stendor Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ελληνικά Έχει κανονικά ελληνικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Μολις μου ηρθε ενημερωση λογισμικου για iOS 8.1.3 ......δεν ξερω αν εχει ερθει σε κανεναν αλλο....τσεκαρετε!! Την κατέβασα κι εγώ.Την είδα κάπου αλλού. Είδες καμιά διαφορά; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Όχι σφαίρα παντού και χωρίς κολλήματα ήταν και έτσι παραμένει......:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xredenxos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Kαλησπέρα σε όλη την ομάδα και συγχαρήρια για την όμορφη κοινότητα που έχετε δημιουργήσει! Έχω μια απορία.. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iPad Air 2 και σε μια γρήγορη αναζήτηση στο skroutz είδα μεγάλη απόκλιση στις τιμές: http://www.mytel.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5378&Itemid= http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/apple-ipad-air-2-tablet-97-64gb-space-gray/prod6900429pp/ Το πρώτο κατάστημα έχει δίπλα στο μοντέλο την ένδειξη EU. Τι σημαίνει αυτό; Τα μοντέλα δεν είναι τα ίδια (ελληνικό μενού, κουτί κτλ); Μήπως είναι μόνο θέμα κέρδους; Κάθε διευκρίνηση ευπρόσδεκτη! Να είστε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αυτα που ειναι πιο φθηνά ειναι εισαγωγές απο εξωτερικό(συνήθως απο ΕΕ),ενώ του Public και ΣΙΑ(Πλαίσιο και λοιπά τέτοια μαγαζιά) ειναι ελληνικά και ως μεγάλες αλυσίδες υπάρχει το κλασικό καπέλο όπου συναντάς σε οτιδήποτε τεχνολογικό στην ελληνική αγορά. Ολα έχουν ελληνική γλώσσα,και ολα εντός ΕΕ καλύπτονται με εγγύηση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν μου βγάζει τους υπότιτλους όταν θέλω να δω online ταινία σε κανένα player?? πως γίνετε να τους βγάζει;; Παρόμοιο θέμα και με live stream ποδόσφαιρο ....παίζει κανονικότατα η εικόνα αλλά ενώ τα ηχεία είναι στο μέγιστο ήχος δεν ακούγετε!!! Έχει κάποιος λύσεις γι αυτά παίδες;; Και κάτι άλλο μόλις το άνοιξα και μου βγάζει αναβάθμιση σε 8.1.2 να την κάνω,είναι σταθερή η να μείνω εκεί που είμαι;; Για δώσε info για το live streaming. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xredenxos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Σαν κουτί, αξεσουάρ, συσκευή όμως είναι εντελως τα ίδια έτσι; Το πολύ πολύ να μην έχει ελληνικά στα βιβλιαράκια. Έτσι κι αλλιώς η apple δεν έχει καν manual... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Αυτα που ειναι πιο φθηνά ειναι εισαγωγές απο εξωτερικό(συνήθως απο ΕΕ),ενώ του Public και ΣΙΑ(Πλαίσιο και λοιπά τέτοια μαγαζιά) ειναι ελληνικά και ως μεγάλες αλυσίδες υπάρχει το κλασικό καπέλο όπου συναντάς σε οτιδήποτε τεχνολογικό στην ελληνική αγορά. Ολα έχουν ελληνική γλώσσα,και ολα εντός ΕΕ καλύπτονται με εγγύηση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δώσε info για το live streaming. Ανοιγω το safari και παω σε σελιδες με live streaming ποδοσφαιρου π.χ. sportlemon.....ανοιγει κανονικα παιζει η εικονα αλλα χωρις ηχο, το ιδιο συμβαινει και με τον chrome. Mε puffin browser, που υποστηριζει flash περιεχομενο, παιζει κανονικα ο ηχος!!! ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Σαν κουτί, αξεσουάρ, συσκευή όμως είναι εντελως τα ίδια έτσι; Το πολύ πολύ να μην έχει ελληνικά στα βιβλιαράκια. Έτσι κι αλλιώς η apple δεν έχει καν manual... To Ιδιο ακριβως...τα βιβλιαρακια ειναι στην γλωσσα της χωρας για την οποια προοριζοταν η συσκευη (στην δικη μου αγορασμενη απο σκρουτζ ηταν στα γερμανικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Μόλις το δοκίμασα και τιποτα απο Safari,το μονο που κανει να μου πετάει στη μούρη εταιρίες στοιχημάτων. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Σαν κουτί, αξεσουάρ, συσκευή όμως είναι εντελως τα ίδια έτσι; Το πολύ πολύ να μην έχει ελληνικά στα βιβλιαράκια. Έτσι κι αλλιώς η apple δεν έχει καν manual... Ναι τα ιδια ειναι σε ολα. Απέφυγε Αμερικανικό η Αγγλικό διότι θα χρειαστείς adaptor για τη φόρτιση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Δεν υποστηριζει flash φιλε Αλεξ γι αυτο....μεγαλο φαουλ αυτο παντως απο την apple......κριμα και ειναι απολαυση οι αγωνες στην οθοναρα του Air 2!! Edit αμμ...το αλλο με τους υποτιτλους σε live stream ταινιες και σειρες τι σου λεει??? Μονο με puffin παιζουν παλι....με safari και chrome οχι!!! Edited January 28, 2015 by Red21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Για τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο την ταινία και τους υπότιτλους. Πχ Transformer Transformer.srt Και ετςι παίζουν μια χαρά πχ με το avplayer hd που χρησιμοποιώ. Την ιδια λογική με windows και android πχ σε bsplayer. Live stream ταινίες δεν βλεπω ποτέ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Ρε φιλε γιατι να την κατεβασω την ταινια απο την στιγμη που μπορω να την δω online απο τα δεκαδες σιτε που υπαρχουν με υποτιτλους κανονικα ενσωματωμενους.....απλα με safari και chrome δεν τους αναγνωριζει τους υποτιτλους.......τωρα τι πως γιατι ειναι μεγαλο παραδοξο!! ευτυχως υπαρχει ο puffin.....o οποιος ομως γενικοτερα δεν ειναι και οτι καλυτερο!! Edit Ειλικρινα, αν και ειναι μηχανηματαρα το air 2, σε ολα του....αν το ηξερα εξ αρχης οτι θα εχω τετοιο θεμα, λογω της αποφασης της apple και της google να μην υποστηριζουν flash περιεχομενο, μπορει και να ειχα στραφει σε windows tablet......μονο και μονο γι αυτο!!! Edited January 28, 2015 by Red21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ρε φιλε γιατι να την κατεβασω την ταινια απο την στιγμη που μπορω να την δω online απο τα δεκαδες σιτε που υπαρχουν με υποτιτλους κανονικα ενσωματωμενους.....απλα με safari και chrome δεν τους αναγνωριζει τους υποτιτλους...τωρα τι πως γιατι ειναι μεγαλο παραδοξο!! Φίλε μου το ios σαν λειτουργικό εχει κάποιους περιορισμούς. Μην περιμένεις να κανεις στα παντα με οτι τα windows η android. Αν το πήρες για υποκατάσταση windows κακώς το πήρες σαν αγορά. Αλλα ειναι τα καλά του ios/iPad. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Φίλε μου το ios σαν λειτουργικό εχει κάποιους περιορισμούς. Μην περιμένεις να κανεις στα παντα με οτι τα windows η android. Αν το πήρες για υποκατάσταση windows κακώς το πήρες σαν αγορά. Αλλα ειναι τα καλά του ios/iPad. Δεν αντιλέγω ότι είναι μηχανηματάρα φίλε....... Eπιγραμματικά και μέσα από μια αξιολόγηση που του έχω κάνει έχω καταλήξει στα εξής: Θετικά: 1) Με διαφορά οτι πιο γρήγορο και smooth εχει παρουσιάσει ποτέ η apple (και στην κατηγορία των smartphones και σε αυτήν των tablets) λόγω του επεξεργαστή και των 2gb Ram....μην ακούτε ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ με το Air 1 η οποία σε όποιον τα είχε και τα δυο γίνεται αντιληπτή. 2) Μπαταρία = 9 ώρες με live stream ποδόσφαιρο, ταινίες και surfing 3) Η οθόνη μπορεί να είναι της ίδιας ανάλυσης με το Air αλλά είναι πάρα πολύ καλύτερη λόγω της τεχνολογίας που αφαίρεσε το κενό ανάμεσα στο γυαλί και την οθόνη...γωνίες θέασης εξαιρετικές...με λίγα λόγια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. 4) Ήχος πάρα πάρα πολύ καλός σε ποιότητα με μεγάλη καθαρότητα και χωρίς τσαφαρίσματα. 5) Η κατασκευή του είναι με διαφορά οτι καλύτερο υπάρχει, μονομπλογκ αλουμίνιο, λεπτό και ελαφρύ τόσο που μπορείς να το κρατάς στο κρεβάτι και να βλέπεις ταινία...μην κοροιδευόμαστε η apple είναι πολύ μπροστά στην ποιότητα κατασκευής. 6) Με το συγκεκριμένο Hardware που έχει σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του iOS νομίζω ότι μπορεί άνετα να το κρατήσει κάποιος 3 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ANDROID TABLET. Αρνητικά: 1) Όντως τρέμει (δεν είναι όμως τόσο ενοχλητικό κατ εμε) το ταμπλετ, απο την πλευρά των ηχείων, όταν είναι στο φουλ η ένταση και η ένταση των ηχείων του γενικότερα θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερη. 2) Μην δοκιμάσετε να το αφήσετε χωρίς θήκη και προστατευτικό οθόνης για δυο λόγους. Πρώτον το αλουμίνιο από πίσω γλιστράει απίστευτα και θα έχετε ατυχήματα και δεύτερον η οθόνη γεμίζει δακτυλιές. 3) Δεν υποστηρίζει flash....αυτό σημαίνει οτι ταινίες online και Live stream μόνο μέσω κάποιου συγκεκριμένου browser που υποστηρίζει (puffin browser)....... Συμπέρασμα: Αντικειμενικά (και μιλάει ένας άνθρωπός ο οποίος προτιμάει το android στα smartphones) το iPad Air 2 κατά την γνώμη μου έχει ολο το πακέτο που πρέπει να έχει ένα ταμπλετ (ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική οθόνη, ταχύτητα, μπαταρία, αξιοπιστία, διάρκεια ζωής σε σχέση με τον τεχνολογικό ανταγωνισμό) και ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σωστός, κρατα τα θετικά διότι και εγω αυτα κρατάω και για αυτό το τιμάω.:) Nobody perfect όπως ξέρεις πολυ καλά.:rolleyes: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) χαχαχα...εχεις δικιο!! Απλα η apple ειδικα στα ipad, οπου συγκεκριμενα με το Air 2 εχει κανει τρομερη δουλεια, κατα την γνωμη μου εχει με τα κολληματα της στο επιπεδο του software ψιλοαδικησει τον εαυτο της.....φτιαχνεις μηχανηματαρα ρε φιλε και τις βαζεις λογω της κεφαλας σου τετοια ζητηματα......εεεεε πρεπει καποια στιγμη να ξεκολησεις το μυαλο σου!! Αυτα και τερμα η γκρινια.....:p:p Edited January 28, 2015 by Red21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλησπερα, πήγα στη Vodafone και πήρα κάρτα nanoSIM για το iPad. Τι ρυθμίσεις χρειάζονται;; έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι. apn: inernet internet.vodafone.gr user pass Αυτά έχω δοκιμάσει και χωρίς username και password. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 καλησπερα! θα αγορασω τη Δευτερα αμερικανικο ipad απο σκρουτζομαγαζο. υποθετω οτι θα μου δωσουν ανταπτορακι πριζας. η απορια μου ειναι, ας πουμε οτι καποια στιγμη χαλαει ο φορτιστης, τον αντικαθιστω με καποιον που προοριζεται απευθειας για τις δικες μας πριζες ή θα πρεπει να βρω αμερικανικο; (ξερω ακουγεται περιεργο, αλλα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 καλησπερα! θα αγορασω τη Δευτερα αμερικανικο ipad απο σκρουτζομαγαζο. υποθετω οτι θα μου δωσουν ανταπτορακι πριζας. η απορια μου ειναι, ας πουμε οτι καποια στιγμη χαλαει ο φορτιστης, τον αντικαθιστω με καποιον που προοριζεται απευθειας για τις δικες μας πριζες ή θα πρεπει να βρω αμερικανικο; (ξερω ακουγεται περιεργο, αλλα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο) Τον αντικαθιστας με καποιον που προοριζεται απευθειας για τις δικες μας πριζες Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 παιδια καλησπερα! αγορασα σημερα ενα ipad air 2 και ολο το απογευμα το παιδευω :p δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τα ηχεια του ομως μου δινουν την αισθηση οτι ειναι "μπουκωμενα", σαν να ζοριζεται να βγει ο ηχος φυσηξα λιγο στο κατω μερος και καπως βελτιωθηκε η κατασταση (ή μπορει και να ειναι ιδεα μου) δεν ειναι κατι πολυ ενοχλητικο, αλλα ανησυχω μηπως επεσα σε ελαττωματικο μοντελο να σημειωσω οτι με ακουστικα δεν εχει καποιο θεμα καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πήγαινε σε κατάστημα να τα συγκρινεις δίπλα δίπλα με το δικό σου και βλέπεις. Αν δεις διαφορά υπέρ του καταστήματος,τότε μάλλον για αντικατασταση σε κόβω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πήγαινε σε κατάστημα να τα συγκρινεις δίπλα δίπλα με το δικό σου και βλέπεις. Αν δεις διαφορά υπέρ του καταστήματος,τότε μάλλον για αντικατασταση σε κόβω. Καλη ιδεα, αλλά στο κατάστημα με όλη τη φασαρία δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη. Θα δοκιμάσω σήμερα με διάφορες εφαρμογές να δω πώς μου φαίνεται. Έβαλα χτες λίγο youtube μετά που εγραψα το μήνυμα και ήταν πολύ καλύτερος ο ήχος. Άσχετο, οι αισθητήρες υγρασίας πού βρίσκονται; έχω το wifi only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 τελικα μια χαρα ειναι τα ηχεια, χωρις λογο ανησυχησα βασικα το πρωτο πραγμα που εκανα στο ipad ηταν να παιξω candy crush, που βγαζει πολυ διαφορετικο ηχο απ'ο,τι στο pc, οποτε νομιζα οτι ειχε προβλημα το ηχειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) Τελικά,μετά από υπομονη μηνών και διλήμματα,το παίρνω,δεν το παίρνω,μετά από μία τσαντίλα σε επαναφόρτωση σελίδων,πήγα στο Κινητομάνια,και το χτύπησα με 504,50. Το παιδί,ευγενικό,μου το τακτοποίησε,το ρύθμισε,το έβαλε να κατεβάσει τα αρχεία απο το cloud,και τ'ωρα θα ψάξω να δω ποιά δεν έχει κατεβάσει,μιας και έτσι με ειδοποίησε. Τώρα,πρέπει να πάρω γυαλάκι και θήκη. Edit. Παρήγγειλα μια θήκη 360° rotating,με ελαστική ταινία,ώστε να την κρατάει κλειστή για μεγαλύτερη προστασία. Edited February 3, 2015 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Τελικά,μετά από υπομονη μηνών και διλήμματα,το παίρνω,δεν το παίρνω,μετά από μία τσαντίλα σε επαναφόρτωση σελίδων,πήγα στο Κινητομάνια,και το χτύπησα με 504,50. Το παιδί,ευγενικό,μου το τακτοποίησε,το ρύθμισε,το έβαλε να κατεβάσει τα αρχεία απο το cloud,και τ'ωρα θα ψάξω να δω ποιά δεν έχει κατεβάσει,μιας και έτσι με ειδοποίησε. Τώρα,πρέπει να πάρω γυαλάκι και θήκη.:) Καλορίζικο δεν θα μετανιώσεις για την αγορά του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Τελικά,μετά από υπομονη μηνών και διλήμματα,το παίρνω,δεν το παίρνω,μετά από μία τσαντίλα σε επαναφόρτωση σελίδων,πήγα στο Κινητομάνια,και το χτύπησα με 504,50. Το παιδί,ευγενικό,μου το τακτοποίησε,το ρύθμισε,το έβαλε να κατεβάσει τα αρχεία απο το cloud,και τ'ωρα θα ψάξω να δω ποιά δεν έχει κατεβάσει,μιας και έτσι με ειδοποίησε. Τώρα,πρέπει να πάρω γυαλάκι και θήκη. Edit. Παρήγγειλα μια θήκη 360° rotating,με ελαστική ταινία,ώστε να την κρατάει κλειστή για μεγαλύτερη προστασία. Καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς ! Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts