HEO Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 τα partition μπορείς να τα αλλάξεις.... άμα ψάξετε στο xda υπάρχει λύση Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazgan Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 μπα.. λίγες μεταφέρονται και εχω φτασει σε σημείο που δεν μπορώ να εγκαταστήσω άλλες (πχ viber) και δεν εχω σχεδόν τιποτα να απεγκαταστήσω που δεν χρειάζομαι. Τι εννοείς λίγες μεταφέρονται; Στο δικό μου μεταφέρονται σχεδόν όλες. Μόνο μερικές εφαρμογές συστήματος δεν μεταφέρονται αλλά μικρό το κακό. Επίσης επιλέγω να μη μεταφέρω εφαρμογές που έχουν widgets γιατί μετά δε λειτουργούν τα widget τους, αλλά όλες οι υπόλοιπες λειτουργούν κανονικά. Για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά όπως το app2sd. Και το Clean Master έχει κάπου επιλογή για μεταφορά εφαρμογών στην SD. Έχω εγκατεστημένες αυτή τη στιγμή καμιά 40αρια εφαρμογές και ο ελεύθερος χώρος που μένει φτάνει για να εγκαταστήσω αρκετές ακόμα. Ε δε νομίζω ότι χρειάζομαι περισσότερες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 στο Landvo εχω 3 χώρους: 1) Εσωτερικός Αποθηκευτικός χώρος 0.89gb σχεδόν γεμάτος 2) Κάρτα SD (σημειωτέον ότι την δείχνει 2η σε σειρά) μεγέθους 16Gb που ειναι όντως η εξωτερική SD 3) Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου 5.15Gb εντελώς άδειος Το 1 ειναι η Rom και το 3 η Ram? Η και το 1 και το 3 είναι δύο partitions στην Ram ? αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ποιά η διαφορά του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου (0.9Gb) από του "εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου" ενώ στο coolpad αυτά τα δύο φαίνεται να είναι ενιαίος χώρος. Απλά... η εσωτερική μνήμη της συσκευής σου είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. Σε άλλες συσκευές είναι έτσι (στις περισσότερες) ενώ σε άλλες είναι ενιαίος ο χώρος. Ωστόσο όπως ειπώθηκε μπορείς να κάνεις repartition κατά το δοκούν. Η ram είναι άλλο πράγμα και για αυτό το λόγο δεν φαίνεται εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 προσπαθούσα να τις μεταφέρω από την διαχείριση εφαρμογών. Εβαλα link2sd και μετέφερα όσες δεν έχουν widget και ελευθέρωσα κάμποσο χώρο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 thanx ☺ από ποιότητα είναι άριστο.... ήταν σφραγισμένο στο κουτί του με θήκη σιλικόνης μια έξτρα προστασία οθόνης και μια ήδη περασμένη.... φωτογραφίες WiFi όλα μια χαρά εκτός GPS που δεν το έχω ακόμα δοκιμάσει.... αυτονομία καλή, φαίνεται καλύτερη από του λενοβο.... είναι ρουταρισμενο με μόνο δύο έξτρα εφαρμογές το supersu και μια εφαρμογή ενός καταστήματος πώλησης ρούχων που την αφαίρεσα η δόνηση είναι αυξημένη φίλε και εδω, βέβαια ενοχλητικη δεν ξέρω αν είναι για τους αλλούς καθότι δεν το έχω πολυχρησημοποιησει γακομα.... εν κατακλείδι είναι μια πολύ καλή αγορά νεώτερα.... το GPS είναι κανόνι.... η δόνηση στην απάντηση είναι ενοχλητική.... το δοκίμασα περνώντας άλλο δικό μου νούμεροΔεν ξέρω αν βρήκες λύση, αν όχι και επειδή είδα ότι είσαι root, δοκίμασε την εφαρμογή VibraFix. Εγώ τώρα την εγκατέστησα και νομίζω ότι κάνει δουλειά!!! Αν εντοπίσεις κάτι ...που πιστεύεις ότι μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής δεν δουλεύει σωστά στο τηλέφωνο ενημέρωσε να το έχουμε υπόψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 θα το κοιτάξω, ευχαριστώ αν και εμένα δεν με ενοχλεί πλέον αυτή η δόνηση που κάνει όταν απαντάει ο άλλος... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Εχει δοκιμάσει κανείς αυτήν την ROM ? http://www.needrom.com/download/l200-modded-rom/ Rooted Gapps included Increased system memory for apps (2GB) Cleaned from unnecessary chinese apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 προσπαθούσα να τις μεταφέρω από την διαχείριση εφαρμογών. Εβαλα link2sd και μετέφερα όσες δεν έχουν widget και ελευθέρωσα κάμποσο χώρο. Ευχαριστώ. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, ότι δεν χρειάζεσαι (και μπορεί να αφαιρεθεί) το απεγκαθιστάς πλήρως και κερδίζεις σίγουρα και χώρο και πόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) repartitioning κανείς? http://www.china-devices.com/Thread-Phone-Storage-Repartition-Walktrough Ακολούθησα αυτό: http://www.needrom.com/download/landvo-l200g-editing-primary-partition-25-gb-android-4-4-2/ ΠΡΟΣΟΧΗ τα EBR είναι για το L200G όχι για το δίκαρτο. Δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο L200? η δεύτερη sim είναι micro ή nano? Στο official web site λέει nano, ενω εδώ και αλλού διαβάζω για micro. 3G είναι και οι δύο κάρτες ή μόνο η πρώτη? CWM βάζουμε καποιο συγκεκριμένο? ευχαριστώ. Edited March 29, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο L200? η δεύτερη sim είναι micro ή nano? Στο official web site λέει nano, ενω εδώ και αλλού διαβάζω για micro. 3G είναι και οι δύο κάρτες ή μόνο η πρώτη? CWM βάζουμε καποιο συγκεκριμένο? ευχαριστώ. Για το πρωτο που ρωτας μαλλον οχι, για τη sim στο δικο μου L200S ειναι micro οποτε και του L200 λογικα θα ειναι ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Για το πρωτο που ρωτας μαλλον οχι, για τη sim στο δικο μου L200S ειναι micro οποτε και του L200 λογικα θα ειναι ιδια. εδώ πάντως λένε ότι στο L200 επιλέγοντας ΕΒΡ από το section E του thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 το αποτέλεσμα ειναι επιτυχές. Ετσι όπως εχουν κατηγοριοποιήσει τα EBRs φαίνεται να σχετίζεται με τον συνδυασμο επεξεργαστή, το μέγεθος της μνήμης, και το λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) μολις εκανα partitioning στο κινητο L200 μου.... (oxi 4G) εχω τωρα 3 GB στο πρωτο partition.... πηρα πρωτα backup το κινητο με βοηθησε αυτο και αυτο http://www.gizmochina.com/2014/07/04/how-to-create-mtk65xx-backup-using-mtk-droid-tools-and-then-unbrick/ μετα με βοηθησε αυτο απο το backup που ειχα παρει πηρα το scatter αρχειο και αποεδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 επιλογη (Mtk 6582) - την 4 4) New Editing Primary Partition to 3 Gb for KitKat O.S. (Mtk 6582 8-16-32gb). http://www.4shared.com/rar/bSDRt7GQc...itkat-3gb.html πηρα τα ebr τα εβαλα σε εναν φακελλο και ετρεξα το SP Flash Tool .... προσοχη στους drivers και χρησιμοποιηστε το νεο flash tool SP Flash Tool 3.1352.01 (5.1352.01).rar http://www.mediafire.com/download/aix6jxmcbxmmc2b/SP+Flash+Tool+3.1352.01+%285.1352.01%29.rar.html καλη τυχη... εννοειται οτι δεν φερνω καμμια ευθυνη αν κατι δεν παει καλα.... σε μενα δεν πηγε οποτε λογικα ουτε σε εσας αν ακολουθησετε τις οδηγιες.... οτι απορια εχετε μου λετε ελπιζω να μπορω να βοηθησω.... σημειωση1 υπαρχει και stock rom για το κινητο μας στο διαδικτυο ειναι εδω http://chinagadgetsreviews.blogspot.gr/2014/12/download-latest-kitkat-442-stock_42.html σημειωση2 τα λινκs απο το youtube εχουν και αρχεια που θα σας βοηθησουν (π.χ. drivers και mtk_droid_tools) σημειωση3 (μετα απο μερικες ωρες) παιδες, μολις εβαλα και το TWRP πληροφοριες εδω http://www.gizbeat.com/5786/how-to-make-create-twrp-mt6592-mt6582-mt6572-mt6589-mt6595/ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΑΕΙ :P Edited April 9, 2015 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Εγώ κολλάω στο αρχικό backup. μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο κινητό (ακομα και όταν ξήλωσα δοκιμαστικά πολλές εφαρμογές) και το md5 που προκύπτει είναι μηδενικού μεγεθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 περίεργο μήνυμα, υποθέτω τα droid tools επικοινωνούν με την συσκευή. σωστά; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) περίεργο μήνυμα, υποθέτω τα droid tools επικοινωνούν με την συσκευή. σωστά; ναι, για να πρασινίσει η ενδειξη του root access όμως χρειάστηκε να εγκαταστήσω το adbd insecure. http://i1046.photobucket.com/albums/b465/jomor147/L200_1_zpshh3bnhzn.png Edited April 11, 2015 by jomor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ξεθάβω αυτό το thread μπας και μπορεί κανείς να βοηθήσει. Ένα L200S που είχα πάρει(όχι το απλό L200 ή το L200G) έπεσε και η οθόνη μας άφησε χρόνους. Έψαξα να βρω στα γνωστά μέρη ανταλλακτικό αλλά δυστυχώς τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα που θα βρω νέα οθόνη; Πακέτο με digitizer κατά προτίμηση, μην κάνω τον νίντζα ξεκόλλα/κόλλα τα γυαλιά, θέλω απλά να βγει η παλιά και να μπει η νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 δεν ρωτάς τους κατασκευαστες;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλημέρα, έχω το lando l200 me ekdosh 4.4 kitkat και τώρα τελευταία μου κολλάει η κάμερα δηλαδή βγάζω φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις δω είναι σαν να μην τις τράβηξα με επανεκίνηση το πρόβλημα διορθώνεται προσωρινά για να παρουσιαστεί πάλι σε λίγη ώρα.Μάλιστα σε μια περίπτωση μου έβγαζε oτι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με την κάμερα.Μου φαίνεται για πρόβλημα λογισμικού.Έχει κάποιος απο σας το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 δοκίμασε factory reset μπας και διορθώσει το πρόβλημα.... εμένα εδω δουλεύει μια χαρά.... ακόμα τουλάχιστον :P Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Το δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα Αλλαξα launcher και το προβλημα λύθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Για οποιον ενδοαφερεται ακομα, ειναι προσφορα στο Geek στα 45 ευρα! το S Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Για οποιον ενδοαφερεται ακομα, ειναι προσφορα στο Geek στα 45 ευρα! το S σωστός, δυστυχώς δεν το πρόλαβα... λεει οτι είναι προσωρινά εκτός στοκ.... θα εχω το νου μου πάντως.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts