stauros2653 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Για όσους έχουν περάσει την ΜΜ πώς σας φαίνεται η μπαταρία;Αν και είναι νωρίς να υποθέσω...έτσι μια πρώτη εικόνα... ασε κανα δυο μερες να περασουν,ανεβασα στο επισημο φωτο και σχολιο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ναι το είδα, thanks!! ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek13 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Για όσους έχουν περάσει την ΜΜ πώς σας φαίνεται η μπαταρία;Αν και είναι νωρίς να υποθέσω...έτσι μια πρώτη εικόνα... Μου φαινεται ίδια με τη LP, βέβαια στη LP ήμουν rooted και όχι temp-rooted που ειμαι τώρα στην ΜΜ. Αρα, μπορεί να είναι λίγο καλυτερη η διαχειριση της μπαταριας. Είμαι στο 9% με: Χρήση: 23h 30m Οθονη: 4h 25m (50%) Κλήσεις: 55m (8%) Browser: 48m (7%) Bluetooth, Wifi, Data συνεχεια ανοιχτα. Όχι 4G. http://s16.postimg.org/5865qmm79/image.png Edited January 4, 2016 by Greek13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό έχω battery drain και βγάζω το πολύ 55 λεπτά οθόνης μς φωτεινότητα στο 25%. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αξιόπιστο για έλεγχο της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό έχω battery drain και βγάζω το πολύ 55 λεπτά οθόνης μς φωτεινότητα στο 25%. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αξιόπιστο για έλεγχο της μπαταρίας; μηπως καποια (ες) εφαρμογη κανει μονιμα συνχρονισμο? ποσο καιρο εχεις την μπαταρια? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Όχι, οι εφαρμογές το πολύ να καταναλώνουν 2-5 %. Την μπαταρία την έχω σχεδόν ένα χρόνο, όσο και την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πολύ χάλια τιμή...σίγουρα κάτι φταίει! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 ρε παιδιά θυμιστε μου λιγάκι γνήσια μπαταρία απο procordia 15€ έχει? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 ρε παιδιά θυμιστε μου λιγάκι γνήσια μπαταρία απο procordia 15€ έχει? Ναι, 15€ εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ναι, 15€ εχει. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Γνωριζει καποιος κατοχος του g3 αν υποστηριζεται η ασυρματη φορτιση με τον φορτιστη του nexus 4? http://techblog.gr/gadgets/lg-nexus-4-wireless-charger-wind-4093/ Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Γνωριζει καποιος κατοχος του g3 αν υποστηριζεται η ασυρματη φορτιση με τον φορτιστη του nexus 4? http://techblog.gr/gadgets/lg-nexus-4-wireless-charger-wind-4093/ Πρέπει να έχεις την Quick circle θήκη που να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση ή να πάρεις το ειδικό αυτοκόλλητακι για να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πρέπει να έχεις την Quick circle θήκη που να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση ή να πάρεις το ειδικό αυτοκόλλητακι για να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση takare απο που το προμηθευομαι το ειδικο αυτοκολλητακι? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) takare απο που το προμηθευομαι το ειδικο αυτοκολλητακι? Έχει ebay, Amazon και νομίζω μπορείς να βρεις και σκρουτζ Ένα τέτοιο πραγματάκι είναι Edited January 11, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Γνωριζει καποιος κατοχος του g3 αν υποστηριζεται η ασυρματη φορτιση με τον φορτιστη του nexus 4? http://techblog.gr/gadgets/lg-nexus-4-wireless-charger-wind-4093/ Όλα τα international g3,τα D855,υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση από το εργοστάσιο. Στα D850,θυμάμαι σίγουρα,πρέπει να κάνεις τις πατέντες με τα qi. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Όλα τα international g3,τα D855,υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση από το εργοστάσιο. Στα D850,θυμάμαι σίγουρα,πρέπει να κάνεις τις πατέντες με τα qi. Υποστηρίζει??? Χωρίς το ειδικο αυτοκολλητακι? Το έχεις δοκιμάσει? Εγώ είχα θέμα με έναν ασύρματο φορτιστή και πίστευα ότι είναι από αυτό Edited January 11, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Υποστηρίζει??? Χωρίς το ειδικο αυτοκολλητακι? Το έχεις δοκιμάσει? Εγώ είχα θέμα με έναν ασύρματο φορτιστή και πίστευα ότι είναι από αυτό Κανονικά,Τάκη.Και με το καπάκι της μπαταρίας που φοράει στο κουτί και με την quick circle.Και μάλιστα με κινέζικο ασύρματο φορτιστή των 5 ευρώ. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Κανονικά,Τάκη.Και με το καπάκι της μπαταρίας που φοράει στο κουτί και με την quick circle.Και μάλιστα με κινέζικο ασύρματο φορτιστή των 5 ευρώ. Τι να πω... Ο ίδιος φορτιστής στο g3 δεν μου δούλευε μου έκανε συνέχεια αποσυνδεσεις, αργή φόρτιση κτλ και στο nexus 6 μου δούλευε κανονικά και είχα διαβάσει για αυτό και υπέθεσα ότι για αυτό είχα πρόβλημα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τι να πω... Ο ίδιος φορτιστής στο g3 δεν μου δούλευε μου έκανε συνέχεια αποσυνδεσεις, αργή φόρτιση κτλ και στο nexus 6 μου δούλευε κανονικά και είχα διαβάσει για αυτό και υπέθεσα ότι για αυτό είχα πρόβλημα Ήθελε να βρεις το σημείο"G":lol: Λίγο πάνω,λίγο κάτω είχες αποσυνδεσεις και μήνυμα αργής φόρτισης. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ήθελε να βρεις το σημείο"G":lol: Λίγο πάνω,λίγο κάτω είχες αποσυνδεσεις και μήνυμα αργής φόρτισης. Ρε συ δοκίμασα σου λέω συνέχεια πέρα δώθε, γύρω γύρω, πάνω κάτω :p:p:p δεν έπιανε πουθενά η μπιπ τι στο καλό τόσο κουλος πια?!!!! Τεσπα thanks για τις πληροφορίες γιατί λάθος πράγματα είπα στον άνθρωπο! Edit : το g4 δεν έχει έχει σίγουρα πάντως εδώ δεν είμαι τρελός :cool::cool::cool: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ρε συ δοκίμασα σου λέω συνέχεια πέρα δώθε, γύρω γύρω, πάνω κάτω :p:p:p δεν έπιανε πουθενά η μπιπ τι στο καλό τόσο κουλος πια?!!!! Τεσπα thanks για τις πληροφορίες γιατί λάθος πράγματα είπα στον άνθρωπο! Edit : το g4 δεν έχει έχει σίγουρα πάντως εδώ δεν είμαι τρελός :cool::cool::cool: Έκανα κανονικά πλήρη φόρτιση ;) Το G4 όντως δεν έχει,εδώ δεν κάνεις λάθος :cool: Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Σήμερα έβαλα τοβκινητο να φορτίσει από το 17%. Πήγε στο 56 και το άνοιξα και μπήκα φεισ.... Και ξαφνικά το βλέπω να πέφτει στο 53...αλλαξα τον φορτιστή με αυτόν της γυναίκας μου από το g2 και φορτισε κανονικά και γρήγορα. Έκανα και μια άλλη δοκιμή και κατέληξα ότι το καλώδιο του g3 δεν είναι καλό έχει θέμα... Που μπορώ να βρω τέτοιο γνωρίζει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Σήμερα έβαλα τοβκινητο να φορτίσει από το 17%. Πήγε στο 56 και το άνοιξα και μπήκα φεισ.... Και ξαφνικά το βλέπω να πέφτει στο 53...αλλαξα τον φορτιστή με αυτόν της γυναίκας μου από το g2 και φορτισε κανονικά και γρήγορα. Έκανα και μια άλλη δοκιμή και κατέληξα ότι το καλώδιο του g3 δεν είναι καλό έχει θέμα... Που μπορώ να βρω τέτοιο γνωρίζει κάποιος;; Αν δεν σ'ενοχλεί στο μέγεθος, κοίταξε για Sony. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ρε συ δοκίμασα σου λέω συνέχεια πέρα δώθε, γύρω γύρω, πάνω κάτω :p:p:p δεν έπιανε πουθενά η μπιπ τι στο καλό τόσο κουλος πια?!!!! Τεσπα thanks για τις πληροφορίες γιατί λάθος πράγματα είπα στον άνθρωπο! Edit : το g4 δεν έχει έχει σίγουρα πάντως εδώ δεν είμαι τρελός :cool::cool::cool: εν τελει δουλευει αλλα γραφει αργη φορτιση και να συνδεσω το φορτιστη της lg Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts