Viper Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 και γω τον στουκάρω αλλά λίγο ίσα ίσα που τον ακούμπησα. Ο αδερφός μου πάλι τον πυρολόβησε :p διαλέγεις και παίρνεις :p Το περασα και αυτο. :D Τωρα εχουμε την μαχη των συμμοριων... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Sτην πρωτη αποστολη του zero,στο μαγαζι με τα τηλεκατευθυνομενα, οταν πυροβολω τα αεροπλανακια ξαφνικα σταματαει το πυροβολο...Ξερετε τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Nαι αλλα πως τα ακους;Οταν παιρνω ενα αμαξι ακουω μονο ραδιο Ο σταθμός στο ράδιο είναι ο user tracks player. Για να τα ακούσεις απ'αυτόν πρέπει να πας Options-Audio Setup-User Tracks-Scan User Tracks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ο σταθμός στο ράδιο είναι ο user tracks player. Για να τα ακούσεις απ'αυτόν πρέπει να πας Options-Audio Setup-User Tracks-Scan User Tracks. OK Ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 ρε παιδια πεστε μου αν ξερετε κατι. Αν ειναι να βαλω το cheat να περασω μια αποστολη με αγωνες γιατι εχω κολλήσει 3 μερες!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 ρε παιδια πεστε μου αν ξερετε κατι. Αν ειναι να βαλω το cheat να περασω μια αποστολη με αγωνες γιατι εχω κολλήσει 3 μερες!!! :( Δεν ξερω τι ειναι αυτοι οι κωδικοι που λες.Κυκλοφορουν ομως παρα πολλοι για οπλα,infinite helalth κτλ..Θα σε βοηθησουν πολυ. Κοιταξε στο www.gtagaming.com !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 άλλαξε λάστιχα!προφανώς μιλάς για την πιστα που γίνετε με εκείνη την νταρντάνα(catalina) στο βουνό e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Εγώ έχω φτάσει στην αποστολή όπου πρέπει να κάνεις Intercept ένα αεροπλάνο. Αρχίζει να με κουράζει πάρα πολύ το παιχνίδι με αυτήν την Playstation λογική του, και θα βάλω cheats μου φαίνεται να το τελειώσω μια ώρα αρχύτερα.. Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Εχω φτάσει στο 45%, απο το San Fiero Πήγα στο Downtown. Στο san fiero βρήκα και ενα monster car, ενα drug car και κάτι αγωνιστικά μηχανάκια. δεν είναι κι ασχημα... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Εχω κολλησει στον αγωνα με τα αμαξια που προκαλεσαι η @*#$^δω η καριολινα (εκ του καταλινα) :p Μα δεν μπορω να τπτ να τον περασω...Καμια ιδεα? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Για ηλικίες 18+ Δεν ξέρω αν το έχει postαρει κάποιος άλλος, βρήκα αυτό το patch http://gr.bolt.com/download/pc/action/grand_theft_auto_san_andreas_hot_coffee.htm για το παιχνίδι που ξεκλειδώνει κάποια mini-games στα ραντεβού. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, να πω την αλήθεια το ψιλοφοβάμαι. Επίσης μπορείτε να το βρείτε εδώ, μαζί με άλλα mods. http://en.wikibooks.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_San_Andreas:_Mods ΔΕΝ εχω δοκιμάσει κάποιο απο αυτά, οπότε δεν εγγυώμαι ότι είναι ασφαλή για τον υπολογιστή σας. Ελπίζω να επιτρέπεται το post αυτών των links, αν όχι sorry. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 γιατι 18+; έχει τίποτα... πονηρό; :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 γιατι 18+; έχει τίποτα... πονηρό; :p Αντιγράφω τι λέει στο site: With the original code restored, it turns out to be a full-blown sexual intercourse minigame, not unlike those in Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, but far more serious and realistic. This minigame was probably intended to tie in with the dildo gift item somehow. It was undoubtedly cut to ensure the game still maintained an M rating. The minigame itself is based entirely on rhythm, pressing up and down in harmony. There is also a "switch positions" function to rotate between various sexual positions, as well as a button for different camera angles. Ουσιαστικά το κομμάτι αυτό υπήρχε αρχικά στο παιχνίδι και το κλειδώσανε για να πάρει μικρότερο rating στις επιτρεπόμενες ηλικίες. Πάντως είναι πολλοί που αμφισβητούν το αν κάνει κάτι αυτό το mod. Κάποια στιγμή - λίγο πριν κάνω format στον υπολογιστή θα το δοκιμάσω, αλλά μέχρι τότε αν κάποιος άλλος το βάλει περιμένω εντυπώσεις ;) Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Πωπω...Tι βλακεια αποστολη αυτη με το αεροπλανακι στο San Fiero...Δυσκολη μου φαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Kαινουριο κουρεμα!:p http://img207.echo.cx/img207/9422/myphonecarl0jf.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Να ρωτησω, κιλα παιρνει τρωγοντας ετσι? Το fat ειναι? Γιατι εγω τον εχω χωρις καθολου fat (αλλά απο μυς σκιζει :cool: ). bomber21@ To μαλλι πολυ καλο, αλλα το σορτσακι απαιχτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Aυτη η αποστολη που χειριζεσαι ενα rc αεροπλανακι ειναι ελεεινη.ΔΕΝ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ!Δεν μπορω να το παω ευθεια ουτε 2 μετρα... Υπαρχει κανα cheat να παρακαμψω αυτη την αποστολη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Πωπω...Tι βλακεια αποστολη αυτη με το αεροπλανακι στο San Fiero...Δυσκολη μου φαινεται.. Τη Μ@λ@... αποστολή ειναι αυτή ρεε!! εγώ τον παράτησα τον Zero ουτος η αλλως είτε του κάνεις τις αποστολές, είτε όχι πας παρακάτω. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Να ρωτησω, κιλα παιρνει τρωγοντας ετσι? Το fat ειναι? Γιατι εγω τον εχω χωρις καθολου fat (αλλά απο μυς σκιζει :cool: ). Μάλλον εννοεί fatigue, που σημαίνει κούραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Τη Μ@λ@... αποστολή ειναι αυτή ρεε!! εγώ τον παράτησα τον Zero ουτος η αλλως είτε του κάνεις τις αποστολές, είτε όχι πας παρακάτω. Θα σας χαλάσω τη διάθεση, αλλά πιο μετά έχει ένα σετ αποστολών εκμάθησης πτήσης. Και είναι απλώς παλούκια. Το καλύτερο έρχεται από το Las Venturas, όπου πρέπει να αναχαιτήσετε ένα αεροπλάνο, δηλαδή να το φτάσετε, να κάνετε στροφή 180 μοιρών, και να το προσπεράσετε, με μόλις ένα ελάχιστο προβάδισμα στην ταχύτητά σας (που δε συγχωρεί λάθη, δηλαδή πορεία μη ευθεία), όλα σε ένα πολύ περιορισμένο χρονικό πλαίσιο. Πως είπατε; Σκέφτομαι να το απεγκαταστήσω, μου είναι αδύνατον να περάσω αυτήν την αποστολή. Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Μάλλον εννοεί fatigue, που σημαίνει κούραση. Σοβαρα? Νομιζα οτι εννοει το λιπος. Και τοτε πως μπορουμε να τον χοντρινουμε λιγακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Το fat σημαίνει... fat = λίπος. Αν γεμίσει, γίνεσαι χοντρός (φαίνεται κιόλας) και αν το παρακάνεις, κινδυνεύεις να πάθεις έμφραγμα!!! Παχαίνεις αν φας τον αγλέωρα σε junk food. Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Θα σας χαλάσω τη διάθεση, αλλά πιο μετά έχει ένα σετ αποστολών εκμάθησης πτήσης. Και είναι απλώς παλούκια. Το καλύτερο έρχεται από το Las Venturas, όπου πρέπει να αναχαιτήσετε ένα αεροπλάνο, δηλαδή να το φτάσετε, να κάνετε στροφή 180 μοιρών, και να το προσπεράσετε, με μόλις ένα ελάχιστο προβάδισμα στην ταχύτητά σας (που δε συγχωρεί λάθη, δηλαδή πορεία μη ευθεία), όλα σε ένα πολύ περιορισμένο χρονικό πλαίσιο. Πως είπατε; Σκέφτομαι να το απεγκαταστήσω, μου είναι αδύνατον να περάσω αυτήν την αποστολή. ναι στο los venturas είμαι, αγόρασα το αεροδρόμειο και πήρα και το δίπλωμα και εκει σταμάτησα πριν 20 λεπτά... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 My bad nigga'! :w00t: Δεν το παίζω τώρα το παιχνίδι, απλά υπέθεσα ότι σημαίνει fatigue από κάτι μπασκετάκια που έπαιζα μικρός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Μολος καθαρισα το καρφι πανω στο βουνο. Μετα τι κανω? Μου βγαζει ενα ερωτηματικο σε αλλη πολη. Πρεπει να ειναι κανα 10 λεπτο δρομος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts