιστα χωρίς κάποια προειδοποιείση . Άς κρατήσουν τα private forum για τον εαυτό τους εγώ δεν πρόκειται να παρακαλεσω ούτε να δωσω λεφτά για κάτι που στην τελική είναι γεμάτο bug και με μηδέν υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Δεν δουλεύει το wifi tethering,δεν δουλεύει το direct pen input ούτε το handwriting και το gps αργεί αρκετά! Κατά τα άλλα ζητάνε χρήματα και μπαναρουν όταν τους λες για bugs!Δεν πειράζει στο καλό και στην prive ομάδα τους! Ούτε η καταγραφή βίντεο δουλεύει ούτε ο συγχρονισμός του Samsung account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Και σε εμένα μου έκαναν bann τον λογαριασμό μου στην echoe Διότι ρώτησα για ένα bug που είχα. Αυτά δεν γίνονται. .... Το παλικάρι κάνει καλή δουλειά αλλά οι περισσότερες ρομ που βγάζει έχουν προβλήματα.. υποτίθεται ότι τα τέτοια είδος φόρουμ είναι για αυτό το σκοπό να συζητάνε οι χρήστες εμπειρίες χρήσης καλές και κακές. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί να μπαναρουν λογαριασμούς και να ζητούν λεφτά . . Εκτός των άλλων προσωπικά έχω κάνει και donate στο παρελθόν και έχω αγοράσει και την εφαρμογή τους ή οποία είναι μόνο για να σου πάρουν λεφτά δεν αξίζει σαν εφαρμογή. Και παρόλα αυτά το bann το έφαγα στο κεφάλι και μάλιστα χωρίς κάποια προειδοποιείση . Άς κρατήσουν τα private forum για τον εαυτό τους εγώ δεν πρόκειται να παρακαλεσω ούτε να δωσω λεφτά για κάτι που στην τελική είναι γεμάτο bug και με μηδέν υποστήριξη και καπου διαβασα οτι η rom που βγαζουν δεν ειναι δικες τους.παιρνουν απο αλλους.οπως του s6 edge τους ειχε δωσει τη rom η mya team Ούτε η καταγραφή βίντεο δουλεύει ούτε ο συγχρονισμός του Samsung account σε μενα αυτα δουλευαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 και καπου διαβασα οτι η rom που βγαζουν δεν ειναι δικες τους.παιρνουν απο αλλους.οπως του s6 edge τους ειχε δωσει τη rom η mya team σε μενα αυτα δουλευαν. Πώς γίνεται; μέσα από το prive-app έλειπαν όλα τα αρχεία τής Samsung που χρειάζονται για συγχρονισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Τον κερνελ που έχει ανεβάσει ο talexop τον έχει δοκιμάσει κανείς στο f? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ωραία δουλειά! :-) Μόνο της M έχω χρησιμοποιήσει και φαίνεται όμορφο. Μπορείς να το βρεις εδώ. Τhanks man :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Παίδες καμία καλή note 5 port για το C που να πεις ότι αξίζει να χάσεις την εγγύηση Υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Είναι τόσο δύσκολο να γραφτεί κάποιος στο g00h; 2 φορές έχω προσπαθήσει και δεν με δέχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πώς γίνεται; μέσα από το prive-app έλειπαν όλα τα αρχεία τής Samsung που χρειάζονται για συγχρονισμό μακαρι και ηξερα.ενας φιλος δεν ειχε τα αρχεια του air comand.οτι να'ναι Είναι τόσο δύσκολο να γραφτεί κάποιος στο g00h; 2 φορές έχω προσπαθήσει και δεν με δέχονται. οταν γραφτηκα ηταν μια χαρα.απλα επειδη η rom που εβγαλε τωρα ηταν η τελευταια του και πουλαει το σαιτ μηπως εκλεισε της εγγραφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Δυστυχώς δεν δουλευει σε F.... μονο για το C.. μην το δοκιμάσεις θα έχεις πρόβλημα.. Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παίδες καμία καλή note 5 port για το C που να πεις ότι αξίζει να χάσεις την εγγύηση Υπαρχει ? Κανείς παίδες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Κανείς παίδες ? Φίλε μου εδώ http://forum.xda-developers.com/note-4/development/rom-sixperience-n5-port-v1-0-beta-t3204460 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Φίλε μου εδώ http://forum.xda-developers.com/note-4/development/rom-sixperience-n5-port-v1-0-beta-t3204460 Πιστεύεις δηλαδή ότι είναι τόσο καλή που λες δε γ@μεις θα το ρουταρω ; Την έχεις δοκιμάσει ; Τι λέει από bugs ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Πιστεύεις δηλαδή ότι είναι τόσο καλή που λες δε γ@μεις θα το ρουταρω ; Την έχεις δοκιμάσει ; Τι λέει από bugs ; Εγώ όχι αλλά 2 φιλαράκια με note 4 c το έχουν κάνει και λένε ότι είναι super!εγώ έχω το f μοντέλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εμένα πάντως οι 5.1.1 που δοκίμασα δε μου γέμισαν το μάτι. Γύρισα με backup nandroid στη simplite που την θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Μακάρι να βγάλει και μια 5.1.1 τόσο καλή ο developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εμένα πάντως οι 5.1.1 που δοκίμασα δε μου γέμισαν το μάτι. Γύρισα με backup nandroid στη simplite που την θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Μακάρι να βγάλει και μια 5.1.1 τόσο καλή ο developer ακριβως το ιδιο εκανα και γυρισα σε simple lite.περιμενω να δω την rom του justin και του ketan τι θα λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ο ketan λογικά την ετοιμάζει και από τι βλέπω για το g έχει κάποια bugs αλλά αμελητέα σε σχέση με την echoe rom!του Justin μήπως έχει κάποιος link για τη rom του γιατί δεν το βρίσκω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ο ketan λογικά την ετοιμάζει και από τι βλέπω για το g έχει κάποια bugs αλλά αμελητέα σε σχέση με την echoe rom!του Justin μήπως έχει κάποιος link για τη rom του γιατί δεν το βρίσκω ? ο γιατρος απο σημερα ξεκιναει του f.ο justin δεν εχει ακομα τελειωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Πιστεύεις δηλαδή ότι είναι τόσο καλή που λες δε γ@μεις θα το ρουταρω ; Την έχεις δοκιμάσει ; Τι λέει από bugs ; ναι αξίζει.. περιμένουμε και την v3. έχω και Note 5 και είναι σχεδόν ίδια.. bug εχει η v2 στα προχωρημένα mode της cameras που δεν δουλευουν (colaz , live ,wide selfy) Edited October 8, 2015 by TheWizard Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Με μπριζωνεις και θα βαραω το κεφάλι μου πάλι που το ρουταρα χαχαχααχχα Πάντως αποτι διάβασα λίγο το θρεντ είδα ότι έχει θέματακια με battery drain κλπ; Offtopic Σήμερα πήρα την Nillkin Nature tpu θηκη.. Για εσας που σας ενδιαφέρει να κρατήσετε την λεπτή γραμμή του Νότε σας το λέω με πάσα σιγουρια, εγώ που σε κάθε κινητό που αλλαζω δίνω τουλάχιστον ένα 100αρι σε θήκες και βλακιες είναι ή καλύτερη tpu θήκη που έχω δοκιμάσει ποτε.!Και ολα αυτα με μολις 8.5€.Είναι και καθοδόν αυτοκόλλητα της dbrand σε μαύρο και άσπρο "δέρμα".Μόλις έρθουν θα τα φορέσω και θα ανέβασε φωτογραφίες στο ανάλογο θρεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Με μπριζωνεις και θα βαραω το κεφάλι μου πάλι που το ρουταρα χαχαχααχχα Πάντως αποτι διάβασα λίγο το θρεντ είδα ότι έχει θέματακια με battery drain κλπ; Offtopic Σήμερα πήρα την Nillkin Nature tpu θηκη.. Για εσας που σας ενδιαφέρει να κρατήσετε την λεπτή γραμμή του Νότε σας το λέω με πάσα σιγουρια, εγώ που σε κάθε κινητό που αλλαζω δίνω τουλάχιστον ένα 100αρι σε θήκες και βλακιες είναι ή καλύτερη tpu θήκη που έχω δοκιμάσει ποτε.!Και ολα αυτα με μολις 8.5€.Είναι και καθοδόν αυτοκόλλητα της dbrand σε μαύρο και άσπρο "δέρμα".Μόλις έρθουν θα τα φορέσω και θα ανέβασε φωτογραφίες στο ανάλογο θρεντ. γιατί να βαράς το κεφάλι σου. :confused: δεν έχει τίποτα είναι τοπ μόνο το dpi που γίνεται σαν του note 5 σε κάνει να νομίζεις οτι άλλαξες τηλέφωνο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 γιατί να βαράς το κεφάλι σου. :confused: δεν έχει τίποτα είναι τοπ μόνο το dpi που γίνεται σαν του note 5 σε κάνει να νομίζεις οτι άλλαξες τηλέφωνο. Γιατί θα χάσω 18 μήνες ακόμα εγγύηση :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts