stama Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Tα Χριστούγεννα με τις εορταστικές προσφορές, μάλλον θα το δούμε κοντά στα 600 ευρώπουλα. Λογικα θα ειναι κατω από 600 αλλα πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) ελπιζω μολις περασουν τα χριστουγεννα να εχει αγγιξει το 500αρικο 550 να το τσιμπισουμε και εμεις που περιμενουμε :ninja: Edited November 16, 2014 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ρε παιδια περυσι ειχα παρει το Note 3 στις 6 Δεκεμβρη στα 530 ευρω περιπου...φετος τι εγινε; Αργησε να κυκλοφορησει το Note 4 ή ξεκινησαν με υψηλοτερη τιμη πωλησης; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ρε παιδια περυσι ειχα παρει το Note 3 στις 6 Δεκεμβρη στα 530 ευρω περιπου...φετος τι εγινε; Αργησε να κυκλοφορησει το Note 4 ή ξεκινησαν με υψηλοτερη τιμη πωλησης; και τα δυο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ρε παιδια Ν910F or N910C τα εχω παιξει :mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ρε παιδια Ν910F or N910C τα εχω παιξει :mad::mad::mad::mad::mad: Και εγώ έχω αυτό το δίλημμα...:wacko: Σιγά σιγά όμως η πλάστιγγα γέρνει προς τον snap για μένα με ένα 55% και 45% για τον exynos... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ρε παιδια περυσι ειχα παρει το Note 3 στις 6 Δεκεμβρη στα 530 ευρω περιπου...φετος τι εγινε; Αργησε να κυκλοφορησει το Note 4 ή ξεκινησαν με υψηλοτερη τιμη πωλησης; Στις 22 Ιανουαριου,ειχε 500,τοτε δηλαδη που το πηρα εγω.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 γιατι? τι του βρηκες τι πιο καλο εχει? αν μπορεις θα μου κανεις μεγαλη χαρη εγώ πηγαίνω μαλω για exynos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) γιατι? τι του βρηκες τι πιο καλο εχει? αν μπορεις θα μου κανεις μεγαλη χαρη εγώ πηγαίνω μαλω για exynos Από όσα έχω διαβάσει σε διάφορα forums και που έχω δει διάφορα videos και συγκριτικά test και τα δυο είναι σχεδόν ισοδύναμα -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- και ίσως με ελάχιστη διαφορά να υπερτερεί στα σημεία ο exynos.Για μένα προσωπικά η αλλαγή ούτως η άλλος θα είναι μεγάλη όποιο μοντέλο και να επιλέξω μετά από 3 πετυχημένα χρόνια με το σκυλί S2...Όποτε δεν θα το ξεψειρίσω για πολύ ακόμα!:lol: Απλά επειδή με ενδιαφέρει και το rootarisma αργότερα από ότι μαθαίνω ενδεχομένως να μην έχει την ίδια υποστήριξη ο exynos σε σχέση με τον snap στο κομμάτι αυτό.Anyway...τι exynos τι snap όπως και να έχει NOTE 4 θα είναι αυτό...;) Στο παρακάτω link υπάρχει ένα συγκριτικό test από τα πολλά που υπάρχουνε στο internet snap με exynos SM-N910F vs SM-N910U και αν θυμάμαι καλά πρέπει να το είχε κοινοποιήσει και κάποιος άλλος φίλος σε παλαιότερο post.Όπως φαίνεται σε πολλά σημεία υπερτερεί ο exynos αλλά και σε κάποια άλλα ο snap... http://browser.primatelabs.com/geekbench3/compare/745330?baseline=745794 Edited November 16, 2014 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ρε παιδια Ν910F or N910C τα εχω παιξει :mad::mad::mad::mad::mad: Και εγώ έχω αυτό το δίλημμα...:wacko: Σιγά σιγά όμως η πλάστιγγα γέρνει προς τον snap για μένα με ένα 55% και 45% για τον exynos... Έχετε πολύ μελέτη να κάνετε για να αποφασίσετε.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ρε παιδια Ν910F or N910C τα εχω παιξει :mad::mad::mad::mad::mad: Ώρες ώρες πιστεύω ότι επειδή το Note δεν έχει ανταγωνισμό η Samsung δημιουργεί εσωτερικό ανταγωνισμό για να έχουμε να γράφουμε-ψαχνόμαστε-προβληματιζόμαστε :lol:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Ρε παιδια Ν910F or N910C τα εχω παιξει :mad::mad::mad::mad::mad: Στο link που παραθέτω ένα συγκριτικό test snap vs exynos σχετικά με boot times, battery life & benchmarks: Edited November 17, 2014 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Στο link που παραθέτω ένα συγκριτικό test snap vs exynos σχετικά με boot times, battery life & benchmarks: Τελικα,δε βγαινει κατι σαφως υπερ του ενος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 εφτασε και στο skroutz 674 ευρω http://www.skroutz.gr/s/5663587/Samsung-Galaxy-Note-4-N910C-32GB.html?from=adam_recent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδιά καλησπέρα μετά από ένα τρελό γύρο / γύρο σε άλλες ναυαρχιδες βλέπε lg g3 32gb gold / blackberry passport / ειπα τελικά back to samsung με μονο γνώμονα το χρώμα. Γιαυτό και κτυπησα ένα gold 32gb από πλαίσιο τιμή γ@μ@τ@ αλλά η τρέλες και οι κ@ύλες γενικά πληρώνονται. Δεν γράφω για να προκαλεσω αφού ξέρω ότι κάποια παιδιά το περιμένουν με τιμή από 550-630, αλλά αυτό που μπορώ να πω / γράψω είναι από καλή πηγή ότι τα Χριστούγεννα το τηλέφωνο θα παίζει στα 625-660 σε Ελληνικά μαγαζιά ενώ στους μεγάλους παίζει ή προσφορά μαζί με gear 2 ή δώρο επιταγή (και για τα δύο εκκρεμεί απάντηση από τα κεντρικά) . Καλές αγορές για όλους και σχετικά με την διαφορά μεταξύ των επεξεργαστών άποψη μου διαφορές αμελητέες. Είχα note 3 και με τις 2 εκδόσεις. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα μετά από ένα τρελό γύρο / γύρο σε άλλες ναυαρχιδες βλέπε lg g3 32gb gold / blackberry passport / ειπα τελικά back to samsung με μονο γνώμονα το χρώμα. Γιαυτό και κτυπησα ένα gold 32gb από πλαίσιο τιμή γ@μ@τ@ αλλά η τρέλες και οι κ@ύλες γενικά πληρώνονται. Δεν γράφω για να προκαλεσω αφού ξέρω ότι κάποια παιδιά το περιμένουν με τιμή από 550-630, αλλά αυτό που μπορώ να πω / γράψω είναι από καλή πηγή ότι τα Χριστούγεννα το τηλέφωνο θα παίζει στα 625-660 σε Ελληνικά μαγαζιά ενώ στους μεγάλους παίζει ή προσφορά μαζί με gear 2 ή δώρο επιταγή (και για τα δύο εκκρεμεί απάντηση από τα κεντρικά) . Καλές αγορές για όλους και σχετικά με την διαφορά μεταξύ των επεξεργαστών άποψη μου διαφορές αμελητέες. Είχα note 3 και με τις 2 εκδόσεις. ☺ Στο ΠΛΑΙΣΙΟ προ βδομάδας μου είπαν ότι δεν θα τρέξει προσφορά. 620-660 σε αλυσιδες δεν προκειται να παίξει. Στα ιντερνετομαγαζα εχει ηδη 650, οπότε τα Χριστούγεννα λογικά θα ειναι κατω από 600. Το gold πως σου φαινεται μιας και παλαιότερα εχουν ρωτησει αρκετοι; Edited November 17, 2014 by stama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Στο ΠΛΑΙΣΙΟ προ βδομάδας μου είπαν ότι δεν θα τρέξει προσφορά. 620-660 σε αλυσιδες δεν προκειται να παίξει. Στα ιντερνετομαγαζα εχει ηδη 650, οπότε τα Χριστούγεννα λογικά θα ειναι κατω από 600. Το gold πως σου φαινεται μιας και παλαιότερα εχουν ρωτησει αρκετοι; Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να απαντήσουν τίποτα άλλο! Αν πάντως τρέξει θα βοηθήσει στην περαιτέρω αποκλιμάκωση της τιμής.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να απαντήσουν τίποτα άλλο! Αν πάντως τρέξει θα βοηθήσει στην περαιτέρω αποκλιμάκωση της τιμής.:) Σχετικά με την τιμή στα skroutz Shop έχω την εντύπωση ότι αρκετά από αυτά είναι branded. Το λέω όμως με επιφύλαξη. Σχετικά με το χρώμα έχω να πω το εξής μπροστά και πλάι είναι καλό σαν χρυσό χρώμα Elegant θα έλεγα. Πίσω σε συνδυασμό με το δέρμα ξεφεύγει λίγο αλλά it's OK. Το χρυσό του g3 πιστεύω ότι είναι σκάλες πιο καλό σαν χρώμα. Το σίγουρο για όποιον πάρει το χρυσό σε note δεν παίζει με την καμία η θήκη μαζί γιατί μετά θα είσαι εσύ και οΓαβαλας (όχι ο τραγουδιστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Και η πρώτη αγγελία NOTE 4 είναι γεγονός;!;!;! :blink: https://www.skroutz.gr/s/5288632/Samsung-Galaxy-Note-4-N910F-32GB.html#js_usa Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Και η πρώτη αγγελία NOTE 4 είναι γεγονός;!;!;! :blink: https://www.skroutz.gr/s/5288632/Samsung-Galaxy-Note-4-N910F-32GB.html#js_usa Έχει αρκετές και στο φόρουμ. myphone.gr/buy-sell Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 γιατι δεν μπορω να δω την αγγελια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 γιατι δεν μπορω να δω την αγγελια?? Θα μπορείς μόλις συμπληρώσεις 64 μηνύματα στο forum. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Έχει αρκετές και στο φόρουμ. myphone.gr/buy-sell Θα μπορείς μόλις συμπληρώσεις 64 μηνύματα στο forum. Εγώ που έχω 73 με αυτό ούτε και μένα με αφήνει να δω το link...;) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Μήπως ξέρει κάποιος μαγαζί που να έχει το note 4 n910c και να δέχεται και επιδότηση; Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Πέρασα από plaisio να το χαζέψω λίγο. Με το που το πιάνω στα χέρια μου έρχεται ένα κοριτσάκι που μάλλον φοιτήτρια ήταν που δούλευε part time και μου λέει "θέλετε να δείτε ένα πολύ καλό τηλέφωνο"; Συμφωνώ αμέσως με χαμόγελο και γεμάτος περιέργεια για το πιο είναι αυτό το τηλέφωνο που κατά την πωλήτρια αξίζει να μου κλέψει την προσοχή από το Note και πηγαίνουμε και μου δείχνει ένα ... Turbo X με οθόνη περί τις 4.5" :lol:!!! Ρωτάω με αφέλεια ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Τurbo Χ που το κάνουν ακόμα πιο ... turbo σε σχέση με το Note που ήθελα εγώ αρχικά να δω και εισπράττω την απάντηση ότι δεν γνωρίζει και θα φωνάξει μία άλλη κοπέλα για να μου τα πει :X!!! Δηλαδή ότι νάναι. Η επόμενη πωλήτρια όταν έρχεται την ρωτάω γιατί θα πρέπει να διαλέξω το turbo X που μου προτείνανε σε σχέση με το Note που αποφάσισα ο καψερός να περιεργαστώ και με κοιτάει απορημένη. Αποτέλεσμα;;; Έχασα κάποια ώρα και διάθεση και στο τέλος δεν ασχολήθηκα με το Note. Έχει παραγίνει πάντως με τον κάθε άσχετο που έχουν τα μαγαζιά (λόγω μείωσης κόστους) και το μόνο που κάνουν είναι να ψαρεύουν πελάτες, να σε καθοδηγούν σε προϊόντα που έχουν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και κάθε τρεις και λίγο είναι πάνω από το κεφάλι σου και να ρωτάνε αν χρειάζεσαι κάτι. Ουφ, ξαλάφρωσα :rolleyes:!!! Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts