Jump to content

iPad Air 2 (2014)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να πάρω το 16αρι wifi. Ήθελα να σας ρωτήσω

1) Tι χώρος είναι ελεύθερος? Κανα 11αρι gb? Δεν είμαι των παιχνιδιών, άντε να έχω 1-2max. Τα υπόλοιπα εφαρμογές. Θα με καλύψει?

2) Επίσης μιας και δεν έιχα ποτέ ipad / iphone πόσο εύκολο είναι να περάσω μια ταινία να τη δώ στο Ipad? και με υπότιτλους? Θα μου βγει η παναγιά με το itunes? Και γενικά μεταφορά αρχείων, φώτο, εγγράφων, ebooks κτλ.

Είμαι ανάμεσα στο air 2 και στο tab s 10,5 αλλα έχω διαβάσει για τα πολλά lags στο tab s και με αποτρέπει. Στο tablet θεωρώ ότι η smooth εμπειρία είναι απο τα σημαντικότερα

Καλησπέρα φίλε μου..

1) αν θυμάμαι καλα εκει στο 11αρι ειναι ο ελεύθερος .

Εγω προσωπικα έχω 3 παιχνίδια απο περίπου 450 mb το κάθε ένα 5-6 της τάξεως των 100 mb και αλλα τόσα γύρο απο 50 ΜΒ Το καθένα. Έχω μεςα Excel PowerPoint word Adobe reader έξτρα εφαρμογή για offline maps ινσταγκραμ YouTube kai 4-5 ακόμα εφαρμογές. Έχω 250 my αρχεία pdf Και έχω ακόμα 3,7 gb στο 16αρι μου. Βέβαια σε εκείνο δεν έχω μουσική και ταινίες.

2) εαν βάλεις τον av player hd μπορείς άνετα να βάζεις ταινίες απλά θα πρέπει να κατεβάζεις ξεχωριστά το αρχείο με τους υποτιτλους ( διαδικασία μισού λεπτού). Και να το πετάς κ αυτο μαζί με την ταινία. Γινεται αυτομάτως συγχρονισμός. Και με I tunes ένα πολυ πλέκεις. Απλά το ανοίγεις κανεις ένα κλικ στο εικονίδιο του. Av player και κανεις drag n drop την ταινία και τους υποτιτλους.

Καλό και το tab s αλλα θεωρώ το air 2 κλάσεις ανώτερο. Και σαν ποιότητα κατασκευής και σα αίσθηση στο χέρι και σαν λειτουργικότητα.

Ότι αλλο χρειαστείς ρωτάς..

Με εκτίμηση

Δημήτρης

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

• Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολους!

Μετα απο μια βδομαδα που το εχω αρχισε χτες στα ξαφνικα να αποσυνδεεται απο το ρουτερ του σπιτιου. Εκανα επανεκκινηση σε ρουτερ και ipad και δεν αλλαξε κατι. Εκανα hotspot το κινητο και συνδεθηκε αμεσως χωρις κανενα προβλημα. Τι λετε να φταιει; Ειχα διαβασει για τετοια προβληματα, αλλα νομιζα οτι ειχαν διορθωθει στην τελευταια εκδοση.

Edit: να συμπληρωσω οτι το ρουτερ ειναι καινουριο. Υπολογιστης και κινητο που συνδεονται πανω του δεν εχουν προβλημα.

Edited by ostria19

Καλημερα σε ολους!

Μετα απο μια βδομαδα που το εχω αρχισε χτες στα ξαφνικα να αποσυνδεεται απο το ρουτερ του σπιτιου. Εκανα επανεκκινηση σε ρουτερ και ipad και δεν αλλαξε κατι. Εκανα hotspot το κινητο και συνδεθηκε αμεσως χωρις κανενα προβλημα. Τι λετε να φταιει; Ειχα διαβασει για τετοια προβληματα, αλλα νομιζα οτι ειχαν διορθωθει στην τελευταια εκδοση.

Edit: να συμπληρωσω οτι το ρουτερ ειναι καινουριο. Υπολογιστης και κινητο που συνδεονται πανω του δεν εχουν προβλημα.

Δοκίμασες να κάνει μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου; Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Ρυθμίσεις δικτύου.

Δοκίμασες να κάνει μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου; Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Ρυθμίσεις δικτύου.

Εκανα και συνεχιζε το ιδιο. Καποια στιγμη ζηταγε κωδικο για το ρουτερ και δεν το δεχοταν. Μετα απο 2-3 επανεκκινησεις σε ταμπλετ και ρουτερ εχει στρωσει η κατασταση.

Για να μεταφέρεις ταινία από Pc μπορείς και με wifi μέσα από το avplayer hd χωρίς να ασχολείσαι με iTunes καν.

Το iTunes μόνο για επανεγκατασταση λογισμικού το έχω,για καμία άλλη χρήση.

Ανώτερη συσκευή ξεκάθαρα το Air 2 από οποιαδήποτε Android Tablet.

Αυτονομία,ποιότητα κατασκευής,ομοιογενεια και δέσιμο λειτουργικού με εφαρμογές που είναι όλες εξαιρετικής ποιότητας συν μια smouth εμπειρία χρήσης δεν θα τα βρεις σε Mobile os αλλού.

Για μεταφορά αρχείων γενικότερα υπάρχουν εξαιρετικές εφαρμογές file manager και όχι μόνο και τα κάνεις όλα με wifi.

12 GB διαθέσιμα με την 8.1.3 μου δείχνει στο δικό μου 16αρι.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σήμερα,έβαλα το γυαλάκι στο Air 2 μου,και δυστυχώς,η ποιότητα του,είναι κατώτερη απ' αυτή του γυαλιού,που είχα βάλει στο Air.Είναι κάπως παράγωνο,και έχει καποιες γραμμές,από την κάτω μεριά,σαν να είναι γρατζουνιές.

Θα προσπαθήσω να βρω ένα καλό,ίδια μάρκα,σαν το προηγούμενο.:(

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σήμερα,έβαλα το γυαλάκι στο Air 2 μου,και δυστυχώς,η ποιότητα του,είναι κατώτερη απ' αυτή του γυαλιού,που είχα βάλει στο Air.Είναι κάπως παράγωνο,και έχει καποιες γραμμές,από την κάτω μεριά,σαν να είναι γρατζουνιές.

Θα προσπαθήσω να βρω ένα καλό,ίδια μάρκα,σαν το προηγούμενο.:(

Κρίμα φίλε μου .. Εμενα ευτυχώς το γυαλί που αγόρασα έκατσε άψογα δίχως θέματα... Το έχω αναρτήσει σε προηγούμενα θέματα εαν θελεις να βάλεις ίδιο..

IPad Air 2 gold 64gb

Κρίμα φίλε μου .. Εμενα ευτυχώς το γυαλί που αγόρασα έκατσε άψογα δίχως θέματα... Το έχω αναρτήσει σε προηγούμενα θέματα εαν θελεις να βάλεις ίδιο..

Καλημέρα παιδιά.Τι είναι αυτό το γυαλί?Μπαίνει στο δικό μου iPad Retina 4th?

Eψαξα να βρω που το έγραψες,αλλά δεν μπόρεσα.Βοηθάς λίγο να το βρω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Eψαξα να βρω που το έγραψες,αλλά δεν μπόρεσα.Βοηθάς λίγο να το βρω;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5936917

Μηνυμα #136

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Σ'ευχαριστώ πολύ.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλημέρα παιδιά.Τι είναι αυτό το γυαλί?Μπαίνει στο δικό μου iPad Retina 4th?

Ειναι γυάλινο προστατευτικό για τη οθονη. Ακριβώς όπως οι μεμβράνες προστασίας που βάζουμε στα κινητά αλλα, ειναι κατα πολυ πιο ανθεκτικές σε γρατζουνιές και πτώσεις. Ε όταν πολυ καλή αίσθηση.

Ακομα και αν πέσει κάτω με την οθονη , εαν πέσει γερά θα σπάσει η γυάλινη μεμβράνη προστασίας και όχι η οθονη σου.

@theodore δεν ήμουν ενεργός αυτές τις μερες και έτσι δεν πρόλαβα να βρω την ανάρτηση μου για το γυαλί. Ευχαριστώ φίλε venoos

IPad Air 2 gold 64gb

Χαιρετώ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Στο Air που δούλευα πρώτα,υπήρχε μια δυνατότητα,άμα κατέβαζες το χέρι σου,να εμφανίζεται μια καφέ σελίδα,που είχε ,μέσα ειδποιήσεις,είτε από το BBC ,είτε από αναπάντητες κλήσεις του skype.Mε το Air 2,που έχω τώρα,αυτή η σελίδα,δεν εμφανίζεται.

Τι πρέπει να κάνω;

Επίσης,από την κάτω μεριά,εμφανιζόταν μία λευκή μισή σελίδα,που είχε μέσα διάφορα σύμβολα,με τα οποία μπορούσες να αλλάξεις τη στάθμη του ήχου ή της φωτεινότητος,και μερικά άλλα,πράγμα που με το 2,δεν γίνεται.

Τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστούν;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Στις Ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για το Notification Center (Κέντρο Ειδοποιήσεων) και το Control Center (Κέντρο Ελέγχου).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Στις Ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή για το Notification Center (Κέντρο Ειδοποιήσεων) και το Control Center (Κέντρο Ελέγχου).

Αφου σε ευχαριστήσω,να σου πω,τι πρέπει να πατήσω,γιατί το είδα αυτό που λες,απλώς δεν μπορώ να τα ενεργοποιήσω.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Χαιρετώ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Στο Air που δούλευα πρώτα,υπήρχε μια δυνατότητα,άμα κατέβαζες το χέρι σου,να εμφανίζεται μια καφέ σελίδα,που είχε ,μέσα ειδποιήσεις,είτε από το BBC ,είτε από αναπάντητες κλήσεις του skype.Mε το Air 2,που έχω τώρα,αυτή η σελίδα,δεν εμφανίζεται.

Τι πρέπει να κάνω;

Επίσης,από την κάτω μεριά,εμφανιζόταν μία λευκή μισή σελίδα,που είχε μέσα διάφορα σύμβολα,με τα οποία μπορούσες να αλλάξεις τη στάθμη του ήχου ή της φωτεινότητος,και μερικά άλλα,πράγμα που με το 2,δεν γίνεται.

Τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστούν;:confused:

Out of the box πρεπει να σου έχουν εμφανιστεί αν δεν κάνω λάθος.

Επίσης,αφού κατέβει η κουρτίνα πας Edit και επιλέγεις εφαρμογή να σου δίνει ειδοποιήσεις.

Στις ρυθμίσεις(Notification-control Center) πρέπει να είναι στο On(πράσινο χρώμα) τα πάντα για να εχεις κουρτίνα με ειδοποιήσεις εφαρμογών από πάνω και toggles Notification από κάτω.

Edited by alextrela

Out of the box πρεπει να σου έχουν εμφανιστεί αν δεν κάνω λάθος.

Επίσης,αφού κατέβει η κουρτίνα πας Edit και επιλέγεις εφαρμογή να σου δίνει ειδοποιήσεις.

Στις ρυθμίσεις(Notification-control Center) πρέπει να είναι στο On(πράσινο χρώμα) τα πάντα για να εχεις κουρτίνα με ειδοποιήσεις εφαρμογών από πάνω και toggles Notification από κάτω.

Καλησπέρα.

Χτες το βράδυ,εμφανίστηκε κάποια στιγμή,και μετά έφυγε,όταν άνοιξα το μηχάνημα,αλλά ενώ με το Air,μπορούσα και μόνος μου να την κατεβάζω,τώρα δεν μπορώ.

Το άλλο,το μικρό λευκό που βγαίνει από κάτω,και μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις σε ήχο,φωτεινότητα κλπ,δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω.:(

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλησπέρα.

Χτες το βράδυ,εμφανίστηκε κάποια στιγμή,και μετά έφυγε,όταν άνοιξα το μηχάνημα,αλλά ενώ με το Air,μπορούσα και μόνος μου να την κατεβάζω,τώρα δεν μπορώ.

Το άλλο,το μικρό λευκό που βγαίνει από κάτω,και μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις σε ήχο,φωτεινότητα κλπ,δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω.:(

Μπορείς, αρκεί το δάχτυλο σου να ξεκινάς το swipe εκτός της οθόνης στο κάτω μέρος προς τα επάνω, το ίδιο και για τις γνωστοποιήσεις, εκτός της οθόνης προς τα κάτω

Μπορείς, αρκεί το δάχτυλο σου να ξεκινάς το swipe εκτός της οθόνης στο κάτω μέρος προς τα επάνω, το ίδιο και για τις γνωστοποιήσεις, εκτός της οθόνης προς τα κάτω

Κάτι χαζομάρα κάνω και δε βγαίνουν.

Κοσμοτε,100Mbps.

Πως τα καταφερες ηθελα να ξερω:p

Πως γινεται να μην βγαινουν,δεν μπορω να βγαλω νοημα.

Κανε ενα reset τα setting,δεν βρησκω αλλη λυση,εκτος αν καποιος πιο εμπειρος γνωριζει κατι παραπανω.

Σε ολα τα ipad μου εμφανιζονταν απο την αρχη,χωρις να κανω κατι.

Edited by alextrela

Ειναι εύκολο να μας βγάλεις ένα screen shot;

μετά από καιρό γυριζω ξανα στο αγαπημένο ipad με το air 2! γλυστραει σαν τρελοοο!!! sos προτάσεις για θηκες και tempered glass!!! ευχαριστώ πολύ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ειναι εύκολο να μας βγάλεις ένα screen shot;

Λοιπόν,το ζήτημα ήταν τόοσο απλό.Το πήγα στο iStorm,και εκεί,μου λέει το παιδί,reset του έκανες;

Οχι του λέω.Και τουμ κάνει ένα ωραιότατο reset,και εμφανίστηκαν αμέσως οι"κουρτίνες".

Τώρα,δουλεύει μιά χαρά.:p

Ευχαριστώ όλους όσοι ασχολήθηκαν.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

• 2 weeks later...
Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος iPad air 2 και τώρα στν 8.1.3. Έχω παρατηρήσει από τα χθες ότι το ταμπλέτες ενώ είμαι στο Ίντερνετ σταματά να λαμβάνει ενώ άλλες συσκευές εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένες στο Ίντερνετ. Δεν αποσυνδέεται από το modem αλλά σταματά να κατεβάζει δεδομένα και αναγκάζομαι να κλείνω / ανοίγω wifi για να δουλεύει κανονικά. κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

• The title was changed to iPad Air 2 (2014)
  • The topic was unpinned