kotsaris40 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Τι κάνω λάθος. Έχω win7, εγκατέστησα τους drivers, ξεκινάω flashtools.exe, κάνω ότι περιγράφει ο οδηγός, συνδέω το κλειστό κινητό με μπαταρία στον υπολογιστή, πατάω download και δεν μου δείχνει την κόκκινη μπάρα. HELP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Τι κάνω λάθος. Έχω win7, εγκατέστησα τους drivers, ξεκινάω flashtools.exe, κάνω ότι περιγράφει ο οδηγός, συνδέω το κλειστό κινητό με μπαταρία στον υπολογιστή, πατάω download και δεν μου δείχνει την κόκκινη μπάρα. HELP. πρώτα πατάς download και μετά γρήγορα γρήγορα συνδεεις το κινητό χωρίς την μπαταρία και αμέσως μετά που ακους τον ήχο τον windows ότι αναγνώρισαν το κινητό βάζεις την μπαταρία πάλι γρήγορα Ολη μαζί η διαδικασία πρέπει να γίνει σε 3 δευτερόλεπτα περίπου Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Τι κάνω λάθος. Έχω win7, εγκατέστησα τους drivers, ξεκινάω flashtools.exe, κάνω ότι περιγράφει ο οδηγός, συνδέω το κλειστό κινητό με μπαταρία στον υπολογιστή, πατάω download και δεν μου δείχνει την κόκκινη μπάρα. HELP. Μην πανικοβάλλεσαι , διάβασε καλά τον οδηγό. 6. Κλείνετε το τηλέφωνο σας. 7. Επιλέγετε Firmware Upgrade 8. Πατάτε το Download 9. Συνδέετε το τηλ. στο pc με το καλώδιο USB που ήρθε μαζί. Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 πρώτα πατάς download και μετά γρήγορα γρήγορα συνδεεις το κινητό χωρίς την μπαταρία και αμέσως μετά που ακους τον ήχο τον windows ότι αναγνώρισαν το κινητό βάζεις την μπαταρία πάλι γρήγορα Ολη μαζί η διαδικασία πρέπει να γίνει σε 3 δευτερόλεπτα περίπου Μπράβο mplevris, σ΄ ευχαριστώ. Το πρώτο το έκανα κανονικά. Το δεύτερο κινητό μου έβγαλε πρόβλημα S_BROM_CMD_JUMP_DA_FAIL. Τί κάνω τώρα? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην πανικοβάλλεσαι , διάβασε καλά τον οδηγό. 6. Κλείνετε το τηλέφωνο σας. 7. Επιλέγετε Firmware Upgrade 8. Πατάτε το Download 9. Συνδέετε το τηλ. στο pc με το καλώδιο USB που ήρθε μαζί. Δεν κάνει τίποτα. Όπως το εξήγησε ο mplevris το κατάφερα στο πρώτο κινητό, στο δεύτερο μου έβγαλε S_BROM_CMD_JUMP_DA_FAIL. Τώρα δεν κάνει τίποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντάξει τα κατάφερα. Ξαναέκανα την διαδικασία και όλα καλά. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το μονο που λείπει απο την συσκευή είναι τα notif. led και ο φωτισμός στα πλήκτρα(εκτός κι αν μου ξεφεύγει κάτι). Εντάξει μη τα θέλουμε και όλα δικα μας με 64€ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το μονο που λείπει απο την συσκευή είναι τα notif. led και ο φωτισμός στα πλήκτρα(εκτός κι αν μου ξεφεύγει κάτι). Εντάξει μη τα θέλουμε και όλα δικα μας με 64€ :p Σωστός (και το touch δεν έίναι ακριβές λόγω δυο και όχι 5 σημείων) Κατά τα άλλα το κινητό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (έχουν περάσει και άλλα κινέζικα και μέχρι samsung siii 32ari) Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδια στη περιγραφη που λεει για back cover,ειναι μηπως οι θηκη σιλικονης,η πλαστική?thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 επίσης παράξενο, έχει ένα led που παραμένει κόκκινο, ενώ βρίσκεσαι σε κλήση, δίπλα στον proximity αισθητήρα:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Κατόρθωσα και πήρα ένα απο efox για 34€. Υπάρχει καμια καλη θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλη περιπτωση τα €34!! Εγώ παρέλαβα προχθες 25/11 παραγγελία που είχε γίνει στο Gearbest στις 7/11. Ενημέρωσαν και με τη ROM της 31/10 και όλα καλά, εκτός απο ενα θέματακι ..... την ηχορύπανση που προκαλει το τηλέφωνο όταν ανοίγει και όταν κλείνει, κατάφερε κανεις να την απενεργοποιήσει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλη περιπτωση τα €34!! Εγώ παρέλαβα προχθες 25/11 παραγγελία που είχε γίνει στο Gearbest στις 7/11. Ενημέρωσαν και με τη ROM της 31/10 και όλα καλά, εκτός απο ενα θέματακι ..... την ηχορύπανση που προκαλει το τηλέφωνο όταν ανοίγει και όταν κλείνει, κατάφερε κανεις να την απενεργοποιήσει;;;; Ναι εγώ ;) Πας ρυθμίσεις,προφίλ ήχου,γενικες και πατάς δεξια και σου ανοίγει ενα μενού πας κάτω εκεί που λέει συστημα και ξετικαρεις ήχος κλειδώματος οθόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ΟΚ το βρήκα, ευχαριστώ πολύ!!! Ηταν απίστευτα ενοχλητικό και σε πολύ δυνατό ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 λοιπον παιδια.το πηρα σαν φτηνη λυση για την μανα μου που ειναι ασχετη. εγω ειμαι γνωστης των android. το κινητο ειναι απιστευτο για 64 ευρω του.δε κολλαει πουθενα μετα ο update της 1ης σελιδας. οκ η καμερα ειναι μετρια αλλα και τι εγινε?ενοποιηση χωρου με το update. το κινητο ειναι κορυφη παντα μιλωντας βεβαια για VFM. ουδεν προβλημα μη το ματιασω.τωρα μετα απο 1 χρονο μπορει να σας πω αλλα. απλα αγω δεν περιμενα ποτε να παρω 1 κινητο τοσο δεμενο και αξιοπιστο με 64 ευρω. 2 καρτεσ cosmote_wind δουλευουν ρολοι.δεν εχω λογια.μακαρι να μην βγω ψευτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Με γεια και σε σένα! Όντως, είναι απίστευτο για 60κάτι ευρώ. Θα χρειαστώ την βοήθεια σου. Διάβασα ότι έχεις βάλει cosmote. Έχω γράψει νωρίτερα ότι έχω θέμα με το tethering μέσω cosmote. Ενώ συνδέονται οι συσκευές πάνω στο s168, δεν έχουν πρόσβαση στο Internet. Αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να δοκιμάσεις το ίδιο κι εσύ; (tethering μέσω Vodafone δεν έχω πρόβλημα, μόνο μέσω cosmote). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CallM Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πως το πέτυχες αυτό ? Cubot s168 με 34 € ? Εδώ το πουλάει 66,99 € http://en.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjEwOiJjdWJvdCBzMTY4IjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQxNzE2NTA2ODt9 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλη περιπτωση τα €34!! Εγώ παρέλαβα προχθες 25/11 παραγγελία που είχε γίνει στο Gearbest στις 7/11. Ενημέρωσαν και με τη ROM της 31/10 και όλα καλά, εκτός απο ενα θέματακι ..... την ηχορύπανση που προκαλει το τηλέφωνο όταν ανοίγει και όταν κλείνει, κατάφερε κανεις να την απενεργοποιήσει;;;; Παιδιά το έχω παραγείλει 10/11 από το Gearbest και στο tracking της παραγγελίας μου βγάζει not found, να αρχίσω να τρελάινομαι ? DrVasilis ! Δηλαδή δεν χρειάστηκε να κάνεις τίποτα από όλες τις αναβαθμίσεις που έκαναν πολλά παιδιά εδώ ? Είχες ένοποιημένο χώρο κλπ κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Πως το πέτυχες αυτό ? Cubot s168 με 34 € ? Εδώ το πουλάει 66,99 € http://en.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjEwOiJjdWJvdCBzMTY4IjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQxNzE2NTA2ODt9 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά το έχω παραγείλει 10/11 από το Gearbest και στο tracking της παραγγελίας μου βγάζει not found, να αρχίσω να τρελάινομαι ? DrVasilis ! Δηλαδή δεν χρειάστηκε να κάνεις τίποτα από όλες τις αναβαθμίσεις που έκαναν πολλά παιδιά εδώ ? Είχες ένοποιημένο χώρο κλπ κλπ ? Όχι δεν είχα ενοποιημένο χώρο, έκανα την αναβάθμιση με το flash tool όπως γράφει στις οδηγίες στο πρώτο post, μόνο που χρειάστηκε να κατεβάσω διαφορετικούς drivers καθώς το έκανα σε Windows 8.1 Μετά την αναβάθμιση (την επόμενη μέρα) μου έκανε ένα κοληματάκι, δεν έδειχνε αρχείο κλήσεων και επαφές, με μια επανεκκίνηση ήρθαν όλα στα ίσα τους. Επιβεβαίωνω οτι το teathering δουλεύει σε μένα, με σύνδεση Cosmote. Edited November 28, 2014 by DrVasilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πως το πέτυχες αυτό ? Cubot s168 με 34 € ? Εδώ το πουλάει 66,99 € http://en.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjEwOiJjdWJvdCBzMTY4IjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQxNzE2NTA2ODt9 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά το έχω παραγείλει 10/11 από το Gearbest και στο tracking της παραγγελίας μου βγάζει not found, να αρχίσω να τρελάινομαι ? DrVasilis ! Δηλαδή δεν χρειάστηκε να κάνεις τίποτα από όλες τις αναβαθμίσεις που έκαναν πολλά παιδιά εδώ ? Είχες ένοποιημένο χώρο κλπ κλπ ? 1)το είχε προσφορά για λίγα κομμάτια. 2)μην κοιτάς-πατας το track your shipment στο gearbest. Αν έχεις tracking number σε NL το κοιτας εδω http://www.postnl.post/ Αν παλι σε SP εδω. http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px. μετα απο 10 με 15 μερες εδω http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πως το πέτυχες αυτό ? Cubot s168 με 34 € ? Εδώ το πουλάει 66,99 € http://en.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjEwOiJjdWJvdCBzMTY4IjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQxNzE2NTA2ODt9 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά το έχω παραγείλει 10/11 από το Gearbest και στο tracking της παραγγελίας μου βγάζει not found, να αρχίσω να τρελάινομαι ? DrVasilis ! Δηλαδή δεν χρειάστηκε να κάνεις τίποτα από όλες τις αναβαθμίσεις που έκαναν πολλά παιδιά εδώ ? Είχες ένοποιημένο χώρο κλπ κλπ ? Έπεσα πανω στο black Friday deal. Κρίμα που δεν μπόρεσα να πάρω και άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παρελαβα κι εγω σημερα. Ενα μεγαλο μπραβο στο forum που εδωσε τη δυνατοτητα να αποκτησουμε αυτη τη συσκευη σε αυτη τη τιμη, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 καλοδούλευτο , πολύ νέοι κάτοχοι βλέπω και βλέπω οτι όλοι συμφωνούμε (πράγμα σπάνιο) money well spend :happy: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 να ρωτήσω τους έχοντες καλή όραση, με 240dpi φαίνονται pixels ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 να ρωτήσω τους έχοντες καλή όραση, με 240dpi φαίνονται pixels ή όχι? Μόνο στα παιχνίδια γίνεται αισθητό το πιξέλιασμα. Σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CallM Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 1)το είχε προσφορά για λίγα κομμάτια. 2)μην κοιτάς-πατας το track your shipment στο gearbest. Αν έχεις tracking number σε NL το κοιτας εδω http://www.postnl.post/ Αν παλι σε SP εδω. http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px. μετα απο 10 με 15 μερες εδω http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Ευχαριστώ ! Έφτασε λέει αεροδρόμιο Ολλανδίας 27/11 ...οπότε σε περίπου 10 μέρες θά 'ναι εδώ ελπίζω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 το CWM recovery του το έχει τσεκάρει κανένας; είναι κινέζικο; έχουμε να του περάσουμε κανένα δοκιμασμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ενδιαφερομαι για αγορα του τηλεφωνου απο γερμανικη αποθηκη του comebuy.com που εχει και καποια δωρα. Εχει κανεις εμπειρια απο το καταστημα και εαν ξερει σε ποσες ερχεται το τηλκεφωνο Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts