Jump to content

iPad Air 2 (2014)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά με το προσωπικό Hotspot τι γίνεται? Συνδέω το iPhone 6s μου για να μοιράσω τα δεδομένα μου αλλα αποσυνδέεται μετά από λίγο.. Υπάρχει καμία ρύθμιση μήπως που πρέπει να κάνω? πχ τίποτα με το Bluetooth?

• Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά με το προσωπικό Hotspot τι γίνεται? Συνδέω το iPhone 6s μου για να μοιράσω τα δεδομένα μου αλλα αποσυνδέεται μετά από λίγο.. Υπάρχει καμία ρύθμιση μήπως που πρέπει να κάνω? πχ τίποτα με το Bluetooth?

Δεν εχει τυχει να αποσυνδεθει οσο ειναι ανοιχτη η οθονη! Οταν σβησει αποσυνδεεται προφανως για λογους οικονομιας data!

Παρολαυτα και το BT και το WiFi τα θελει ανοικτα!

κ @ τ @ ν τ ι @

Καλημέρα. Έχω μια απορία: είναι λογικό ένα iPad (Air 2) και ένα iPhone (5) σε απόσταση αναπνοής να μην "βλέπουν" το ένα το άλλο με Bluetooth;
NOKIAHOLIC

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Μια iOS συσκευή δε βλέπει άλλη iOS συσκευή για απευθείας σύνδεση με τον τρόπο που προσπαθείς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μου λέτε τι έχει πάθει το Air 2 που έχω,και κάνει ενημερώσεις από μόνο του,ενώ παλιά δεν έκανε;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μου λέτε τι έχει πάθει το Air 2 που έχω,και κάνει ενημερώσεις από μόνο του,ενώ παλιά δεν έκανε;

Τι εννοείς ?

Ενημερώσεις λριτουργικού ή εφαρμογών; Αν είναι εφαρμογές απλά έχεις ενεργοποιήσει την σχετική επιλογή μέσα από το μενού το App Store στο settings > iTunes & App Store.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Τι εννοείς ?

Ακριβώς αυτό που λέω.Ενημερώνει μόνο του τις εφαρμογές,ενώ πρώτα μου έβγαζε έναν κόκκινο αριθμό των εφαρμογών για ενημέρωση κάτω,τώρα είναι πάντα άδειο,και οι ενημερώσεις έχουν γίνει.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ακριβώς αυτό που λέω.Ενημερώνει μόνο του τις εφαρμογές,ενώ πρώτα μου έβγαζε έναν κόκκινο αριθμό των εφαρμογών για ενημέρωση κάτω,τώρα είναι πάντα άδειο,και οι ενημερώσεις έχουν γίνει.:confused:

Αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πριν .Ρυθμισεις >iTunes Apple Store και απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών

Αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πριν .Ρυθμισεις >iTunes Apple Store και απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών[/QUOTΕ].

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Εσβησα το ενημερώσεις,αλλά όχι το παραπάνω,που λέει εφαρμογές σκέτο,έτσι;

Κοσμοτε,100Mbps.

Αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πριν .Ρυθμισεις >iTunes Apple Store και απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών[/QUOTΕ].

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Εγώ έχω απενεργοποιήσει και τα υπόλοιπα , αλλά εσύ μπορείς να τα έχεις ενεργοποιημένα ...ανάλογα πως σε βολεύει

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Οι ενημερώσεις ειναι εκείνο που λέει αυτόματες ενημερώσεις.

Αυτό που λέει εφαρμογές ειναι αν πχ έχεις και άλλη συσκευή iOS και κατεβάσεις εκεί μια εφαρμογή μετά την κατεβάζει και στο iPad

Εγώ όλα κλειστά τα έχω

Nokia 8800 Scirocco

Και εγώ όλα ανοιχτά τα έχω. Αυτόματα και ούτε με απασχολεί να κοιτάω για αναβαθμίσεις. Μου βγάζει ενημέρωση στην lock screen και το notification center και απλά όταν θέλω να δω τι καινούργιο έχει η εφαρμογή τότε μόνο μπαίνω. Είναι ευκολία όπως και να το κάνεις.

Και εγώ όλα ανοιχτά τα έχω. Αυτόματα και ούτε με απασχολεί να κοιτάω για αναβαθμίσεις. Μου βγάζει ενημέρωση στην lock screen και το notification center και απλά όταν θέλω να δω τι καινούργιο έχει η εφαρμογή τότε μόνο μπαίνω. Είναι ευκολία όπως και να το κάνεις.

Πολλές φορές μου έχει τύχει μια εφαρμογή μετά από αναβάθμιση να δουλεύει χειρότερα. Όποτε τώρα που δουλεύουν όλες καλά το αφήνω έτσι χωρίς να γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις.

Ότι βολεύει στον καθένα

Nokia 8800 Scirocco

Πολλές φορές μου έχει τύχει μια εφαρμογή μετά από αναβάθμιση να δουλεύει χειρότερα. Όποτε τώρα που δουλεύουν όλες καλά το αφήνω έτσι χωρίς να γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις.

Ότι βολεύει στον καθένα

Καλά ναι ότι βολεύει τον καθένα, απλά εγώ κοιτάω την ευκολία μου και να ασχολούμαι όσο το δυνατόν λιγότερα γι αυτά.

Καλά ναι ότι βολεύει τον καθένα, απλά εγώ κοιτάω την ευκολία μου και να ασχολούμαι όσο το δυνατόν λιγότερα γι αυτά.

Στο iPad κι εγώ αν θυμάμαι τα είχα στο αυτόματο. Αλλά στο τηλέφωνο επειδή με ενδιαφέρει η αυτονομία και η ομαλή λειτουργία όταν δω ότι όλα ειναι εντάξει μετά δεν τα πολύ πειράζω. Γι αυτό προτιμάω να μην κάνω τις ενημερώσεις.

Βέβαια κάποιες φορές δεν μπορείς να κανείς ναι αλλιώς

Nokia 8800 Scirocco

• 1 month later...

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το air 2 έχει χειρότερο wifi από τα προηγούμενα, ή εγω έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι.

Δε γίνεται να μην έχει σήμα ενάμιση τοίχο πιο πέρα, όταν όλες μα όλες οι υπόλοιπες συσκευές (πάνω από 10) δοκιμάστηκαν και δουλεύουν απρόσκοπτα (και σε μεγαλύτερη απόσταση πιάνει άνετα το 6s plus π.χ.)

Να αλλάξω κανάλι στο ρουτερ, είναι ένα zte H8 (connx) θα είναι μια λύση;

Εννοείται ότι έχω διαγράψει ρυθμίσεις δικτύων κι αλλά γιατροσόφια

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Μάλλον έπεσες σε ψιλό προβληματική παρτιδα.

Εγώ δεν εχω το παραμικρό θεμα με την εμβέλεια wifi του iPad.(καμία διαφορά με 2 mini που είχα παλιότερα)

Παίξε λίγο με το router μπας και στρωσει αλλιώς αν εχεις εγγύηση πήγαινε το προς αντιμετώπιση.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και σε μένα δουλεύει άψογα. Σίγουρα εχει καλύτερη λήψη από Sony Z5 αλλα και από τα iPhone 6s και iPad mini 3 της κοπελιάς.

Sent from my iPad using Tapatalk

• 2 weeks later...

Πήρα σήμερα ένα email από iTunes Support,όπως γράφει,και έχει και το όνομα μου κανονικά,και μου γράφει to confirm your account,because we have faced some problems with your account.

Ζητάει λοιπόν να κλικάρω ένα λινκ που δίνει,και που όταν έβαλα τον κέρσορα πάνω,μου βγάζει http//update-secure-login-inc-idmas...ακολουθούν και άλλα.

Ενννοείται ότι δεν το πάτησα,αλλά τι κάνουμε σ' αυτή την περίπτωση;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Πήρα σήμερα ένα email από iTunes Support,όπως γράφει,και έχει και το όνομα μου κανονικά,και μου γράφει to confirm your account,because we have faced some problems with your account.

Ζητάει λοιπόν να κλικάρω ένα λινκ που δίνει,και που όταν έβαλα τον κέρσορα πάνω,μου βγάζει http//update-secure-login-inc-idmas...ακολουθούν και άλλα.

Μήπως ειναι τίποτα fake και θέλουν το id σου και τον κωδικό;

Καλά έκανες και δεν πάτησες τίποτα

Nokia 8800 Scirocco

Προωθησε το mail στο reportphising@apple.com (και αν σε ρωτησει και τα επισυναπτομενα πατας ναι!)

Εννοειται δεν επιβεβαιωνεις τετοια στοιχεια σε τετοια links!

Μήπως ειναι τίποτα fake και θέλουν το id σου και τον κωδικό;

Καλά έκανες και δεν πάτησες τίποτα

Οτι ειναι fake φαινεται ετσι κ αλλιως απο το link!

κ @ τ @ ν τ ι @

Αφού ευχαριστήσω,θα πω ότι έκανα αυτό που υποδείξατε.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

γεια σας παιδιά. Αυτές τι μέρες έγινα κι εγώ κάτοχος του Air 2. Φοράει ios 8.1, τι λέτε να κάνω τις αναβαθμίσεις του 9? Ρολάρει καλά??
wipe that tear..

γεια σας παιδιά. Αυτές τι μέρες έγινα κι εγώ κάτοχος του Air 2. Φοράει ios 8.1, τι λέτε να κάνω τις αναβαθμίσεις του 9? Ρολάρει καλά??

Προχωρα κανονικά άψογα ρολάρει η 9 δεν εχω αντιμετωπίσει θεμα ουτε και με τις public beta 9(τώρα ειμαι με τις Beta 10 ενόψει κυκλοφορίας iOS 10 σε 1-1.5 μήνα)

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to iPad Air 2 (2014)
  • The topic was unpinned