Jump to content

Huawei MediaPad T1 8.0 3G

GUADANAMO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 104
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tι μειονεκτήματα έχει το 4.2;

Δεν έχει την 4.2 αλλά την 4.3 και δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Καλησπέρα. Τους τελευταίους 3 μήνες είχα στο tablet την b010, μια ρώσικη version χωρίς ελληνικά που έγινε εύκολα root, χάρις στο iRoot. Δυστυχώς, τώρα τελευταία, θέλοντας να δω τηλεόραση (ποδόσφαιρο) μέσω nova go, (ταξιδεύω αρκετά συχνά λόγω δουλειάς, άρα είναι μονόδρομος),δεν μπορώ να παρακολουθήσω γιατί η εφαρμογή τους (άκουσον, άκουσον), δεν λειτουργεί σε συσκευές root!!!!. Έτσι αποφάσισα, ότι αφού έπρεπε να κάνω unroot το tablet, να γυρίσω στην b003 γιατί τουλάχιστον έχει και ελληνικά. Βρήκα και πέρασα την S8-801uV100R001C199B003 που όμως δεν τα έχει!! Επειδή δεν θυμάμαι την αρχική του rom μήπως μπορεί κάποιος να μου την πει για να την βρω;

Σε ευχαριστώ πολύ, την κατέβασα!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η b010 αξίζει μόνο (κατά την γνώμη μου) εάν θέλεις να έχεις root tablet

• 4 weeks later...
Πηρα απο ΜΜ την εκδοση 4G pro και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Ειναιμε kit kat 4.4. Ξέρει κανείς αν υπάρχει πιο νέα έκδοση διαθεσιμη?Ευχαριστω.

Η "μαμα" huawei εδω στην Ελλαδα δυστυχως δεν δινει αναβαθμισεις, εκτος αν ψαχτεις απο κανενα ξενο site αλλα θα χασεις τα Ελληνικα απ'οτι ξερω. Να φανταστεις το m1 που εχω εγω ειναι ακομα στην 4.2.2.

Από που το πήρες φίλε; Τιμή ; για δώσε ένα λινκ

Μάλλον αυτό εννοεί:

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-mediapad-t1-8-0-pro-lte-t1-821l--1171510.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5

Το 3G δείχνει εξαντλημένο στα καταστήματα του Skroutz.

Το έχω πάρει και εγώ στην 4G έκδοση πριν ένα μήνα που το χε προσφορά στα €129, γενικά πολύ ευχαριστημένος.

Η μπαταρία κρατάει 2 με 3 μέρες αλλά θέλει περίπου 7 ώρες να φορτίσει...

Καμία φορά lagάρει αλλά με 1 GB ram σε android ήταν αναμενόμενο.

Κατά τα άλλα ήταν best value for money. Μου έχει λύσει τα χέρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Media markt 129euro προ μηνος

Σε αυτή τη τιμή αξίζει, αλλά αν είχε και υποστήριξη αναβαθμίσεων θα άξιζε και στα 180

Edited by dimtz

Στα €129 ήταν ευκαιρία. Για παραπάνω δεν ξέρω. Δεν λέω ότι δεν αξίζει, απλά βρίσκω λίγη τη ram. Από την άλλη 4G ταμπλέτες με 2 GB ram φεύγουν πάνω από τα €250, οπότε εξαρτάται από το βαλάντιο του καθενός
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Αυτο λεμε φιλε μου, η huawei δεν δινει αναβαθμισεις! Σε καποια ξενα site υπαρχει αναβαθμιση αλλα θα χασεις τα Ελληνικα. Edited by jimfil

Το πήρα εγω σήμερα στα 179ευρώ το έχει.

Μπορώ να το αναβαθμίσω σε lollipop? Και πως;

πόσο??? φίλε μου μήπως μπερδεύεσε? πολλά είναι. υπάρχει μια ρομ η β010 νομίζω αλλά δεν την έχω περάσει. διάβασε ποιο πίσω σελίδες

Καλησπέρα. Τους τελευταίους 3 μήνες είχα στο tablet την b010, μια ρώσικη version χωρίς ελληνικά που έγινε εύκολα root, χάρις στο iRoot. Δυστυχώς, τώρα τελευταία, θέλοντας να δω τηλεόραση (ποδόσφαιρο) μέσω nova go, (ταξιδεύω αρκετά συχνά λόγω δουλειάς, άρα είναι μονόδρομος),δεν μπορώ να παρακολουθήσω γιατί η εφαρμογή τους (άκουσον, άκουσον), δεν λειτουργεί σε συσκευές root!!!!. Έτσι αποφάσισα, ότι αφού έπρεπε να κάνω unroot το tablet, να γυρίσω στην b003 γιατί τουλάχιστον έχει και ελληνικά. Βρήκα και πέρασα την S8-801uV100R001C199B003 που όμως δεν τα έχει!! Επειδή δεν θυμάμαι την αρχική του rom μήπως μπορεί κάποιος να μου την πει για να την βρω;

Μπορείς να μου πεις πως πέρασες την rom ; Είναι ποιο γρήγορο; Γιατί εμένα σαν να σέρνεται