freemind11 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 πληρώνεις περίπου το 30% της τιμής στο τελωνείο...αλλά αυτοί συνήθως το στέλνουν ως "gift" και με πολύ χαμηλή αξία ώστε να μην πληρώνεις τελωνείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 παντως παιδια το εχει και το to2c απλα ισως το tracking δουλεψει μετα τις 26 και απλα το λενε για να πουλησουν.Η jiayu λεει οτι θα εχει απο βδομαδα το νεο λογισμικο με το playstore. Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ρώτησε κάνας αλλος το minideal γιατί στο βίντεο τους δεν φωτίζουν τα touch κουμπιά; εγω που τους έστειλα email απο χτες...καμια απάντηση. Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Λοιπόν μάγκες έχετε καταλάβει ότι έχει γίνει μπάχαλο. Καταρχήν εχετε αγοράσει όλοι από Minideal . Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου κάνει περίεργο ότι ένα μαγαζί μόνο έχει το κινητό προς πώληση. Που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Αναρωτιέμαι αν όντως το έχουν ή πουλάνε φούμαρα. Το ότι δίνουν TRACKING, πρέπει να ξέρετε ότι δεν σημαίνει τίποτα. Δεύτερον, σε κάποιους λένε ότι θα έχει Play και σε άλλους ότι δεν θα έχει. Και κινητό χωρίς play και χωρίς root είναι άχρηστο. Ελπίζω να μην γίνει στραβή. Απ' ότι είπαν στον venividivici από τη Jiayu: Kαλημερα παιδια μιλησα με την jiayu και καταρχην μου ειπαν πως γινετε να το εχει στοκ σημερα?απο βδομαδα θα το εχουν.Και επισης για το playstore με ενημερωσαν οτι θα βγει software για εξωτερικο που θα περιλαμβανει playstore την επομενη βδομαδα. και απ' όσα απάντησε στον freemind11 το MiniDeal στο chat, αρχίζω να υποψιάζομαι ότι το 'πρώιμο' στοκ του minideal - και μάλιστα με firmware που φαίνεται να προορίζεται για την Κίνα και δεν είναι αυτό που θα δώσει η Jiayu για το international version μπορεί να προέρχεται από την αρχική εκείνη παρτίδα που είχε διατεθεί πριν κανένα μήνα στην κινέζικη αγορά (μόνο). Ίσως το minideal κατάφερε να βάλει στο χέρι κάποιο κομμάτι εκείνης της παρτίδας που δε διατέθηκε τελικά στην εσωτερική αγορά... Απλή υπόθεση βέβαια... Αν πάντως κάτι τέτοιο αληθεύει, θα προτιμούσα να μη μου στείλουν κάποιο από αυτά - και όχι μόνο για το firmware, το οποίο μπορεί όντως άλλωστε να αναβαθμιστεί αργότερα. Είναι γνωστή η τακτική των κινέζικων εταιριών να διαθέτουν κατ' αυτόν τον τρόπο έναν πρώτο αριθμό συσκευών στην εσωτερική τους αγορά, συλλέγουν feedback από όσους τα αγοράσουν (από παράπονα προς την ίδια την εταιρία, forum κλπ), βάσει αυτών διορθώνουν τυχόν προβλήματα και 1-1.5 μήνα αργότερα διαθέτουν το προϊόν και στη διεθνή αγορά. Anyway, μακριά την πήγα την υπόθεση, αρκετά για σήμερα, σταματάω! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 cool και μην μου ανχωνετε του προπαραγγελθεντες. :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Απ' ότι είπαν στον venividivici από τη Jiayu: και απ' όσα απάντησε στον freemind11 το MiniDeal στο chat, αρχίζω να υποψιάζομαι ότι το 'πρώιμο' στοκ του minideal - και μάλιστα με firmware που φαίνεται να προορίζεται για την Κίνα και δεν είναι αυτό που θα δώσει η Jiayu για το international version μπορεί να προέρχεται από την αρχική εκείνη παρτίδα που είχε διατεθεί πριν κανένα μήνα στην κινέζικη αγορά (μόνο). Ίσως το minideal κατάφερε να βάλει στο χέρι κάποιο κομμάτι εκείνης της παρτίδας που δε διατέθηκε τελικά στην εσωτερική αγορά... Απλή υπόθεση βέβαια... Αν πάντως κάτι τέτοιο αληθεύει, θα προτιμούσα να μη μου στείλουν κάποιο από αυτά - και όχι μόνο για το firmware, το οποίο μπορεί όντως άλλωστε να αναβαθμιστεί αργότερα. Είναι γνωστή η τακτική των κινέζικων εταιριών να διαθέτουν κατ' αυτόν τον τρόπο έναν πρώτο αριθμό συσκευών στην εσωτερική τους αγορά, συλλέγουν feedback από όσους τα αγοράσουν (από παράπονα προς την ίδια την εταιρία, forum κλπ), βάσει αυτών διορθώνουν τυχόν προβλήματα και 1-1.5 μήνα αργότερα διαθέτουν το προϊόν και στη διεθνή αγορά. Anyway, μακριά την πήγα την υπόθεση, αρκετά για σήμερα, σταματάω! :p μα και το to2c έχει in stock Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 ή έτσι λέει τουλάχιστον. Πού να ξέρεις με τους Κινέζους... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 πάνω που πήγε να κάνει μια σοβαρή δουλειά η jiayu και δυσκολεύται να την ολοκληρώσει.μέχρι να τα καταφέρει,θα την έχει προλάβει ο ανταγωνισμός.εγώ πάντως θα περιμένω να δω οτι όλα τα έκανε σωστά,και μετά θα το αγοράσω... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 ή έτσι λέει τουλάχιστον. Πού να ξέρεις με τους Κινέζους... :lol: πάντως μου έδωσαν tracking number, αν αυριο μεθαυριο ειναι σε λειτουργία τότε κομπλέ, πάει να πει οτι το έχουν Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Α, δε δηλώνουν απλώς ότι το έχουν σε στοκ, το παρήγγειλες και σου στείλανε και tracking number! Εντάξει τότε, το παίρνω πίσω! Νόμιζα ότι δεν είχε παραγγείλει ακόμα κανείς από To2c. Σε τι χρώμα το παρήγγειλες; Έχουν και μαύρο αυτοί, ή μόνο άσπρο όπως και το minideal; Edit: πάντως μου έδωσαν tracking number, αν αυριο μεθαυριο ειναι σε λειτουργία τότε κομπλέ, πάει να πει οτι το έχουν Απ' ό,τι θυμάμαι, το To2c στέλνει (όπως και το minideal) μέσω Singapore Post, και μέχρι εκεί το στέλνουν με την 4PX. Αν αυτό ισχύει ακόμα και δεν έχει αλλάξει κάτι, δοκίμασε να βάλεις το tracking number σου στο http://en.4px.com. Θα σου δείξει πληροφορία -και ιδιαίτερα αναλυτική!- πολύ πριν το site της SingPost. Edited January 23, 2015 by w2o4ts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Βέβαια όπως έχουμε πει δεκάδες φορές στα κινεζοθέματα, το ότι κάποιος πήρε tracking number δεν λέει τίποτα απολύτως. Το πακέτο μπορεί να σταλεί και 1 βδομάδα αργότερα, ενώ κάποιες φορές έχουν γίνει και μεγαλύτερες καθυστερήσεις. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εμενα ειναι σε φαση The shipment arrived at operation center ετσι γραφει το 4px οποτε εχει ξεκινησει. Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Α, δε δηλώνουν απλώς ότι το έχουν σε στοκ, το παρήγγειλες και σου στείλανε και tracking number! Εντάξει τότε, το παίρνω πίσω! Νόμιζα ότι δεν είχε παραγγείλει ακόμα κανείς από To2c. Σε τι χρώμα το παρήγγειλες; Έχουν και μαύρο αυτοί, ή μόνο άσπρο όπως και το minideal; Edit: Απ' ό,τι θυμάμαι, το To2c στέλνει (όπως και το minideal) μέσω Singapore Post, και μέχρι εκεί το στέλνουν με την 4PX. Αν αυτό ισχύει ακόμα και δεν έχει αλλάξει κάτι, δοκίμασε να βάλεις το tracking number σου στο http://en.4px.com. Θα σου δείξει πληροφορία -και ιδιαίτερα αναλυτική!- πολύ πριν το site της SingPost. οχι απο minideal το παρήγγειλα κι εγω. Αλλά είχα μιήσει μάζι τους στο τσατ στο to2c και μου είπαν ότι έχουν το ασπρο σε στοκ http://i.imgur.com/pmgJtnz.jpg Edited January 23, 2015 by Xasta11 Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fthgeneration92 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 lepon kapoios rotise gia teloneio, opote osoi pistoi to parageiloun na MIN XRISIMOPOIISOUN DHL , pasignostoi apateoniskoi, 100% tha to perasoun apo teloneio giati einai ektos EU kai ta taxes tous den einai mono to 23% pou plironeis ama perasei mono tou teloneio (pragma pou tha sas elega na min fobaste dioti einai ligo san to laxeio-apla stin parageleia tha peite na katebasoun tin timi kato apo 50 dolaria i na to kanoun gift. opos kai na exei tha perasei diskola teloneio me to aplo taxudromio). i DHL kanei patentes kai briskei logous na pliroseis afotou erthei ellada.na epistrafei den ginetai, to kratane ama den pliroseis na to pareis kai meta apo kapoio kairo sta anazitita, to tseponoun ta alania tis. tespa oson afora to kinito tora, to parakoloutho sto international shop tis http://www.jiayu-store.com edo kai kairo kai paratirisa ta eksis: -elegan pos to 3gb ram tha mbei se propolisi 20 genari pragma pou den egine -i apli version me ta 2gb exei mbei edo kai mia ebdomada se propolisi kai apo deutera tha arxisoun na apostelnoun tis protes paraggelies tous. -i minideal exei gia kapoio logo tin isotimia 12 euro poio akribi. den gnorizo giati. to kinito apo 189 dolaria sto minideal to pairnei kaneis 164 kai sto international site 152(plus ena 9-10 euro ta metaforika). -i timi tou 2gb anebike apo tote pou elege oti einai out of stock peripou 50 dolaria opote osoi blepoun tora tin ekdosi ton 3gb sta 169 dolaria, min apogoiteuteite otan tha anebei sto presell. episis pisteuo pos to minideal epiase ontos sta xeria tou meros tis fournias pou bgike 26 dekebriou kai pos tha prepei na to balete eseis to playstore. opos episis oi pithanotites na exei kapoia bugs adiorthota einai megales. krima na min perimenate ligo akoma. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) minideal=εγγυηση σε πολλες παραγγελιες για μενα και φιλους. από όταν πρωτοβγήκε το jiayu g3,2χρόνια περίπου δεκάδες παραγγελίες.. δεν ανησυχώ.. απο την άλλη και απαράδεκτη ρομ να μου στελνε,ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΝΙΝΤΙΛ ούτε σε αμαρκα τηλέφωνα δεν μου το κανε αυτό,θα τηνε στήσω ή φλασάρω.. τα περι το κατάστημα αυτό να στέλνει Traking ενώ δεν έστειλε τα κινητά,το αποκλείω,άποψή μου για το μινι.. edit έκανε ship εντός λίγων ωρών σε μένα Edited January 23, 2015 by mertaghon2 να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fthgeneration92 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Λεπον κάποιος ρώτησε για τελωνείο, όποτε όσοι πιστοί το παραγγέλλουν να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΝ DHL Πασίγνωστοι απατεωνίσκοι, 100% θα το περάσουν από τελωνείο γιατι είναι εκτος ΕΕ και το τελωνείο τους δεν είναι μόνο το 23% που πληρώνεις αμα περασει μονο του τελωνείο (πραγμα που θα σας ελεγα να μην φοβάστε διοτι είναι λιγο σαν το λαχείο – απλα στην παραγγελία θα πειτε να κατεβάσουν την τιμη κατω από 50 δολαρια ή να το κανουν δώρο. Όπως και να εχει θα περάσει δύσκολα τελωνείο με το απλό ταχυδρομείο). Η DHL κανει πατέντες και βρίσκει λογούς να πληρώσεις αφότου έρθει Ελλάδα. Να επιστραφεί με δικα τους εξοδα δεν γίνεται , το κρατανε αμα δεν πληρωσεις να το παρεις και μετα από καποιο καιρο στα αναζητητα, το τσεπώνουν τα αλανια της. Τεσπα όσων αφορα το κινητό τωρα, το παρακολουθω στο international καταστημα της http://www.jiayu-store.com εδώ και καιρο και παρατήρησα τα εξης: - ελεγαν πως το 3gb ραμ θα μπει σε προπώληση 20 γεναρη, πραγμα που δεν εγινε -η απλη version με τα 2 gb εχει βγει εδώ και μια εβδομαδα σε προπώληση και από δευτερα θα αρχίσουν να αποστέλλουν τις πρωτες παραγγελίες τους. -η μινιντιλ εχει για καποιο λογο την ισοτιμία 12 ευρω ποιο ακριβη. Δεν γνωριζω γιατι. Το κινητο από 189 δολαρια σστο μινιντιλ το παιρνει κανεις 164 και στο international σαιτ 152(+10 τα μεταφορικα) -η τιμη του 2gb ανεβηκε από τοτε που ελεγε ότι είναι out of stock περιπου 50 δολαρια οποτε οσοι βλεπουν τωρα την εκδοση των 3gb στα 169 δολαρια, μην απογοητευτείτε όταν θα ανεβει στη προπώληση. -απ’οτι απαντησαν σε σχολια είναι διατεθειμένοι να βαλουν το ποσο του κινητου σε καποιο πολύ μικρο όπως 20 ευρω. Βεβαια δεν εχω ξαναπαραγγειλει από εκει. Επίσης πιστευω πως το μινιντιλ επιασε όντως στα χερια του μερος της φουρνιάς που βγήκε 26 δεκεμβριου ( το έκρινα από την επιλογή που έχει όταν πας να το αγοράσεις, σε βαζει να επιλέξεις αν θελεις να εισαι στο πρισελ στης 26 γεναρη) και θα πρεπει να βαλετε εσεις το playstore. Όπως επισης οι πιθανοτητες να εχει καποια μπαγκ αδιορθωτα είναι μεγαλες. κρίμα να μην περιμένατε λιγο ακομα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Λεπον κάποιος ρώτησε για τελωνείο, όποτε όσοι πιστοί το παραγγέλλουν να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΝ DHL Πασίγνωστοι απατεωνίσκοι, 100% θα το περάσουν από τελωνείο γιατι είναι εκτος ΕΕ και το τελωνείο τους δεν είναι μόνο το 23% που πληρώνεις αμα περασει μονο του τελωνείο (πραγμα που θα σας ελεγα να μην φοβάστε διοτι είναι λιγο σαν το λαχείο – απλα στην παραγγελία θα πειτε να κατεβάσουν την τιμη κατω από 50 δολαρια ή να το κανουν δώρο. Όπως και να εχει θα περάσει δύσκολα τελωνείο με το απλό ταχυδρομείο). Η DHL κανει πατέντες και βρίσκει λογούς να πληρώσεις αφότου έρθει Ελλάδα. Να επιστραφεί με δικα τους εξοδα δεν γίνεται , το κρατανε αμα δεν πληρωσεις να το παρεις και μετα από καποιο καιρο στα αναζητητα, το τσεπώνουν τα αλανια της. Τεσπα όσων αφορα το κινητό τωρα, το παρακολουθω στο international καταστημα της http://www.jiayu-store.com εδώ και καιρο και παρατήρησα τα εξης: - ελεγαν πως το 3gb ραμ θα μπει σε προπώληση 20 γεναρη, πραγμα που δεν εγινε -η απλη version με τα 2 gb εχει βγει εδώ και μια εβδομαδα σε προπώληση και από δευτερα θα αρχίσουν να αποστέλλουν τις πρωτες παραγγελίες τους. -η μινιντιλ εχει για καποιο λογο την ισοτιμία 12 ευρω ποιο ακριβη. Δεν γνωριζω γιατι. Το κινητο από 189 δολαρια σστο μινιντιλ το παιρνει κανεις 164 και στο international σαιτ 152(+10 τα μεταφορικα) -η τιμη του 2gb ανεβηκε από τοτε που ελεγε ότι είναι out of stock περιπου 50 δολαρια οποτε οσοι βλεπουν τωρα την εκδοση των 3gb στα 169 δολαρια, μην απογοητευτείτε όταν θα ανεβει στη προπώληση. -απ’οτι απαντησαν σε σχολια είναι διατεθειμένοι να βαλουν το ποσο του κινητου σε καποιο πολύ μικρο όπως 20 ευρω. Βεβαια δεν εχω ξαναπαραγγειλει από εκει. Επίσης πιστευω πως το μινιντιλ επιασε όντως στα χερια του μερος της φουρνιάς που βγήκε 26 δεκεμβριου ( το έκρινα από την επιλογή που έχει όταν πας να το αγοράσεις, σε βαζει να επιλέξεις αν θελεις να εισαι στο πρισελ στης 26 γεναρη) και θα πρεπει να βαλετε εσεις το playstore. Όπως επισης οι πιθανοτητες να εχει καποια μπαγκ αδιορθωτα είναι μεγαλες. κρίμα να μην περιμένατε λιγο ακομα. δεν σε βαζει να επιλεξεις. Το presale επειδη το ρωτησα αφορά το μαύρο χρώμα κι απλά το αναφέρουν μου είπαν και το επιλέγεις θέλεις δεν θέλειις. αν εχεις επιλέξει ασπρο χρώμα το στέλνουν. Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Αυτο με το να προδικαζετε τα πραγματα προς το κακο στα διαφορα θεματα, να το κοιταξουν καποια μελη. Σας συμφερει βρε κουτα που το παραγγειλαμε. Εμας θα ρωτατε ;) :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Αυτο με το να προδικαζετε τα πραγματα προς το κακο στα διαφορα θεματα, να το κοιταξουν καποια μελη. Σας συμφερει βρε κουτα που το παραγγειλαμε. Εμας θα ρωτατε ;) Να τα λέμε όλα όμως. Έχουν μπει πολλά νέα μέλη στο θέμα του κινητού αυτού και παρασύρθηκαν από όσα διάβαζαν και παραγγειλαν και αυτοί. Αυτό σημαίνει ότι αν ισχύουν τα μισά από όσα ακούγονται για τα κινητά των προπαραγγελιων, θα πέσει πολύ παράπονο μέχρι να μπορέσουν να βγάλουν άκρη. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Να τα λέμε όλα όμως. Έχουν μπει πολλά νέα μέλη στο θέμα του κινητού αυτού και παρασύρθηκαν από όσα διάβαζαν και παραγγειλαν και αυτοί. Αυτό σημαίνει ότι αν ισχύουν τα μισά από όσα ακούγονται για τα κινητά των προπαραγγελιων, θα πέσει πολύ παράπονο μέχρι να μπορέσουν να βγάλουν άκρη. Αυτό είναι πολύ σωστό. Βλέπω και στο πιο γενικό θέμα περί κινέζικων κινητών διάφορα όπως "σκέπτομαι να δοκιμάσω κι εγώ την αγορά κινέζικου κινητού και το Jiayu S3 φαίνεται να καλύπτει τις απαιτήσεις μου..." Για κάποιον που δεν έχει... ξαναμπλέξει με κινέζικα, ή που απλά δεν έχει τη διάθεση να μάθει να τα σκαλίζει και θέλει ένα τηλέφωνο στο οποίο να βάλει απλώς τη SIM του και να αρχίσει να παίζει, καλό θα είναι να περιμένει πρώτα να περάσουν μερικοί μήνες (και αυτό ισχύει για το οποιοδήποτε κινέζικο, όχι μόνο το S3) από την έναρξη διάθεσης του κινητού, προκειμένου να μπορεί να ελπίζει ότι θα παραλάβει κάτι αρκετά σταθερό που δε θα θέλει... "γαργάλημα" προκειμένου να αποδώσει τα αναμενόμενα. Για τους υπόλοιπους από μας... Προπαραγγελία και η... πιστωτική στα δόντια! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_a Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 μπορουμε να συνοψισουμε λιγο; προπαραγελιες για 2GB και 3GB και τι υπαρχει διαθεσιμο in stock. απο ποια καταστηματα βασικα και ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 3gb δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμο.2gb υπαρχει σε to2c και minideal απο minideal πηρα εγω σε μια μερα το εστειλαν.Θεωρειτε απο τα αξιοπιστα μαγαζια. Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 3gb δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμο.2gb υπαρχει σε to2c και minideal απο minideal πηρα εγω σε μια μερα το εστειλαν.Θεωρειτε απο τα αξιοπιστα μαγαζια. κι εγω το ίδιο Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_a Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 κατι ΠΟΛΥ σημαντικο που μολις παρατηρησα. Σ αυτο το review στο 2:35 δειχνει phone storage available 12.37GB kai system code 3.11GB που σημαινει οτι η μνημη δεν ειναι χωρισμενη οπως εχει προαναφερθει σε προηγουμενα post και reviews σε internal kai external οπως τον παλαιο κακο καιρο! Καποιος γνωστης του θεματος να μας διαφωτησει; 3GB δεν υπαρχει σε κανενα αξιοπιστο μαγαζι για προπαραγγελια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fthgeneration92 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 υπαρχει και στο ιντερνασιοναλ καταστημα τους ειπαμε http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-lte-2gb-16gb-smartphone-black.html . κοιταξα τα σχολια στο μινιντιλ και σε ολους απαντανε οτι δεν μπορουν να κανουν ρουτ και να βαλουν γκουγκλ πλει στορ και πως θα πρεπει να το κανουν οι ιδιοι. ετσι λοιπον πηγα και ρωτησα και στο καταστημα που παραθετω παραπανω και μου απαντησαν το εξης. Thank you for your mail. We will root before we send out ,jiayu S3 pre-install google play store. Anything i can help,please feel free to tell me again . Best regards. Rady. τωρα περιμενω να μου απαντησουν αν δινουν εγγυηση και αν με τον ρουτ ακυρωνεται. μου εχουν πει πως δοκιμαζουν ολα τα κινητα τους πριν τα στειλουν, οποτε τους ρωτησα αν βαζουν τα ελληνικα προεπιλεγμενα , αφαιρεση των κινεζικων εφαρμογων κτλ (πραγματα που θεωρω δεδομενα γιατι ειναι το διεθνες καταστημα τους) αλλα τα ρωτησα γιατι ειδα οτι αυτα ζητουσαν ολοι στο μινιντιλ. ο θεος βοηθος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts