sallax Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Όντως παιδιά, κουλάρετε. Ανεξάρτητα απ'το εθνικό θέμα που ανοίξατε πάντως, δεν κατάλαβα, τί έχουν οι Αλβανίδες κι οι Σκοπιανές? Έχετε δει κανονικές Αλβανίδες, Σκοπιανές? Έχει αμέτρητες στη σχολή μου εδώ Θεσσαλονίκη, όπως έχει και Βουλγάρες κι απ'ολο το ανατολικό μπλοκ κι ένα έχω να πω, ότι όλοι οι Έλληνες είχαμε κολλήσει πάνω σ'αυτές και δε δίναμε σημασία στις δικές μας :rolleyes: Έχοντας ταξιδέψει και Βουλγαρία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Τουρκία μπορώ να πω ότι οι ανατολικές είναι σχεδόν όλες κουκλάρες, ΔΕΝ έχουν ψυχοσωματικά και ξέρουν πως να διασκεδάσουν :cool: Απλά δεν διαθέτουν την ελληνική ψυχή, κουλτούρα, νοοτροπία κι είναι πιο ψυχρές. Για σχέση είναι ιδανική περίπτωση μια ξένη αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος για το γάμο... Θα κάνεις δηλαδή παιδιά και δε θα'ναι 100% ελληναρόπουλα? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αν υπάρχει κατανόηση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και την νοοτροπία σου θα μάθει και τον τρόπο ζωής σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nrg :mad: :devil: :mad: :devil: Πρωτα απ'ολα κακως μενεις στη Θεσ/νικη,(αν και αν εκδηλωνεις αυτες τις αποψεις στον εξω κοσμο δυσκολο να μεινεις καιρο).Αυτη τη στιγμη μου ερχονται πολλα μπινελικια αλλα... Οι ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ σου αρεσουν? Το ξαναείπα κοίτα και παραπάνω δεν έχω πρόβλημα είτε είναι Αλβανίδες, είτε Τουρκάλες είτε (κάτσε να ανοίξω το χάρτη του National Geographic να δω ποιες είναι οι υπόλοιπες γείτονες χώρες...έυρηκα) Βουλγάρες , είτε από την Macedonia (ο χάρτης το λέει)... Αλλά όπως ξαναείπα πάλι παραπάνω, ανάμεσα σε 2 "ισάξιες" κοπέλες, μια ελληνίδα και μία ξένη θα προτιμήσω την Ελληνίδα :) [off topic]Ναι δεν με βλέω να μένω καιρό! Πολύ άγρια τα καρντάσια... :lol: Και προς θεού δεν είπα ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική. Μη μου βάζετε λόγια στο στόμα μου :) [/οff topic] Edit: Τώρα είδα την παράκληση του vampyre! Τέλος με τα off topic και από μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thodorisgr77 To θέμα είναι ΑΝ έχεις μια σχέση με ξένη και ξαφνικά πάνω στην τρελλή χαρά που έχεις για εκείνην και ξαφνικά σου πει .... φεύγω ....εκεί ρε παιδιά δεν είναι μεγαλο ξενέρωμα???? :!: φιλε θοδωρη , επειδη την εχω παθει ετσι που λες , θα σου τα πω λιγο αναλυτικα , ειμαι παντρεμενος με μια αγγλιδα απο νοτια αφρικη ( εκει γεννηθηκα και'γω ) με τρια παιδια , και περσι το την ημερα που πηραμε το 6ο , αποφασισε να την κοπανησει για τησ ΗΠΑ , με παρατησε με τρια παιδια κτλ , αλλα μετα απο εξι μηνες ξαναγυρισε , γιατι ρωτας? , απλα ειναι , η ξενες δεν μπορουν να αντισταθουν στη ελληνικη γοητεια !! ;) :D :) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter με παρατησε με τρια παιδια κτλ , αλλα μετα απο εξι μηνες ξαναγυρισε , γιατι ρωτας? , απλα ειναι , η ξενες δεν μπορουν να αντισταθουν στη ελληνικη γοητεια !! ;) :D :) Πέστα ΜΕΓΑΛΕ !!! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Οραια ειναι να τα χεις με ξενη Βεβαια δεν ξερω και για παραπερα, γαμους και τετοια... Αφου αρεσουμε τι να κανουμε ρε παιδια Ετσι ειναι ΕΛΛΑΔΑ RULEZ!!!! Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Δεν υπάρχει καμιά επίσημη έρευνα σχετικά με τα γούστα των γυναικών? (Για εθνικότητα ε?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Εγώ θα τα φτιαχνα με ξένη φτάνει να καταλαβαινόμαστε ! :D ego pali me opoiadipote arkei na min katalavainomaste, mono na pidiomaste :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tasulm ego pali me opoiadipote arkei na min katalavainomaste, mono na pidiomaste :) Χαλάρωσε λίγο!!! :o Αυτό δηλώνει ανωριμότητα, κάτι που δεν νομίζω να σου αρέσει... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Mporeί να δήλωνει και έντονη σεξουαλική δραστηριότητα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Χμ...και αλβανιδες γιατι οχι..απλα οι περισοτερες που εχω δει (99,98%) ειναι σκιοραματα.Αλλα εχω δει και κανα 2 πολυ ωραιες κοπελες. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tasulm ego pali me opoiadipote arkei na min katalavainomaste, mono na pidiomaste :) Mιά ζωή την έχουμε αν δεν την γλεντίσουμε τί θα καταλάβουμε τί θα καταντήσουμε ! Καζαντζήδης Ν. :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Mιά ζωή την έχουμε αν δεν την γλεντίσουμε τί θα καταλάβουμε τί θα καταντήσουμε ! Καζαντζήδης Ν. :rolleyes: Διόρθωση: τι θα καζαντήσουμε είναι... :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ !!!ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ............? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ....... ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΚΛΠ.....ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΟΙ <ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ>.........ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ !!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ....... ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. September 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kukukali ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ !!!ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ............? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ....... ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΚΛΠ.....ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΟΙ <ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ>.........ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ !!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ....... ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ !!!!! Mιλάς απο προσωπικές εμπειρίες?Τί εννοείς? Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserX Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Ta eixa kapote (gia 3 oloklires meres) me mia omorfi galidoula! Ax orea itan! Oi protoi erotes. Apo kei kai pera... orees gynaikes einai kai oi souidezes, ougarezes (tzatzikia :p) kai Ollandezes. Exoun afta ta xanthopa kai anixtoxroma xaraktiristika pou trelainoun arketous Ellines. To idio isxiei kai gia aftes (exoume afta ta skouroxroma xaraktiristika pou tis trelainoun). Tora gia ta miala pou koubalane den xero, alla sigoura erxontai kalokairi diakopes stin Ellada gia 1-2-5 .... sta grigora, kai oxi gia sovari sxesi, oi perissoteres! Giati na min tis kanoume ti xari? :P Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ.....ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!....ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Διόρθωση: τι θα καζαντήσουμε είναι... :p :) Για να μην σου πώ οτι ειναι και Καζαντζίδης Στ. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tasulm Για να μην σου πώ οτι ειναι και Καζαντζίδης Στ. ... Μαμπινιότης & Γρηγορίου mode on : Ρήμα καζαντίζω = ακμάζω, ευημερώ , πλουτίζω καζάντια = πλούτη, κέρδη. Το τραγούδι λέει "Τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντίσουμε" εννοώντας "Τι θα καταλάβουμε , τι θα ζήσουμε στο φινάλε" μια και η εποχή που γράφτηκε ήταν δύσκολη και υπήρχε η νοοτροπία του "ζούμε μέρα με τη μέρα (day by day που λένε και τα αμερικανάκια). Μαμπινιότης & Γρηγορίου mode off. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Και προέρχεται απ'το τουρκικό απαρέμφατο 'καζανμάκ' = πλουταίνω. Έτσι για να μην τύχον τρώνε κάνα άσχετο τριπ οι νέοι του φόρουμ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 μαθημα νεων ελληνικων γινεται εδω???? αν συνεχισετε ετσι τοτε θα περασω με 40 απο 40 στις εισαγωγικες εξετασεις για πανεπιστημια στο μαθιμα των νεων!!! :D :D :) :) Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. September 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kukukali ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ.....ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!....ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ!!! Δηλαδή λόγω της δουλειάς σου,θα έχεις και σχέση ή θα εισαι παντρεμένος με ξένη γυναίκα(οχι ελληνίδα) Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. September 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UserX Ta eixa kapote (gia 3 oloklires meres) me mia omorfi galidoula! Ax orea itan! Oi protoi erotes. Apo kei kai pera... orees gynaikes einai kai oi souidezes, ougarezes (tzatzikia :p) kai Ollandezes. Exoun afta ta xanthopa kai anixtoxroma xaraktiristika pou trelainoun arketous Ellines. To idio isxiei kai gia aftes (exoume afta ta skouroxroma xaraktiristika pou tis trelainoun). Tora gia ta miala pou koubalane den xero, alla sigoura erxontai kalokairi diakopes stin Ellada gia 1-2-5 .... sta grigora, kai oxi gia sovari sxesi, oi perissoteres! Giati na min tis kanoume ti xari? :P Έχεις δίκιο :o Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vampyre Μαμπινιότης & Γρηγορίου mode on : Ρήμα καζαντίζω = ακμάζω, ευημερώ , πλουτίζω καζάντια = πλούτη, κέρδη. Το τραγούδι λέει "Τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντίσουμε" εννοώντας "Τι θα καταλάβουμε , τι θα ζήσουμε στο φινάλε" μια και η εποχή που γράφτηκε ήταν δύσκολη και υπήρχε η νοοτροπία του "ζούμε μέρα με τη μέρα (day by day που λένε και τα αμερικανάκια). Μαμπινιότης & Γρηγορίου mode off. filtate vampyre... me pareksigises! Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Mιά ζωή την έχουμε αν δεν την γλεντίσουμε τί θα καταλάβουμε τί θα καταντήσουμε ! Καζαντζήδης Ν. se afto anaferomoun :) eprepe na to kano safes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tasulm se afto anaferomoun :) eprepe na to kano safes... Καλά ντε ! Δεν είμαι και φανατικός του Καζαντζήδη ! :rolleyes: Απλά μου ήρθε και το είπα! :rolleyes: Το κάνατε θέμα! :lol: Ανοίξτε νέο thread άμα θέλετε για αυτό ! :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts