kormos Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Παιδιά ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται... τίποτε άλλο. Αν εμένα μου αρέσει η αραπίνα ή η κινέζα, δεν με ενδιαφέρει το ζόρι που τραβάει ο καθένας. Άρα λάθος σκέφτονται οι ρατσιστές...:O :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandergreek Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Για την ιστορία των πραγμάτων, να θυμίσω ότι ο Μέγας Αλέξανδρος παντρεύτηκε μόνο μια γυναίκα στη ζωή του... ποιά ήταν αυτή; Η Ρωξάννη, μή Ελληνιδα, και μάλιστα Αραβικής - Ασιατικής καταγωγής (μαυρούλα!!!). Νομίζω ότι το πιάσαμε το υπονοούμενο αναφορικά στη φυλετική καθαρότητα... που μερικούς τους ανησυχεί. Έλληνας είναι ο μετέχων στην ελληνική παιδεία! Προσωπικά είχα πολλές εμπειρίες με αλλοδαπές αλλά μόνο εντός Ελλάδας. Ειδικά στις Ανατολικές, διέκρινα κάποιο συμφεροντολογισμό. Αλλά διέκρινα και τα πιό όμορφα προσωπάκια... (και σωματάκια)... Ακόμα δέν έχω καταλήξει σε αυτό το θέμα, αλλά δέ θα με πείραζε να πάρω (νυμφευθώ) αλλοδαπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 βρε σεις το παν εναι να τα βρισκεε εγκεφαλικα καιολα τα αλλα ειναι στην απ εξω... εσεις θα ειστε μαζι με αυτον τον ανθρωπο...κοιταξτε να περνατε καλα +κι απο μενα:) πολυ σωστο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 βρε σεις το παν εναι να τα βρισκεε εγκεφαλικα καιολα τα αλλα ειναι στην απ εξω... εσεις θα ειστε μαζι με αυτον τον ανθρωπο...κοιταξτε να περνατε καλα Συμφωνώ και εγώ με τη σειρά μου....:rolleyes: Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Πως καταφεραμε ενα θεμα ζωης , αγαπης κλπ να το γυρισουμε παλι στον ρατσισμο κλπ μονο εμεις το ξερουμε... Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 ε,λιγο πολυ ολα τα θεματα εχουν την αρνητικη πλευρα τους,εξαλλου ο ρατσισμος δεν ειναι μονο φυλλετικος... να Αγαπατε και να κοιταται μονο εσας σε αυτο το θεμα ολα τα αλα ερχονται μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virgil Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 ειχα σχεση με κοπελα απο αλβανια 1,5 χρονο..ηταν η πιο ομορφη κοπελα που ειχα και γενικως αποδεκτο οτι ηταν...αλλα δεν ηταν μονο αυτο ...γιατι δεν ειναι μονο η ομορφια σε εναν ανθρωπο...ηταν ολα η συμπεριφορα της τα παντα..τωρα που χωρισαμε απο δικια μου ******* ειμαι πολυ χαλια ..τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα ...το θεμα ειναι οτι ελεος ρε παιδια !!!!!ο ερωτας γνωριζει εθνικοτητες????ελεος!!!!!!!βγαινω απ τα ρουχα μου..και επισης οχι μονο σχεση με καποια ξενη αλλα και παντρευομουν ανετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muchacho Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Συγκεκριμενα με Αλβανιδες ειχα 2 φορες σχεσεις κ τις 2 χωρις να το ξερω το εμαθα αργοτερα 1.Η 1 ηταν απιστευτος ανθρωπος με απιστευτη καλη ψυχη που σπανια συναντας, ευγενια, γενικα ενας απιστευτος ανθρωπος (κ δεν ειχε κανενα συμφερον απο μενα) η 2η. Χειροτερη απο ελληνιδα γκρινιαρα, στριμμενη, βλαμμενη με παρακσενιες full extra, χειροτερη απο ελληνιδα. Τελικα δικη μου εκτιμηση, δεν ειναι θεμα γονιδιων η καταγωγης, ειναι θεμα ανθρωπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Συγκεκριμενα με Αλβανιδες ειχα 2 φορες σχεσεις κ τις 2 χωρις να το ξερω το εμαθα αργοτερα 1.Η 1 ηταν απιστευτος ανθρωπος με απιστευτη καλη ψυχη που σπανια συναντας, ευγενια, γενικα ενας απιστευτος ανθρωπος (κ δεν ειχε κανενα συμφερον απο μενα) η 2η. Χειροτερη απο ελληνιδα γκρινιαρα, στριμμενη, βλαμμενη με παρακσενιες full extra, χειροτερη απο ελληνιδα. Τελικα δικη μου εκτιμηση, δεν ειναι θεμα γονιδιων η καταγωγης, ειναι θεμα ανθρωπου. αποφασισε τελικα..:X Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 ναι ετσι ειναι,δεν εχει να κανει με την εθνικοτητα,εχει να κανει με τα γονιδια που εχει ο ανθρωπος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. August 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Καλό είναι να υπάρχει σχέση μεταξύ Έλληνα και ξένου άλλα δεν υποφέρεται και η απόσταση όταν φεύγει ο καθένας για την χώρα του! Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Καλό είναι να υπάρχει σχέση μεταξύ Έλληνα και ξένου άλλα δεν υποφέρεται και η απόσταση όταν φεύγει ο καθένας για την χώρα του! Δυστυχως ειναι αναποφευκτο οταν υπαρχει αυτη η αποσταση...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Mia aporia exo se auth th sizithsh h kalutera thema pou anoixate:)Me amerikanida h agglida tha kanate sxesh pote?? h den sas aresei h nootropia tous h kai to thema ton agglikon dh ths proforas Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Mia aporia exo se auth th sizithsh h kalutera thema pou anoixate:)Me amerikanida h agglida tha kanate sxesh pote?? h den sas aresei h nootropia tous h kai to thema ton agglikon dh ths proforas :lol: btw, το να ακούς κάποια με προφορά σαν της Sophie Ellis Bextor για παράδειγμα, είναι είδος Oral sex <3 Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Mia aporia exo se auth th sizithsh h kalutera thema pou anoixate:)Me amerikanida h agglida tha kanate sxesh pote?? h den sas aresei h nootropia tous h kai to thema ton agglikon dh ths proforas Προσωπικα μου αρεσει η αγγλικη προφορα αλλα οι περισσοτερες κοπελες ειναι 'γεια σου' εως πολυ 'γεια σου'! Απορω πως συμμαζευονται και γινονται νορμαλ οταν μεγαλωνουν. Μπορει να κανω και λαθος... :X Δε λεω οτι οι ελληνιδες ειναι τα καλυτερα κοριτσια αλλα σε μια ηλικια ~20 χρονων περιμενεις οτι θα υπαρχει και μια αντιστοιχη ωριμοτητα και οχι το αντιθετο. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Να ενημερώσω απλά πως μετά από edit ορισμένων μηνυμάτων από μέλος και τον εκτροχιασμό της συζήτησης δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνουν εδώ ορισμένα μηνύματα... Κάνω και εδώ έκκληση για... ειρήνη και ελπίζω να μην αγνοηθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Να ενημερώσω απλά πως μετά από edit ορισμένων μηνυμάτων από μέλος και τον εκτροχιασμό της συζήτησης δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνουν εδώ ορισμένα μηνύματα... Κάνω και εδώ έκκληση για... ειρήνη και ελπίζω να μην αγνοηθεί. Eirhnh borei na uparksei alla mou kanei entupwsh oti uphrxoun anthrwpoi pou mesa apo ta grafomena tous kai fotografies apeiloun h' aspazonte anoixta ton koinwniko ratsismo. To epomeno tha einai na vgenoun kremales me anaphrous upothetw? Mallon to thema einai pio sovaro apo merikes diagrafes munimatwn.. Alla afou to topic einai allo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Είχα σχέση με Ιταλό όταν είχα πάει Εράσμους. Κράτησε γύρω στους 6-7 μήνες μέχρι που έφυγε ο καθένας για τη χώρα του. Κάναμε κάποια προσπάθεια μετά, αλλά η απόσταση ήταν μεγάλο εμπόδιο. Κατα τα άλλα μια χαρά τα βρίσκαμε σε όλα, νομίζω ότι έχει και περισσότερο ενδιαφέρον να έχεις σχέση με κάποιον αλλοεθνή, αρκεί να ταιριάζετε βέβαια. Αν και δεν υπήρχαν και τραγικές διαφορές μεταξύ μας, κι οταν το λέω σε κάποιον μου λέει οι Ιταλοί δεν πιάνονται, είναι σαν εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Eirhnh borei na uparksei alla mou kanei entupwsh oti uphrxoun anthrwpoi pou mesa apo ta grafomena tous kai fotografies apeiloun h' aspazonte anoixta ton koinwniko ratsismo. To epomeno tha einai na vgenoun kremales me anaphrous upothetw? Mallon to thema einai pio sovaro apo merikes diagrafes munimatwn.. Alla afou to topic einai allo... σου απαντησα αλλα μου το σβησαν. anyway. ας πουμε οτι εχεις δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ενδιαφερον θεμα. Θα ηθελα να ξερω εστω συνοπτικα, απο τις εμπειριες απο σχεσεις με ανθρωπους απο αλλη χωρα, για να δουμε τι ειναι ιδιο και τι αλλαζει, καλυτερα/χειροτερα, συγκριτικα με σχεση με ομοεθνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ανάλογα με τον χαρακτήρα πού θα είχε και σίγουρα και με την θρησκεία τής.δεν θα ήθελα μελλοντικά προβλήματά. Αν και με τους ξένους πλέον και εννοώ τους βόρειους,δεν είμαι τόσο ζεστός για πολλούς λόγους. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 για να δουμε τι ειναι ιδιο και τι αλλαζει, καλυτερα/χειροτερα, συγκριτικα με σχεση με ομοεθνη. Δεν είχα ποτέ σχέση με γυναίκα από άλλη χώρα αλλά μιλάω καθημερινά εδώ και καιρό σε διάφορες πλατφόρμες chat με πολλές, είτε clean είτε dirty. Άνθρωποι είμαστε όλοι κι έχουμε τις ίδιες ανάγκες κι επιθυμίες. Προσπαθώ να τους κρίνω όλους βάσει του χαρακτήρα τους χωρίς να υπολογίζω καθόλου την εθνικότητα, θρησκεία, πολιτισμό εκτός κι αν τους επηρεάζουν στην καθημερινή τους ζωή και συνεπώς το χαρακτήρα τους. Τυχαίνει οι καλύτερες περιπτώσεις που έχω ασχοληθεί να είναι από UK, Ιρλανδία, Σκανδιναβικές χώρες, Πολωνία, Καναδά, Ιαπωνία. Αλλά, όπως είπα, τυχαίνει. Σε γενικές γραμμές, οι ξένοι, έχω την εντύπωση ότι είναι πιο προχωρημένοι, ώριμοι, με περισσότερα ενδιαφέροντα/hobby απ' ό,τι οι Έλληνες με εξαίρεση αρκετές ασιατικές χώρες όπου δεν είναι απόλυτα ελεύθεροι λόγω θρησκείας γιατί τους βάζει περιορισμούς σε πολλούς τομείς της προσωπικής τους ζωής. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Γενικά, έχω γνωρίσει και συναναστραφει με πολλές κοπέλες από άλλες χώρες ( Ευρώπη) σε διάφορα ταξίδια, χωρίς να έχω μείνει ποτέ για καιρό εξωτερικό. Δεν ξέρω αν το έφερε έτσι η τύχη αλλά τελικά αρραβωνιαστηκα και με κοπέλα από εξωτερικό. Βασικά θέλει ανοιχτό μυαλό, να σου αρέσει να γνωρίσεις νέα πράγματα και να μην φοβάσαι να ρισκάρεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Γενικά, έχω γνωρίσει και συναναστραφει με πολλές κοπέλες από άλλες χώρες ( Ευρώπη) σε διάφορα ταξίδια, χωρίς να έχω μείνει ποτέ για καιρό εξωτερικό. Δεν ξέρω αν το έφερε έτσι η τύχη αλλά τελικά αρραβωνιαστηκα και με κοπέλα από εξωτερικό. Βασικά θέλει ανοιχτό μυαλό, να σου αρέσει να γνωρίσεις νέα πράγματα και να μην φοβάσαι να ρισκάρεις.και γιατι τα χαλασατε; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 και γιατι τα χαλασατε; Τι εννοείς; Έγραψα κάπου κάτι τέτοιο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts