tasos29 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Έχει παραγίνει πάντως με τον κάθε άσχετο που έχουν τα μαγαζιά (λόγω μείωσης κόστους) και το μόνο που κάνουν είναι να ψαρεύουν πελάτες, να σε καθοδηγούν σε προϊόντα που έχουν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και κάθε τρεις και λίγο είναι πάνω από το κεφάλι σου και να ρωτάνε αν χρειάζεσαι κάτι. Ουφ, ξαλάφρωσα :rolleyes:!!! Δε νομίζω να είναι θέμα κόστους.Εξάλλου σχετικος-άσχετος το βασικό θα του δώσουν.Απλά σε αυτές τις δουλειές ψάχνουν εμφανισιμες κοπελίτσες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πέρασα από plaisio να το χαζέψω λίγο. Με το που το πιάνω στα χέρια μου έρχεται ένα κοριτσάκι που μάλλον φοιτήτρια ήταν που δούλευε part time και μου λέει "θέλετε να δείτε ένα πολύ καλό τηλέφωνο"; Συμφωνώ αμέσως με χαμόγελο και γεμάτος περιέργεια για το πιο είναι αυτό το τηλέφωνο που κατά την πωλήτρια αξίζει να μου κλέψει την προσοχή από το Note και πηγαίνουμε και μου δείχνει ένα ... Turbo X με οθόνη περί τις 4.5" :lol:!!! Ρωτάω με αφέλεια ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Τurbo Χ που το κάνουν ακόμα πιο ... turbo σε σχέση με το Note που ήθελα εγώ αρχικά να δω και εισπράττω την απάντηση ότι δεν γνωρίζει και θα φωνάξει μία άλλη κοπέλα για να μου τα πει :X!!! Δηλαδή ότι νάναι. Η επόμενη πωλήτρια όταν έρχεται την ρωτάω γιατί θα πρέπει να διαλέξω το turbo X που μου προτείνανε σε σχέση με το Note που αποφάσισα ο καψερός να περιεργαστώ και με κοιτάει απορημένη. Αποτέλεσμα;;; Έχασα κάποια ώρα και διάθεση και στο τέλος δεν ασχολήθηκα με το Note. Έχει παραγίνει πάντως με τον κάθε άσχετο που έχουν τα μαγαζιά (λόγω μείωσης κόστους) και το μόνο που κάνουν είναι να ψαρεύουν πελάτες, να σε καθοδηγούν σε προϊόντα που έχουν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και κάθε τρεις και λίγο είναι πάνω από το κεφάλι σου και να ρωτάνε αν χρειάζεσαι κάτι. Ουφ, ξαλάφρωσα :rolleyes:!!! Καλά να πάθεις. Turbo X το καλυτερότερο!:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εγώ που έχω 73 με αυτό ούτε και μένα με αφήνει να δω το link...;) 150 μηνύματα και 100 μέρες από την εγγραφή στο forum απαιτούνται για τις αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πάντως αναμένω πτώση της τιμής του τα Χριστούγεννα, μήπως πάρω το note 3 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πάντως αναμένω πτώση της τιμής του τα Χριστούγεννα, μήπως πάρω το note 3 :p Το Note 3 παίζει στις αγγελίες γύρω στα 300€. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Το Note 3 παίζει στις αγγελίες γύρω στα 300€. Ναι το ξέρω. Απλά αν αγοράσω καινούργιο με την τωρινή τιμή του γύρω στα 380, τον ΦΠΑ τον κερδίζω λόγω επαγγελματικού ΑΦΜ. Οπότε μου στοιχίζει λιγότερο από 300 ευρώ. Δεν θα το πάρω μεταχειρισμένο και ακριβότερο. Αν πάει γύρω στα 350, το χτύπησα. Έχω πλέον πειστεί ότι οι οθόνες με τις τεράστιες αναλύσεις δημιουργούν προβλήματα στους κατασκευαστές. Αυξάνουν την επεξεργαστική ισχύ, για να ανταπεξέλθουν στα παραπάνω pixel. Στην ουσία όμως δεν κερδίζεις και τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Μήπως ξέρει κάποιος μαγαζί που να έχει το note 4 n910c και να δέχεται και επιδότηση; Τα μαγαζιά που δέχονται επιδότηση είναι τo Birdphone (Wind) και το Mobilehellas (Cosmote), αλλά απ΄ότι βλέπω δεν έχουν το μοντέλο note 4 n910c. Παρακολούθησε μήπως το φέρουν στο μέλλον ή τηλεφώνησέ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Τα μαγαζιά που δέχονται επιδότηση είναι τo Birdphone (Wind) και το Mobilehellas (Cosmote), αλλά απ΄ότι βλέπω δεν έχουν το μοντέλο note 4 n910c. Παρακολούθησε μήπως το φέρουν στο μέλλον ή τηλεφώνησέ τους. Ευχαριστώ πολύ θα τους τηλεφωνήσω Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 γκαλοπ ποιοι εχουν N910 F και ποιοι N910 C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 γκαλοπ ποιοι εχουν N910 F και ποιοι N910 C Εδώ στην Ελλάδα (όχι ότι η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα) πρέπει να είναι πολλά περισσότερα τα F γιατί αυτά κυκλοφορούν επίσημα και αυτά έχουν και τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 καλημερα. τελικα ρε παιδια εκτος σκρουτζομαγαζων ποια εκδοση πωλειται; Ενας φιλος θελει να το παρει απο τον κωτσοβολο αλλα δεν ξερει ποια εκδοση πουλανε...μηπως ξερει κανεις; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Η έκδοση με τον Snapdragon έρχεται official στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 καλημερα. τελικα ρε παιδια εκτος σκρουτζομαγαζων ποια εκδοση πωλειται; Ενας φιλος θελει να το παρει απο τον κωτσοβολο αλλα δεν ξερει ποια εκδοση πουλανε...μηπως ξερει κανεις; Την F unbranded. Ο Γερμανός πουλάει F CSC (Cosmote). Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrionV13 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Παιδια καλησπερα, επειτα απο 4 + χρονια με το Galaxy S σκεφτομουν να αλλαξω κινητο και να παω για νοτε. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, σκεφτομουν να το αγορασω απο ελλαδα τα χριστουγεννα μιας και θα κατεβω απο αγγλια, αλλα δεν ξερω πια απο τις 2 εκδοσεις δεν θα εχει προβλημα εδω. Θα πρεπει να προσεξω σε κατι με το C γιατι απο οτι διαβαζω πρεπει να γινει μια κλιση 5 λεπτων πρωτα την οποια δεν ξερω αν θα πρεπει να την κανω ελλαδα η οταν ανεβω παλι αγγλια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Παιδια καλησπερα, επειτα απο 4 + χρονια με το Galaxy S σκεφτομουν να αλλαξω κινητο και να παω για νοτε. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, σκεφτομουν να το αγορασω απο ελλαδα τα χριστουγεννα μιας και θα κατεβω απο αγγλια, αλλα δεν ξερω πια απο τις 2 εκδοσεις δεν θα εχει προβλημα εδω. Θα πρεπει να προσεξω σε κατι με το C γιατι απο οτι διαβαζω πρεπει να γινει μια κλιση 5 λεπτων πρωτα την οποια δεν ξερω αν θα πρεπει να την κανω ελλαδα η οταν ανεβω παλι αγγλια ; Δεν χρειάζεται η κλήση 5 λεπτών μια και η συσκευή που θα πάρεις είναι Ευρωπαϊκή. Αυτό θα το έκανες αν αγόραζες εκτός Ευρώπης. Τώρα επίσημα η Σάμμυ στην Ελλάδα πουλάει την F, αλλά και η C σαν Ευρωπαϊκή λογικά δεν θα έχει πρόβλημα εγγύησης. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) καλημερα παιδια! το κινητο δεν λεει να πεσει και μπαινω καθε μερα και μου φαινεται αιωνας ετσι....! πλεον να πω οτι πιο πολλα μαγαζια το εχουν το μοντελο C στο skroutz παρα στο best price http://www.skroutz.gr/s/5663587/Samsung-Galaxy-Note-4-N910C-32GB.html?from=adam_recent γινεται να το βαλω να το παρακολουθω καπως ειτε απο το best price ειτε απο το skroutz να με ενημερωνει για τυχον προσφορες ή πτωση της τιμης;;; η αυτο μπορω να το κανω μονο απο συγκεκριμενα καταστηματα απο την δικια τους ιστοσελιδα; :ninja: Edited November 24, 2014 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτοί που το είχαν πιο φθηνά απο τους άλλους και οδηγούσαν τις τιμές προς τα κάτω δείχνει να μην έχουν παραλλάβει ακόμα νέες συκευές. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτοί που το είχαν πιο φθηνά απο τους άλλους και οδηγούσαν τις τιμές προς τα κάτω δείχνει να μην έχουν παραλλάβει ακόμα νέες συκευές. Το 4,ξεκινησε με μια πενηνταρα πιο πανω απο το 3,αρα,αντι 650 πειτε 600. Ε,περυσι το 3,επεσε στο 500άρικο στο τελος Ιανουαριου,μιας και το δικο μου 3,το πηρα στις 22 του μηνος εκεινου στα 503€. Αρα,ειμαστε 2 μηνες πριν απο κεινη την ημερομηνία,και γι αυτο,δε βλεπω προς τι το αγχος. Πιστευω οτι τελος Ιανουαριου,θα παει στα 550,αντιστοιχα δηλαδη με την περσινη πρακτικη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Το 4,ξεκινησε με μια πενηνταρα πιο πανω απο το 3,αρα,αντι 650 πειτε 600. Ε,περυσι το 3,επεσε στο 500άρικο στο τελος Ιανουαριου,μιας και το δικο μου 3,το πηρα στις 22 του μηνος εκεινου στα 503€. Αρα,ειμαστε 2 μηνες πριν απο κεινη την ημερομηνία,και γι αυτο,δε βλεπω προς τι το αγχος. Πιστευω οτι τελος Ιανουαριου,θα παει στα 550,αντιστοιχα δηλαδη με την περσινη πρακτικη. Δεν έχουν ίδια πορεία, πέρσι το 3 διατέθηκε πολύ πιο γρήγορα και μέσα οκτώβρη είχε 570-580, τώρα έχουμε φτάσει τέλη νοέμβρη και ακόμα είναι στα 650+. Πάντως πιστεύω ότι τα χριστούγεννα/αρχές γεννάρη θα ναι γύρω στο 550. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DocNick Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 εμένα πάλι η εμπειρία μου λέει ότι την περίοδο των χριστουγέννων ολοι κοιτάνε να βγάλουν το κατι τι τους απ' την εορταστική διάθεση των καταναλωτών, επομένως θεωρώ μάλλον ότι θα ανέβει η τιμή παρά θα πέσει... Εγω προσωπικά πήγαινα για αγορά του note3 αλλα όταν ειδα τη φοβερη οθονη του 4 κρατήθηκα. Τα 650 σίγουρα δε θα τα έδινα πάντως. Αν σκεφτείτε τι μπομπα-PC φτιάχνεις μ' αυτα τα λεφτά ακόμα και τα 500 προσωπικά μου φαίνονται πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Έχουμε κολλήσει στα 650€ εδώ και πολλές μέρες :mad:, μάλλον λόγω Χριστουγέννων, απο την άλλη για να δούμε και τη θετική πλευρά είναι στα 200€ κάτω από την αρχική επίσημη τιμή :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Έχουμε κολλήσει στα 650€ εδώ και πολλές μέρες :mad:, μάλλον λόγω Χριστουγέννων, απο την άλλη για να δούμε και τη θετική πλευρά είναι στα 200€ κάτω από την αρχική επίσημη τιμή :). Πάντως αυτό που λέτε δεν έγινε ούτε πέρσι τα Χριστούγεννα ούτε το Πάσχα. Το Πάσχα που αγόρασα ένα Note3 την μεγάλη εβδομάδα είχε 400€ και αμέσως μετά ανέβηκε μέχρι τα 450. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Σημερα η τιμη είναι στα 648 €. Ασήμαντη πτώση. Αν παραμεινει εκει μέχρι αρχες Δεκεμβρη δυσκολα θα πέσει κάτω από τα 600 τα Χριστούγεννα που υπολογιζαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Δεν νομίζω να πέσει τόσο χαμηλά. Ίσως να βάλει κάποιο μαγαζί από την Ευρώπη προσφορά στα 550 ή εκεί γύρω (βλέπε Amazon.de κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Αυτο λεω και εγώ. Το θεμα ειναι ότι παιδιά εχουν αναφερει στο τοπικ ότι το 3 περσι τα Χριστούγεννα ειχε γυρω στα 540 και τον Ιανουαριο 500. Με τα 50 ευρω διαφορά του 4 η λογική λέει οτι το 4 τα Χριστουγεννα θα επρεπε να ειναι κάτω απο το 600 αλλά και εγω το κοβω χλωμο πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts